|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
6.10.2009 20:54:15   
manna
Ooo dans pa spet ni nobene..
Dajte mi povedat, punce, a se vam zdi prezgodaj da dam Manco spat ob 20h? Tko, da potem zaspi nekje do 20.30h. Moja mama namreč vztrajno trdi da jo dajem spat prezgodaj in da če bi jo dala kasneje, recimo med 22h in 23h da bi spala zjutraj dlje. Pa še z neko sosedo se je pogovarjala ki ima 3 mesece starega vnuka in da menda on gre spat ob 22.30h. Pa sem ji rekla da me ne briga kdaj hodi on spat, meni se zdi prav da gre otrok spat med 20h in 21h ne pa ob 22h. Kaj menite?? Saj sem že prej omenila kako mi mama soli pamet, no takih njenih "predlogov" je vsak dan polno, zato smo se včeraj skregale.. Ko bi me vsaj pustila pri miru... pa kako jo kopava (ji gre voda kdaj v ušeska), pa kako jo dojim, pa kaj jem in pijem... skratka vrh glave jo imam.
Drugače pa še to; a ve zvečer ko date otročke spat, jih kar budne položite v posteljico in sami zaspijo?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.10.2009 21:13:08   
majana79
Joj, spet eni polni 'pametnih' nasvetov. user posted image
Naš Jure je tako utrujen zvečer, ker malo spi čez dan, da ne bi nikakor več zdržal do 22.30, samo vmes bi mi spal neki na pol. Tako je bilo poleti, samo smo bili do 20 zunaj, zdaj pa ne gre več... Danes je recimo zaspal okoli 19.30, drugače pa se ob 19 začnemo rihtat in gre spat med 20 in 20.30, tako kot pri vas. Meni je to čisto spodobna ura in nikakor prezgodaj.

Pri nas je različno. Pred spanjem se podojiva in včasih zaspi že med dojenjem, drugič spet ga damo pa budnega v posteljico, mu prižgeva lučko, vrtiljak ipd. pa bolj ali manj lahko zaspi.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.10.2009 21:19:33   
Hanuši
manna jaz začnem Bineta umivat okrog 20h ali 20.15 in sva, če se ne kopava gotova okrog20.30, nato poje in mu budnemu dam dudo, ter ga položim v posteljo. Zaspi mi v roku 5 min in mi nato spi do naslednjega jutra do 8h oz. 8.30 včasih do 9h.

Moram pa rečt, da sem zelo vesela, da sva osvojila spanje z dudo, brez nošenja, ker to sem delala pri Hani in sem posledično z njo hodila spat do njenega 6. leta.

Pa dej manna reči mami naj te pust pri miru. Saj njej verjetno lažje kaj poveš, kot na primer tašči. Sosedje rihtajo svojega po svoje, ti boš pa svojo po svoje. Tudi meni je enkrat, ko je bilo evropsko prvenstvo in je vedel, da bo bolj pozen oz, zgoden, moj user posted image  reku, če ga dam lahko malo kasneje spat, ker se bo tudi kasneje potem zbudu. A sem znorela, koliko otrok pa spi 12 ur v kosu, pa še ob 20h je naš Bine že koma in tudi, če bi hotla ga ne bi mogla kaj prov veliko nategnit.

