|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
25.10.2009 18:50:37   
mini86
nš pa zvečer lepo sam zapančka..sicer sm pa rekla da neko rutino glede spanja čez dan bom uvedla ko bo začeu jesti GH do takrat pa nekak ko je zaspan gre spat-ni tko ustreza ker nebi rada bla ful vezana na uro..ni je pa edin smotan to k čez dan mi zaspi v naročju-ja vem, tko sm ga sama navadlauser posted image ampak tko hitrej zaspi-usaj men se tko zdiuser posted image bomo pa slej k prej to popravl-mau joka u pojstlci pa bo..sam ne še jutruser posted image mi smo pa ravno dons stari 4 meseceuser posted image
ja ceplenje mamo pa 4.11-pa morm rečt da nam predpiše kaplce AD3 k do zdj smo mel zarad krčkov oleovit D3

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
25.10.2009 19:08:00   
mini86
aja pa še nekaj me zanima..
moj sonči daje skos rokice v usta in jih cuza..pa celo roko, pa dva prstka, pa tri..skratka skos jih ima v ustih..rad grize tudi moje pa itak use igračke..zdj me pa zanima ali je to del razvoja ali nj mu jih dajm skos vn..al bo to minilo samo od sebe..je tud tko da ko se podojiva in ima dost se nasmejan stran obrne in takoj rokico ali pa prstke notuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
25.10.2009 19:43:10   
Tira
mini86 cuzanje rokic je del otrokovega razvoja in je popolnoma normalno, sedaj so v obdobju, ko pač svet okušajo in spoznavajo na oralni način... skozi usta user posted image  Nikar mu jih ne jemlji skoz ven, pusti mu ta užitek in hkrati učenje. Tudi naš ima skoz kej v ustih, pa še slina se mu pri tem ven cedi.

Kako so vaši malčki kaj prenesli zamik ure? Naš zaenkrat kr vredu, sedaj že spi, je pa šel samo pol urce prej v posteljo. Bomo videli, kdaj se bo zjutraj zbudil. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
25.10.2009 19:45:23   
Tira
Aja, pa še v času, ko rastejo zobki, jim paše da kaj drgnejo po dlesni. Tko, da se ne sekriaj, ker bo prežvečil še veliko igrač, ne samo prstke user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
25.10.2009 19:49:41   
tecka
Živjo, punce.
Za nama je kar pestra noč - ma sem vstala vsaj 10x, dojila sva se 3x, potem sem se pa ustrašila, da nimam nič mleka in sem mu 4. ponudila še flaško (pa je spil komaj kaj). Pa vstala sva ob 5.30 in zjutraj sem izgledala slabše kot mož, ki je prišel iz nočnega šihta.
Moj problem pa je v tem, da se popoldne ne znam prav sprostit in zaspat skupaj s tamalim. Pa sem včasih zelo rada spala popoldne. Zdaj pa kar vidim neko delo, pa ponavadi je ravno takrat treba dokončati kosilo, pa raje izkoristim čas za RR, pa...1000 izgovorov, potem me pa takale noč čisto sesuje.

No, zaradi slabega spanca ponoči se je naš Srečko odločil, da bo zaspal že ob 5h popoldne. Sva ga ob 6h poskušala zbuditi, pa je bila taka "koma", da sem ga samo podojila, kar v dnevnih cunjah dala v spalno vrečo in veselo spi naprej. Žal pa to verjetno pomeni, da bomo jutri vstali zelooo zgodaj. Na srečo ima mož jutri prost dan. Po mojem ga bova kopala kar zjutraj, današnje kopanje je prespal.

