hel32
|
Se še jaz malo javim, pred tuširanjem Ja prav pošteno me je razpi****, to z zavarovanjem, upam, da bom lahko jutri preko telefono zrihtala, kajti drugače nevem , kako bo, če prej rodim, ker vem, da to traja ene par dni, pikica, sem jezna. Sem še malčo dragemu pomagala zunaj pred hišo asfalt oprat, je blo polno drobnega praha, tako, da lahko zdaj sobico jutri pomijem, obrišem prah dam tepihe not, in čakam. *anč*, Hvala za informacijo, bomo kupili fiziološko, ja pa srečno, če greš v Rim. Muca, ti si tudi nekam sumljiva, pa Tjaša tudi, mislim, da bodo jutri kar 3 novi dojenčki. Tulpek, prav imaš, tudi jaz v tej vročini ne mislim rodit, boma še kr mal tu, moja sestrična je rodila v Celu, pa imajo klimo, tk, da nič bat, v porodni majo itak povsod, v sobah pa ne! Tjaša, G, pač sklepajo, da je zaotečeno zaradi soli, ker povzroča zaotekanje, ne vejo pa kako mi čutimo, jaz naprimer točno vem, gdaj mi zaotečejo, kadar sem dolgo na nogah v vročini, ko pa ležim pa so čist OK. pa kako naj celi da ležim , ma ja teh par dni bom pa že zdržala. Dorca, čestitke za Rožleta, lepo ime, redko. Kerala, jaz sem tudi danes slišala en pogovor, da je ena 14 dni bila čez rok, in brez popadkov in nič, pa so zaradi prezrele postlce naredili CR Aprilčica, dober tek! Lepo bodite, in nočko.