|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
19.7.2009 18:33:07   
Hanuši
user posted image

evo to sta pa moja dva sončka

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.7.2009 19:06:52   
majana79
O, spet lepa 2 otročka. user posted image user posted image

Mišel, user posted image , verjamem da ti je hudo, ampak tako kot so ti punce napisale, enostavno so eni otroci zahtevnejši od drugih. Jaz tudi nikjer nisem še bila (največ smo prišli do trgovine skupaj, ker v avtu zaspi, za 2 urici ostali pa hodijo po piknikih, izletih, ipd.), po drugi strani pa razmišljam, da je mali star dober mesec in da tudi on rabi svoj ritem, pa da se navadi na ta svet. Jure je recimo v povprečju veliko bolj 'priden' čez vikend. Zakaj? Ker je moj doma in točno vem, da če bo sitko, mi bo on pomagal in poskrbel za njega, tako kot prej npr. ko sem zadremala, ker sem ponoči zelo slabo spala. Se mi zdi da podzavestno želim da bi bil 'priden' čez teden in da bi bilo vse tako, kot si jaz želim, potem pa ni, in sem nervozna, kar je pa slabo za oba. Njega, ker ga obremenjujem s tem (otroci pač mamice čutijo, če hočemo to ali pa ne) in pa zame, ker se grozno počutim.

Nisem zasledila, če si napisala, ali imaš koga, ki bi ti pomagal, vsaj da si odpočiješ? Magari varuška za urico, če si lahko privoščiš? Meni je pomagalo da ne zapadem v depresijo, da je prišel moj mlajši brat k meni za en teden, ko se mi je zdelo da je najhujše.

Evo, ko sem spala, je Jureta spet zvijalo, pa sta se z očijem le uspavala, zdaj pa gremo počasi na sprehod. Mu moram vzet flaško s sabo, ker bo sigurno lačen vmes.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.7.2009 19:25:28   
lenika
Mišel nekateri otroci so pač taki. Naš prvi je bil zelo zahteven, pa je sedaj krasen triletnik. Verjemi minilo bo. No pa tudi z Dašo ne bi mogla za 2 uri na piknik, ker v vozičku spi samo, če se voziček vozi.
Še bomo hodili po piknikih in zabavah in trgovinah in še kje. Sedaj bo pa pač še nekaj časa tako. Vem, da ti je težko, ker si imela prvega otroka tako pridnega in nisi navajena na to. Moja Daša je tudi danes že cel popoldne na meni. No edino zunaj v vozičku je spala eno uro, ko se je zbudila, je bil že jok. Se tolažim s tem, da bo minilo, čeprav tudi ne morem nikamor.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 953
19.7.2009 20:26:23   
lino
no jst se moram mal potožit...user posted image

smo se doma zopet na polno skregali, ker sem jst ponoči bolj malo spala (kaki 2-3 urci mogoče) in sem se zjutraj vstala vsa sesuta in potem...jst bi pa jedu, pa kk ni kruha...pa treba je pospravit, posodo spravit, dat prat in sušit in zložit suhe obleke, pa maksija umit in oblečt...to, da bi lahhk šla na wc-pravljica (sem že zaprta), pod tuš še skočim na hitro vse ostalo je pa luksus...in me je preprosto vse tk razkurilo, ker mi doma ne ppomagajo, da sem k user posted image oba poslala...no in sedaj se skušam pa z mojim zmenit in mi gr obere, da je kao mare itak tak, kot je zaradi mene, da nisem normalna, da itAK ON LAHKO GRE IN NAJ JST MALO PAZIM....pa naj gre k user posted image ...in pol se naj pa še smehljam zraven in mu pritrdim ...ja dragi, seveda dragi, sem prava čarovnica...ampak jst rabim sam mal pomoči pri user posted image pa ja ne zahtevam tok, če prosim, da bi kdaj po kosilu kdo krožnike z mize pospravil ali pa sesalc v roke prijel...no to je itak stvarm ko je treba hitro it od doma, ko začne brnet...user posted image sam upam, da ne zgubim mleka al pa v depresijo padem...user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.7.2009 20:34:09   
Anonimen
linouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
te popolnoma razumem!

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
19.7.2009 20:47:43   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mu moram vzet flaško s sabo, ker bo sigurno lačen vmes.

