|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
15.8.2009 11:59:52   
sams
Alisa sporoča, da je porod minila hitro in da Klara zdaj spančka user posted image . Vas pozdravlja in pravi, da le pogumno tiste, ki še čakamo user posted image user posted image .

Bravo Alisa in hvala.

aprilčica, lahko poberemo stave. Jaz stavim na misko za 1.9. user posted image , za drugo še nisem sigurna!!!! Mogoče edino to, da bo Arwen naslednja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
15.8.2009 12:06:34   
Anonimen
SAMS!
Jaz stavim na misko za 1.9. user posted image ,

ne bi bla tolko prepricana. beri 2 poste nazaj.,....lahko ve stavite, pa ce grem danes/jutri, denar pripada meni....stave pa od 50€ naprej, ce ne se ne grem!user posted image

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
15.8.2009 12:07:22   
aprilčica07
alisa: super, da se je hitro izteklo, bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sams: a čmo stavit na misko?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miska: te malo hecamo, saj ne zameriš?user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
15.8.2009 12:18:12   
Anonimen
eh! ves da ne zamerim!!!!user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
15.8.2009 12:31:06   
sams
Glej miska, 1.9. je super dan! Fante odpelješ v šolo, sebe pa v P user posted image user posted image . Tisto danes je pa mogoče lažni alarm???

Ne, resno, ti želim, da se ti izteče čimprej, glede na to, kako si že neučakana in že polovica avgusta je šla mimo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
15.8.2009 12:31:32   
tulpek
Miška, vsaj dva dni boš še lepo tukaj z nami user posted image .
Glede 50€ - v pdf. jpg. ali bmp. formatu user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
15.8.2009 12:42:05   
kerala
Alisa, to je bilo pa expres! Čestitke za Klaro, super!

No, pa sem spet doma, še vedno v enem kosuuser posted image  Mali je živahen, popadka nobenega... Me je pa pregledal, pa prekontroliral lego, odprtost MV... uglavnem, zadeva je pripravljena, mali nizko, MV čist zmehčan, odprta pa še vedno le 1cm. Lahko bi teoretično že rodila, sam dejansko pa še ni nobene sile...
No, res pa tudi, da ne bi rada danes popoldan ali pa jutri dopoldan, ker je tanajbolj smotan G dežuren. Mora počakat do jutri popoldan, potem so pa sami OK, tako da upam, da bo res akcija. Če pa do ponedeljka nič pol pa ricinus steče po grlu...user posted image

Pivička je pa njami, jaz si vsak večer eno privoščim. Edino kar je smotano, je pa to, da moram pol ponoči vstat in it lulat, kar mi drugač ni treba... dobro, ampak 1x še prežvim.

Aprilčica, jaz sem tudi besna ko user posted image  kadar se ga moj nažre. Uživam pa najbolj, če pol user posted image , ker vedno skor joka zraven in je takoooo boooogi... prav mu bodi!

Hel, ti kar počivaj, upam, da te delavci ne izmučijo preveč...

Miška, ti pa kar lepo v miru, nič ne bo s prehitevanjemuser posted image .

Zdaj grem pa ležat, se bom pustila strešt danes... Dršte se, pa srečno, če se katera odpravi!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
15.8.2009 13:06:24   
hel32
Kerala, ne skrbi, me kr pazijo, suham tak kot drugače, za nas, pa še ful sem se znajdla
sem dala sv. zrezke vna pekač, čez pa ful čebule, in rdeče paprike, žečinila, zalila, in kr v pečico,
kar bo, bo!

Miška, kak je situacija?'???
Midve s Sams bova zadnji rodili, ane???

Veste, kaj se meni dogaja, da imam zadnje dni ful energije, pa nevem od koduser posted image user posted image user posted image user posted image  Sam jutri še potem pa megari imam levčka, lahk rodim, bom lažje z več energije,
Zdaj pa si eno brezalko. pivo odprem!user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
15.8.2009 14:32:15   
Anonimen
1. september---->odpade!!!!
sem ze rekla, da hocem prvi solski dan lepo z voziskom po mala 2 v solo!!!!
situacija....bpuser posted image
zdaj pa gremo na en mali izletek, na neko jezerce, pa se tasca pa tast, pa bratrancek od malih dveh!user posted image
bom laufala okol jezera, pa pol sibamo v porodnisnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

