|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
21.7.2009 10:52:42   
bamoocham
Jutro.

Danes je bila patronažna zadnjič tu, zdj pride decembra.
Moj je kupil Nukovo flaško (ko ima cucelj kot bradavico). Upam, da  bo kaj boljše pr tej flaški. Pr aventu sem imela cucelj enkico.

Je pa danes, ko sma kupčka podirali na rami, dala prst v usta in ga cuzala.  Dude pa tut ne mara glih.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.7.2009 11:17:34   
lenika
Bamoocham tole pa verjamem, da ni čisto nič prijetno. Upam, da vam malu uspe najti ustrezen cucelj.

Bjondi kaj pa je, kakšna viroza? Upam, da se Karin čimprej pozdravi.

Drugače pa naš dan poteka dopoldne precej mirno, ker večinoma spi, popoldne pa je večinoma budna in je bolj pestro. Zvečer je pa itak kar nekaj časa na meni. Ponoči spimo super (nič ne hvalim, samo informiram, da se kaj ne pokvari) in že drugo noč prespi brez zbujanja.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.7.2009 12:37:35   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image  naša tavelika punca beri 9 let je pa na infekcijski je bruhala šest ur skupej...upam da žigija ne doleti kaj...

Držim pesti, da Žiga ne dobi!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.7.2009 12:42:30   
fragola
Tako pa mi spančkamo!

user posted image

Tukaj pa smo stari en mesec!
user posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 21.7.2009 12:44:05 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.7.2009 13:09:40   
minča
živjo!

Kok fajn dan je dons. Smo skupaj vozičkale s kolegicami, mala je ves čas spala v vozičku...zdaj smo spet jedle in se previle, pa bruhcale, preoblekle, zdaj pa se špila na igralni blazini...
Mene pa zanima ali imajo vaši user posted image ves čas nogavičke gor, ali ne? Naša jih ima, ker sem nekje brala da dojenčki še ne znajo uravnavati temperature in da je treba imet nogavičke gor.
Dons al pa jutr pa mamo namen iti Nejo slikat za osebno; upam da uspe v prvem poskusu.
Zdej pa kosilo kuhat počas....

uživejte!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.7.2009 14:03:12   
July08
Ojla!

Danes je spet pravi poletni dan in moram priznati, da mi prav paše. Smo bolj v senci, pa kopamo se v bazenu, ker smo pri mojih starših, tako da je prav fajn. Juliji sicer ne paše preveč ta vročina, zato jo imam veliko razvito na brisači - da se ji rita malo prediha, ker ima vneto. Sedaj sem malo bolj "na dieti", saj se bojim, da ima vneto ritko zaradi preveč svežega sadja in zelenjave, ki jih jaz pojem. Mislite, da je možno, da ima vneto ritko zaradi moje prehrane? Mazala sem jo z Bepantenom in je boljše, samo ni pa še v redu.

Nogavičke - naša je čez dan brez, ima gole nogice, zvečer jo oblečem pa bombažne žabice.

Flaške - do sedaj smo uporabili samo ene parkrat, imamo pa Aventove, cucelj št. 1 in pije za silo, ker je pač ni navajena. Oba fanta sta imela tudi Aventove, ostalih nisem nikoli niti poskusila.

Kava - do sedaj sem tudi jaz spila eno na dan, ampak se ji trenutno odpovedujem. Mi pa zeloooooo diši, še nikoli tako.

Mala Princeska hvala za info glede vročine! Zelo uporabno!

Lino user posted image user posted image user posted image Upam da ti uspe vsaj malo premakniti tvoja fanta, predvsem moža. Te čisto razumem, saj je tudi pri nas včasih podobno, ampak tako hudo pa ne. Ti jima kar povej, kaj pričakuješ od njiju!

Fejči in Bjondi upam, da bo z vajinimi otroci čimprej vse dobro.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.7.2009 14:04:29   
mojjaka
Mene pa zanima ali imajo vaši user posted image ves čas nogavičke gor, ali ne?

