|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
26.10.2009 8:33:56   
manna
Aja, pa še nekaj. Sem se odločila da kupim Manci novo stekleničko, ker tastari dve sta, kot sem že napisala, zrajsane, pa tudi ker bo zdaj dobila kakšno riževo kašico in bo rabila cucelj z večjo luknjo. Pa me zanima - katere stekleničke imate ve? Verjetno prevladuje Avent? Mislite da je sploh pomembno katero znamko kupim? 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
26.10.2009 8:37:46   
bačko
Manna pri nas imamo Aventove.Meni je drugače čisto vseeno katere firme so flaške.Ampak jaz sem imela še od Žane začetni paket flašk od Aventa zapakiran.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
26.10.2009 8:51:31   
Hanuši
bačko bodi previdna, kar se tiče prodajalk. One hočejo samo prodati. Tut jaz sem v Chiccotu rekla, da gre Enjoy po makadamu, sej gre bolje kot Peg Perego, ker so mal večja kolesa, o tresenju nas ni pa nihče vprašal, jaz pa tut nisem posebaj razlagala, smo ble pač od prodaje plačane

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
26.10.2009 8:53:07   
Hanuši
manna jaz imam NUK, ker so steklene in so mi za čiščenje in steriliziranje veliko bolj simpatične kot plastika. Ma pa steklene še Chicco

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
26.10.2009 8:56:34   
bačko
Problem je pri teh vozičkih ker okoli trgovine ni nikjer makedama.Upam da bo šel bolj kot ta Chicco Enjoy!Saj veš Hanuši kako izgleda moj voziček?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
26.10.2009 9:02:51   
Hanuši
bačko vem, ma mal manjša kolesa ko moj Zippy, drugač sta pa oba sistem marele, katere žal nimajo take amortizacije.

Dej ti prodajalki reč, če ga loh mal na uno zelenico pred Rutarja zapelješ, pa a ni tam pred parkiriščem še en pesek. Če se ji gre za prodajo bo ziher rekla JA. Če bi mene en to prosil, bi mu ugodila

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
26.10.2009 9:03:57   
Hanuši
aja pa Loro dej nujno noter. Se voziček čist drugač obnaša če je prazen, kot pa potem ko ima kilažo notri

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
26.10.2009 9:13:46   
bačko
Bomo itak danes šli še enkrat tja ker bom dala Loro notri.Moj mož ga je peljal do avta in je šel čez ene kuclje in mi je rekel da se lepše vozi kot Chicco.
.Včeraj sva športni del sestavila (Chiccota) in ko sem Loro dala notri mi je bilo vse čudno.Hrbtni del je čudno visel in bolj ko sem ga hotela naštimati bolj je blo čudno.Pa tudi pri naramnicah me moti ker nima blazinic in potem otroku v vrat reže.
Hanuši hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
26.10.2009 9:22:57   
manna
bačko to je pa res ugodna cena za voziček!
Drugače pa se mi zdi da so naši sončki zdaj ravno tok stari, da sedet ne morejo, ležat pa nočejo in zato je tudi v vozičku težko jih naštimat tako da bi jim bilo prav.  Saj še doma včasih nevem kako in kam naj jo odložim da bo v redu.
Ja, stekleničke bom verjetno res kar od Aventa kupila, čeprav me mikajo Nukove. Hanuši, če bi jo jaz futrala od začetka s flaško bi tudi kupila steklene, ker se mi zdijo bolj "čiste". Ampak zdaj pa glede na to da bo samo enkrat na dan dobila malo pa bom kar plastično. Sem na začetku fuuuul občudovala Tommee Tippee ampak moram rečt da sem razočarana ker so tako tanke, lahke..kot da je slabša plastika..nevem. Pa še ko se mi je obarvala v pomivalcu v oranžno, sem jo kar stran zabrisala.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
26.10.2009 9:47:57   
lino
Dan.

Malo z zamudo, a vseeno iz srca želim vse najbolšje mali Nežiki in seveda tudi mamici Bamoocham user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
26.10.2009 9:58:03   
lenika
Dobro jutro!