Punce, ne se smetjat, prosim, imam eno neumno vprašanje za Majano.
Kako pa pripraviš flaško? A že doma pripraviš mleko? Pravijo, da naj bi pripravljeno mleko porabili v 15 minutah?

Jaz se za pohajanje po svetu šele pripravljam in načrtujem, kaj moramo še kupiti za hranjenje z adaptiranim mlekom...Zaenkrat imamo samo 1 flaško (no, pa še eno aventovo, ki je ne mara).

Linouser posted image user posted image user posted image
Pa tako lepo sporočilo si napisala včeraj, tisto o dojenju s kožo na koži, sem ti prav zavidala...
Le kako naši moški ne morejo razumeti, da bomo me dosti bolj razpoložene, če bodo oni samo malo priskočili na pomočuser posted image ???? Meni je čez vikend tudi dosti lažje, ker vem, da nisem "sama za vse".

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 956
19.7.2009 21:12:02   
bjondi
Hanuši kako sta lušna...maš verjetno tudi pomoč od tavelike punce...
Dans je šla karin z mano na sprehod,vsa ponosna je voziček vozila,jaz sploh zraven nisem prišla...

Mišel09-sej naš žiga tud vsak večer od sedmih do devetih zvečer ne ve al bi se cartov al bi bil na joški al bi drenclov al bi se nosil,pa nimamo kaj kar nekaj gunđa in nimamo kaj...jaz ga sicer ne nosim ,ker mi je pretežek,tako da ga ima mož čez in tudi ko sva šla prej ven z vozičkom se je začel dret in je takoj bla ena soseda pametna da je lačen-ja valda take mam najraj pa skoz se mu kupčki vzdigujejo...tko da je komej zdržu kako uro mal z dudo mal brez,pol so mi najbl taki všeč k vidjo da ga uspavam in se matram oni pa z bučam ke v vozek pa ga gledajo pa mi ga ogovarjajo da je ja spet drenclat začel...ja nimamo kej sej se bo kmal čas obrnil in bomo vsi veseli in vedeli kaj našim sončkom manjka...
Drgač pa mi še nikamor nismo šli z njim pa je star 22 dni ,pa tud ne nameravam it in obiski tud še niso zaželeni ,ker je treba en ritem najdt...jaz sem bla pa včerej prvič po treh tednih v štacuni ,ker je treba blo it po eno darilo...tko da sem tud v štiri stene zaprta več ali manj sploh če zunaj vročina seka...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
19.7.2009 21:28:53   
Hanuši
lino user posted image user posted image user posted image  samo objamem te lahko, pametna pa ne bom. Edino kar bi ti želela reči je, da ignoriraj. Če ni kruha vesta kje je trgovina, pa če bo katera majica malo zmečkana tut še ne bo konec sveta. Šele takole vidim kakšna zaklada imam jaz doma.

Ja bjondi, Hana mi res zelo veliko pomaga in to sama od sebe, ker sem sklenila, da ne bom od nje nič zahtevala, da se ne bi zapostavljene počutila, ker je bila le 9,5 let ona center vsega. Jo moram res ful pohvalit.
Zadnjič smo se odpravili kupovat šolske stvari, pa je Bine postal siten. Hana je rekla, da naj gremo domov, ker je revež naveličan, da če bo torba do jutri počakala bo, če ne pa pač nebo-srček moj- pa sem rekla, da ne kar naj malo žnara. Če smo se odločili dopoldan namenit njej in njenim nakupom, bomo to tudi speljali. Pa smo res. Z malo joka vmes, ampak dopoldan je bil posvečen samo njenim nakupom.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 958
19.7.2009 22:16:48   
MIŠEL09
Hvala vam za vzpodbudne besede, ve ste kot doza pomirjevala, ker sem res bolj pomirjena, ampak ko si skozi med štirimi zidovi ti vse hodi po glavi, to je sedaj edino poletje ko bi lahko uživala z malim zunaj, ker drugo in vsa naslednja poletja to ne bo možno zaradi službeuser posted image .

lino, glede pospravljanja nisi edina, pri meni tudi vse pade name, moja dva niti za sabo ne pospravljata, nimata pojma kaj je sesalec ali likalnik ali pralni stroj  in tudi meni je sedaj zelo težko ker imam rada vse pospravljeno.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 959
19.7.2009 22:43:55   
Tira
Ojla!