Ko sva v stanovanju jih ima vedno, ker če jih nima ima kar mrzle nogice. Ko pa sva zunaj v tej vročini, pa mu v vozičku sezujem nogavičke.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.7.2009 14:30:37   
bjondi
Hodila je na počitniško varstvo na kodeljevo...ob dveh zjutraj jo je začelo navijat in jo je matral do pol osmih ,ko je moj rekel da ima dost in jo peljal k zdravnici ,kjer je še kar na petnajst minut se davila,ker od štirih zjutraj ni imela kej več ven metat,pa zraven je tako reva jamrala ,da je tatiju rekla da nej gre raj stran da je nau poslušal...zdravnica je rekla naj greta še za dve uri domov potem pa na infekcijsko,pa je moj kar takoj tja šel,kjer je priklopljena na infuzijo,baje so ji prej dal mal juhice pa se je spet ponovilo...jaz sem doma iz žigijem ,sam mi je vseeno hudo...kaj več povem proti večeru,ko pogledajo kri...

Fragola...iiii kako sta luškani...

Hvala vsem za objemčke...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.7.2009 14:33:55   
bjondi
Aja mamice fantkov...mi smo se dans obakrat ponoči previjali,ker je žigatu ratalo bit polulan od podpajske do kolen,ampak planica v prvo ni bila mokra..kako to da gre mimo???imamo pamperske2-ko...kaj pa ostale mamice fantkov a se tudi s tem srečujete???...

Nogavičke imamo mi gor skoz...še nismo en mesec stari...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.7.2009 14:52:06   
Mala_princeska
Fejči, Bjondi, Bamoocham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu vse ok z vašimi otročki....

Mamike zato sem pa tu, da si pomagamo user posted image user posted image user posted image , ne zahvaljujte se prevečuser posted image user posted image - z veseljem pobrskam po netu za koristnimi info, še rajši vam jih posredujem naprej.

Končno smo prejeli pošto za sistematskega pri 1.mesecu, imamo ga 23.07., 24. bo pa dopolnila 1.mesec user posted image user posted image user posted image .

Nič šibam naprej označevat cunje, ki sem jih dobila v izposojo in iskat še od tavelike za kolegico. user posted image Cunj za izvoz, sedaj se res bolj malo uničijo oz. odvisno od materialov. Če verjamete - punci imata več cunj kot jaz user posted image , pa jih ne kupujem ogromno, dobim jih še od sestrične, sestre,.....

Držite se v senci.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.7.2009 14:54:41   
lino
user posted image me je vn vrglo...

na kratko
bjondiuser posted image user posted image so zate in za tvojo pogumno puncouser posted image user posted image user posted image in želje, da bo čim prej bolje.

fragola full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

bamoocham jst imam full dobro flaško od chicota in mi stoji, ker se dojiva...pa ti jo dam, če rabiš...pošlji mi zs...

mojmu tudi te pampers premočijo imava tudi 2. tudi prst včasi sesa...zadnje čase pa tudi full bruga-meče ven nazaj in ga skoz preoblačimuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.7.2009 14:56:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Nogavičke imamo mi gor skoz...še nismo en mesec stari...

Jaz tud dajem nogavičke ali pa kake copatke na ta drobcena stopalca, ker drugače pajacek, žabice full čudno stojijo in se samo razbrca in posledično joka, ko jo motijo cunje.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.7.2009 15:13:24   
duda1
Pozdravljene mamice!

Najprej se opravičujem, ker kar tako vdiram na vašo temo in upam, da ne boste preveč jezne. Bom zelo kratka!

Morda potrebuje katera pajac za krst za fantka. Prodajam takšnega, ki ga imajo pri neckermannu, št.62, rabljen dve uri, enkrat opran. Če katero zanima, naj mi pošlje ZS.

