|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
20.7.2009 12:09:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Punce, mene pa zanima če kera ki doji pije kavo?

jaz spijem vsako jutro eno belo kavo. ampak res samo eno na dan.

(odgovor članu ulsi25)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
20.7.2009 12:23:46   
bačko
Eno vprašanje.Prejle sem slučajno merila Lori temperaturo z digitalnim termometrom v ritki in ji imela 38,9.Pred tem je jokala.A je možno da je temperatura bila višja ker je prej jokala?Bojim se da ni bolna.Bom kasneje zopet izmerila.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.7.2009 12:56:31   
mojjaka
Jaka danes ful spančka...sva se ob 8.30 najedla, šla ven z vozičkom kjer je spal 3 ure, tako da sem šla v Mercator po plenice, pa kavbojke sem si kupla, pa vmes z mamicami klepatala, ki tudi vozičkajo...prišla domov, se previla, podojila in zdaj spet spančka v ležalnikuuser posted image user posted image
Snoči sem mu prvič iz noska s pumpico malo žnodrčka potegnila, se je slišalo da ga nekaj jezi...upam da se ni prehladil. Sem mu danes zjutraj z n avadnim termometrom vročino v ritki zmerla, pa je mel 37,5. Saj to ni vročina?! Jaz mislim da ni, ker itak malo več pokaže v ritkiuser posted image
To igračko sem mu tudi jaz kupla in ravno te barve pa čeprav je fant, se mi je ful dopadla in njemu tudi-jo pa uporabim tako za košaro, kot za lupinico in ležalnikuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 978
20.7.2009 13:06:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mi smo ji kupili za na voziček in lupinico tole, je bilo v klubski akciji in že kar maha z rokicami po zraku user posted image in gleda kot čukec user posted image :
(imajo tudi za fantke user posted image )

Kje si kupila tele igračke za na lupinico?? Tudi jaz bi svojemu kaj podobnega rada kupila.

V Baby centru, pa še v akciji je (klubska cena, če imaš BC kartico)user posted image user posted image user posted image , za fantke je pa nekaj modrega user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200618

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 979
20.7.2009 13:07:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

To igračko sem mu tudi jaz kupla in ravno te barve pa čeprav je fant, se mi je ful dopadla in njemu tudi-jo pa uporabim tako za košaro, kot za lupinico in ležalnikuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ima tudi fant rad bolj živo barvo - roza da bo potem lažje punce v rozastem prepoznal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
20.7.2009 13:12:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Vam pa moram povedati da se mi je Lora nasmejala.Gledala me je v oči in sem ji govorila potem pa so se ji najprej očke zasvetile in potem lep nasmeh.user posted image user posted image user posted image user posted image Prav na jok mi je šlo.To ni bil nasmeh ki ga imajo v spanju ampak res pravi nasmeh.

Iiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image , Bačko le zabeleži si ta datum user posted image , lepo kaj tako lepega prebrati.

IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Punce, mene pa zanima če kera ki doji pije kavo?

Jaz spijem kak capučino (iz vrečke), pa sem pa tja kako pravo kavo z mlekom ali belo kavo - ne več kot 1-2 x na dan.

Vročina pri otroku:

link:
http://otrocarije.blogspot.com/2007/12/vroina-pri-otroku.html

Povišana telesna temperatura ima funkcijo obrambe organizma. Z njo se človek brani pred povzročitelji številnih bolezni, tudi pred prehladom in gripo.

KDAJ: Normalne vrednosti so med 36,2 in 37,2°C. O povišani telesni temperaturi (vročini) pri dojenčkih govorimo, ko telesna temperatura, merjena pod pazduho preseže 37,2 °C, merjena v ušesu 37,5 °C in izmerjena v ritki 38 °C.

