Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 7.10.2009 17:12:02
|
|
|
|
manna
|
Živjo, ne morem verjet, z Manco sem se pravkar skoraj 45min matrala da bi zaspala, potem je prišel moj in sem se z Manco v rokah začela nekaj pogovarjat z njim (naglas) in tko debatirava, kar naenkrat Manci glavica dol zdrsi - je zaspala! Oh, drugič bom spet kako debato vrgla, namesto da hodimo okrog vsi kot miške Tira: tudi naša je imela enkrat čist temno rdečo liso na rokici pa sem se ful ustrašla da se ni kaj udarla, opekla ali karkoli. Pa je blo od cuzanja!! Sem si mislila, boljš da ne vidi kdo, bojo rekli kaj delamo bogi punčki Ja, naša tudi kaka skoraj vsak dan, le včasih se zgodi da 2 dni ne, pa potem naslednji dan dvakrat. Pa tudi meni se zdi včasih da vse skup ni nič pojedla... pa zgleda ima zadosti ker nič ne joče da bi bla lačna Je pa tudi res, da ko sem ji par dni nazaj ponudila dodatek (ker nisem vedela zakaj ne spi ponoči) je pa tudi popila. Tko da nevem. Bo spet treba mal potehtat da vidmo če se kaj redi.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 7.10.2009 19:07:56
|
|
|
|
Hanuši
|
čer, midva sva danes imela športni dan. Je bil pikec tok priden. Šla sva v Kranj, pa na Šmarjeto, športni dan sva pa zaključila s shopingom v Qlandiji. Bila sem v H&M in sem bila čist šokirana nad cenami. Sem mu par stvari kupila v Iani in od Bobolija, kjer so cene H&M x3. Tko, da sva danes odšla domov s ta veliko vrečo in smo v grobem preskrbljeni za zimo. Res ugodne cene. Me je pa malo šokiral tisti prispevek v Žurnalu. Madoniš, mormo izkoristit še teh par lepih dni. No sej, bomo pa veliko smučal.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 7.10.2009 19:53:25
|
|
|
|
Tira
|
Hanuši s katerega konca Gorenjske pa si drugače (če sem lohk tolk firbčna) Naš mali pa danes ni nič spal (razen 40 min) in je bil tko utrujen, da sedajle že spi v posteljici. Upam, da bo jutri bolje in bo normalno spal čez dan. Aja, pozabila sem povedat, da se naš Marcel sedaj že na glas smeji. Prov dobr ga je poslušat
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 7.10.2009 20:32:27
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Hanuši s katerega konca Gorenjske pa si drugače (če sem lohk tolk firbčna) Tira nisem z Gorenjske, ampak iz Kamnika, sam sem v Kranj hodila v srednjo šolo in mi je res prav simpatično mesto. Tut v shoping grem vedno v Kranj. Imam isto razdaljo Kamnik-Lj ali Kamnik-Kr. Sam Lj me s svojo gužvo ubija.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 7.10.2009 21:40:55
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Me je pa malo šokiral tisti prispevek v Žurnalu. Madoniš, mormo izkoristit še teh par lepih dni. No sej, bomo pa veliko smučal. Kaj napovedujejo hudo zimo??? brrrr No Maksi je pa danes spal cel popoldan (od cca 15-18 ure) mi sploh ni bilo jasno, no seveda sem morala jst bit ves čas z njim, ampak...in sedaj spet spi...pa se mi ne zdi ravno pravi zadnje dni, morda ga pa tudi zobki jezijo, sej ne vem je tak jokec (ko drugač spkoh ni) in vse tišči v usta s tako jezo...katero kremico ste kupile za mazat dlesni, sej škodit verjetno ne more Nič, grem spat.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 7.10.2009 22:00:16
|
|
|
|
manna
|
'čer lino, jaz sem kupila Calgel za dlesni. (Čeprav ko sem prebirala navodila me je malo minilo da bi ji s tem mazala ker vsebuje vse sort snovi..sorbitol recimo...) Mi smo bli pa danes na enem roj.dnevu in Manca je bla tko pridkana! Vsem se je smejčkala. Pa smo pršli domov ob 20.30h, sem jo sam podojila, preoblekla v pižamo in dala v posteljico, naštimala CD z uspavankami in - spet je uspelo, zdaj spi! (pa dudo v usta seveda) A se sam meni zdi, al je res da so otročki ful bolj pridni če se jim ful dogaja, kot pa če so sam doma cel dan?? No, naša je taka. Grem počasi mižat še jaz
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 0:05:03
|
|
|
|
M2I
|
10ka - imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 6:21:42
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Pri nas pa je bila vesela nočka ampak ne zaradi Lore ampak zaradi Žane.Kar naprej se je zbujala in je jokala.Sploh ni hotela spati.take ritem ki ga imajo v vrtcu jo zgledala malo muči.V vrtcu hodijo spati okoli 11.30 doma pa je hodila okoli 13 ure.Upam da se bo kmalu navadila. No majstri ki sem jih včeraj čakala bodo šele danes prišli.tako da zdajle pijem kavo in pripravljam vodo za Loro potem pa bom počakala da se zbudi naša madam. Tira a jih ni fajn poslušati ko se na glas smejejo?Lora je pravi srček ko se smeje naglas. Lino jaz uporabljam Calgel.In pomaga! Manna naša je ista.Več ko se dogaja boje spi.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 6:47:27