Joj, meni se pa zdi, da tako letijo dnevi in da bodo naši malčki vsak čas stari 11 mesecev in bomo morale v službo. user posted image
Z dragim sva se malo pogovarjala o možnosti tretjega otroka in se nekako odločila,da bova verjetno čez kakšni dve leti kar poskušala.user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
26.10.2009 10:24:19   
manna
lenika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
26.10.2009 10:31:26   
majana79
manna, a si slišala da bo v LJ Btcju Mothercare trgovina? user posted image Sicer ne vem iz kje si, ampak meni bo blizu in sem prav vesela. user posted image Aja, aventove so se pa tudi meni spraskale pa sem jih čistila samo z njihovo ščetko... Se mi zdi da je ful pregroba.

lenika, čestitke user posted image za odločitev, jaz nimam moči za drugega, kaj šele tretjega, pa sem vedno govorila, da bom imela tri. Še drugega, če bo, bomo imeli čez 2, 3 leta. Potem bo pa itak prepozno za tretjega. user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
26.10.2009 10:48:58   
bamoocham
Hej.
Lino, hvala lepa za čestitkeuser posted image

Kako smo? Naša žabica trenutno sedi na atijevih nogah, mami brska po internetu user posted image
Se prav pozna tale 1 ura razlike, ker je danes bila že ob 6h pokonci, potem pa ne bi več spala naprej. Moj jo je nahranil, pa nama jo je uspelo nekak uspavat, pa je spala potem do 10h.

Včeraj sem ji dala kašico od Hippa-mislim da je banana in breskev-par žličk, in ji je bilo ful všeč (vedno ji dam po kašici še aptamil, ker kašice poje res samo za vzorec). Sem pa naredila par dni nazaj korenček in cvetačo, jo je pa kr gor dvigovalo. Sem mislila, da mi bo bruhala.

Kupila sem tudi kašico, ki se zmeša z vodo (hipp), pa ji bom dala potem za jest.

Mi pa nimamo tega opoldanskega spanca. Ko zaspi, zaspi. Pa še to spi vsega skup popoldan 3x po 20 min. Meni je bolj pomembno, da mi zaspi okoli 9h zvečer, ji dam ob 11h še  1x jest, pa mi spi celo noč.

Tako, zdaj pa gremo ven-hvalabogu ne dežuje, ker sma že 2 dni noter zaprti (smotano vreme) in sem kr slabe volje, ko ne morema vn...

Lepo bodite in se crkljajte...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
26.10.2009 10:56:18   
manna
majana79, ja nekej sem slišala da bo mothercare v btc ampak nevem pa kdaj in kje točno. Bo pa super ja!!! Bom sigurno kupovala tam, čeprav sem drugač iz primorske. Je pa dragi iz kranja in greva dostkrat tja k njihovim in tako tudi mimo LJ.  Upam da bojo cene ugodne.
Glede še enega otročka pa - ne glede na to da Manči slabo spi, sem v bistvu 100% da hočem imet najmanj še enega, lahko pa tudi še dva otročka. Moj dragi pa pravi da bi samo še enega, pa ne da jih ne bi imel, ampak on pravi da če imaš dva je lih fajn tudi finančno pa to, če pa imaš tri je pa že mal prehudo.. mogoče ga bom prepričala user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
26.10.2009 10:58:29   
bačko
Lenika čestitke za odločitev!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa Lori vsakih 15 minut nos pucam.user posted image Prav smili se mi že!Res sem že sita teh prehladov.Ko se ena pocajta pa druga začne.Groza!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.10.2009 11:14:52   
tecka
Živjo, punce.
Najprej se moram pohvaliti, da je za nami kar mirna noč. Srečku je uspelo spati do 6.30 zjutraj (od petih včeraj popoldne)user posted image . Sem ga pa v tem maratonu 4x podojila in se je vse lepo izteklo... Mogoče je pa to še pozitivni učinek od cepljenjauser posted image .

Mothercare: jaz sem na MON prebrala, da naj bi bila trgovina v novem delu City parka, ki ga zdaj zidajo. Po porodu še nisem bila tam, tako da sploh ne vem, kaj nastaja.

Manna- stekleničke: kupi ji tiste, za katere misliš, da ji bodo ustrezale. Jaz imam nukove, čistim pa jih s krtačko od aventa (začeli smo z aventovimi, pa jih naš ni maral). Prekuhavam pa stekleničke v filtrirani vodi (imam brita vrč) in ni vodnega kamna. Meni se zdi, da BC malo forsira tale avent in se zato toliko prodaja. V porodnišnico sem vzela eno aventovo dudo, pa je bil Srečko tako majhen, da ga je žulila v nosuser posted image . Mi je ena cimra - 4. mamica takoj povedala, da ima ona pa raje nuk.

