|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
18.8.2009 18:18:05   
sligica

IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Sligica in sams, jaz sem za Ravnikarja slišala kar precej kritik. Ostali se mi zdijo pa čisto vsi OK.

Kerala, jaz sem imela Ravnikarja pri porodu pred sedmimi leti. Kot zdravnik se mi ni zdel slab, čeprav ni imel veliko del z menoj. Kot človek je mogoče malo bolj siten, bil je namreč dežuren tudi večer pred porodom in me je sprejel, kot prvo pa me je nadrl, kako lahko hodim okoli brez materinske knjižice.
No, saj je imel prav; vedno sem jo imela s seboj, samo tisti večer je nisem imela s seboj. Smo šli v pizzerio v Izolo, kjer mi je odtekla voda (še sreča, da sem utegnila pojest user posted image ), potem pa kar direkt na hrib v porodnišnico. Malo je še možu naredil pridigo in ga poslal domov po torbo in knjižico, ampak tako hud pa se mi spet ni zdel, tako da ne se sekirat, če naletiš na njega. Drugih dr. se spomnem le bežno, z vizite, tako da mi je v bistvu vseeno na koga bom naletela, samo da dobro opravijo svoje delo.

Sligica, a nisi ti rekla, da greš rodit v Postojno? Sorry, sem očitno zamutila. Če pa prideš v teh dneh, se pa mogoče še srečava! Kako bova pa vedeli katera je katera? Mogoče bova pa najstarejši user posted image ...

Ne, to pa nisem bila jaz, bom šla kar v Izolo, preverit, če so se kaj poboljšali, še posebno sestre na oddelku...user posted image .
Bova res verjetno najstarejše po emšu, ampak po porodu bodo itak tudi ta mlajše izgledale zmatrane in zdelane, tako da bomo vse na istem user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa imam daljše temno rjave lase in očala s temno rdečim plastičnim okvirjem, kako pa ti izgledaš?

Imam probleme s citiranjem, kam so mi ušli okvirčkiuser posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.8.2009 18:22:26   
tejči77
babike, če si želite ogledati naše slike, kliknite na spodnjo blog povezavo, da ne nalagam tukaj še nekrat. Zdaj grem pa poiskat zadnji seznamček, da vidim, katera je še rodila.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu sligica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.8.2009 18:30:35   
tejči77
zima, tanchy, orhideja, hega, tobika, joob, eee35, alisa, dorca, 5ra83, gabo, opatija - vsem iskrene čestitke ob rojstvu vaših sončkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zgleda, da tiste, ki posodoblja seznam trenutno ni. user posted image Bo treba kar nekaj sončkov dodati.user posted image user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.8.2009 18:47:20   
hel32
Tejči, lepa porodna zgodba, pa še želela si si tako, in je tudi tako bilo,
pa ponavadi je tak, sam da ste srečni in se imate radiuser posted image user posted image user posted image

Saj, jaz sem tudi rekla, rada bi se še malo spočila ta teden, potem pa magari rodim.user posted image user posted image user posted image

No da povem, kako sem zrihtala tole z CSD-jem.Ko sem poklicala in povedala kako je na stvari , se je seveda gospa zgovarjala, da jas nisem prišla pravi čas
tja in izpolnila obrazcev, pa se spomnim, da se bila tam 50 dni pred rokom, izpolnila papirje in še vprašala če je to vse, reče da, ja, pa mi ni rekla da rabi še plačila za 12 mesecev, jaz pa tudi ne , nakar me ona čez par dni kliče, da mi je dala narobe papirje za izpolnit, in da mi jih pošlje po pošti,seveda je to trajalo par dni, pa da sem jaz potem še na firmo šla, pa čekat sem mogla, ker so imeli vmes dopust, in je res malo trajalo, in gdo je kriv ona, al jaz.
user posted image user posted image user posted image user posted image , pritisk mi je v trenutku narastel sem kr potna postala, in sem kr odložla tel, nakar me čez 20 min pokliče nazaj, da je zrihtano, in lahko v petek
potrdim kartico, ker sem ji povedala, da jaz sama ne bom kam hodla, in kako so neodgovorni in se zgovarjajo na eno bogo nosešnico in jo pošiljajo 2 tedna
pred rokom nekam,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je tako, da porod krije država, potem, bivanje v bolnici pa ne, bajeuser posted image user posted image user posted image  Mislim, svašta lahko doživiš
v nosečnosti, pa ne morem verjet.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 19:07:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
18.8.2009 19:09:05   
TjasaJ
hel - dobro, da se ti je tako izšlo in te je sestra opozorila. to, da ti nisi kriva, pa sploh ne dvomimo, ampak ti to nič ne bo pomagalo. uradniki so le uradniki, pa čeprav na CSD!

kerala - mogoče pa tvoj sinek ve, zakaj bo JR zbral in boš imela čudovito izkušnjo z njim. Se pa nič ne čudim, da si živčna. Jaz sem sicer pred PDP (22.), čeprav je po NS mimo 2 dni, pa še rekli so mi trije G, da bo kak teden prej. Zdaj sem hvaležna mojemu G, ki je vztrajal na svojem, saj sem že zdaj tečna, kaj šele bo, če bom šla čez. Drži se - si se že do sedaj super!!!