|
|
|
|
July08
|
Ojla, dobro jutro! Joj sem bila jezna včeraj... sem vas prebrala, napisala velikoooo komentarjev, pol mi je pa računalnik crknil Bo že. In, kako ste? Uživate te prelepe jesenske dni? Mi smo včeraj prijatelje povabili, malo kostanj pekli, otroci so ogenj kurili, no razen Julije, ki je ob 19h že spala. Manna ne poslušaj "pametne" mame. Naša Julija hodi spat okrog 19h in spi z dvema hranjenjema do 7-8h. Meni se zdi to odlično za . Meni je pa moja mami vedno govorila, da moramo vsi hoditi čimprej spat, ker je spanec do polnoči najboljši..... zdaj pa vedi, a ne Lenika zelo lepa družinica ste! Daša se mi zdi pa zelo razvita, ima prav bister pogled. Upam, da se kdaj srečamo v vaših krajih. Naj norice hitro minejo! Nič, grem čaj kuhat pa druge stvari rihtat za mojo družino, pa se kasneje slišmo.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 6:53:25
|
|
|
|
bačko
|
Manna Lora hodi spat ob 20.30 in spi do ene 7 ure zjutraj ali pa še dlje.Odvisno.Žana pa tudi hodi spati že ob 20 uri in spi samo do 6.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 7:35:35
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Aja, kar se tiče potenja. Tudi jaz se nikoli nisem tako potila kot sedaj. Bomo pa mamice iz okolice, okoli 10 nas je v novembru začele s telovadbo. Z vaditeljem smo se dogovorile za 2x tedenskoa ob 21.15 (ko damo otroke spat). Bo pa 45 minut vadbe prilagojene našim sposobnostim po porodu. Malo pilatesa, malo step aerobike. Bravo mamice!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 7:45:04
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Naš Marcel je pa začek tko roko cuzat, pa ne pest, prav roko. Zadnjič me pokliče, ko ga je kopal, ker se je prav ustrašil, ker je imel čisto rdečo rokico. Pa sva nazadnje ugotovila, da od cuzanja Tira tudi pri nas imamo težave s cuznjem rokice. "Vleče" pa vedno na istem mestu, in sicer zgornjo stran dlani. Sicer samo kadar je lačna ali zaspana, pa vseeno me skrbi, ker ima že čisto rdeče. Ponoči ji dam na rokico štumfka, pa se sedaj malo več zbuja, ker se ne more sama potolažiti. Pa vseeno raje vidim, da visi na joški kot da vleče dlan. Sem rekla, da bom vprašala P ali to počnejo dolgo, ali nehajo prej kot npr. dudo.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 8:03:36
|
|
|
|
lenika
|
July08, a Julija nima dude? Drugače pa tudi jaz upam, da se kaj vidimo. Kar se tiče vodenih koz so se sedaj razvile s polno paro. Daša je sicer dobrovoljček, edino spanje je malo moteno, a ni nič hujšega. Izgleda pa kot mali vesoljček. Bom popoldne kakšno slikico prilepila. Izgleda prav ubogo.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 8:26:31
|
|
|
|
lino
|
Jutro. Najprej čestitke naši današnji slavlenki Manci in sevada mamici manni Naš Maksi je spal včeraj od 15 popoldan pa do 18 in potem od 20 do 8 zjutraj (seveda z vmesnim dojenjem) Je pa začel opazovati šalčke, ko pijemo čaj ali kavo in kr z usteci zraven dela (sem mu dala zadnjič za poskusiz iz šalčke svoj čaj (itak pijem baby ali kamilice) in je bil full navdušen in sedaj zgleda kot bi se mu luštalo...moram sedaj skuhat čaj in ga dat v skodelico mu.. To za sedaj, grem zajtrkovat napolitanke in mleko (toliko o hujšanju) in potem počasi v akcijo...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 8:33:50
|
|
|
|
Goldy
|
cuzanje - naša si je že čisto na začetku tako pozula rokico, da je imela plavo. Sicer pol ne več. Sam je tak grozno izgledalo. Zdej cuza prste, ali celo roko si tlači v usta. Večino pa 2 prsta (tak kot njem očka, ko je bil mali). Dude sploh noče. Je pa hecna, roko tko od daleč pogleda in se zažene v tista 2 prsta. lino - naša tudi grabi za šalčko in kuka noter. Mogoče, ji bom tudi jaz poskusila tako dat. Jaz sem prav grozna ratala s sladkarijam. Pred nosečnostjo nisem jedla skoraj nič. Med nosečnostjo kr, zdej pa spet. HB se mi na kg še ne pozna, imam -3 pred nosečnostjo.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 8:38:05
|
|
|
|
lenika
|