Ti točno veš kaj je za tvojega sončka dobro in tako delaj. Ja sej nekateri hodijo spat tudi ob 23h, sam pol si pa ti tut cuna, malo časa in intime morata pa tut vidva z dragijem imet.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.10.2009 21:25:29   
manna
O hvala za mnenja, saj se mi je zdelo da imam prav user posted image Če bi hotla Manci spreminjat urnik bi po mojem dosegla samo še večjo sitnost in preutrujenost... Je že prav tako kot je, saj že tako težko zaspi. No, danes je PRVIČ zaspala sama, sem jo dala popolnoma budno (ampak sito) v posteljico in ji naštimala CD z uspavankami (čist potiho) pa je bila čist tiho kot miška samo nekej je vzdihovala in brcala, potem jo je pa zmanjkalo. Ful sem vesela, upam da bo ratalo tudi jutri in naprej!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.10.2009 21:26:07   
Goldy
manna - moje mišljenje je tako kot pri majanino. Naša gre spat od 20.45 do 21.15. Kasneje smo jo dajali poleti, ko smo bili dolgo zunaj, pa še to je cca ob pol desetih ziher že bila v postelji. Ob 22.30 je zame absolutno prepozno, da gre otrok spat, razen izjemoma.
Naša večinoma zaspi na zizi, včasih pa jo dava tudi budno spat, prižgeva vrtiljak in to je to. Včasih zaspi sama, včasih joka in jo lahko potolaživa brez da bi jo vzela iz posteljice, včasih gre še malo na roke.
Tudi naši je šla že voda kdaj v ušeska, pa ne namenoma, ali pa čez učke (še trznila ni). HB meni nihče ne soli pameti. Tu in tam kdo (moj oče ali od mojega starši kaj rečejo), če je nasvet pameten poslušava, če ni, gre pri enem ušesu noter, pri drugem pa ven. user posted image  Res pa da živimo zase. Moj oče bi jo manj oblačil, moja tašča bi ji ob vsakem vrtcu na glavu tiščala kapo, pa ruto....

july - mi imamo tudi babybjorna - sposojenega.

lino - fletna mamica si. Bravo! Ubogi Maksi. Sem ravno ugotavljala, da naša tudi spet bolj poliva, ampak po moje zato, ker jo bolj pokonci nosimo. En čas nazaj je ful polivala, pa sva ugotovila, da sva jo res preveč silila z mlekom.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.10.2009 21:49:21   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Dajte mi povedat, punce, a se vam zdi prezgodaj da dam Manco spat ob 20h? Tko, da potem zaspi nekje do 20.30h.
Pri nas počasi skrajšujemo večerne obrede,tako kot so ostale povedale,ker ne moremo več tako dolgo vozičkat ,ker se večer skrajšuje...pri nas smo ga začeli sedaj ob osmih ali mal čez rihtat-kopanje,tako da smo do pol devetih končani in nato joškica...

Moja mama namreč vztrajno trdi da jo dajem spat prezgodaj in da če bi jo dala kasneje, recimo med 22h in 23h da bi spala zjutraj dlje. Pa še z neko sosedo se je pogovarjala ki ima 3 mesece starega vnuka in da menda on gre spat ob 22.30h.
...verjetno zato da lahko soseda zjutrej dlje spi...

Pa sem ji rekla da me ne briga kdaj hodi on spat, meni se zdi prav da gre otrok spat med 20h in 21h ne pa ob 22h. Kaj menite?? Saj sem že prej omenila kako mi mama soli pamet, no takih njenih "predlogov" je vsak dan polno, zato smo se včeraj skregale.. Ko bi me vsaj pustila pri miru... pa kako jo kopava (ji gre voda kdaj v ušeska), pa kako jo dojim, pa kaj jem in pijem... skratka vrh glave jo imam.
....pri nas ima vedno ušesa v vodi-cela,ko jo vzammem ven ji s planičko popivnam...

