kerala
|
Alisa, to je bilo pa expres! Čestitke za Klaro, super! No, pa sem spet doma, še vedno v enem kosu Mali je živahen, popadka nobenega... Me je pa pregledal, pa prekontroliral lego, odprtost MV... uglavnem, zadeva je pripravljena, mali nizko, MV čist zmehčan, odprta pa še vedno le 1cm. Lahko bi teoretično že rodila, sam dejansko pa še ni nobene sile... No, res pa tudi, da ne bi rada danes popoldan ali pa jutri dopoldan, ker je tanajbolj smotan G dežuren. Mora počakat do jutri popoldan, potem so pa sami OK, tako da upam, da bo res akcija. Če pa do ponedeljka nič pol pa ricinus steče po grlu... Pivička je pa njami, jaz si vsak večer eno privoščim. Edino kar je smotano, je pa to, da moram pol ponoči vstat in it lulat, kar mi drugač ni treba... dobro, ampak 1x še prežvim. Aprilčica, jaz sem tudi besna ko kadar se ga moj nažre. Uživam pa najbolj, če pol , ker vedno skor joka zraven in je takoooo boooogi... prav mu bodi! Hel, ti kar počivaj, upam, da te delavci ne izmučijo preveč... Miška, ti pa kar lepo v miru, nič ne bo s prehitevanjem . Zdaj grem pa ležat, se bom pustila strešt danes... Dršte se, pa srečno, če se katera odpravi!