Naš mali je pa bil danes tko lačen, smo kr jedli, pa jedli user posted image  Zgleda, da bom morala povečat količino. Sedaj poje skoraj vedno cca 150 ml. A ni to veliko user posted image

Tecka MF pripraviš različno, kakor ti piše na embalaži določenega mleka. Jaz imam Novolac. Vodo prekuham, dodam takoj toliko meric kakor piše za določeno količino vode, zaprem stekleničko in dobro pretresem. Potem jo pa samo še ohladim pod mrzlo vodo in preverim na zapestju, če je dovolj hladna. Za na pot imam pa termovsko pa merice mleka posebej v posodi in potem samo zmešam. Drugače pa lahko mleko pripraviš naprej, ga ohladiš in hraniš v hladilniku. Ko ga rabiš, pa pogreješ pod vročo vodo. Samo vedno je boljše, če ga pripraviš pred uporabo.
Aja pa še to, povsod piše, da moraš vodo ohladit in potem zamešat mleko not - samo potem se mleko ne raztopi dobro, tko da jaz zamešam kar v vročo vodo. Upam, da sem ti dovoj jasno razložila user posted image
Ja pa ena steklenička, dovolj velika je čist zadosti.

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.7.2009 22:45:05   
minča
zdravo!

Da se vam še jst javim. V petek sem šla na čiščenje ker mi je v maternici ostal košček posteljice user posted image in sem krvavela že več kot 6 tednov...najprej zjutraj sem malo nahranila, že prejšnji večer pa sem si izčrpala mleko za en obrok. Tašča je prišla popazit malo, mene pa je moj peljal v bolnišnico. Najprej so me sprejeli, nato pregledali, naredli UZ, nato pa čakanjeuser posted image , ker to pač ni tako velik in nujen poseg in imajo prednost druge velike operacije, ker je v CE anesteziologov ful premalo in sem potem čakaa do enajstih (seveda tešče, nič pit...), ko so me sprejeli na oddelek, nato pa poseg, ki je bil ful kratek (7 min) in poteka pod narkozo, potem te takoj zbudijo (se ne spomnim), spomnim se da sem se zbudila potem v sobi čez približno pol ure. Potem sem počasi prihajala k sebi. Medtem je moj že pripeljal mojo pikico v bolnico in je bila že res sila LAKOTA in sem jo podojila. V bolnicim sem bila do petih popoldan, do popoldanske vizite, nato pa smo šlil ahko domov. Imela sem svojo sobo, mala je bila skoz zraven, pa moj tudi in niso nič težili. Je pa mala ful spala popoldan, verjeten je tud ona mal dobila narkozice in je spala ful...in zdej ima čist drgačen ritem, se sredi noči zbudi (prej nikoli, dop noče spati, popoldan pa spi...katastrofa...upam, da nam rata nazaj pridobit stari ritem, ker prej je spala od enajstih do pol šestih zjutraj in potem še enas runda do devetih in sem vsaj lahko kaj naredila...
Jst sem drgač ok, vse kul... moram it ta teden na pregled spet in upam de zdej pa je vse ok....in da bomo že lahko končn user posted image .

uživejte in upam, da ne bo še katera imela iste situacije....

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 961
19.7.2009 22:48:03   
minča
pa še za seznam :

(PDP)     RODILA     PODATKI

minča                       (3.06.)    30.5.         Neja (3200 g, 51 cm) 
1. mesec:
3910g , 55,5 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.08.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.7.2009 23:06:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Punce, ne se smetjat, prosim, imam eno neumno vprašanje za Majano.
Kako pa pripraviš flaško? A že doma pripraviš mleko? Pravijo, da naj bi pripravljeno mleko porabili v 15 minutah?

Nobeno vprašanje ni neumno, jaz sem se teh stvari tudi 'učila' iz forumov. user posted image Ne delam doma mleka, ampak vzamem vodo s sabo v termovki, za hrano pa imam eno tako posodico s tremi predalčki (disperzijska posodica, iz BC), kamor daš hrane za 3 obroke in potem sproti zmešaš v flaški. Lahko si daš pa hrano v kako drugo posodico (da ne nosiš celega pakiranja s sabo), ali pa kar v flaško, če rabiš samo za en obrok.