Pa brez zamere!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.7.2009 15:47:05   
majana79
Jaz se pa samo na hitro javim... Danes me je Jure spet 100% okupiral, nikakor ni hotel spat, zdaj sicer spi, ampak bo najbrž spet za 5 minut.

fejči, tebi sem hotela že včeraj odgovorit, pa sem pozabila... Upam da danes že malo bolj vedro gledaš na situacijo, prva reakcija je pa sigurno šok. Mali ima najbrž utež zaradi same kosti oziroma kompliciranega zloma, če bi mislili, da lahko dobi gips in gre domov, bi ga najbrž dali? Je danes že kaj novega?
Nimaš pa kaj storit v takem primeru... Če imate rezervacijo za morje, vam jo morajo na zahtevo stornirat in vrnit denar, samo predložiti moraš zdravniško potrdilo. Verjamem da je najhuje za starejšega, mogoče bi lahko šli na dopust kdaj kasneje (mož pa zdaj koristi nego, sicer je treba vprašat, vem da včasih ne da zavarovalnica, ker je mati na porodniški, ampak v tem primeru ti itak ne moreš bit z njim v bolnici...), ali pa bi šel na morje kdo od sorodnikov? Samo razmišljam, kaj bi bilo najboljše... Vsekakor upam da se bo vse uredilo tako kot se mora. user posted image

bjondi, en za Karin, sporoči, ko boš vedela kako je z njo.

pleničke
- Jureta sem do sedaj samo enkrat dobila mokrega, ker je imel eno plenico po moje od 22 do 8 zjutraj... Prej in potem pa nikoli. Očitno mu lulček lepo dol stoji skoz. user posted image

nogavičke - Jure jih ima skoz gor, ker ima drugače mrzle nogice, smo v stari hiši. Na sprehodu je pa odvisno od ure in vremena.

bačko, očitno je res nekaj v zraku... Jure je sicer danes za odtenek boljše volje, sva bila celo eno uro zunaj, več pa nama ni uspelo... Je bil preveč siten.

Jaz mu dajem komarčkov čaj, mu pomaga, kadar ne more zaspat in pa malenkost pri napenjanju.

tecka, mogoče mu pa cucelj več ne odgovarja na flaški? Midva sva šla včeraj na 2 (pri aventu) in je veliko hitreje in rajši spil. Mu je bilo iz 1 že tečno vlečt, ker je šlo prepočasi. Je pa tudi možno, da se naveličajo AM po določenem času. A ni hudo, ko vidiš, da bi otrok še kaj jedel pri tebi, ti pa nimaš več? user posted image Jaz se počutim takrat prav grozno... U pismo, spet sem tametil pozabila vzet... user posted image

Grem, se beremo kaj kasneje.

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.7.2009 15:48:40   
S@nta
Bjondi, našemu fantu se to tudi večkrat zgodi, pa to z vsemi plenicami, je bilo pri prvem isto.Včasih ko leži na strani, se mu očitno lulček obrne čist k bedrci in lulanje steče ob strani ven, kjer plenica ni tako vpojna.
se nima smisla sekirat,čeprav ponoči ni fajn celega preoblačit.

Tudi mi imamo full probleme s polivanjem,pa se sploh ne znam sprijaznit s tem.glede na to,d asmo še vseeno bajseki,upam,da ni nič narobe.smo pa stari že dober mesec,pa še nimamo termina za posvetovalnico,je zdravnica na dopustu.

Ima katera kakšne izkušnje z "hidrokelo"?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.7.2009 16:41:37   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: July08
Mislite, da je možno, da ima vneto ritko zaradi moje prehrane? Mazala sem jo z Bepantenom in je boljše, samo ni pa še v redu.

Poskusi z Sudoclin (nekaj takega) kremo, ful pomaga pri vneti ritki. Jo imajo v lekarni. Pa v P smo jo dobili zraven v paketku, ob odhodu. Našemu je ful pomagala. Sem ga samo 3 dni s to kremo mazala in ni bilo več vnetja. Ne vem pa, če prehrana kaj vpliva na vneto ritko user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.7.2009 17:11:27   
kalanteja
Juliy08 tudi midve sma ritko mazale z sudocrem, ker je imela rdečo, ful pomaga, zdej je ok, men je moja mama rekla, da sem verjetn kj takega pojedla, da je bilo bolj kislo in je dobila vnetje, pomaga pa baje tudi belo navadno olje, če jo par dni mažeš, sam js ravn neb

tudi moja Julija je še kar sitna danes, ko je drugače full pridna, ne vem kaj je v zraku

