|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
7.10.2009 17:12:02   
manna
Živjo,
ne morem verjet, z Manco sem se pravkar skoraj 45min matrala da bi zaspala, potem je prišel moj user posted image in sem se z Manco v rokah začela nekaj pogovarjat z njim (naglas) in tko debatirava, kar naenkrat Manci glavica dol zdrsi - je zaspala! Oh, drugič bom spet kako debato vrgla, namesto da hodimo okrog vsi kot miške user posted image

Tira: tudi naša je imela enkrat čist temno rdečo liso na rokici pa sem se ful ustrašla da se ni kaj udarla, opekla ali karkoli. Pa je blo od cuzanja!! Sem si mislila, boljš da ne vidi kdo, bojo rekli kaj delamo bogi punčki user posted image

Ja, naša tudi kaka skoraj vsak dan, le včasih se zgodi da 2 dni ne, pa potem naslednji dan dvakrat. Pa tudi meni se zdi včasih da vse skup ni nič pojedla... pa zgleda ima zadosti ker nič ne joče da bi bla lačnauser posted image Je pa tudi res, da ko sem ji par dni nazaj ponudila dodatek (ker nisem vedela zakaj ne spi ponoči) je pa tudi popila. Tko da nevem. Bo spet treba mal potehtat da vidmo če se kaj redi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
7.10.2009 19:07:56   
Hanuši
čer,

midva sva danes imela športni dan. Je bil pikec tok priden. Šla sva v Kranj, pa na Šmarjeto, športni dan sva pa zaključila s shopingomuser posted image  v Qlandiji. Bila sem v H&M in sem bila čist šokirana nad cenami. Sem mu par stvari kupila v Iani in od Bobolija, kjer so cene H&M x3. Tko, da sva danes odšla domov s ta veliko vrečo in smo v grobem preskrbljeni za zimo. Res ugodne cene.

Me je pa malo šokiral tisti prispevek v Žurnalu. Madoniš, mormo izkoristit še teh par lepih dni. No sej, bomo pa veliko smučal.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
7.10.2009 19:53:25   
Tira
Hanuši s katerega konca Gorenjske pa si drugače (če sem lohk tolk firbčna) user posted image

Naš mali pa danes ni nič spal (razen 40 min) in je bil tko utrujen, da sedajle že spi v posteljici. Upam, da bo jutri bolje in bo normalno spal čez dan.

Aja, pozabila sem povedat, da se naš Marcel sedaj že na glas smeji. Prov dobr ga je poslušat user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
7.10.2009 20:32:27   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Hanuši s katerega konca Gorenjske pa si drugače (če sem lohk tolk firbčna) user posted image

Tira nisem z Gorenjske, ampak iz Kamnika, sam sem v Kranj hodila v srednjo šolo in mi je res prav simpatično mesto. Tut v shoping grem vedno v Kranj. Imam isto razdaljo Kamnik-Lj ali Kamnik-Kr. Sam Lj me s svojo gužvo ubija.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
7.10.2009 21:40:55   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Me je pa malo šokiral tisti prispevek v Žurnalu. Madoniš, mormo izkoristit še teh par lepih dni. No sej, bomo pa veliko smučal.

Kaj napovedujejo hudo zimo??? brrrruser posted image

No Maksi je pa danes spal cel popoldan (od cca 15-18 ure) mi sploh ni bilo jasno, no seveda sem morala jst bit ves čas z njim, ampak...in sedaj spet spi...pa se mi ne zdi ravno pravi zadnje dni, morda ga pa tudi zobki jezijo, sej ne vemuser posted image user posted image user posted image je tak jokec (ko drugač spkoh ni) in vse tišči v usta s tako jezo...katero kremico ste kupile za mazat dlesni, sej škodit verjetno ne moreuser posted image user posted image user posted image

Nič, grem spat.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
7.10.2009 22:00:16   
manna
'čer
lino, jaz sem kupila Calgel za dlesni. (Čeprav ko sem prebirala navodila me je malo minilo da bi ji s tem mazala ker vsebuje vse sort snovi..sorbitol recimo...)