ZDRAVLJENJE: Pri dojenčkih in otrocih je priporočeno zniževanje temperature nad 38°C . Običajno že po 3 mesecu otrokove starosti pediater predpiše sirup ali svečke proti povišani telsni temperaturi (Paracetamol). Do 3 meseca starosti pa mu sami ne dajemo nič, saj gremo pri vročini nad 38°C k zdravniku. Vročino lahko znižamo na več načinov:
  • SPLOŠNI UKREPI: ponudimo otroku več tekočine (ogreto na sobni temperaturi), ponudimo mu naravna sredstva (sok rdeče pese, lipov čaj, sok jasminovih plodov), otroka primerno oblečemo v lahka oblačila iz naravnih materialov in pokrijemo le z bombažno odejo, temperatura bivalnega prosotra naj bo 20-22°C. Redno zračanje prostora.
  • NARAVNE METODE: mlačne kopeli (voda 36-37°C dodajamo počasi hladno, da dosežemo 29-34°C, po nekaj minutah otroka obrišemo in oblečemo), mlačni ovitki (zavijemo z mlačno vodo ožeto rjuho otroka nato pokrijemo s suho, počakamo par minut, obrišemo in oblečemo otroka), prebrisavanje z mlačno vodo (prebrišemo otroka z mlačno vodo 29-32°C)
  • ZDRAVILA:
- Svečke: Paracetamol (Galenski laboratorij), Maridol Paracetamol (Mariborske lekarne)
- Sirupi: Calpol (gsk), Daleron (Krka), Lekadol (Lek)
user posted image
Vedeti moramo, da prične vročina padati šele po 30-60 minutah in pade najnižje po 2-3 urah (za 1-2°C) in po 4-6 urah spet naraste. Vročina hitreje in občutneje pade pri virusnih okužbah kot pa pri bakterijskih.

KDAJ K ZDRAVNIKU:
  • če se vam zdi, da je otrok prizadet, resno bolan, ni preveč živahen
  • če otroku naraste vročina s hudo mrzlico
  • če se otrokovo stanje slabša
  • če traja vročina več kot 3 dni
  • če otrok še ni dopolnil 3 mesecev (sami mu v tem obdobju ne moremo dajati zdravil) in ima vročino prek 38°C
  • vedno če ima otrok vročinske krče (to je takrat, ko med napadom otrpne, se ne odziva, obrača oči, stiska pesti in se stresa)
  • v vseh primerih starosti z vročino, ki preseže 40°C
  • lahko pa vsaj pokličemo v zdravstveni dom in se podrobneje pozanimamo, ter vseskozi opazujemo otroka.
ALI STE VEDELI? V otroškem obdobju je uravnavanje telesne temperature nestabilno in to tem bolj, čim mlajši je otrok. Novorojenček in majhen dojenček do tretjega meseca starosti je lahko zelo resno bolan ob normalni telesni temperaturi, otrok v starosti dveh do petih let pa ima vročino 40°C že ob običajni virusni prehladni bolezni. Šele po osmem letu starosti opažajo, da je temperaturni odgovor podoben kot pri odraslem človeku.DODATNO: Kaj več si lahko preberete v zloženki ZZZS: Moj otrok ima vročino - kaj jo povzroča in kako ukrepati.

Oglejte si še:
Merjenje telesne temperature (vrste termometrov, način merjenja)
Temperatura zraka, telesa in vode (prostor, kopanje, povišana telesna temperatura)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 981
20.7.2009 13:34:18   
bačko
Saj zdaj sem ji pa še enkrat merila pa je bilo 36.8.Mogoče je bila prej vroča ker je jokala.Bom potem še enkrat izmerila ko pride mož domov.Te elektronski toplomerji so kar nekaj.Z unim pa ji nikakor ne morem sama izmeriti.Upam da ni vročine.Ker prejle sem jo šla v pojsteljico potipati pa jo lepo hladna.Bomo videli.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 982
20.7.2009 13:35:04   
lino
mala princeska ti si pravi zaklad...HVALA ZA VSE TE INFORMACIJEuser posted image user posted image user posted image

Kave jst ne pijem...no ne pijem nič drugega kot čaj (baby in sedaj tudi kamilico), mleko in pa tu in tam kako pivo..to pa je vse...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
20.7.2009 13:39:38   
mojjaka
mala princeska, ti si pa res zlata!!!
hvala za to o vročiniuser posted image
tudi jaz kave ne pijem( že v nosečnosti je nisem), spijem pa vsak dan en kapučino iz vrečke-nescafe vanilijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 984
20.7.2009 13:42:11   
mojjaka
Naj ima tudi fant rad bolj živo barvo - roza da bo potem lažje punce v rozastem prepoznal. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image točno tako!!!

Neposredna povezava do sporočila: 985
20.7.2009 13:43:57   
smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Mi smo ji kupili za na voziček in lupinico tole, je bilo v klubski akciji in že kar maha z rokicami po zraku user posted image in gleda kot čukec user posted image :
(imajo tudi za fantke user posted image )

Kje si kupila tele igračke za na lupinico?? Tudi jaz bi svojemu kaj podobnega rada kupila.