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.7.2009 20:04:27   
mojjaka
user posted image

MOJ MALI DOBROVOLJČEKuser posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.7.2009 20:25:07   
lino
iiiiiiiiii kak lep nasmešek, pa tak korenjakuser posted image user posted image user posted image

cute, cute, cuteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.7.2009 20:28:14   
lino
punce man pa danes Maks kr spi in spi in spi...ga sploh ne morem pokonci obdržati, kaj bo le ponočiuser posted image , upam, da spi sam zato, da bi nadoknadil slabo prespane 2 noči...ampak se najverjetneje samo tolažim in bom imela svetlo nočuser posted image ...ma ja, morda pa tudi ne, ne smem že iz prve tk mislit, a ne...pozitivno je treba gledat na svetuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.7.2009 20:36:04   
majana79
lino, edino kar lahko narediš, je da se tut ti uležeš in pozabiš na vse ostalo. Za vsak slučaj, če bo ponoči bedel. user posted image

mojjaka user posted image Res je korenjak.

Naš Jure se pa nič ne smeje... user posted image Ko je pokonci al jé al pa joka...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.7.2009 20:57:18   
Anonimen
tudi mi se že smehljamo od prejšnje nedelje.

user posted image

user posted image

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.7.2009 21:13:01   
bamoocham
Čer.

Midve sma s sprehoda, moj je pa tudi prišel zdjle iz šihta. Sem jedla kosmiče, me še mika čips, ko čaka na polici user posted image pa ga bo verjetn zmanjkalouser posted image

Ena slikica, ko se smejčka naša Neža, ampak to sma jo ujela, čist slučajn-to se smeji še čist nagonsko (to je bilo tiste dni, ko sma prišli iz bolnice).

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.7.2009 21:29:55   
bamoocham
Kavo js pijem zjutraj (barcafe z velik mleka), veliko šalco.

Neža ima skos zoknčke gor, tudi  ponoči ko jo dam v pižamo. Ker drugače ima ful mrzle nogice.

Danes je pila malo boljše iz flaške, res pa je da sma se probali večino časa dojit.
Lino, ni treba. Hvala vseeno. Mogoče jo boš pa še rabila kdaj.

Grem, alarmuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.7.2009 22:56:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Juliy08 tudi midve sma ritko mazale z sudocrem, ker je imela rdečo, ful pomaga, zdej je ok, men je moja mama rekla, da sem verjetn kj takega pojedla, da je bilo bolj kislo in je dobila vnetje, pomaga pa baje tudi belo navadno olje, če jo par dni mažeš, sam js ravn neb

Kalanteja a res? Od kislega da dobi rdečo ritko? Jaz sem malo paradajza v solati pojedla.....ma moram malo kislega v rit dobit user posted image , ker obožujem kislo user posted image user posted image no in moja ma tudi malo rdečo ritko - z Riboderminom mažem, pa Sudoclin sem tud sprobala 1 x vmes, samo bom raje skoz z eno mazala pa bom videla kaj bo. Zaenkrat smo na Moltex oko plenicah, samo bom kmalu Pampers št.3 odprla, ker sem jih ogromno dobila.

Mojjaka, Deja777
iiiii......res cute smeškota.

Nasmehi.....mi se tud še ne smejemo(samo v sanjah)user posted image user posted image smo resni ko smo budni....

Nič......grem spat da ne bo prehitro zizi alarm user posted image user posted image user posted image .

Naša zaspi v posteljici, z dudo.....

Problemčki:
  • a je možno da ji nekaj ne paše(tišči v želodčku), ko se naje user posted image user posted image ji dam še malo in nervozno grabi dojko in je ne zgrabi takoj, pa spusti.....(ma ko bi znali povedat kaj jim je)
  • se mi zdi da preveč nazaj zateguje glavico user posted image
  • v spanju trza, kot bi se nekaj ustrašila.....
Nočko

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......