glede 50€....hm.....nobenih formatov! klik pa jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
15.8.2009 14:51:05   
mony5
ČESTITKE NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM user posted image (alisa, joob) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa mislim, da bom tud enkrat konc avgusta rodila, ker se nič ne dogaja, jst se dobro počutim, dojenčica očitno tudi, tako da bom najverjetneje med zadnjimi! Ampak sam, da bo user posted image zdrava pa mi je vseeno tud če septembra rodim!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
15.8.2009 15:38:50   
aprilčica07
mony; glede tega, kdaj rodim se popolnoma strinjam s tabo, samo, da bo beba ok, magari če bo september...user posted image
kerala: očitno vašemu fantku nič ne manjka pr tebi, pa uživa dokler lahko.. je pa zoprno, ker si čez rok, pr nas so kontrole na dva dni, kadar je tako in moraš hodit v P, in tam je gužva in čakaš, čakaš čakaš.... si lahko tam cel dopoldan le za ctg posnet..
miska: uživajte na izletu!

MI bomo tudi šli, pol malo ven, ampak mora mali vstat. Pa gremo malo do Soče in do Sorice, malo na hladno, da zadihamo in da pridem moj dedec k sebi.. Joj, mi gre na jetra, ker cel dan samo jamra... Ma vraga,naj se navadi pit, pa bo..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
15.8.2009 15:54:53   
hel32
Evo še mene

Počutje BP kosilo odpikala, so se napokali, jaz pospravila, prižgala klimo, uživam v hladuuser posted image user posted image user posted image

Aprilčica in Mony5, se strinjam z vama, samo da je naš user posted image  zdrav, pa ni važno gdaj se rodi, al prej al poznej!
Jaz grem pa zdaj vodoravno.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
15.8.2009 16:29:41   
veselka
oj,

tudi jaz čestitam vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

imam pa eno vprašanje: včeraj sem imela pregled pri G, vse zaprto, uzela mi je še bris za streptokoka B (sem negativna user posted image ), ampak imam od včeraj popoldne (po pregledu) in še zdej rjav izcedek. a bi to lahko bil čep? user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
15.8.2009 16:35:36   
kerala
Mi smo pojedli, so me res pocartlali... ribji ražnjiči, paprika in šampinjoni na žaru, krompiček v pečici, salatka... sem se napokala ko user posted image

Glede čakanja na preglede - danes je bil pravi užitek! Že pred bolnico je bilo vse mirno in tiho, po hodnikih nikogar, čakala nisem čisto nič... ma pravi luksuz. Je bil pa verjetno tole bonus še za ponedeljek, ko grem spet. Ja, tudi pri nas po roku naročajo na 2 dni, tako da me zdaj spet čakajo tiste gužve... ampak jaz dlje kot ponedeljka ne čakam... V četerek sem bila zaradi ctg v P od 10h - 13h! Sem mislila, da me bo konc, sedet na tistih klopeh, ko me je vse bolelo. Ponavadi so nas iz ctg vzeli na pregled naprej, zadnjič sem pa po snemanju v čakalnici regularno čakala vseh 7 pacientk pred sabo. Ma lahko bi bili malo bolj uvidevni, zdaj na koncu je res drugače kot je bilo prej, ko trebušček še ni bil tako velik!

Hel, super, da imaš polno energije, kar izkoristi, dokler je še tako, kaj veš kaj bo.
Aprilčica, zdaj že verjetno uživate kje na hladu. Tu pri nas je takooo vroče kouser posted image ...

Joj, se mi že kar meša, ne morem nič, al pa imam samo tak občutek, še sama ne vem, bi se morala s čim zamotit... ležim še lahko in gledam bedarije na TV, samo potem ko vstanem je pa najhuje, veliko slabše kot preden se vležem... ma spet sam jamram... nič, bom raje pozitivno razmišljala:

Sinek moj, ti kar še bodi pri meni, saj te ne bom več dolgo božala tam v trebuščku in občudovala tega čudeža... sam da bo vse OK, ko prideš... 
in kmalu se bo začelo spet novo poglavje v našem življenju...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
15.8.2009 17:14:26   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

anč:  kaj je pa s tabo? si med pogrešanimiuser posted image

mater, ce je tud ona sla!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

nisem šla user posted image , jst miško čakam user posted image .  smo bli pa na obisku pr moji mami in na orng sprehodu.  nekak sm mela namen dans rodit pa nč ne kaže user posted image . še user posted image smo po dolgem času pa ni nekega odzivauser posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
15.8.2009 17:22:55   
*anč*
veselka  rjav izcedek ali manjša krvavitev je normalna posledica pregleda. za čem mislim, da morš bit že mal odprta ...

tok ste napisale, da sm sam zadno stran preletela ... zdej sm tooooooook zaspana, da pokomentiram mal kasnej, prav? user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
15.8.2009 17:30:37   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

veselka  rjav izcedek ali manjša krvavitev je normalna posledica pregleda. za čem mislim, da morš bit že mal odprta ...

tok ste napisale, da sm sam zadno stran preletela ... zdej sm tooooooook zaspana, da pokomentiram mal kasnej, prav? user posted image

domnevam, da nisem še odprta, ker G ni nič rekla, ker je pač bolj taka, da pove samo pomembne stvari, spraševala pa pol niti nisem. ampak ta izcedek gre iz mene že več kot 24 ur.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
15.8.2009 17:40:32   
Ayo
oj!