Mi smo bli pa danes na enem roj.dnevu in Manca je bla tko pridkana! Vsem se je smejčkala. Pa smo pršli domov ob 20.30h, sem jo sam podojila, preoblekla v pižamo in dala v posteljico, naštimala CD z uspavankami in - spet je uspelo, zdaj spi! (pa dudo v usta seveda) A se sam meni zdi, al je res da so otročki ful bolj pridni če se jim ful dogaja, kot pa če so sam doma cel dan?? No, naša je taka.

Grem počasi mižat še jaz

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
8.10.2009 0:05:03   
M2I
10ka - imaš ZS.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
8.10.2009 6:21:42   
bačko
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa je bila vesela nočka ampak ne zaradi Lore ampak zaradi Žane.Kar naprej se je zbujala in je jokala.Sploh ni hotela spati.take ritem ki ga imajo v vrtcu jo zgledala malo muči.V vrtcu hodijo spati okoli 11.30 doma pa je hodila okoli 13 ure.Upam da se bo kmalu navadila.
No majstri ki sem jih včeraj čakala bodo šele danes prišli.tako da zdajle pijem kavo in pripravljam vodo za Loro potem pa bom počakala da se zbudi naša madam.
Tira a jih ni fajn poslušati ko se na glas smejejo?Lora je pravi srček ko se smeje naglas.user posted image user posted image user posted image user posted image
Lino jaz uporabljam Calgel.In pomaga!user posted image user posted image
Manna naša je ista.Več ko se dogaja boje spi.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
8.10.2009 6:47:27   
July08
Ojla, dobro jutro!

Joj sem bila jezna včeraj... sem vas prebrala, napisala velikoooo komentarjev, pol mi je pa računalnik crkniluser posted image Bo že.
In, kako ste? Uživate te prelepe jesenske dni?
Mi smo včeraj prijatelje povabili, malo kostanj pekli, otroci so ogenj kurili, no razen Julije, ki je ob 19h že spala.

Manna
ne poslušaj "pametne" mame. Naša Julija hodi spat okrog 19h in spi z dvema hranjenjema do 7-8h. Meni se zdi to odlično za user posted image . Meni je pa moja mami vedno govorila, da moramo vsi hoditi čimprej spat, ker je spanec do polnoči najboljši..... zdaj pa vedi, a ne user posted image

Lenika zelo lepa družinica ste! Daša se mi zdi pa zelo razvita, ima prav bister pogled. Upam, da se kdaj srečamo v vaših krajih.
Naj norice hitro minejo! user posted image

Nič, grem čaj kuhat pa druge stvari rihtat za mojo družino, pa se kasneje slišmo.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
8.10.2009 6:53:25   
bačko
Manna Lora hodi spat ob 20.30 in spi do ene 7 ure zjutraj ali pa še dlje.Odvisno.Žana pa tudi hodi spati že ob 20 uri in spi samo do 6.user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
8.10.2009 7:35:35   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Aja, kar se tiče potenja. Tudi jaz se nikoli nisem tako potila kot sedaj. Bomo pa mamice iz okolice, okoli 10 nas je v novembru začele s telovadbo. Z vaditeljem smo se dogovorile za 2x tedenskoa ob 21.15 (ko damo otroke spat). Bo pa 45 minut vadbe prilagojene našim sposobnostim po porodu. Malo pilatesa, malo step aerobike.