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

aja pa še nekaj me zanima..
moj sonči daje skos rokice v usta in jih cuza..pa celo roko, pa dva prstka, pa tri..skratka skos jih ima v ustih..rad grize tudi moje pa itak use igračke..zdj me pa zanima ali je to del razvoja ali nj mu jih dajm skos vn..al bo to minilo samo od sebe..je tud tko da ko se podojiva in ima dost se nasmejan stran obrne in takoj rokico ali pa prstke not

Pediatrinja Tanč je na MON ob neki priliki zapisala, da sesanje rokic človeku omogoča preživetje in da je prepovedano dajati rokice iz ust...dokler ne opaziš, da sesa točno določen prstek. Takrat pa pomaga samo še dosledno jemanje prstkov iz ust. Pa bodi dovolj pametenuser posted image .
Če vidim, da Srečko liže rokice, to pomeni, da mu je dolgčas in ga lahko zamotim s kakšno igračo. Je pa po mojem to sesanje že "v zatonu" - so igrače dosti bolj zanimive.

Imam pa še eno prošnjo glede uvajanja GH. Ali mi lahko katera napiše kako približno to poteka časovno? Npr. Začneš s korenčkom/jabolčkom za dopoldansko malico, sprobaš par okusov (traja skoraj mesec) - a potem to malico povečaš na polni obrok? Ali pa mogoče poleg par žličk dopoldanske malice začneš dajati še par žličk za kosilo??? Koliko je sploh star otroček, ko ima 1 ali dva obroka namesto mleka? Skratka, bolj ko berem, manj mi je jasno in kar naenkrat se mi to zdi grozno komplicirana reč. Sploh ker zdaj ogromnokrat dojim in dodajam, pa se itak kar naprej sprašujem, če bi morala dodajati več...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
25.10.2009 19:52:03   
mini86
no super..pol je prav da mu jih ne dajem ven ker je prou posrečen..glede ure..je bl tečen..je spustu uno polurno spanje mau do osmih..se pravi zdele po tastari uri..verjetno pa bo kmau mau zadremu..pol pa kopanje pa spančkanje..user posted image
hvala za razlago Tira!
upam da nam gdaj uprašala kej kar ste se že pogovarjale pa nisem zasledila oz nimam časa brat 170 strani..no že vnaprej brez zamere..user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
25.10.2009 19:57:02   
lenika
Mi imamo pa v sredo šele prvo cepljenje, ker je prišlo do zamika zaradi vodenih koz.

Glede goste hrane: Jaz sem pri Maticu sprobala okuse za dopoldansko malico in potem je bil najprej zamenjan dopoldanski obrok, potem še popoldanska malica in tako naprej.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
25.10.2009 20:21:16   
mini86
tecka..mogoče ima pa tvoj user posted image zagon rasti in bi se rad več dojil..ne se takoj ustrašt da nimaš dovolj mleka-da nauš ga zarad sekiranja res izgubila..
vem kaj govorim glede sekiranja zato ker nam je pri zadnjem pregledu sestra rekla da se je zredu glih tist minimalno in če bi prišla oz mela kar takoj poskusno dojenje in da vid kok popije..ampak bi mu mogla dat jest šele čez dve uri mu nisem dala ona pa tudi ni več nič omenila..sam pazi to..ko pridem domov cela panika da nimam dovol mleka, sekiranje sto na uro..poslušam če požira med dojenjem..in je..kaj naj še naredim?
poklicala sem patronažno če ga lahko pride stehtat takoj drugi da..pa je rekla da pride naslednji teden ker je boljše da preteče nekaj časa vmes in da nima smisla tehtat posamičen obrok ker včasih pajacki pojejo malo več in včasih malo manj..pa je pršla in spet se ni neki ful zrediu..AMPAK...razčistila sem pri sebi in sicer..mleka ti ne more zmanjkati ko je dojenje že utečeno-tako sem prebrala, vesel je, smeji se..po moje če bi biu lačen bi skos joku..kupila sem si tisti čaj za dojenje ki sicer neki naj nebi ful pomagu-ampak sam zarad bolšga filinga, ga tri dni pristavljala na 2-2,5 uri..IN REZULTAT..mleka FUL nenormalno..šprica, vn teče, polne blazinice..skratka ful..
tko da js bi na tvojem mestu ga pač več dojila in po parih dneh bi mogl vse skp se vrnt v prejšne stanje..glede spanja ti pa ne znam svetovat..večkrat ga probi dt spat oz ko bo sam zaspal jutri..zvečer ga dej pa normalno spat..nš tut zaspi okol osmih in sem ga nekaj časa zbujala čez pol ure-zdaj se že sam, tko da je pol na vrsti počas kopanje in pa okol od 21.30-22h spanje..sem ga pa že tudi iz orn spanca zbudila-je bil sprva mau tečen ampak sem ga zamotla z igranjem in je blo vse ok..