Drugače pa še to; a ve zvečer ko date otročke spat, jih kar budne položite v posteljico in sami zaspijo?
Večinoma zaspi na joškici,ene parkrat pa je celo sam,ker pač na joškici  ni,se je pa tud že zgodilo da ga je tatiko nosil dokler ni omagal...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.10.2009 21:56:22   
10ka
hanuši - za pouch ne rabiš 5 metrov blaga, ampak tam okoli 140-170 cm. zmeriš se od rame do boka (to je med 60-80 cm), to pomnožiš z 2 in prišteješ 15 cm. širina traku je 40-60 cm, kar pomeni da lahko iz 160 cm dolge bale, ki jo dobiš v trgovini sešiješ 2 poucha. bale so ponavadi široke 120 cm, ali še več.
jaz uporabljam debel in trpežen bombaž, ki se minimalno razteguje in to samo v širino. blago dobim zelo poceni v papilonu, je podobno kot za bolj trpežne hlače. naredi se iz enega kosa blaga, ki ga spojiš samo z enim šivom (priporočen je francoski šiv), tako da se pouch tudi zelo težko raztrga. dobro blago je tudi jeans saj se pravilno razteguje. ok. zdaj sem se ful razpisala na to temo, upam, da nisem preveč zabluzila oz. da sem vsaj približno ok razložila. pletenje - bi bilo dobro za ring sling verjetno, o tem ti bo znala več povedati skuštranka če se bo kaj oglasila. ona je včasih tudi naročala obroče za ring slinge.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
6.10.2009 22:04:21   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Dajte mi povedat, punce, a se vam zdi prezgodaj da dam Manco spat ob 20h? Tko, da potem zaspi nekje do 20.30h. Moja mama namreč vztrajno trdi da jo dajem spat prezgodaj in da če bi jo dala kasneje, recimo med 22h in 23h da bi spala zjutraj dlje.

Sigurno ni prezgodaj, sicer pa glede tega ni nobenega pravila. Pri nas je ponavadi ob 20h še zelo živahna in skoraj vedno zaspi med 21.30 in 22.00 uro. Potem spi do 8h zjutraj...otroci so si pač različni...upam, da se prepiri s tvojo mamo gledeuser posted image čim prej končajo!!!!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.10.2009 22:04:52   
bjondi
...no pa sem le po treh tednih čakanja na osebno zdravnico prišla na vrsto...dobro da sem že v naprej predvidevala kaj mi je ,da ji nisem preveč časa kradlauser posted image ...v glavnem je bila prav vesela da sem ji pomagala ,kaj bi mi lahko bilo in krvna preiskava je pokazala na prekomerno delovanje ščitnice...tako da je rekla dans da sem našla pravo diagnozo zase...evo jutri pa naprej na preiskave...

...vam ša nekaj zaupam ,sam ne me met za packouser posted image ...po porodu mi hormoni malo bolj delajo in temu primerno ko se pokaže sonce zunaj ,ko sem na sprehodu jasn da zašvicam in to še ni taka panika,bolj moteče je da zasmrdim kljub deodorantu...
no in prejšn dan k sm skakala okol dohtarce jasn mal živčki pa te varjante in malo zasmrdim-vohalo se je ko sem se res povohala pod pazduho...ok pridem dam in dam žigatu za papat joškico,se nekej zmrduje in poje pomoje v dveh minutah...ok ni panike greva na sprehod,zunaj je sonček in jasn se še mal potenstam user posted image ...prideva dam po treh urah mu dam za jest on pa v histeričen jok user posted image  in ostane brez joškice...pomagal je edino vozek in greva še en krog-jupi pa sonček in še mal tenstanja...prideva domov jedu ni že 4,5 ure greva na joškico se zasmeji ,da bo jedu,dvignem majco on pa spet v histeričen jok user posted image ...nakar mi prešalta in grem pod tuš mogoče pa mu res ni všeč vonj user posted image ...ja pa še prav sem imela madona je picajzlast,je pol tko jedu da je kej...boge njegove izbrnke ,če že zdej reagira na vonjave user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.10.2009 22:05:57   
lino
No, sedaj sem ga položila spat in zaenkrat ni vrgel ven obroka(upam, da tako ostane), je pa res, da se kr neki jokca v spanju, se mi zdi, da je močno preutrujen, ker čez dan ni spal več kot cca. 40 min vsega skupaj (v slingu in mislim, da kakih 20 min popoldan v postelji skupaj z mano)
Me je pa dragi obtožil, da bruha in je tak jokav zaradi mene, ker sva šla danes zjutraj od hiše okoli 10 ure (sva šla k moji botri in njeni sestri na obisk, ker sestra še ni videla Maksija, ker poleti na primorskem dela) in potem sva šla v Mercator na kavo (sedimo zunaj v senčki in kafetkamo s še eno mlado mamico) in potem sva okoli 12 ure domov prišla (vmes sva se v miru dojila pri botrci) ...doma sva zaspala za cca. 30 min (več mi ga ni uspelo potučkat) in ker sem videla, da ne gre, sem se oblekla in sem z njim šla na sprehod (od 16-18 ure) se pravi sva bila v celem dnevu maksimalno 4 ure zunaj in še to sva bila vsaj 1 uro na obisku in moj mene dolži, da sva bila preveč zunaj in sva se preveč potepala, da to ni o.k. za otroka,...pa kaj ga naj imam cel dan v hiši in pol pa verjetno ne bi bil jokav in ne bi bruhaluser posted image user posted image user posted image ma ja, pa žeuser posted image