Najprej hvala za pohvale nasi princeski! user posted image

Jaz bi pocasi ze zacela cvekat na drugem forumu, pa tam med Avgustovcki 09 ni nobenega prometa user posted image pa bom se kar z vami malo, ce lahko user posted image
Moja2 fanta sta sla na bazen, Ilaria pancka, mami pa na RR user posted image

Cestitke Joob in Alisa!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi smilite vse, ki morate se cakati, saj bo saj bo, stiskam za vas pestke in vam posiljam pike poke! user posted image user posted image user posted image
Pa letos nam vrocina res ne prizanese, jaz sem HB sedaj resena trpljenja, ker vrocino dobro prenasam, med user posted image sem pa parkrat mislila, da bom kar znorela!

Drugace se pa ze veselo vozickamo z Ilario, zjutraj in zvecer, ko se lazje diha in ni vrocine. user posted image

Kako pa kaj panckate? Jaz sedaj zaspim ko top in spim ko polh (v kolikor mi to dopuscata otroka) user posted image user posted image user posted image

No, grem pocasi pripravljat vecerjo user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
15.8.2009 18:40:11   
TjasaJ
Alisa - čestitke in veliko užitkov!

Ayo - to je pa lepo slišat, da nam mogoče potem ne bo tako hudo vroče user posted image

Miška - pri nama pa je bilo danes ravno obratno z materialom pri user posted image . Očitno meni hormoni norijo, sem user posted image kar napadla, ampak sva morala zamenjati položaj(e), kar pa zahteva posebno logistiko. Potem pa revček ni mogel zaključiti, saj bi jaz kmalu omedlela brez zraka user posted image . Se pa meni res ne mudi tako kot tebi... Pa opazila sem, da se user posted image vedno premakne nazaj gor, kadar kaj izvajava. Da ne bo kontra efekta zateuser posted image

Danes sem šla pogledat na moto zbor in sem sedela na vhodu. Bogo user posted image ! Je tričetrt ure samo brcal, ko je bilo tako glasno! Pa sem mislila, da bo do jutri koma, ampak je hitro prišel k sebi in nadaljuje s telovadbo. Tudi jaz vidi, kako vleče nogico čez cel trebuh!

tulpek - tudi meni so namerili velikančka, pred 10 dnevi je na UZ zmerila 4 kg, pred 17 dnevi pa obseg glavice 33cm. Sem vprašala glede CR, pa je G rekla, da to ni nobena indikacija, še posebno glede na konstitucijo (imam 180cm). Bom poročala, upam da kmaluuser posted image !