V Baby centru, pa še v akciji je (klubska cena, če imaš BC kartico)user posted image user posted image user posted image , za fantke je pa nekaj modrega user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200618

sem že naročila user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

Neposredna povezava do sporočila: 986
20.7.2009 14:36:00   
fejči
user posted image [user posted image user posted image zdravo punce sem zelo živci čist na konc saj bi morali jutri iti na morje pa seje srednji sin star 17mesecev zlomil stegnenico čisto na ravni površini je padel celo noč je jokal ker ga je bolelo včeraj na urgentni je pa rekel zdravnik da ima samo mišice nategnjene zdaj pa leži v bolnici in mož je pri njemu ter ima na kvihtu nogo za znort in to baje tri tedne komaj smo se malo opomogli ker je bil že letos 4x v bolnici ker ima vročinske krče.komaj je tudi starejši sin čakal morje 7l zdaj pa to pa to da jaz nemorem biti pri njemu saj imam doma starega malega sončka 5 tednov bojim se da bom mleko zgubila saj nemorem nič jesti ker si mi revček zelo smili zdaj ga grem pogledat da vidim kako in kaj sploh nevem zakaj nedajo rajši mavec pa bi bilo lažje doma oprostite ker tako čudno pišem saj res nemorem nič mali mi pa skoz na zizi visi hvala bogu da imam dobrega moža če katera kaj ve o tem zlomu kako in kaj in kdaj se zaceli naj javi hvala  vam sploh ne vem komu seše naj potožimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.7.2009 14:50:54   
minča
zdravo!

Mene pa zanima kaj naredite s cunjami ki jih malčki pokakajo. Jih takoj operete, namočite najprej...?  Kaj uporabljate za madeže? Jst z Vanishem nisem najbolj zadovoljna...Jst običajno namočim body in dam gor Vanish, potem pa na roke operem in potem dam body prat ko se mi nabere dovolj perila...Kako to delate ve?

uživejte!

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.7.2009 15:18:18   
kaminek
ojla mamice!

večkrat vas malo preletim, napisat pa skoraj nimam časa. kako ve to utegnete?
naša patricija je namreč bolj ali manj budna čez dan, sej tudi spi, ampak ne tako dolgo, da bi lohk poleg tega, da kej ponardim, še tukej kej napisala. kot da bi mala čutila, da se vsedem pred compa in hočem kej pogledat. no, zdej malo dremuhca, pa še to po 2,5 urah prepričevanjauser posted image

drugače pa kr rastemo iz tedna v teden, pa tud na kilaži pridobivamo. jemo na vsake 3-4 ure, kakor se ji zazdi, ponoči spimo tudi do 6 ur, kar mi je supercauser posted image . zaenkrat je zdrava, moram na les potrkat. dajem ji biogaia kaplijce-probiotične; sva jih dajala prejšnji teden in se je prebava kar lepo uredila in nato prenehala devat. pol sva pa ugotovila, da jo spet matra (glasen jok, nato odrezana tišina), ko ga "spoha" in zdej jih zopet dobiva, tko da ji bom še kar dajala.

jst sm se pa zdej kar pocajtalauser posted image , lahko sedim brez šlaufa, edin kosti tam "down under" me še bolijo-tko bi rada šla na en daljši sprehod, pa ne gre.

mala_princeska: si pa zelo aktivna, pohvalno, ker nam nudiš na pladnju servisirane info. bravo in hkrati hvala. kako kej manca in ostala družinica?vse ok?

fejči: velikokrat se zgodi kaj nepričakovanega, ko najmanj si to želiš. držim pesti, da se bo sinčku čimprej dobro zazdravila stegnenica in da boste še vseeno lahko šli malo pokukat na morjeuser posted image

se mi zdi, da mormo bit zdej ful bolj zorganizirane, jst čez dan, ko je moj v službi, ne morm skor nč nardit, ker enostavno bi se naša pogovarjala, opazovala okolico itd. ni dost, da jo dam v ležalnik in ima pred sabo igrače, ji je dolgočasno.

lepo se mejte, moram nehat, ker še spi in bom lohk za 5 min še kaj nardila. pa svoje sončke cartajteuser posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.7.2009 15:19:29   
kaminek
jst jih najprej dobro sperem z zelo vročo vodo, nato namočim za nekaj časa z vanishom, nato pa še ko dam prat v pralni stroj, dodam malo vanisha. in je ok

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.7.2009 15:26:38   
bjondi
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
1.Mala_princeska     (14.06.)    24.06.        Manca (3380 g, 52 cm) 
1. mesec: teža, velikost - javim, ko opravimo pregled
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: datum

2.majana79              (25.06.)    05.06.      Jure (2920 g, 50 cm) 
1. mesec:
4360g , 56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.07.

