lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Fragola jst se tudi pridružujem čestitki!!!!! Bačko, jst imam od Haucka in je suuper, kolesa so napihljiva (jih na bencinski napumpam ali pa kr s tisto pumpo na akumolator (v avtu), s tem vozičkom lahko vozim po vseh terenih, makedamu, pesku, tlakovcih, travniku, sploh ni panike, je pa ena slaba lastnost (vsaj pri mojem, ki ni niv model) in sicer je zelo velik, kot kak džip ali pa traktor, sej pravim, jst nimam novega modela...bi se pa sigurno odločila za tega, če bi se jst odločevala, ker sem videla razliko ko sem šla na sprehod s kolegico, ki ima Pegperegota in je malo full prerukalo po tlakovcih, moj še pa čutil ni, da ni ravna podlaga Ura...mi smo zaenkrat še na stari in mi full paše, ker to pomeni, da okoli 20 ure spi (prej je bilo to ob 21 uri) in bom tako morda imela tudi jst možnost kdaj na kak čvek skočit...(sedaj je bilo malo na bed, ker smo se punce ponavadi zmenile ob 20 uri in mal počvekale, spile kak dcl vina ali pa kako pivo, kar sedaj ni bilo možno, ker jst nisem mogla prisostvovati prej kot pa ob 21 uri, ki pa je žal pozna za obiske...upam torej, da ta ritem ostane...ja, zjutraj je bil zato malo bolj zgoden, pa tudi ni panike, ker je potem itak nazaj zaspal (vedno zaspi pa kaki urci nazaj zjutraj, pač prej je pol spal do 9 ali desetih, danes pa je bilo vse mal zamaknjeno) Sem pa bila sedaj dva dni prilepljena na knjigo o vampirjih, naslov je Somrak, je ljubezenska zgodba...zanimivo...komaj čakam na drugi del
|