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
15.8.2009 19:15:37   
sasa84
Alisa, čestitke za Klaro!user posted image user posted image user posted image Mogoče se pa še vidiva, če si v LJ Puser posted image
Reby, moj je nekje od polnoči do skoraj 4ih zjutraj telovadil na polno! Sva imela ene obiske, ki se nikakor niso speljal!user posted image  Pomojem me je priganjal naj grem spatuser posted image  Danes je pa bolj miren.
Hel32, pri vas ste pa res pridni! Upam, da čim prej in čim bolje uštimateuser posted image
Sams, ful si faca!user posted image Dobra ideja!user posted image  Jst tud previdno vozim zadnje čase in mi gre blazno na živce, ko so vsi nekaj živčni in zoprni...bi kar ven stopila s tem mojim grande bauhijem pa me zanima kako bi potem reagiral!user posted image
Aprilčica, kaj nas puščaš radovedne s temi imeniuser posted image Zdej me bo pa ful firbec matral... Je pa zgleda res boljš, da se začnejo pobirat stave, katera bo zadnja ostala gor in ne katera bo naslednja na vrsti, ker ni nobene logike večuser posted image
Ayo, a lahko že na trebuhu spiš? Kdaj lahko po CR začneš na trebuhu spat-a katera ve?user posted image
Uf, men pa zgleda dogaja dons! Že med spanjem sem 2xobčutla bolečino, sam se mi ni dal vstat. Ob cca. 12.30 sm se pa zbudila in od takrat naprej mam bolečine v trebuhu. Sm se šla stuširat, ogulit, lase umit,...sej bi si mogla še lak z nohtov dol dat pa se mi ne da. Zdej so na cca. 8minut. Pa vedno hujše je. Pri tazadnjih dveh so mi šle kar kocine pokonc. Sam bom pomojem še mal počakala. Še kakšno urco. Al pa da mi voda odteče. Sej ne vem... Se mi trapast zdi letet v LJ pol me bodo pa domov poslal, da nej še mal počakam. Al se mi bo pa kar samo nehal dogajat, ker bom že tam... Mam pa tud tak filing, kot da se bom zdej zdej pokakala, takrat ko me začne bolet. Kaj pravite, a je to to al ne, a nej grem že zdej al počakam...?user posted image  Jst bi še kr mal počakala, da bi se rodil na 16egauser posted image  Ko sem kolegici to omenila, me je kar nakurla, da zdej se bom pa še glede datuma zmišljevalauser posted image  No, sej, če si lahko, zakaj pa ne...user posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
15.8.2009 19:26:53   
TjasaJ
Saša - zgleda da je to to!!! Mogoče pa povlečete do jutri, čeprav ne verjamem, da si boš to čez kako uro še želelauser posted image . Naj ti mine čim hitreje in čim lažjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
15.8.2009 19:33:53   
kerala
Joj, Saša, nekaj se očitno dogaja! Drži se, menda je najboljše, da greš čimkasneje v P, da potem čimhitreje mine... no, seveda pa ne prepozno! Jaz sem šla prvič po celem dnevu popadkov, pa nekaj ur so bili že na 5 min, sam je blo za zdržat in nisem hotela prehitro v P - so me dali takoj v porodno, kjer sem pa potem ležala celih 17 uruser posted image preden je na svet prijokala naša Živa... samo to je že takooo dolgo nazaj...

Danes sem pa G omenila, da bi kar pri njih ostala user posted image , pa me je čist resno vzel in vprašal, če me sprejmejo na oddelek... jao, ma neeee, edino za rodit tam ostanem, drugač pa res nimam tam kej delat, bi kr umrla od dolgčasauser posted image !

Ayo, sem prav mislila nate in tvoje (ne)spanje - ma me res veseli, da je zdaj bolje, boš not prinesla! Vidim, da res uživate, bravo!

Aprilčica, joj si skrivnostnauser posted image  - mogoče ste pa tisto ime izbrali, ki je bilo moj favorituser posted image

Vse ostale z mojim PDP že cartajo, jaz pa edina tle še čaaakam - to ni fer! A je še katera tle čez rok? Opatije več kot očitno ni več med user posted image , no saj je bil čas...

Uživajte s trebuščki, pa ne mislim tega ironično - čeprav po mojem pisanju verjetno ni prav razvidno... no, saj se tudi jaz trudim uživat, čeprav je težko... taki mešani občutki, malo sem vesela, da mu je pri meni še vedno lepo, po drugi strani sem pa res neučakana... no, pa fizične ovire svoje prispevajo...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
15.8.2009 20:15:12   
*anč*
ayo in sanikaa  kako lepe dojenčke mata! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
15.8.2009 20:30:53   
*anč*
sasa84  srečno, če se odpravljaš v P!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
15.8.2009 20:59:20   
aprilčica07
saša84: srečno, naj ti mine hitro in čim manj boleče.
tjašaj: pa ti si faca, na moto zbor? dobra si, res... no, saj jst tudi še klatim okoli...
kerala: ime povem, ko rodim, prej pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image se delam pomembna....user posted image   ma smo tako naštimane, da kompliciramo in hočemo čim prej rodit.. na koncu je pomembmo le to, da je dete ok, in da tudi me nimamo kašnih večjih težav, ne?  mene obšasno kr fanj prime in začnem študirat, kaj pa če se zalomi.. (posledica malo nuhalne, pa ko sem bla v bolnici se je tam nekaj zgodilo in sem pač vidla in slišala, tako, da...), ampak saj pol mine... vse, če da bojo naša deeca zdrava...
anč: sem mislila, da si kam odpeketala... lepo, da si še z nami..

Mi smo šli prej na hladno, ja... Ampak ne k Soči, ampak k enim kolegom na postonjsko in je občutna razlika v temperaturi, je blo lažja za dihat.
Me ja pa prej neki ščipalo, ampak mislim, da sem bla lačna, zdaj sem se najedla in je mir in nič ne boli več. Me je prej mama klicala, sta šla planinarit nekam proti Triglavu in se nisem oglasila takoj, je bla že panika, da sem kje v porodnišnici...user posted image user posted image user posted image
Nič, grem štimat Jakoba za spat, pa pridem nazaj. Malo kasneje.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?