Tira
|
Ojla! Joj ko vas tkole berem šele ugotovim, koliko je naš mali priden. Men kile ne gredo nikamor, jih imam še vedno 10 preveč Moram vam povedat, da sva danes ful presrečna, ker je naš Marcel začel talati nasmeške Joj, kok je to lepo videti, ko se ti nasmehne Pa tudi pogovarjati se že hoče Ja pa že tretjo noč je prespal do 5.30 Janci sem pa mislila, da je Tom večji, pa sedaj vidim, da je naš res zrasel. No tud meni ni pediatrinja nič rekla, da bi se preveč zredil, pa je pridobil 1800g v 6 tednih. Tinca84 glede čajčka je meni pediatrinja rekla, da nujno dodajat prekuhano vodo... samo naš je noče pit. Sedaj sem mu skuhala kamilice, pa mu tud ne dišijo. Še najraje pije Hippov čajček, samo ta je pa že sladkan in ga zato ne priporočajo. Ampak jaz menim, da je bolj važno, da dobi tekočino vase v tej vročini, kot pa da bi se obremenjevala s tem, da je tist čaj malo osladkan. Nikakor pa ga jaz nebi sama sladkala. Če ti pa noče nič pit tekočine, pa poskusi takrat ko je lačen, pa mu daš jesti malo kasneje. Glede polivanja mi je tudi rekla, naj ga preden podiramo kupčke, malo podržim na kolenih v polsedečem položaju, da se zrak izloči in potem na ramo podret kupček. Aja, pa ležišče za 20° vzignjeno. Glede kreme za sončenje, tiste ki nočete uporabljati vse tiste kemije, priporočam kremo Cosmerba (mi jo je pediatrinja predlagala). Je naravna in vsebuje jojobino olje, aloe vero, korenček in ognjič ter pomarančne cvetove in lupine. Baje sama po sebi tvori ZF4 in pripomore k nastajanju vitamina D. Patronažna mi je pa rekla, da če že kremo za sončenje, potem ZF 20 do 30 ne več, ker naj nebi več zaščitile, ampak samo več kemije imele v sebi. Mi že drugi dan dajemo Oleovit D3 in zaenkrat ni še nobenih krčov. HB.
|