Spat gremo mi tudi tam okoli 19:00-20:00...okoli 19:30 ure se pričneva spravljat (kopat/umivat in oblačit) in potem se od 20:00 do 21 ali 21:30 dojiva in potem mi zaspi na zizi in ga položim v kinderpet...sam mi še ni zaspal, pa sem poskušala ampak nama ne gre, pa me tudi ne moti, ker tudi jst ne morem sama spat in ga razumem, se je lušno stiskatuser posted image

Grem sedaj spat tudi jst in upam, da bo moj dragi sonček mali Maksi ju3 boljeuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
6.10.2009 22:06:29   
10ka
manna - ti dajaj spat otroka takrat ko vama paše. mama mora bit pametna, ker je že ful dolgo na svetu. še dobro, da ti tašča tolko ne utruja kot mama...to bi bilo verjetno še hujše. katja nikoli ne zaspi sama v postelji, vedno jo moramo uspavati.

meni se je pa pokvarila prsna črpalka user posted image user posted image tista zvezdica, ki tesni je fuč. no saj ima res dolgo kilometrino za sabo, samo meni se za tele 3 mesece ne da nove kupovati, zdaj pa ne vem več kako bom okoli skakala in punčko samo puščala z očkatom.

sem pa čist pod stresom zadnje dni. starejši punčki rastejo petice in noče ničesar jest, pa ves čas lula v hlačke. no ravno v tem času meni kvari pralni stroj. star je eno leto ampak zadnje dni prav čudno ropota. serviser seveda ta teden sploh nima časa, jaz pa močno upam, da bom do drugega tedna (ko pride) uspela najti garancijski list. Zdaj dam prat perilo in zaprem vsa vrata do kopalnice in upam na najboljše...

je pa vsaj katja končno našla svoje roke in z njimi veselo pretepa živali v igralu. tale moj srček podira zvočne rekorde. valda je najbolj žalostna ko imamo večerjo. to je pa zadnje dni itak najbolj tragično družinsko obdobje, saj starejša punčka joka od bolečin zaradi zoba, katja kriči iz navade - ker se pač med večerjo joka. midva s srčkom pa živčno skačeva naokoli, poskušava kaj pojesti in ob tem potolažiti deklice. na srečo katja s svojim jokom vsaj preglasi ropotanje pralnega stroja, tako da nisem naenkrat pod stresom zaradi dveh zvokov. user posted image user posted image user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.10.2009 22:08:47   
lenika
Daša gre spat ob 20.30. Se podojiva, dudo v usta in jo v nekaj minutah zmanjka.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.10.2009 22:11:39   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

july - mi imamo tudi babybjorna - sposojenega.