NICK                       (PDP)      RODILA     PODATKI  
3.mk8                    (12.06.)    04.06.       Veronika (2595 g, 47 cm) 
1. mesec:
3600 g , 51 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:

4.bačko                   (06.06.)    09.06.    Lora (3880g , 53 cm ) 
1. mesec:
4725g , 55 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 17.09

5.lenika                   (03.06.)    10.06      Daša (3500g , 50 cm ) 
1. mesec:
4425g, 55cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.8.

6.lino                      (21.06.)      03.06.       Maks (2697g , 47 cm ) 
1. mesec:
3540g, 53cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 3.8.

7.mojjaka                (14.06)     01.06.       Jaka (3950 g, 50 cm) 
1. mesec:
4560g ,56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 03.08.

8.bjondi                  (27.06.)   27.06        Žiga (3160g, 51 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 28.07

9.tinca84                  (2.6.)      21.05.       Nik (3550 g, 50 cm) 
1. mesec:
4830g , 54 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 21.08.

10.mišel09                (7.06)      30.05        Noel(3930 g, 52 cm) 
1. mesec:
5400g
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.07

11.deja777                (01.06.)    09.06.      Danaja Tea (3930 g, 54 cm) 
1. mesec:
4500g , 57 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 19.08.

12. Tira                (11.06.)        04.06.      Marcel (3850 g, 53 cm) 
1. mesec:
 5600 g, 60.5 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  22.09.

13. Janci F              (05.06.)    04.06.      Tom (3910 g, 54 cm) 
1. mesec:
 4880 g, 58 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  10.09. 

14. Smrketa24         (01.06.)    26.05.      Matej (3285g, 51cm) 
1. mesec:
5100 g, 57 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  3.9. (25.8. UZ kolkov)

15. Bamoocham         (21.06.)    25.06.     Neža (3410 g, 50'5 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 

16. fragola              (23.06.)    16.06.     Neža (3340 g, 51 cm) 
1. mesec:
  4255g, 54,50cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.8

17. Hanuši              (10.06.)    05.06.     Bine (3740 g, 53 cm) 
1. mesec:
   sporočim, ko bomo opravili pregled
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 

18.kalanteja                (10.06.)    09.06.       Julija (3270 g, 49 cm) 
1. mesec:
3880 g, 54 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  4.8.2009

19.July08                    (13.06.)    10.06.      Julija (42000 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 5.8.

20.Tecka                   (10.06.)    10.06.      Srečko (3150 g, 51 cm) 
1. mesec:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 10.8.  (samo tehtanje)

Za seznam
21.Dreamhorse         (3.06.)    26.05.       Žana (3970 g, 53 cm) 
1. mesec: 5000g , 56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.7.09 

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI

22.minča                 (3.06.)    30.5.         Neja (3200 g, 51 cm) 
1. mesec:
3910g , 55,5 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.7.2009 21:37:12   
bamoocham
Eno vprašanje

Katero flaško mi priporočate, ker naši Neži se zaleti pri vsakem hranjenju iz Aventovih flašk. Danes sem jo mogla na glavo obrnit, ker SPET  ni do zraka prišla. In je šele takrat zadihala! Js sem pa že skor čist depresivna zarad tega, ker se ji zaletuje.user posted image user posted image user posted image

Vsako hranjenje je tk stresno..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.7.2009 22:01:09   
majana79
Uf, boga revica... user posted image Mi imamo aventove in tommee tippee iz BC, pa iz obeh normalno jé. A ji mogoče številka cuclja pri aventu ne odgovarja, mi imamo še vedno št. 1

Mogoče je pa problem v tem da ona enostavno prehitro jé oziroma hlasta? To Jure včasih dela in ga moram prav umirit, da začne normalno počasi vlečt.

Mi je pa začel na dojki hitro jest in se mu potem zaletava pa ne požira sproti in vse teče po njemu in po meni... user posted image

Je pa danes spet nekam 'smotan'. Prej je jedel pri meni, se sam odklopil, tako ko naredi, ko ni več nič za vlečt, potem sva ga previla, je dobil še flaško in ni pojedel ama nič (je šlo spet vse v umivalnik). Samo neki je sitnaril, potem je zaspal pri mojem, ga je dal v posteljico, kjer je miroval 10 minut. Potem pa jovo na novo, dobil flaško, spet ni nič pojedel, zdaj je v ležalniku in čakava kaj bo... Groza

Grem pomit posodo, se umit in počivat. Upam da Jure kmalu zaspi...

