mk8
|
Živjo punce! Mi smo v ponedeljek dali gipse številka 5 dol in smo do operacije v torek brez . Tok mi je fino vidt njene nogice, ma tko fletkane, bi jih kr skos lupčkala . Stopalca so kr v redu popravljena, čeprav še vedno ne tok dobr, da operacija ne bi bila potrebna . Me je kr strah, kako bo vse skupaj, vrjetno bo ful jokala, k jo bodo rane bolele, dokler se vse skupaj ne zaceli... Da ne omenjam kako jo bodo uspavali, raje sploh ne bi vedla - najprej dobi injekcijo v hrbet (nimam pojma kako jim to rata, ko so vretenca še čisto majhna, lahko samo upam, da ne bodo zgrečili in da ne bo kaj narobe), potem pa še cevko skozi vsta, da jo med operacijo predihavajo... Čist grozno, se moram kr psihično pripravit. Drugače imamo pa v nedeljo krst... Sva se z mojim odločila, da bova malo pohitela (drugače je bil predviden septembra) in naredila krst še pred operacijo, da se malo priporočimo in da bo vse OK... Tudi jaz se bom bolje počutila. Imam zdaj vsaj eno drugo stvar na katero mislim in se pripravljam, ker od misli na operacijo in kaj nas vse še čaka, sem bila kar zmešana Kapljice AD3 - jaz sem jih po dveh dneh kar nehala dajt, jo je tako zvijalo, da je bilo kr grozno. Si zdej sploh ne upam ji dajat, bom v petek, ko imamo pregled pri pediatru pred operacijo rekla, naj mi da tiste druge... Ne želim, da bi jo, poleg vsega drugega z nogicami, še zvijalo zraven zarad usranih kapljic Otroški dodatek - jaz sem dobila kar najvišjo vsoto otroškega dodatka, ker sva z mojim še oba študenta in prejšnje leto preko študentskega servisa nisva zaslužila več kot 3000 evrov vsak. Bo kar prav prišev vsak evro.. Deja zate pa . Upam, da se bodo stvari porihtale tako, da bo najbolje zate in za tvoja dva sončka. Drugače pa verjamem, da si dovolj močna, da boš tudi sama lahko skrbela za sinčka in hčerkico, če slučajno do tega pride. Uspavanje - tudi naša se pusti uspavat samo v naročju (beri na joški ), potem jo pa odnesem v košek. Zbujamo pa se, če je dobra noč, dvakrat (ob 2.00 in ob 5.00), če pa ne, se lahko pa zbuja tudi na eno uro. Pa sploh ne vem od česa je to odvisno... Kaj delate ve punce, da vam otročki tako dolgo spijo (tudi do 6.00 ne da bi se zbudili)?!? Midve imava vsak večer enak ritual - hranjenje, umivanje (ta teden tudi kopanje ), hranjenje in zaspi ob približno 21.30 - 22.00. Pa noče kj dalj spat. Kakšen nasvet? Tkole pa zgledajo gipsi naše male pikice...