Gabi - čestitke za Taia!

Opatija - čestitke tudi tebi in spet porodna zgodba za tolažit, čeprav ni bilo vse rožnato. Tudi jaz pričakujem takega velikančka, zato me je še posebno pritegnila tvoja izkušnja!

Anč - držimo pesti zate!!!

Drugače pa souser posted image , tudi jaz sem še tu. Res, da se mi že 12 dni nekaj dogaja, ko plodovnica kaplja, pa ctg je zadnjič izrisal blage popadke, pa danes spet nekaj rjavega kaplja (po moje čep), celo mali se je rahlo umiril, ampak glede na hitrost sprememb, bom šla še klape 30.8. poslušatuser posted image .

Moram povedat, kaj je moj izjavil, ko sem vlagala stročji fižol (ja, bom vložila še za sosede, če kmalu ne grem...). Je rekel da smrdi po spermiuser posted image . Zdaj pa ne vem, a gre za abstinenčno krizo al za slabe spomineuser posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.8.2009 19:10:17   
TjasaJ
anč - čestitke in pridno se cartajte!!!

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
18.8.2009 19:11:15   
tulpek
Hel, fajn da si uredila user posted image .
Tejči, super da se ti je tako iztekla, kot si planirala.

Punce, mene pa zadnji dve uri nekaj šraufa tam nekje spodaj. Menda v črevah, mogoče v želodcu user posted image , pa še malo se širi na ledveni predel oz. na križ. Ampak domnevam, da je od hrane, ker imam kar naenkrat ful apetita in mešam vse možno skupaj: pijača z mehurči, sladoled, kapučino, bali rižki obliti s čokolado, kosilo, sok... pa zagotovo sem kaj še pozabila.
Pa tišči me na veliko potrebo, ko pridem do wc-ja me pa mine. In trebuh mi tudi malo dol tišči in nekoliko bolj resno otrdeva.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
18.8.2009 19:11:47   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

da še vam sporočim, da je anč rodila kiaro! 3400 g in 51 cm, vsi so super

Čestitam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
18.8.2009 19:14:10   
aprilčica07
anč je ravno poslala sms: ob 18 46 se nam je pridružila Kiara, dolga 51 cm in težka 3400 g. Vsi smo super! Ana in Krešo...user posted image user posted image user posted image user posted image

anč, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sligica)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
18.8.2009 19:15:41   
tejči77
anč, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tulpek, ni nujno hrana, lahko, da greš v akcijo.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
18.8.2009 19:17:52   
tulpek
Do 24. ne grem nič v akcijo... mali ima, da me uboga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pozabila sem še napisat, da me občasno prime, da bi mogla bruhat user posted image .

Tejči, a je gužva v Celjski porodnišnici?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 18.8.2009 19:18:33 >

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
18.8.2009 19:23:56   
tejči77
Gužva ja. Ampak porodno bodo že našli zate. Jaz sem morala na enem stolu počakat, da so mi pripravili porodno sobouser posted image . Pa sem se tačas lepo zibala na tem stolu med popadki, mi je prav pasalo.user posted image
Drugače so pa te dni rodile dve znanki,...

V glavnem sobo bodo tudi našli zateuser posted image , samo da se vse dobro izteče.

Evo, eden hoče zizo.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
18.8.2009 19:30:52   
tulpek
Pa js bi imela tisto lepo pinki sobo user posted image user posted image user posted image . Ali pa vsaj tisto drugo z eno samo posteljo, ne pa tiste, kjer so 3 naenkrat not user posted image user posted image user posted image . Bom še kar počakala. Pa še temperature bodo vsak dan višje, tak da ne grem nikamor. 

