|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
26.10.2009 13:42:35   
Hanuši
bačko evo. OPisuje, da je za off-road, ima dobro vzmetenje. Vsebuje mehko torbo, prevleko za nogice in dekico. Mehka torba se spremeni v prevleko za noge. Prestavljiv ročaj, tako, da ni potrebno obračati sedeža. Ročaj nastavljiv po višini. 3 stopnje hrbtnega naslona+ nastavljiv naslon za nogice. Kolesa seveda na zrak, ne piše pa, če vsebuje tudi pumpouser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.10.2009 13:57:46   
minča
jst pa bi vas lepo prosila za mnenje. Včeraj smo bili pri moževih na vikendu, smo gor imeli nedeljsko kosilo. Ko smo šli jest, je mala malo jokcala, pa se umirila, pa počivala na plenički in tako naprej... Pol pa se mal začne jokcat in smo jo pustil, noben je ni ogovarjal, mi smo se normaln pogovarjal, radio je špilal in tako... Ves čas kosila je mala jokcala in se z glavico rinila v pleničko in v kot sedežne (rob med sedalnim in naslonjalnim delom)... Smo mislili, da bo mogoč zaspala , pa seveda ni... po kosliu pa jo vzamem v roke, ker smo mislili pač iti ven z vozičkom, pa bo v njem spala...mala pa vsa flekasta po obrazu in to živo rdeče fleke...na eni strani po celem ličku, na drugi strani pa pri očkah in 2 mala flekeca tud po ličku...ful je blo grozn videt, res ful rdeče... sam nisem hotla panike zganjat, ampak v men je kar vrel... Ali bi bilo to lahko od mačk? Kaka alergija? fleki so po pol ure izginili. Imajo mačke, ampak kao jih nimjo gor na sedežni; ampak jst nič kaj ne verjemem, ker vem da jih brat od moža doskrat ima notri in jih žuli po rokah...tašča in tast sta trdila da je to sigurn ker se je rinila v sedežno in je od tega, sam jst mislim da ne... sej doma se mi tud drgna z glavco ob pleničko in ob igrače in še kam, pa še nikoli ni imela niti najmanjšega fleka...bom pa to sigurn omenila naslednjič pri P.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.10.2009 14:18:28   
Hanuši
minča, če se ti tudi doma drgne in ne dobi flekov, bi jaz posumila na mačke.

Mojuser posted image  ima tudi alergijo na mačke. Začne kihati in dobi srbečico, samo takrat, ko je v stiku z mačkami, oz. ko so le te v njegovi bližini. Potem mu pa znaki takoj zginejo

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.10.2009 14:29:01   
mini86
bačko-joj to pa nebi vedla zakaj se je ukrivu, vem sam da je mož hodu uzadi in tko ugotovu, drgač sploh nebi in je njega tok motil drgač nebi dala reklamirat,k res če nisi uzadi hodu in direkt to gledu nisi opazu..k pa si si pa itak skos tja gleduuser posted image
js sm tud definitivno za drugi voziček..js mam kolesa za na pihnt, da se jih na navadno pumpo oz verjetno tud na bencinski-nism pa ziher ker jih še ni blo treba in pomoje jih tud v prihodnje nau..

js mam pa flaške od tommee tipee in sm ful zadovoljna..sicer se polno dojiva ampak v vročini sem mu tudi čajčka dala..

tira-mi imamo tudi marcelčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

minča-js bi tud posumla na mačke, bodi pa pozorna u naprej..sj tudi če nimajo mačk na sedežni dlake itak letijo okol pa une male pršice od mačk tudi..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.10.2009 14:29:06   
bačko
Hanuši hvala lepa!Saj verjetno bom tega naročila.Bom šla v baby center ker imajo tam iste vozičke samo dražje in bom pogledala kako zgleda v živo in kako se zloži.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.10.2009 14:50:01   
fragola
punceeeeee sem odprla trgovino in sem tako vesela da ni res!!!!!!!! Zdaj upam še da bo šlo!!!!!!!!!
Odprla sem pa jo 16. oktobra, Lana pa je mela točno 4meseceuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.10.2009 14:56:35   
fragola
sem brala malo nazaj in se m vidla da ste se pogovarjale o spanju.
Najina Lana je dubila res takoj rutino in se je tudi držimo. Jaz jo dam spat okrog 8-ih zvečer zjutro se mi zbudi nekje od 8-8:30, vmes se mi ne zbudi razen če ji pade ven dudica ji jo je treba dat takoj v ustka. No ko se zbudimo se umijemo preblečemo in nahranimo, potem se malo crkljamo in nato sledi vozičkanje kjer tudi malo zaspi, ko pridemo domov jo previjem spet nahranim in jo dam spat za popoudanski spanec, dam jo pa spat okrog 13-14 in mi spi nekje od dveh do treh ur. in vam povem, da ta rutina res deluje, jaz sem mišlenja da je treba dobit rutino.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.10.2009 14:58:18   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Dobro jutro!