Midva sva pa Jureta zdaj skopala, pa nohtke sem mu končno postrigla, se je zadnjič do krvi spraskal... Zdaj je zadovoljno zaspal in upam da bo vsaj tri urice tako.

lino user posted image Upam da te razveseli vsaj malo to, da sem danes naredila kosilo po tvojem receptu in je bilo super. Bom še ponovila. user posted image

Zdaj grem pa malo po forumih pogledat pa počasi v mižale.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.7.2009 23:08:26   
majana79
minča, upam da bo zdaj res vse ok user posted image pa tudi ritem boste dobili nazaj, sigurno. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 964
20.7.2009 6:44:29   
bačko
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Postrezite si!
Hanuši lepa slikica!user posted image user posted image user posted image user posted image
Lino oprosti ampak daj ti tvojemu povej da nisi stroj in da bi lahko tudi on kaj ti pomagal.Joj kako sovražim take moške.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tecka jaz pripravim AM tako da zavrem vodo in jo dam v termovsko potem pa ko je lačna pripravim hrano.Vodo pa približno ohladim prej na pravo temperaturo.
No Lora še pančka.Moram pa povedati da če primerjam Žano in Loro je Lora 100 krat bolj pridna kot Žana in manj zahtevna.Se tudi more nositi po rokah ampak je veliko manj joka.
Pa še naša pikica na igralni površini:
user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 965
20.7.2009 9:25:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino
sam upam, da ne zgubim mleka al pa v depresijo padem...user posted image

Lino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah ti dedci user posted image , bi morali oni rodit enega ali dva otroka in mamo špilat, me ženske bi jih mogle pa ignorirat - vsaj en dan pa bi videli kaj je to pomočuser posted image user posted image .
No, res ne bo nikogar konec če bo kakšna majica zmečkana, moj tudi vedno "nori" če nima hlač za v službo in sem ga začela taktično spraševati - a imaš kaj za oprat, da ne boš "spet" rekel da nimaš kaj oblečti? In mi potem pove kaj naj dam v stroj, kaj naj zlikam,...da se ne jezi brezveze name-klinc pa cunje user posted image user posted image
Kruh - pri nas ga dava v skrinjo za rezervo in ko ga zmanjka v mikrovalovko odmrznit in je tako kot da bi frišnega jedli, drugače pa se včasih tudi sam spomni da mora v štacuno in gresta po službi s tamalo po kruhca.

Naša dojenčica je hitro zadovoljen otrok in res imam srečo, čeprav se na momente še lovim. Včeraj sem jo ob 20h podojila, pa sem mislila da je še lačna in sem ji čez eno urco še drugo dojko ponudila in ona "ruk" v loku ven metala kot nora user posted image - naša user posted image nima mere in bi jedla in jedla, potem pa kupčkov ne podira, kolca....user posted image Edino posrana ne mara bit user posted image , ponoči jo 1 x previjem....

Današnja noč je minila mirno - ob 22 h zaspala in potem nekje do pol 2h zjutraj, sem ji samo dudo dala, podojila sem jo ob pol 3h in je spala do 6h in potem od 7.30 dalje, pa še zdaj ajčka, se pa počasi oglaša in bo jutranja nega z vodo po obrazu, previjanje, dojenje,....
Sem pa kar pri taveliki v otroški spala in je bilo kar ok, sem vsaj še taveliko pokrivala ponoči, pa tamalo takoj zaslišala. Proti jutru sem k mojemu zlezla, ki je počez čez obe postelji spal user posted image kot polh - sem mu vsaj eno noč mir dala z nočnim vstajanjem user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 966
20.7.2009 9:29:03   
Mala_princeska
Ponosna sestrica user posted image

user posted image

Takole pa zjutraj spimo user posted image

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.7.2009 9:46:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: minča

uživejte in upam, da ne bo še katera imela iste situacije....

Minča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ritem bosta pa dobili nazaj - samo malo potrpljenja user posted image .

"Midva sva pa Jureta zdaj skopala, pa nohtke sem mu končno postrigla, se je zadnjič do krvi spraskal... Zdaj je zadovoljno zaspal in upam da bo vsaj tri urice tako. "

Kar do krvi? Božček, no naši smo nohtke tud že postrigli ker se praska kot nora user posted image .
Majana79 se bom še jaz kaj od tebe naučila user posted image user posted image , to s flaškami. Sicer jih še ne rabim, ampak vsak nasvet prav pride user posted image .