Tudi jaz kupujem kengurujčka in sem opazila, da so v BC Babybjorn od 70-140 EUR. Sploh ne vem za katerega naj se odločim...? Kako dolgo se ponavadi uporabljajo takšni kengurujčki? Vem, da piše do 12 kg ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje. Je na koncu že kaj težko nosit?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.10.2009 22:19:37   
lenika
No, sedaj bo pa šlo nekaj slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.10.2009 22:42:08   
Mala_princeska
Vse ste pridne s pisanjem.

Bjondi si me nasmejala s štorijo o Binetovem izbiranju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veš saj to ni nič sramotno, je pa neprijetno - tudi sama sem v klubu švicajočih - najbrž so tudi hormoni krivi, menstruacije po porodu še nimam, pa verjetno je to moje prekomirno potenje tudi zaradi slabokrvnosti.
Bjondi user posted image user posted image user posted image za tvoje zdravje user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

meni se je pa pokvarila prsna črpalka user posted image user posted image tista zvezdica, ki tesni je fuč. no saj ima res dolgo kilometrino za sabo, samo meni se za tele 3 mesece ne da nove kupovati, zdaj pa ne vem več kako bom okoli skakala in punčko samo puščala z očkatom.

10ka  - V BC mislim, da lahko dobiš samo tisto zvezdico - če imaš Aventovo črpalko - rečeš da rabiš rezervni del user posted image user posted image user posted image - ali pa tu na RR napiši in se bo katera našla in ti posodila črpalko, nove pa res ni treba kupovat.

user posted image user posted image user posted image za tvojo veliko hčerkico in rast zobk, mi smo pa v fazi rasti stalnih pri Nini in bo potrebno puljenje, če ji enkici sami ne izpadeta user posted image user posted image user posted image , tako da ne eno ne drugo ni lušno user posted image .

Lenika lušni ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lino
in polivanje - naša tudi precej poliva in mogoče se prenajedauser posted image user posted image - no danes sem bila "pametna" user posted image user posted image in sem mislila da je moja žaba lačna okoli 12h, ko se je neutolažljivo jokala po previjanju, dojenju. Jasno sem ji flaško dala in je sicer precej spila, a ona se potem zbudi in v jok user posted image user posted image user posted image - šele zvečer sem pogruntala da že nekaj dni ni kakala in sem ji pomagala - da sem nogice dvigala in stiskala k trebuščku in res je pomagalo - fulllllll kakala.