Joj, meni se pa zdi, da tako letijo dnevi in da bodo naši malčki vsak čas stari 11 mesecev in bomo morale v službo. user posted image
Z dragim sva se malo pogovarjala o možnosti tretjega otroka in se nekako odločila,da bova verjetno čez kakšni dve leti kar poskušala.user posted image

lenika user posted image user posted image user posted image

midva bova se pa potrudla še za enega člana, ma ne še zdaj tudi čez nekaj časa

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.10.2009 15:01:39   
Hanuši
user posted image user posted image user posted image  BRAVO user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.10.2009 15:15:03   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

punceeeeee sem odprla trgovino in sem tako vesela da ni res!!!!!!!! Zdaj upam še da bo šlo!!!!!!!!!
Odprla sem pa jo 16. oktobra, Lana pa je mela točno 4meseceuser posted image

Čestitam!
Za to je potrebno veliko odločnosti in poguma!!

Čestitam še enkrat!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.10.2009 15:29:10   
Janci F
Naš Tom je pa danes prava mala tečka na momente.
Dva dni nazaj se je naučil delno puzat in sedaj bi to počel konstantno, vendar redko najde oporo za odriv in zato se občasno ful razjezi in sitnari.

Občasno ga položim na igralno podlogo in tam se v roku parih sekund obrne na trebuh in takoj se začne odrivati, samo da bi se lahko puzal in če prideš zraven in daš svojo roko na konec njegovih nog je ves presrečen.
Če te pa ni zraven se pa nekaj časa sam trudi in potem se začne razburjati.

Aja, pa še to - vedno po hranjenju ga imam nekaj časa pri sebi, ker če ga dam na tla in se puza vedno bruha, oziroma vsaje toliko čase polije, ker pritiska na trebuh.
Ali ima še kakšna druga podobne težave?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.10.2009 17:00:18   
Janci F
Zanima me, če je kakšna v zadnjem času kupovala plenice?
Potrebujem Pamperske št. 4 (maxi) in me zanima, če ve kakšna akcijske cene, ker nameravam kupit malo večjo količino, da jih ne kupujem ves čas.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.10.2009 17:23:56   
bačko
Fragola čestitam za trgovino.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.10.2009 19:09:12   
majana79
Tira, v ritki izmerjeno se odbije 0,5 stopinje, tako so meni rekli na pediatrični. 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.10.2009 21:24:28   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

user posted image user posted image user posted image  BRAVO user posted image user posted image user posted image

user posted image

Fragola jst se tudi pridružujem čestitki!!!!!user posted image user posted image user posted image

Bačko, jst imam od Haucka in je suuper, kolesa so napihljiva (jih na bencinski napumpam ali pa kr s tisto pumpo na akumolator (v avtu), s tem vozičkom lahko vozim po vseh terenih, makedamu, pesku, tlakovcih, travniku, sploh ni panike, je pa ena slaba lastnost (vsaj pri mojem, ki ni niv model) in sicer je zelo velik, kot kak džip ali pa traktor, sej pravim, jst nimam novega modela...bi se pa sigurno odločila za tega, če bi se jst odločevala, ker sem videla razliko ko sem šla na sprehod s kolegico, ki ima Pegperegota in je malo full prerukalo po tlakovcih, moj še pa čutil ni, da ni ravna podlagauser posted image