no pol delam prou da mu rokic ne dajem venuser posted image

Glede GH bom js počakala do 6. meseca..verjetno si ti pomislna na GH zarad pogostega dojenja..ampak če sta se do zdaj lepo dojila ni vrag da se nebi še napreuser posted image
js bom počasi začela z parimi žličkami korenčka-ker je sladek in potem naprej dojenje in sicer nekako za kosilo,zelenjavo bom menjavala na dva dni..prvo korenček,cvetačo,kolerabco,krompir..in nekak bom probala da dokler ne nadomestim celega obroka ne bom dajala sadja..težko je rečt kok je struser posted image ko ma 1 al pa 2 obroka namest mleka ker je to čist odvisen od otročkov in pa od mamic-eni otročki ful dobr sprejmejo (beri so že pripravljeni) GH, drugi pa bol počas..ene mamice začnejo pri 3 mesecih uvajat GH druge pri 6..js bi ti svetovala da če dojiš počakaj do 6. meseca..

bi ti pa resno priporočila knjigo od annabel karmel-velika paparica za male papavčke ker je zakon..loh si jo sposodš v knjižnici js sm si jo pa kr kupila:)
notr maš USE..od preprostih receptov-z zelenjavo in sadjem ki so dostopni pri nas do začetnega načrta uvajanje GH..se splača pogledat-js sm čist navdušena nad recepti

no zdj k sm se pa res ful razpisala si pa zasluž en cigaretuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
25.10.2009 20:33:06   
tecka
Mini, dobrodošla pri nas! Še bolj pa hvala za spodbudne besede! Bom čisto kratka zaradi drugih punc, ki že poznajo mojo kalvarijo z dojenjem. Dojim 6 obrokov, dosedaj sem 2 dodajala, pa še to svoje mleko sem pridelala s pomočjo tablet (tametila) in sem pravzaprav ponosna, da mi je uspelo vsaj toliko.
No, možu sem že popoldne naročila, da mi je pripravil zvarek iz sezama, zdaj pa pijem še pivo (in sem prav dobre voljeuser posted image user posted image user posted image ) - samo da se bo mleko delalo in da ponoči ne bo treba pripravljati flaške.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
25.10.2009 20:47:01   
manna
Živjo,
kako smo kaj?
tecka po mojem je to z GH res čisto odvisno od tega kako otroček sprejema hrano. Verjetno se kakšen matra že z dvema žličkama cel teden, kak drugi bi pa že v prvo pojedel cel obrok. Tako da nam ne preostane drugega kot da počakamo kako bojo sončki odreagirali na novosti. Sicer pa moja mama pametuje da ko sem bila jaz mala so dajali GH že po 3.mesecu, po 4. pa že vse, po 5. pa že meso ?! Res se vse spreminja...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
25.10.2009 21:01:31   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Sicer pa moja mama pametuje da ko sem bila jaz mala so dajali GH že po 3.mesecu, po 4. pa že vse, po 5. pa že meso ?! Res se vse spreminja...

manna ne pametuje, sam verjetno se ji zdi neumno, ker tok spreminjajo. 9,5 let nazaj sem po navodilih pediatra in patronažne Hani začela pri 3 mesecih in 3 tednih dajat okuse za sprobavat. Pri 5. mesecih je jedla že vse, razen jajca in mesa, pri 6. pa še meso. Tut jaz sem zdej malo zbegana . Mi je naša teta rekla, da še ne, da še nimajo dobro prebavil razvitih, pa da se zato tok alergij pri otrocih pojavlja. Ja user posted image  dobr, da je Hana preživela.

