majana79
|
O, spet lepa 2 otročka. Mišel, , verjamem da ti je hudo, ampak tako kot so ti punce napisale, enostavno so eni otroci zahtevnejši od drugih. Jaz tudi nikjer nisem še bila (največ smo prišli do trgovine skupaj, ker v avtu zaspi, za 2 urici ostali pa hodijo po piknikih, izletih, ipd.), po drugi strani pa razmišljam, da je mali star dober mesec in da tudi on rabi svoj ritem, pa da se navadi na ta svet. Jure je recimo v povprečju veliko bolj 'priden' čez vikend. Zakaj? Ker je moj doma in točno vem, da če bo sitko, mi bo on pomagal in poskrbel za njega, tako kot prej npr. ko sem zadremala, ker sem ponoči zelo slabo spala. Se mi zdi da podzavestno želim da bi bil 'priden' čez teden in da bi bilo vse tako, kot si jaz želim, potem pa ni, in sem nervozna, kar je pa slabo za oba. Njega, ker ga obremenjujem s tem (otroci pač mamice čutijo, če hočemo to ali pa ne) in pa zame, ker se grozno počutim. Nisem zasledila, če si napisala, ali imaš koga, ki bi ti pomagal, vsaj da si odpočiješ? Magari varuška za urico, če si lahko privoščiš? Meni je pomagalo da ne zapadem v depresijo, da je prišel moj mlajši brat k meni za en teden, ko se mi je zdelo da je najhujše. Evo, ko sem spala, je Jureta spet zvijalo, pa sta se z očijem le uspavala, zdaj pa gremo počasi na sprehod. Mu moram vzet flaško s sabo, ker bo sigurno lačen vmes.
|