Bravo mamice!!!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.10.2009 7:45:04   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Naš Marcel je pa začek tko roko cuzat, pa ne pest, prav roko. Zadnjič me user posted image  pokliče, ko ga je kopal, ker se je prav ustrašil, ker je imel čisto rdečo rokico. Pa sva nazadnje ugotovila, da od cuzanja user posted image

Tira tudi pri nas imamo težave s cuznjem rokice. "Vleče" pa vedno na istem mestu, in sicer zgornjo stran dlani. Sicer samo kadar je lačna ali zaspana, pa vseeno me skrbi, ker ima že čisto rdeče.user posted image
Ponoči ji dam na rokico štumfka, pa se sedaj malo več zbuja, ker se ne more sama potolažiti. Pa vseeno raje vidim, da visi na joški kot da vleče dlan.
Sem rekla, da bom vprašala P ali to počnejo dolgo, ali nehajo prej kot npr. dudo.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
8.10.2009 8:03:36   
lenika
July08, a Julija nima dude? Drugače pa tudi jaz upam, da se kaj vidimo.

Kar se tiče vodenih koz so se sedaj razvile s polno paro. Daša je sicer dobrovoljček, edino spanje je malo moteno, a ni nič hujšega. Izgleda pa kot mali vesoljček. Bom popoldne kakšno slikico prilepila. Izgleda prav ubogo.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.10.2009 8:26:31   
lino
Jutro.

Najprej čestitke naši današnji slavlenki Manci in sevada mamici manniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Maksi je spal včeraj od 15 popoldan pa do 18 in potem od 20 do 8 zjutraj (seveda z vmesnim dojenjem)user posted image user posted image user posted image

Je pa začel opazovati šalčke, ko pijemo čaj ali kavo in kr z usteci zraven dela (sem mu dala zadnjič za poskusiz iz šalčke svoj čaj (itak pijem baby ali kamilice) in je bil full navdušen in sedaj zgleda kot bi se mu luštalo...moram sedaj skuhat čaj in ga dat v skodelico mu..

To za sedaj, grem zajtrkovat napolitanke in mleko (toliko o hujšanju) in potem počasi v akcijo...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.10.2009 8:33:50   
Goldy
cuzanje - naša si je že čisto na začetku tako  pozula rokico, da je imela plavo.user posted image  Sicer pol ne več. Sam je tak grozno izgledalo. Zdej cuza prste, ali celo roko si tlači v usta. Večino pa 2 prsta (tak kot njem očka, ko je bil mali). Dude sploh noče. Je pa hecna, roko tko od daleč pogleda in se zažene v tista 2 prsta.

lino - naša tudi grabi za šalčko in kuka noter. Mogoče, ji bom tudi jaz poskusila tako dat. Jaz sem prav grozna ratala s sladkarijam. Pred nosečnostjo nisem jedla skoraj nič. Med nosečnostjo kr, zdej pa spet. HB se mi na kg še ne pozna, imam -3 pred nosečnostjo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.10.2009 8:38:05   
lenika
Kar se tiče kilogramov sem jaz še na +12user posted image .

To je pa naša kozica.

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.10.2009 8:57:40   
Hanuši
o ti božko mali user posted image . Sam zgleda pa tko lušno. Pa z Maticem, z izjemo barve las, sta skoraj ista. popolnoma ista oblika obrazkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.10.2009 9:01:35   
manna
Dobro jutro!
lino hvala za čestitke!! Ja danes ima moja škratkica 4 mesece! Kako je šlo hitro!

Glede kg  jaz sem na +6kg kot pred nosečnostjo, pa niti ena stvar za oblečt od prej mi ni prav, ne hlače, ne majice, ne jakne, nič!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.10.2009 9:17:06   
Goldy
manna - meni tudi skoraj nič ni prav - preveliiiko. Sploh malo bolj elegantne stvari, kar visijo na meni. Eh, bo že. Bo treba v šoping. user posted image Je ravno mož rekel, ko je prišel iz Rusije po 11 dneh, da sem spet shujšala. Pa nisem, mislim, da ne.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.10.2009 9:25:03   
Hanuši
manna in mancauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.10.2009 9:27:10   
majana79
manna in Manca, čestitke! user posted image user posted image manna, Jure ima tudi rajši da se mu kaj dogaja, tudi če samo listje gleda na sprehodu, doma rata kar 'živčen'...