Tko, da mi smo dopoldanski obrok že zamenjali s sadnim. Pri tej starosti je Hana že vso zelenjavo tut probala in imeli sva samo jutranjo in večerno flaško.

Toooooook so pametni ti naši dohtarji, z našo teto na čelu. Vsako leto nekaj novega. Tko kot sem vam že napisala za ta novi način posedanja, a naš Bine se histerično joka, tko, da smo na klasičnem. Sej je ful fino, da maš zdravnika v familiji, sam pol mi pa non-stop najeda s temi novitetami, saj vem, da dobro hoče, sam naš Bine je še po Jus-u narejenuser posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
25.10.2009 21:03:30   
Hanuši
Aja mini86 dobrodošla med nami. Smo ta prave čveke. Malo pojambramo, malo se hvalimo z našimi sončkiuser posted image , si izmenjamo izkušnje, orjemo ledino, skratka mamo se lušno

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
25.10.2009 21:39:42   
mini86
tecka..oprosti nisem vedela kakšna je tvoja "situacija"..mislila sem da polno dojiš..oprosti še enkrat..AMPAK...tvoja situacija je še en razlog več da vztrajaš neprej..ker če si vse to pripeljala do 4 mesecev ni vrag da nebi še dva do nekih "magičnih" 6 mesecev..če pa hočeš pa lahko že začneš uvajat GH že sedaj-odločitev je samo tvoja..samo res ne obupaj ker en dan še nič ne pomeni..vztrajaj,vztrajaj,vztrajaj..se bo obrestovalo,verjemi..tud js sem že skoraj obupala sicer na začetku ampak sem vztrajala in se mi je obrestovalo..tako kot se bo tebi..

punce hvala za dobrodošlico, mi je kar malo žal da vas nisem že prej poiskala..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
25.10.2009 21:39:56   
mk8
Čer!!

Naša Veronika je pa danes ob 18.00 dobila bratranca, velikega 57 cm in težkega kar 4.420 g!! user posted image user posted image user posted image  Ime mu je Janez in je precej namatrav mamico, na koncu so pa naredili CR. Ampak je zdaj vse OK.
Če bo jutri večerno uspavanje potekalo v redu, bom lahko skočila na "žurko", ki jo bo imel novopečeni očka, pa spijem eno pivo po dolgem času in grem prvič po porodu zvečer mal "žurat" user posted image user posted image . Veroniko bosta pa do kakšnih polnoči pazila njena dedi in babi.

Včeraj sem naši miški prvič dala probat kašico pred kopanjem. Ji ni bila preveč všeč, nekaj pa je le pojedla. Danes sem se pa odločila, da ji spet probam dat, s tem da sem dodala čisto mičkeno stlačene banane.. In sta z očitom probala jest. Prvi dve žlički sta bile bolj ven kot v usta, potem je pa steklo in na koncu je že sama odpirala usteca in brcala z nogicami ter stegovala rokice, ko je videla da žlička prihaja proti njej user posted image user posted image . Tako da je pojedla vse kar sem ji naštimala, približno 100ml kašice. Upam pa, da ni nič narobe, ker sem zraven dala banano user posted image ?????

Mi imamo v torek pregled pri P in tudi prvo cepljenje (naše se je pa zamaknilo zaradi operacije), upam da bo vse OK. Enkrat sem zasledila, da ste govorile o nekih obkladkih, ki ste jih dajale na mesto vboda, da ne bi bilo zatečeno, al kko je s tem?