Bačko a mala že kaj opazuje igralni center?
Mi smo ji kupili za na voziček in lupinico tole, je bilo v klubski akciji in že kar maha z rokicami po zraku user posted image in gleda kot čukec user posted image :
(imajo tudi za fantke user posted image )

user posted image

Tole zvezdico je ati včeraj usposobil še od Nine in je prav opazovala vrteče se medvedke na stropu  in poslušala uspavanko zvečer.
user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 968
20.7.2009 9:50:47   
lino
jutro.

iiikk šikano...user posted image user posted image user posted image

majana sem full vesela, da ti je bil recept všeč...user posted image

punce HVALA vam za vse vzpodbudne besede...veste pri nas je že skoz tk, ker sem kr nekaj časa bila brez službe in sem seveda doma vse spedenala...potem, ko sem šla v službo sem še vedno vse sama delala (kar se gospodinjstva tiče in pa šole za sina) in ko sem zanosila, je moj obljubil kako bo pomagal...pa bi lahko bila manj naivna, ker je že takrat, ko sem v službo šla obljubil...pa nič. Ja, to je tisto kar boli, sej naredit itak moraš...boli pa to, ko te lahk drugi zraven gledajo...pa si jim verjel...user posted image
no, sej bo...je že boljš, ko lahko vsaj vam potožim...RES HVALA.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
20.7.2009 10:17:56   
bačko
Mala princeska ja malo opazuje.Ene 20 minut je zanimivo potem pa nič več.
Vam pa moram povedati da se mi je Lora nasmejala.Gledala me je v oči in sem ji govorila potem pa so se ji najprej očke zasvetile in potem lep nasmeh.user posted image user posted image user posted image user posted image Prav na jok mi je šlo.To ni bil nasmeh ki ga imajo v spanju ampak res pravi nasmeh.

Neposredna povezava do sporočila: 970
20.7.2009 11:27:06   
ulsi25
Punce, mene pa zanima če kera ki doji pije kavo?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.7.2009 11:28:13   
fragola
Dober dan želim!!
Kako maste vse lepe otročke!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 972
20.7.2009 11:32:51   
bamoocham
Dober dan.

Lino, upam, da si zdj ok.user posted image user posted image
Js mojemu kr povem, kar mu gre. Glih včeri sma mela zvečer en težek pogovor, ker se je nekaj časa nabiralo v meni in ko pokne, pokne. In sem mu vse povedala, kaj me moti..pa se tut oba bolše počutima. Sej ne smem rečt, sej je ful pridn in dela vse, Nežo nahrani, doma pomaga...
No, danes so uni popusti v Merkurju in je šel kupit sušilni strojuser posted image Popust je bil le 5% (boljše kot nič). In zdj sma z Nežo sami do 9h zvečer. Je popoldan na šihtu.

Mala princeska, midve imama iste "probleme" zuser posted image . Neža tudi nima podna in bi kr jedla in jedla, zato pa poliva. Vsak dan!!!

Prejle je še hotla jest, sem jo malo zamotila, pa ji dala čez nekaj časa čaj. Zdj pa spi kot polhek.Tak da grem nekaj pojest, pa kamilični čaj pit.

Mleko sem pa že skoraj čisto izgubilauser posted image
A je možno, da je to dedno? Ker mama in sestra tudi nista dojili več kot 1 mesec...

Še neki- a so "dovoljeni" orgazmi med čiščo (ne mislim pr sexu-to vem, da ne smem)? Smo imele babnce debato, zdj pa ne vem. Eni odsvetujejo, drugi ne...

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 20.7.2009 11:34:00 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 973
20.7.2009 11:59:07   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mi smo ji kupili za na voziček in lupinico tole, je bilo v klubski akciji in že kar maha z rokicami po zraku user posted image in gleda kot čukec user posted image :
(imajo tudi za fantke user posted image )

user posted image

Kje si kupila tele igračke za na lupinico?? Tudi jaz bi svojemu kaj podobnega rada kupila.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

Neposredna povezava do sporočila: 974
20.7.2009 12:07:39   
kalanteja
jaz pijem malo kave dopoldan, pa mislim, da neb smelo bit preveč kj narobe ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......