lino
|
Dan. Mi smo imeli danes obiske, sta prišla Maksija obiskat stric in teta in pa bratranec Tini, jih ima Maksi zelo rad in je minil popoldan s svetlobno hitrostjo (vse lepo hitro mine), kar naenkrat je bil večer in ura 8 in sem morala dat Maksija spat...se mi pa zdi danes nek čuden večer, mi in Maksi in Mare neki sknecata...bomo videli... Mojjaka tele pošiljam Jakecu , ubožec... Je imel pa tudi Maksi tokrat močnejšo reakcijo, je včeraj ponoči zakuhal, da je kr puhtelo od njega, sam mu nisem ponoči dajala svečke, sem ga pa čisto malo pokrila in ga opazovala...zjutraj pa sem mu dala 1/2 svečke, ker je bil še vedno vroč, pa potem je imel cel dan take motne očke (take, kot se jim naredijo, ko so bolani ali pa zaspani) in upam, da ga ponoči ne bo spet zakuhalo, ubožci so Kam se ura prestavi, a to danes??? Men spet ni jasno, rabim jst pol ponavadi par dni, da se navadim, zdej pa itak sploh ne vem kk si jo moram naštimat, če hočem zjutraj ob 7 vstat, a jo dam naprej, al nazaj ah, jst bom kr na uno uro, ki je na tv-ju pogledala med zadnjim dojenjem, pa bo-upam... Grem sedaj spat, se itak sama s sabo pogovarjam, ve že sladko pančate...
|