Mini86 dobrodošla user posted image user posted image  in čestitke tvojemu sončku za štiri mesece user posted image !!!! A tudi vaš je imel boge nogice? Kako pa to, da niste imeli gipsov, je bilo v blažji obliki al kako? Ste bili kaj pri ortopedu zaradi tega?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
25.10.2009 22:01:45   
mini86
mk8 ja zgleda da je blo v blažji obliki-čeprav se je men kr grozn zdel..celo stopalo je blo nekako navzgor ob nogici..tko nekak..ma nikjer nismo bli in tud noben ni nč reku..k sm v porodnišnci vprašala kako je s tem so mi sam rekl da pride fizioterapevtka in pol je res pršla in mi pokazala vaje..cele dve..
itak sm drugi dan nekak pozabila in nism bla ziher da delam prov sm prosila če pride še enkrat in so rekl da ne hodjo skos-al neki tazga..tko da sm pol patronažno vprašala in mi je ene lažje vaje pokazala..ampak morm rečt da se je kr hitr popravl in so tud rekl da ni nč kej tazga-čeprov je biu men ful bogi in da se eni rodijo tudi z prepognenim ušesom, eno ramo bol gor..

hvala za čestitke in dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
26.10.2009 7:13:32   
Hanuši
Jutro,

user posted image user posted image user posted image  za Janeza, madoniš je korenjak.

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Tako da je pojedla vse kar sem ji naštimala, približno 100ml kašice. Upam pa, da ni nič narobe, ker sem zraven dala banano user posted image ?????

mk8 ne nič ni narobe. Sem že napisala, da sem kupila žitno kašico brez okusa, katero je Bine ven metal, sem pol našo dr. teto vprašala in je rekla, da loh malo banane notr stlačim ali pa malo jabolka naribam. Tko, da midva na 100ml tekočine dava pol banane ali pa pol jabolka.

No super, mi smo se pa danes zbudili 7.12. Našemu Binetu so zgleda 1 uro vzeliuser posted image . Šibam hitr

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
26.10.2009 7:27:16   
Mala_princeska
Bejbe - We are back user posted image user posted image user posted image

Ja nazaj smo z Moravskih - smo bili v Trimovi hišici v Prekmurski vasi (app), a mamici kljub temu ni bilo treba kuhati - enkrat smo preživeli ob sendvičih, drug dan ob kosilu in tretji dan ob večerji v Penzionu Aleksander - ma večerja je bila odlična - ena juha je za 3 osebe, pa en bograč tudi, da o šniclju čez en krožnik ne pišem in sladica - njami  .
Ja pa kopali smo se v Termah3000 - Manco smo dali v Fredov obroč in je veselo plavala v bazenu - toplem, termalnem, pa tudi mrzlega se ni bala. Nine ni bilo za spraviti z vode in s tobogana , smo pa imeli na dan vode cca.3 -4 ure dovolj. No mala je bila v vodi en dan največ 20 minutk, več se je nisem upala namakat.

Za nazaj vas še preberem.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
26.10.2009 7:32:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mala_princeska: lepe fotke s krsta! Pri Dolenjkah si napisala, da si s sestro nista podobni. Meni se pa zdi, da sta si. Že ob prvi sliki sem si rekla, da je botrica pa gotovo sestra - ampak ena je črna, druga blond - le katera se barva?
user posted image user posted image user posted image Pa ne mi zamerit zaradi barve - meni malo "tolče" slaba vest, ker imam precej sivih las in si po porodu še nisem vzela časa za barvanje.

Heee heee barva se sestra, jaz nisem blond, čeprav po obnašanju včasih sem hujš kt kaka blondinka (btw ne nič ne zamerim).
Jaz sem temna po fotru, sestra pa bolj svetla po matki.
Evo in moja starejša punčka je blond, tamala ima pa spodaj že bolj črne laske user posted image user posted image user posted image
Hvala za pohvale za slikice, čeprav niso tak zelo profesionalne.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
26.10.2009 7:37:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Bjondi kako mi je všeč tvoj user posted image , ker je tako poln.user posted image user posted image user posted image

...je kot knedlčk user posted image ...