Lahko noč vsem!

p.s.: zdi se mi, da sem hotela nekaj komentirat, pa sem pozabila... jao jao, skleroza

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.7.2009 23:05:11   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: minča

zdravo!

Mene pa zanima kaj naredite s cunjami ki jih malčki pokakajo. Jih takoj operete, namočite najprej...?  Kaj uporabljate za madeže? Jst z Vanishem nisem najbolj zadovoljna...Jst običajno namočim body in dam gor Vanish, potem pa na roke operem in potem dam body prat ko se mi nabere dovolj perila...Kako to delate ve?

uživejte!

jaz če se le da jih takoj operem, oziramo s tušem odstranim kakec dol in nato ko se mi nabere dvolj cunj še v pralni stroj razen praška in mehčalca sensitiv ne dam nič drugega.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.7.2009 23:06:42   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Eno vprašanje

Katero flaško mi priporočate, ker naši Neži se zaleti pri vsakem hranjenju iz Aventovih flašk. Danes sem jo mogla na glavo obrnit, ker SPET  ni do zraka prišla. In je šele takrat zadihala! Js sem pa že skor čist depresivna zarad tega, ker se ji zaletuje.user posted image user posted image user posted image

Vsako hranjenje je tk stresno..

jaz mam od tommy tippee in sem zadovoljna, provaj to jo prodajajo v baby centru

mala princeska user posted image user posted image user posted image  same koristne informacije

< Sporočilo je popravil fragola -- 20.7.2009 23:08:50 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.7.2009 23:10:35   
fragola
SEM POPRAVILA KER JE BLO NAPAČNO IME OD MOJE PUNČKE!!
1.Mala_princeska     (14.06.)    24.06.        Manca (3380 g, 52 cm) 
1. mesec: teža, velikost - javim, ko opravimo pregled
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: datum

2.majana79              (25.06.)    05.06.      Jure (2920 g, 50 cm) 
1. mesec:
4360g , 56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.07.

NICK                       (PDP)      RODILA     PODATKI  
3.mk8                    (12.06.)    04.06.       Veronika (2595 g, 47 cm) 
1. mesec:
3600 g , 51 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:

4.bačko                   (06.06.)    09.06.    Lora (3880g , 53 cm ) 
1. mesec:
4725g , 55 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 17.09

5.lenika                   (03.06.)    10.06      Daša (3500g , 50 cm ) 
1. mesec:
4425g, 55cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.8.

6.lino                      (21.06.)      03.06.       Maks (2697g , 47 cm ) 
1. mesec:
3540g, 53cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 3.8.

7.mojjaka                (14.06)     01.06.       Jaka (3950 g, 50 cm) 
1. mesec:
4560g ,56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 03.08.

8.bjondi                  (27.06.)   27.06        Žiga (3160g, 51 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 28.07

9.tinca84                  (2.6.)      21.05.       Nik (3550 g, 50 cm) 
1. mesec:
4830g , 54 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 21.08.

10.mišel09                (7.06)      30.05        Noel(3930 g, 52 cm) 
1. mesec:
5400g
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.07

11.deja777                (01.06.)    09.06.      Danaja Tea (3930 g, 54 cm) 
1. mesec:
4500g , 57 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 19.08.

12. Tira                (11.06.)        04.06.      Marcel (3850 g, 53 cm) 
1. mesec:
 5600 g, 60.5 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  22.09.

13. Janci F              (05.06.)    04.06.      Tom (3910 g, 54 cm) 
1. mesec:
 4880 g, 58 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  10.09. 

14. Smrketa24         (01.06.)    26.05.      Matej (3285g, 51cm) 
1. mesec:
5100 g, 57 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  3.9. (25.8. UZ kolkov)

15. Bamoocham         (21.06.)    25.06.     Neža (3410 g, 50'5 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 

16. fragola              (23.06.)    16.06.     Lana (3340 g, 51 cm) 
1. mesec:
  4255g, 54,50cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.8

17. Hanuši              (10.06.)    05.06.     Bine (3740 g, 53 cm) 
1. mesec:
   sporočim, ko bomo opravili pregled
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 

18.kalanteja                (10.06.)    09.06.       Julija (3270 g, 49 cm) 
1. mesec:
3880 g, 54 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  4.8.2009

19.July08                    (13.06.)    10.06.      Julija (42000 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 5.8.