Aja, živimo mi pa kar še po "stari" uri. Pa saj je to logično, kajne?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.10.2009 11:22:34   
Hanuši
bačko, še to sem ti pozabila rečt. Bodi pozorna, če gre naklon za hrbet čisto v pravi kot v najvišji poziciji. Najbolj bogi so mo otroci v vozičku kjer je naklon malo nižji in ko že sedijo se ful z ramicami naprej stegujejo, ker ne sedijo pod kotom 90 stopinj.
Gledam ta malo od sosede, imata Quinny Speedija, kjer je sedalo malo pod kotom, potem pa še naslon ne gre čisto pokonci in se ful matra, da ven gleda, skos se hoče dvignit. Je tut soseda rekla, da ga bo zamenjala

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
26.10.2009 11:26:44   
bačko
Hanuši hvala!Mislim da vozička od Haucka se dajo čisto pokonci.Bom pogledala.Resnično ti hvala!user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
26.10.2009 11:56:24   
mini86
bačko-tak voziček ima moja kolegica..nekak po makedamu gre ne pa glih tok gladko kot kakšna velika kolesa..
je pa imela problem in sicer kompletna kolesa oz podvozje se ji je ukrivilo in so kolesa tko postran navznoter štrlela..je napisala reklamacijo in so ji zamenal podvozje..ima ga pa v bež barvi..ušeč mi je ker lahko menaš ročaj da loh vidš tamaučka ali pa ne in pa še tista podlogica za nogice je dvignena k nš nima tega dvojgauser posted image mamo pa mi drgač voziček baby-boom pa sm zadovoljna z njem-premaga vseuser posted image zdj k smo tamaučku zamenal košaro za športni del je pa itak fajn pa še zimsko vrečo smo kupl tko da je zadovoljenuser posted image

manna-fredov obroč se kupi lahko v pikapolonici ali pa v baby centru..tud mi smo ga kupl kr že zdj čeprav gremo šele januarja v čatežke, sam ne vem a bi ga pol loh dubila al ne k je zima

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
26.10.2009 12:07:11   
bačko
Mini hvala za informacije.Zakaj pa se je podvozje ukrivilo?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
26.10.2009 12:11:23   
bačko
A potem je bolje da tega vzamem?
http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051001000153/hauck_chicago_air__red

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
26.10.2009 12:28:19   
Tira
Bačko meni je bolj všeč tale zadnji, pa še od Hauck je in ima velika kolesa. Jz bi ziher rajši vzela tega, kot pa Chiccota.

Še nekaj me zanima.... temperatura merjena v ritki je za 1°C večja kot je v resnici... a imam prav??? K zdej ste pa tolk od ene vročine pisale, pa merjenje v ritki, da sem že zmedena user posted image  Mar ni tko, da če v ritki nameriš 37,6 je to normalna temperatura, se pravi 36,6, kar je popolnoma normalno user posted image

Mk8 je pa konkretnega bratranca dobila vaša Veronika user posted image

Manna Fredov obroč lahko kupiš v BC ali pa Pikapolonici, stane pa 24 Eur. Stekleničke imamo pa od Aventa. Nuk mi pa ni všeč zaradi prirezanih cucljev, tudi duda od Nuka našemu ni pasala... škoda pa tko lepe imajo (Disney motivi).

Mi smo se zbudili normalno ob 5.30, pojedli, potem sva pa midva ponavadi potegnila še do ene 8- 8.30... no danes je bil pa ob 7h že dan in je bilo treba vstat... Marcel ni hotel več spati user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
26.10.2009 12:31:53   
bačko
Hvala!Bova se z mojim lepo pogovorila in bova videla.Mora obvezno imeli zaščito za nogice in upam da jo ta zadnji ima.Ne znam nemško in je težko potem nekaj kupiti ker ne veš kaj piše.Je isti voziček kot prvi samo da ima ta vsa 4 kolesa napihljiva.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.10.2009 13:28:01   
Hanuši
bačko jaz bi definitivno tega drugega vzela, zaradi koles. Ker ne vem, če boš s tistim prvim kaj na boljem, kar se makadama tiče. A ti jaz prevedem kariktaristike? Znam nemško

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?