Ura...mi smo zaenkrat še na stari in mi full paše, ker to pomeni, da okoli 20 ure spi (prej je bilo to ob 21 uri) in bom tako morda imela tudi jst možnost kdaj na kak čvek skočit...(sedaj je bilo malo na bed, ker smo se punce ponavadi zmenile ob 20 uri in mal počvekale, spile kak dcl vina ali pa kako pivo, kar sedaj ni bilo možno, ker jst nisem mogla prisostvovati prej kot pa ob 21 uri, ki pa je žal pozna za obiske...upam torej, da ta ritem ostane...ja, zjutraj je bil zato malo bolj zgoden, pa tudi ni panike, ker je potem itak nazaj zaspal (vedno zaspi pa kaki urci nazaj zjutraj, pač prej je pol spal do 9 ali desetih, danes pa je bilo vse mal zamaknjeno)

Sem pa bila sedaj dva dni prilepljena na knjigo o vampirjih, naslov je Somrak, je ljubezenska zgodba...zanimivo...komaj čakam na drugi deluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.10.2009 21:26:39   
manna
Dobr večer
janciF, ravno danes sem v Intersparu kupila Pampers in so vse neki v akciji... Cene sicer nevem več na pamet, ampak so pa neki XXL in jumbo paketi... No, sicer so cene še vedno visoke (glede na hoferjeve recimo) ampak so mi papmerske le boljše. Glede obračanja pa - naša se še ne obrne na trebuh, samo na bok. Kaj pa če ga daš v ležaniček ali lupinico za kakšnih 20min po jedi?
fragola ČESTITAM za trgovino user posted image user posted image user posted image

minča, jaz bi tudi rekla da je od mačk. Pa tudi če nimajo mačk na kavču, so mačje dlake in pršice in vse to naredi lahko reakcijo. Moja sestra je alergična na mačke in ko pride v hišo kjer imajo mačko, začne kihat, čeprav se ničesar ne dotika.

tira, sem kupila tole aventovo stekleničko ki si jo omenjala, ki ima spremenljiv pretok na cuclju, ni mi pa jasno kako se ga pa spremeni user posted image

bačko, tudi jaz mislim da je boljš imet velika napihljiva kolesa kar se tiče makadama!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
27.10.2009 6:37:20   
Anonimen
dobro jutro!

po dolgem času se vam malo oglasim.
zadnji čas spimo katastrofalno. se večkrat zbudi za hranjenje(kar me niti ne moti) začne pa tam okrog 5h nekaj sitnarit in noče zaspati nazajuser posted image in res ne vem kaj ji je. noče jest se cartat, v glavnem kar tečnari. potem še pa aneja zbudi in je juhuhu.
razmišljam celo, da bi ji začela GH dodajat. mogoče pa so samo zobkiuser posted image res ne vem, sem pa že kot zombi.

lep dan pa se oglasim še kaj in kaj pokomentiram

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
27.10.2009 7:02:55   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Dobr večer
janciF, ravno danes sem v Intersparu kupila Pampers in so vse neki v akciji... Cene sicer nevem več na pamet, ampak so pa neki XXL in jumbo paketi... No, sicer so cene še vedno visoke (glede na hoferjeve recimo) ampak so mi papmerske le boljše. Glede obračanja pa - naša se še ne obrne na trebuh, samo na bok. Kaj pa če ga daš v ležaniček ali lupinico za kakšnih 20min po jedi?

Vedno ga imam pri sebi vsaj pol ure do ene ure po hranjenju.
Ponavadi ga položim na kavč in potem se skupaj zabavava. Lahko ga dam na igralno površino pol ure pred naslednjim obrokom pa vseeno polije, verjetno preveč pritiska na trebušček, ko se puza.

Bom pa vsekakor pogledala v Sparu za plenice.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 27.10.2009 7:03:58 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
27.10.2009 7:16:50   
Hanuši
Janci F, pri nas v Kamniku je DM ob vsakem nakupu delil kupon z 15% off na vse izdelke. Vnovčit ga moramo do konca oktobra. Tko, da imamo mi kar konkretno zalogo plenic in hrane doma. Se fuuuul pozna 15%, ko nabaviš 5 paketov plenic in pa kar nekaj škatel hrane.
Imam še en kupon, tko, da grem še danes v nabavo. Bomo preskrbljeni za pol letauser posted image user posted image .