Želim ti da čimprej in čim boljše prodate stanovanje-karte imaš dobre za letošnje letouser posted image ...upam da si res nisi premislila...

Bjondi a šlogaš ?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
26.10.2009 8:04:31   
bačko
Jutro!
Samo na hitro se javim.Noč je bila obupna.Lora se je zbujala vsako uro.Imela je kar naprej poln nosek.Kar naprje ji ga pucam in ima skoz polnega.
Imam pa eno vprašanje:ALi je možno da otroku najprej dvojkice ven pogledajo?Imam občutek da Lori dvojka ven rine.Včeraj sem zatipala malo pikico in mislim da je to to.Sem pa ji danes tudi temperaturo merila in je imela v ritki izmerjeno 37,6.Zdajle spi!
Žana pa je še ta cel teden doma.Je pa že prava stara Žana.user posted image user posted image user posted image
A ja pa še to!Kakšen se vam zdi tale voziček?
http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051001000157/hauck_chicago_4_circle_red

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
26.10.2009 8:14:34   
Mala_princeska
Bačko user posted image user posted image user posted image

upam da bo drugič bolje glede dopusta tvojega dragega.

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Deja777, Lino  Pa da čimprej zbereta pogum ali da pošteno zaropotata po mizi ali pa gresta.

Se podpišem.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
26.10.2009 8:18:24   
Hanuši
bačko user posted image  za Žano in user posted image  za Loro in pa predvsem zate, ker si verjetno kar utrujena.

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A ja pa še to!Kakšen se vam zdi tale voziček?
http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051001000157/hauck_chicago_4_circle_red

A si pregovorila moža?user posted image   Drugače naj pa on mal po makadamu pelje, da bo videl. Moj je šel z Zippy-jem samo 1x po makadamu, pa je takoj reku, da je treba še off-road kupit, da ne bo njegov sin kakšne Parkinsonove dobil. Se pa absolutno strinja, da imamo oba, ker za po trgovinah in dopust, je pa Zippy veliko bolj okreten.

Ta voziček ne vem kako je kaj za po makedamu. Ta sprednja mala nataknjena kolesa?? Kolegica ima Stokeja s podobnimi kolesi, pa po makadamu rida in tut trese

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
26.10.2009 8:22:38   
manna
mk8 ČESTITKE za Janeza, res korenjak!!! user posted image user posted image user posted image Me je kar spomnilo na moj porod ker je bil tudi po dolgem matranju CR. Ampak zanimivo, danes mi je prav v lepem spominu, kot da ni blo tko hudo....

bačko; ful mi je všeč voziček, predvsem barva in notranji potisk. Pa fino je da ima prednji kolesi večji. Skratka fleten. Kakšna je pa cena?  Glede zobkov nevem, smo pa imeli tudi mi včeraj tako noč - zbujanje in poln nosek. Danes je pa že super, se je zbudila samo dvakrat in nosek je že skoraj "prazen". Imamo pa aspiratorček za pucanje noska in moram rečt da je super.

Mala princeska - kje se pa kupi fredov obroč? A mora imeti dojenček že popolnoma stabilno glavico da gre lahko s tem obročem plavat? Jaz tudi kooooomaj čakam da gremo za par dni v toplice, ampak nevem še kdaj bo moj utegnil.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
26.10.2009 8:23:10   
bačko
Hanuši v Rutarju je rekla da gre po makademamu.Res da se ne bom kaj preveč vozila po makedamu samo vseeno mora biti uredu.Mi bo ena prevedla kaj vse piše pri tem vozičku in bomo videli.Ker lahko še vedno potem tako obrneš voziček da so velika kolesa spredaj in mala zadaj.Vsaj niso takšna navadan kolesa kot so sedaj pri Chiccotu.Te so se mi zdi penasta.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
26.10.2009 8:24:20   
bačko
Manna cena pri nas je 269 evrov na tej spletni strani pa 189.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?