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
18.8.2009 20:41:11   
aprilčica07
tejči: ma kašen lepotec je vaš Maj Enej, joj, kašen bonbonček.... user posted image user posted image user posted image user posted image
tulpek: a veš, da nas je vedno manj, ki smo še dva v enem??  ti, pa sams, pa hel32, arwen verjetno, pa tjašaj, moja malenkost...no, kerala, ampak ona bo jutri že pestvala.... tako, da.... uffa, res lahko stavimo ktera bo  zadnja...user posted image
tjašaj: sem se nasmejala pripombi od tvojega.. mislim, da gre za abstinenčno krizo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr meni ni sprememb, vse po starem. Nič dogaja... Sva udarla z malim zdaj en dolg sprehodek, če bo kaj pomagalo, ampak od tegaa sprehoda imam le vse noge popikane, tako,  da niso le otečene od vročine, ampak še lepo popikane od komarjev in ostale svinjarije.... Da en omenjam kolko os je tle pr nas, moramo met vse zaprto, ker če ne jih je v šusu polna bajtaa...user posted image user posted image user posted image

Za jutri nimamo posebnih načrtov, v četrtek grem še do kozmetičarke, če mi rata...user posted image user posted image V petek pregled, pol pa bomo vidli kako bo šla stvar dalje.... Oh ja, prej al slej bomo vse pestvale, še nobeden ni ostal notri, kajne?

Zdaj grem spit eno pivce za živčke, pol pa počasi spravit Jakoba spat.  Sebe pa pod  fanj mrzel tuš, da pridem k sebi:):)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
18.8.2009 21:05:33   
tulpek
Punce, v teh dneh sta rodili DVE septembrki. Pa verjetno katera že v nizkem štartu čaka...
Js sem boljše, šraufanje je popustilo. Moj je bil pa že čisto vesel, da bo akcija danes.

Neposredna povezava do sporočila: 3766
18.8.2009 21:07:40   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

tulpek: a veš, da nas je vedno manj, ki smo še dva v enem??  ti, pa sams, pa hel32, arwen verjetno, pa tjašaj, moja malenkost...no, kerala, ampak ona bo jutri že pestvala.... tako, da.... uffa, res lahko stavimo ktera bo  zadnja...user posted image

Samo res, kje so pa ostale iz seznama? Že vidim, da bom imela na koncu monologe tu gor. Še dobro, da imam še septembrke za čvek, ko vas ne bo več tukaj user posted image user posted image user posted image . One me pa ja ne bodo vse prehitela. Bi bila res kriza user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3767
18.8.2009 21:27:29   
Nea_teja_
Punce a se vam je miška kej javla ker dones je pa res nekam mirno iz njene straniuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
18.8.2009 21:28:26   
benika
miska mccute JE RODILA OB 8:34 ČUDOVITO MALO DEKLICO NINO!!!

To sporoča srečni očka. Čestitke družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
18.8.2009 21:35:30   
zima07
Anč in Miška, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.8.2009 21:53:01   
tulpek
Miška user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!

Ampak je pa dolgo potovala ta info do nas user posted image user posted image user posted image .Sem mislila, da bo pol ure po porodu že na netu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.8.2009 22:10:50   
aprilčica07
miska: čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.8.2009 22:12:52   
hel32
Anč in Miška, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.8.2009 22:14:22   
aprilčica07
tulpek: imam občutek, da ti bom jst zihr delala družbo še en cajt pr čvekanju tle goriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem se stuširala, že nevem katerič danes in sem malo bolša. Diham diham normalno.... Še noge si namalam in jih dma v luft in na kavč malo tv gledat. Pol pa spat. Ampak ne še tako hitro, ker itak zaspim pozno, pa nima veze kdaj se odpravim v posteljo..

Vsem, ki se jutri odpravljate v Rim srečno, naj mine hitro in čim manj boleče, in naj bo dete zdravo in kričeče!

Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.8.2009 22:19:59   
kerala
Uau, še Miška danes, čestitke za Nino, si končno le dočakala!user posted image user posted image user posted image

Sem se naspala, prav noben popadek me ni zbudil... razen ena kolegica je klicala, samo sta punci vse zrihtali user posted image

Po spanju sem bil pa spet vsa na trnih, sem morala nekam it, tako da me je moj moral peljat na frape, to mi naredilo gušte, pa še kolege smo srečali, tako da smo se še malo načvekali... je pasalo...

Sligica, jaz imam pa temne lase, zadaj krajše kot spredaj, uhan v nosu, 3 uhane v levem ušesu, (ki jih več ven ne dobim, tako da bom verjetno z njimi rodila) user posted image  in metuljčka nad levim gležnjem user posted image . Ma najlažje pa je, da bi kar svojo sliko dala v album... evo, se nekaj matram, upam, da bo uspelo, čeprav me nekaj heca, noče mi jih sprejet, pilek, pa saj sem to že dalala, zdaj pa ne greuser posted image ...

Mooooočno upam, da jutri ostanem not. Bom kar zatežila, če prisotni G ne bo navdušen nad akcijo. Prvič bom vzela s sabo torbo, pa moj user posted image  me bo peljaluser posted image , do sedaj sem se vozila sama...

Se še javim preden grem...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?