Verjetno pa to ni bil samo kamniški DM

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
27.10.2009 8:10:39   
bačko
Jutro!
Deja vem kako se počutiš.Isto razmišljaš kot jaz.Kaj pa če je to ali pa to?Zoperno je ker ne veš kaj je otroku on pa kar neki sitnari.Lora je včeraj tudi imela en napad in ni in ni hotela jesti iz flaške.Sploh nisem vedela kaj naj naredim.Jokala je kot nora.Potem ko se je le umirila pa je le pojedla.Drži se in vedi da bo kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image
No jutri bomo šli pogledat voziček in potem bomo videli kako naprej.
Lora je ponoči bolje spala samo je pa okoli 4.30 ko sem ji spucala nos močno zakašljala potem pa vse ven bruhnila.V trenutku je ratala belo kot zid.Prav smili se mi.Moram malo kasneje ji izmeriti temperaturo in potem bom videla ali bom malo poklicala k P ali ne.Nosek pa je tudi malo bolje.Pomoje ga bom morala še danes veliko čistiti potem pa bo uredu.V četrtek bi mogle iti se cepiti samo pomoje jo ne bo cepila.Bom jutri poklicala in se pozanimala.
No se javim kasneje.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
27.10.2009 8:41:25   
Hanuši
bačko, kje boš pa naročila voziček? Mislim zaradi cene. Ker jaz sem ga naročila iz Italije, ker Inglesine žal v Sloveniji ni in sem dala za poštnino 75€. Tko, da si preračunaš, če se ti splača, ker naročila preko neta ponavadi nimajo garancije

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
27.10.2009 8:58:44   
10ka
fragola - čestitke za trgovino, veliko uspehov ti želim

manna - avent ima en cucelj, s spremenljivim pretokom. Namesto luknjic ima ta cucelj zarezo in ko ga obračaš se pretok spreminja. ali imaš tega? jaz sem pri tem cuclju kar sama poskusila kako to teče (valda sem ga pol tudi primerno spucalauser posted image )

sem ravnokar prestavila drugo cepljenje iz 3. novembra na 10. upam, da bo ok.

bumbo - se spet jaz oglašam na to temo. kolegica, ki ima tudi 2 leti starega malčka, ima v omari zelenega bumbota, ki ga ne bo več rabila. če katero zanima, naj mi javi na zs.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
27.10.2009 9:00:32   
lenika
Dobro jutro.
Spet en krasen sončen dan za vozičkanje.user posted image

Fragola user posted image  za trgovino. Ne dvomim v to, da ti bo šlo, glede na tvoje izdelke.

Ne vem kaj je bilo danes naši Daši. Za jest se je zbudila ob 23.30. user posted image  Ponavadi se kakšnih 5 ur kasneje.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
27.10.2009 9:15:01   
bačko
Hanuši naročila ga bom tukaj:
http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051001000153/hauck_chicago_air__red
V baby centru je 340 evrov.Poštnina na tej strani pride 25 evrov.Kakaor sem jaz razumela.Če pa imaš pa bi te prosila če ti malo pregledaš in mi poveš če se splača.Hvala že v naprej.Te bom na kavico peljala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
27.10.2009 9:26:41   
manna
Dobro jutro
smo že s pregleda. Ima 64cm in 6150g. Cepili jo pa niso zaradi prehlada. Je rekla sicer pediatrinja da bi jo lahko ker je popolnoma varno cepivo, ampak kakor želimo, pa sva rekla da bi par dni še počakala pa je rekla da naj prideva v petek. Nikoli se ne ve.
10ka, ja ta cucelj imam kot opisuješ, ampak nevem kateri del naj obračam da se bo pretok spreminjal? no, sicer bom še poskušala, ampak mi ni čist jasno...

Ja kar se tiče zbujanja vidim da imamo skoraj vsi kdaj take neprespane noči oz. naši sončki. Upam da je samo obdobje in bo kmalu mimo.Sem pa rekla pediatrinji kako je z našim spanjem in je rekla da je to za dojenega dojenčka popolnoma normalno da se pač zbuja in naj z GH še počakamo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?