20.Tecka                   (10.06.)    10.06.      Srečko (3150 g, 51 cm) 
1. mesec:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 10.8.  (samo tehtanje)

Za seznam
21.Dreamhorse         (3.06.)    26.05.       Žana (3970 g, 53 cm) 
1. mesec: 5000g , 56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.7.09 

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI

22.minča                 (3.06.)    30.5.         Neja (3200 g, 51 cm) 
1. mesec:
3910g , 55,5 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.08.

< Sporočilo je popravil fragola -- 20.7.2009 23:11:30 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.7.2009 6:42:51   
bačko
Jutro!
Jaz kavo pijem ampak samo zjutraj in zelo malo kave ter veliko mleka.
Lora nima vročine ampak je včeraj imela svoj dan.Ni in ni hotela čez dan zaspati.Upam da bo danes bolj ker imam tudi starejšo doma.
Fejči res bogi tvoj sinček.user posted image user posted image user posted image user posted image Čim hitrejše okrevanje.Zate pa user posted image user posted image user posted image
Kaminek naša je tudi taka da noče ležati dolgo v ležalniku.Jo moram kar naprej nositi po stanovanju da gleda stvari okoli.Vedi pa da bo to kmalu jih minilo in se bodo potem rade igrale in ležale v ležalniku.Saj pri Žani je bilo isto.
Bamoocham ne bi vedela pri kateri flaški se ji ne bo zaletelo.Probaj kupiti kakšno drugo pa boš videla.Bogo dete.Upam da bo kmalu bolj in da bosta našli pravo flaško.Mi imamo cucelj št.2 in lepo pije.
Majana mislim da je bil včeraj čuden dan.Tudi Lora je imela svoje muhe.Ni hotela spati in ne jesti iz jošk.Po flaši pa je vse pojedla.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.7.2009 9:42:01   
tecka
Jutro, punce.
Danes sem pa že od 6h pokonci - nisem bila že od pred poroda. Tudi naš Srečko ga nekaj sračka. Kar naprej bi visel na joškah, ki pa so po nekem času žal prazne. Dodatka pa ne mara. Ali je možno, da se mu je po 6t uprl Aptamil in bi morala probati z drugim mlekom?
Ker se na joški ne naje, slabo spi, ko začne sesati, kmalu zadremlje, ko se zbudi začne jokati in tako 100 x na dan.

Bamoocham jaz uporabljam nukovo flaško, vendar je v cuclju kar velika luknja in bi se mu lahko še bolj zaletavalo. Naš Srečko pa aventove flaše ne mara - teče prepočasi.

Kava: jaz zjutraj spijem eno instant kavo - tako kot celo nosečnost. Sem si kupila tudi brezkofeinsko, pa mi je "pišanje v veter", ker me nič ne zadane.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 998
21.7.2009 10:03:39   
kaminek
dobro jutro!

mala se že zbuja, zato na kratko, da bom vsaj kaj prispevala svojih komentarjevuser posted image
sm glih na hitr nekaj pojedla, zdej pa vmes pijem še instant kavo, brez kofeinsko, in je zakon.

tecka: moja tud ne mara jest iz flaške, sam na dojki bi visela. uporabljamo pa novalac. veš, mogoče so pa naši žejni, ker jst sm ji ponudla kamilce, pa jih je tko spila, sej povedat ne znajo. probaj. sprobaj tud druge brezkofeinske kave, tko sm jst nardila in je zdej ok za pitje. drugo pa je to, da te nč ne zadane, ker jst sm šla včeraj čist komot spat direkt po zaužitjuuser posted image

bamoocham: moja ima aventove in tomee tipee, pa aventove sploh ne porajta oz. ne zna pit iz njeuser posted image , ker ima cucelj bolj trd in se tolk ne spodmika kot od tomee tipeeja. slednji pa ima cucelj res mehak kot dojko in mogoč zato je to tako.

moja pa ne mara dud, pa ma tko močn sesalni refleks, da joj. pol pa rine tiste rokice v usta. bojim se sam, da ne bo začela sesat prsta, ker se ji bo lohk poznal za skoz, da ma scuzangauser posted image

lepo se mejte, pa držte se v senčki, pa velik pit, pit, pit.....

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.7.2009 10:15:09   
bjondi
user posted image  naša tavelika punca beri 9 let je pa na infekcijski je bruhala šest ur skupej...upam da žigija ne doleti kaj...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......