Spanje - drugi so lahko pametni - razne tašče, mame, sosedje,.....delajte po svojem občutku in kar se vam zdi prav za vaše user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
7.10.2009 6:30:38   
bačko
Jutro!
Samo na hitro dokler še Lora spi.
Zadnje dva dni je prava sitka.Mislim da so zobki na poti.V nedeljo smo bili v Lipici in je zelo uživala.Žana tudi.
Žana se je tudi lepo uvedla v vrtec in včeraj je že spala po kosilu tam.Pridna moja punca.
Nimam pa nobenega časa, ker Lora pač manj spi čez dan in se moram veliko posvetiti njej.Ko pa spi pa malo okoli pospravim in skuham.
Za vse bubane pa user posted image user posted image user posted image user posted image in vse slikice so lepe.Med vikendom pa bom prebrala za nazaj in se vam javila.Lepo se imejte!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
7.10.2009 6:51:40   
bačko
Ovnica jaz sem tudi bila nesrečna ko smo se preselili na Ig.Zdaj pa sem se navadila in mi je uredu.Težko se je navaditi na neki novi kraj.Če ti resnično ne sede se pogovori z možekom.user posted image user posted image user posted image Samo midva ne stanujeva s starši ampak sami.Jaz sem bila nesrečna zato ker smo šli ven iz Ljubljane.
Minča čestitam za zobke.user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi mi smo v tej fazi.Pri nas je Žana dobila prvi zobek okoli 5 meseca in mislim da bo Lora isto.
Bjondi jaz bi jim na tvojem mestu rekla.Jaz sem zadnjič rekla sosedi če bi lahko malo bolj stran šla ker je prehlajena.In se je opravičila in se je malo odmaknila in vseeno sta se z Loro zmenili.Jaz pri takih stvareh nisem tiho in kmalu kaj povem.
Tira pa pojdite k tvojim stanovat če imate možnost.
Manna vaša dela potem isto kot naša.Vse kar ji pride pod roko tlači v usta.Ko pa ji z namažem zobke pa se samo smeji vsa srečna.user posted image Tudi Lora godrnja in brca z nogicami in tudi čez dan zelo težko zaspi.
July ona zelo rada opazuje.Prav smešna je ko mi jemo.Zravn pa še malo ustka odpira in pomoje bo kmalu čas.Ko bova imeli pregled se bom malo pozanimala če lahko že začneva.
Jaz grem z Loro tudi v dežju ven.Čez voziček dan dežno prevleko in gremo.
Janci super za sobico.Pri nas bo šla šele pomladi ker bomo malo renovirali stanovanje in bosta imeli skupaj sobo.Samo moramo malo stene ven pometati in malo spremeniti sedanje stanje.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
7.10.2009 7:11:15   
bačko
Glede hujšanje in telovadba pa vam povem da sem jaz zeloooooooooo nesrečna s svojo postava in da sem zadnje dni prav žalostna.Bom ko pazim kaj jem bolj se redim.Tako da sem se odločila da probam hujšati s pomočjo programa Linea Snella.Res da je malo drago samo vem da mi bo tam uspelo in moram shujšati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem ki ste imeli 4 meseca pa čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Lino tudi jaz gre k svojemu očetu na grob pokazati svoji pikici in se pogovarjam z njim.Meni to zelo pomaga da nisem žalostna ker ga vedno pogrešam.Tako da to ni nič čudnega.
Lenika midve imava pa resnično veliko stvari podobnih.Tudi jaz veliko bolj uživam na tej porodniški ker je Loro manj težavna kot Žana.Z Žano nikamor nismo smeli ker se je kar naprej jokala.Lora pa lepo leži v Lupici lai košari in gleda naokoli.
Meti Lora na obrok poje okoli 160 ml in imava 5 obrokov.Vmes pa spije dvakrat po 40 ml čaja.
Pri Žani k meni ni blo patronažne preden sva začeli uvajati GH.Tukaj na Igu pa ne vem kako imajo.Bomo videli če bo prišla.
Snoopyka čestitam za nov avto.Veliko varnih km vam želim!user posted image user posted image user posted image user posted image
Lenika tudi pri nas imamo samo voziček in je čisto uredu.
Jabolka dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
7.10.2009 7:12:25   
bačko
No sem vse prebrala in tudi malo pokomentirala.Zdaj pa grem čakat majstre.Mi pridejo postaviti proti zvočno steno, ker zeloooooooo slišimo sosede.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
7.10.2009 8:08:43   
Hanuši
10ka, ja, jaz ne bi poucha, ampak mehki trak, ki se čez obe rami zaveže. Pa user posted image  za tvojo ta veliko princesko.

lino upam, da bo z maksijem boljše, tvojga pa nekam pošlji. Midva z Binetom sva cel dan zunaj. Če nisva na sprehodu, sva pa na vrtu. Naši imajo ful srečo, ker jim sonček do zime imunski sistem naredi. Sploh pa sedaj moramo izkoristit to vreme, lahko bi bil že cele dneve dež.

lenikauser posted image  za tako cartkano družinico.

alina mi imamo kengurujček od Baby-Bjorna za 140€, piše pa na škatli Baby Carrier Synergy, pa se mi zdi zelo fin. Hrbtni del je super ojačan, tako, da ne trpi tvoja hrbtenica, material je pa tut tak fin, da diha, da se ne zdunstata skupaj z bebico, enostaven za upravljanje, skratka meni je všeč. Ga pa še nismo sprobali za dalj časa, bomo še kak mesec počakali. Tistih pet minut, ko je bil notri se ni nič pritoževal

