tecka
|
Ob 10.30 sva se šla dojit, zdajle (ob 14h) sem mu pa iz postelje ušla, po dolgem času naspana... Punce, hvala za popravek glede otroškega dodatka. Bo treba bolje brat navodila... Lino, a to, da tvoj Maks spi v svoji posteljici pomeni, da se tam tudi uspava? Ker uspavanje je meni še vedno zagonetka. Še vedno pali samo joška, zibanje oz. nošenje. Drugače naš Srečko ponoči vedno spi v svoji posteljici, le da ga tja odloživa, ko že zaspi. Zjutraj, ko gre naš v službo in pa čez dan, če sva notri, ga pa pustim spat kar na zakonski postelji in ugotavljam, da dosti dlje spi, če sem poleg tudi jaz. Saj se ne stiska k meni, me prav odriva, me ima pa na "dosegu" in z rokico oz. nogico vsake toliko tapkne in preveri, če sem še tam. Majana, tebe sem pa hotela vprašati glede tametila. A med enim in drugim jemanjem si imela pavzo? Se je mleko v tistem času zmanjšalo? Ad3 kapljice: danes je 4. dan jemanja, sem še vedno na eni kapljici, ampak danes se mi že zdi, da ga nič ne šraufa . Mogoče nam bo pa vendarle uspelo. Deja Žal mi je, da moraš ob majhnem otroku prenašati še stres ločitve. Ti kar na forumu pojamraj, pa ti bo lažje. MOrje: Jaz v tej vročini definitivno ne bi šla, razen če bi imela klimatiziran prostor. Še doma se samo v bajti držimo. Pred porodom sem imela sicer v načrtu, da bomo šli septembra, zdaj pa mi je udobneje, če bomo letošnji dopust kar preskočili. Od doma smo šli do sedaj samo k pediatru. Tale mešana prehrana (dojenje/dodajanje) ni nič kaj praktična za pohajkovanja. Malo sem pa tudi jaz na komot, priznam.
|