Prevelika so vam oblačila?! Meni je vse premalo, kg so pa na istem kot pred nosečnostjo... user posted image

lenika, upam da kozice čim prej minejo! A koze srbijo ali ošpice? Ene od teh sem prebolela ko sem bila v vrtcu in se spomnim kako me je srbelo vse...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.10.2009 9:36:11   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Glede kg  jaz sem na +6kg kot pred nosečnostjo, pa niti ena stvar za oblečt od prej mi ni prav, ne hlače, ne majice, ne jakne, nič!

Te popolnoma razumem. Samo da sem jaz na +8 kg kar je še huje!!! Sem se prejšnji teden odločla, da je čas za dieto, ker samo od sebe očitno ne bo šlo dol in zaenkrat sem kar pridna in disciplinirana. Vse hlače me tiščijo ali pa jih sploh ne morem zapeti in ker nočem kupiti večjih sem ponavadi kar v trenirkiuser posted image . Verjamem, da mi bo zdaj uspelo shujšati in da bom kmalu spet taka kot pred nosečnostjo!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.10.2009 9:49:03   
princ_princeska
danuser posted image

lenika-upam, da čiprej minejo te kozice...pa vseeno je tak cukerček s pikamiuser posted image
manna in Manca-user posted image user posted image user posted image

ja kg...sem na +3...in mi prav tako ni nič prav, druga si pa nočem kupovat..zato tudi sama nosim kar športna oblačila..(je elastičnouser posted image )

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
8.10.2009 10:27:55   
kalanteja
jutro, no danes sem pa morala predčasno kavico kuhat, ker sem slabo spala, ponavadi jo pijem ob 12, potem grem pa kosilo delat....

no, moja angina se je pozdravila s pomočjo antibiotikov, mleka mi je tud veliko pobralo, dobila sem menstuacijo- julija sploh ni htela pit, boga revica, no danes je že malo bolje

kg- tudi jaz sem še na +4 od predporodne teže, ampak tudi ne gre nič na rit, grozno šroka sem gratala, sem bolj športna, ja, ma sj bo, se tolažim, da pravijo da 9 mesecev gor in potem 9 mesecev dol....

vodene koze strašno srbijo, verjemi se še spomnem, ko sem jih imela, prvo jih je imela starejša sestra, čez 14 dni jih je sestra dvojčica dobila in potem še jst, razlika je bila vedno 14 dni, starejša sestra jih je ogromno imela, jaz pa skoraj nič
pozdravite se

čestitke vsem za 4 mesece

tudi naša zelo opazuje ko kj jemo, potem ji pa na veliko sline pritečejo, ma ko je fajna, sej bo treba ji kaj dat...

pa še slikica naše pikice

user posted image

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 8.10.2009 10:38:11 >

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
8.10.2009 10:38:00   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Bjondi si me nasmejala s štorijo o Binetovem izbiranju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veš saj to ni nič sramotno, je pa neprijetno - tudi sama sem v klubu švicajočih - najbrž so tudi hormoni krivi, menstruacije po porodu še nimam, pa verjetno je to moje prekomirno potenje tudi zaradi slabokrvnosti.
Bjondi user posted image user posted image user posted image za tvoje zdravje user posted image user posted image user posted image

...men je patronažna že na začetku ko sem nenormalno švicala,da je to zato ker sem fantka rodila in da je šlo nekaj njegovih hormonov čez placento...

...drugače pa sem bila včeraj še enkrat na pregledu in so mi delal UV ščitnice in dela prekomerno user posted image ...tko da je bila moja diagnoza pravilna...čakam še ene krvne preiskave,do takrat pa se moram čim man naprezat,ker že sedaj srce dela prekomerno...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.