Kar se tiče kilogramov sem jaz še na +12 . To je pa naša kozica.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 8:57:40
|
|
|
|
Hanuši
|
o ti božko mali . Sam zgleda pa tko lušno. Pa z Maticem, z izjemo barve las, sta skoraj ista. popolnoma ista oblika obrazka
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 9:01:35
|
|
|
|
manna
|
Dobro jutro! lino hvala za čestitke!! Ja danes ima moja škratkica 4 mesece! Kako je šlo hitro! Glede kg jaz sem na +6kg kot pred nosečnostjo, pa niti ena stvar za oblečt od prej mi ni prav, ne hlače, ne majice, ne jakne, nič!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 9:17:06
|
|
|
|
Goldy
|
manna - meni tudi skoraj nič ni prav - preveliiiko. Sploh malo bolj elegantne stvari, kar visijo na meni. Eh, bo že. Bo treba v šoping. Je ravno mož rekel, ko je prišel iz Rusije po 11 dneh, da sem spet shujšala. Pa nisem, mislim, da ne.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 9:25:03
|
|
|
|
Hanuši
|
manna in manca
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 9:27:10
|
|
|
|
majana79
|
manna in Manca, čestitke! manna, Jure ima tudi rajši da se mu kaj dogaja, tudi če samo listje gleda na sprehodu, doma rata kar 'živčen'... Prevelika so vam oblačila?! Meni je vse premalo, kg so pa na istem kot pred nosečnostjo... lenika, upam da kozice čim prej minejo! A koze srbijo ali ošpice? Ene od teh sem prebolela ko sem bila v vrtcu in se spomnim kako me je srbelo vse...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 9:36:11
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Glede kg jaz sem na +6kg kot pred nosečnostjo, pa niti ena stvar za oblečt od prej mi ni prav, ne hlače, ne majice, ne jakne, nič! Te popolnoma razumem. Samo da sem jaz na +8 kg kar je še huje!!! Sem se prejšnji teden odločla, da je čas za dieto, ker samo od sebe očitno ne bo šlo dol in zaenkrat sem kar pridna in disciplinirana. Vse hlače me tiščijo ali pa jih sploh ne morem zapeti in ker nočem kupiti večjih sem ponavadi kar v trenirki . Verjamem, da mi bo zdaj uspelo shujšati in da bom kmalu spet taka kot pred nosečnostjo!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 9:49:03
|
|
|
|
princ_princeska
|
dan lenika-upam, da čiprej minejo te kozice...pa vseeno je tak cukerček s pikami manna in Manca- ja kg...sem na +3...in mi prav tako ni nič prav, druga si pa nočem kupovat..zato tudi sama nosim kar športna oblačila..(je elastično )
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 10:27:55
|
|
|
|
kalanteja
|
jutro, no danes sem pa morala predčasno kavico kuhat, ker sem slabo spala, ponavadi jo pijem ob 12, potem grem pa kosilo delat.... no, moja angina se je pozdravila s pomočjo antibiotikov, mleka mi je tud veliko pobralo, dobila sem menstuacijo- julija sploh ni htela pit, boga revica, no danes je že malo bolje kg- tudi jaz sem še na +4 od predporodne teže, ampak tudi ne gre nič na rit, grozno šroka sem gratala, sem bolj športna, ja, ma sj bo, se tolažim, da pravijo da 9 mesecev gor in potem 9 mesecev dol.... vodene koze strašno srbijo, verjemi se še spomnem, ko sem jih imela, prvo jih je imela starejša sestra, čez 14 dni jih je sestra dvojčica dobila in potem še jst, razlika je bila vedno 14 dni, starejša sestra jih je ogromno imela, jaz pa skoraj nič pozdravite se čestitke vsem za 4 mesece tudi naša zelo opazuje ko kj jemo, potem ji pa na veliko sline pritečejo, ma ko je fajna, sej bo treba ji kaj dat... pa še slikica naše pikice
< Sporočilo je popravil kalanteja -- 8.10.2009 10:38:11 >
|
|
RE: Junijski sončki 2009 8.10.2009 10:38:00
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Bjondi si me nasmejala s štorijo o Binetovem izbiranju , veš saj to ni nič sramotno, je pa neprijetno - tudi sama sem v klubu švicajočih - najbrž so tudi hormoni krivi, menstruacije po porodu še nimam, pa verjetno je to moje prekomirno potenje tudi zaradi slabokrvnosti. Bjondi za tvoje zdravje ...men je patronažna že na začetku ko sem nenormalno švicala,da je to zato ker sem fantka rodila in da je šlo nekaj njegovih hormonov čez placento... ...drugače pa sem bila včeraj še enkrat na pregledu in so mi delal UV ščitnice in dela prekomerno ...tko da je bila moja diagnoza pravilna...čakam še ene krvne preiskave,do takrat pa se moram čim man naprezat,ker že sedaj srce dela prekomerno...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.