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
7.10.2009 8:33:12   
lenika
Sedaj je definitivno. Tudi Daša je dobila vodene koze.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
7.10.2009 8:55:18   
Hanuši
o boga, user posted image user posted image user posted image . Sam to niso norice, al so.?
Sej po eni strani je pa bolje, da jih prej, kot pa kasneje

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
7.10.2009 8:57:28   
bačko
Lenika boga Daša!Pravijo pa da je dobro da dobijo vodene koze že v otroštvu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
7.10.2009 8:59:39   
smrketa24
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                  (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43 cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI     
2. mojsonček            (12.06)   13.05       Zoja (2630g,49cm)  polno doji                     
1. mesec: 3150 g, 49 cm
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
3. nancy300          
(20.07.)    18.05.     Mija (1945 g, 36 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
4. tinca84               (2.6.)      21.05.      Nik (3550 g, 50 cm)  polno doji
1. mesec:
4830 g, 54 cm
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 08.10.

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
5. Smrketa24         (01.06.)    26.05.     Matej (3285g, 51cm) 
1. mesec:
4700 g, 56 cm 
2. mesec: 5640 g, 60 cm
3. mesec: 6740 g, 63 cm
4. mesec: 7600 g, 66 cm
Naslednji pregled:  11.11.

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
6. Dreamhorse         (3.06.)     26.05.     Žana (3970 g, 53 cm) 
1. mesec: 5000 g, 56 cm
2. mesec: 5900 g, 59 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                     (PDP)     RODILA     PODATKI  
7. minča                (3.06.)    30.05.      Neja (3200 g, 51 cm)  polno doji
1. mesec:
3910 g, 55,5 cm
2. mesec:
3. mesec: 4850 g, 62 cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 15.10

8. mišel09              (7.06)     30.05       Noel (3930 g, 52 cm)  polno doji
1. mesec:
5400 g
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 

9.jabolka                 (5.06)     30.05       Somaya (2715g,,51cm)  polno doji                     
1. mesec:
2. mesec:
3. mesec: 5280g,65cm
4. mesec:
5. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
10. mojjaka             (14.06)    01.06.     Jaka (3950 g, 50 cm) 
1. mesec:
4560 g, 56 cm
2. mesec: 6420 g, 60 cm
3. mesec: 7640 g, 65 cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 23.10

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
11. princ_princeska  (13.06.)   02.06.      Klara (3490 g, 52 cm)  polno doji
1. mesec:
4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
12. lino                   (21.06.)   03.06.      Maks (2697g , 47 cm)  polno doji
1. mesec:
3540 g, 53 cm
2. mesec: 4560 g, 55 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                       (PDP)      RODILA     PODATKI  
13. mk8                  (12.06.)    04.06.      Veronika (2595g, 47 cm)  polno doji
1. mesec:
3600 g, 51 cm
2. mesec:
4480 g, 53 cm
3. mesec: 4880 g, 58 cm
4. mesec:
Naslednji pregled:
27.10 - sistematika in cepljenje

14. Tira                   (11.06.)    04.06.     Marcel (3850 g, 53 cm) 
1. mesec:
 5600 g, 60,5 cm 
2. mesec:
3. mesec: 7870g,67cm
4. mesec:
Naslednji pregled:  

15. Janci F               (05.06.)  04.06.      Tom (3910 g, 54 cm) 
1. mesec:
 4880 g, 58 cm (6 tednov) 
3. mesec: 7200g, 67 cm (3 mesece in 20 dni)
4. mesec:
Naslednji pregled: 

NICK                         (PDP)     RODILA     PODATKI  
16. majana79             (25.06.)  05.06.     Jure (2920g, 50 cm) polno doji
1. mesec:
4360 g , 56 cm
2. mesec: 5330 g, 59,5 cm
3. mesec: 6590 g, 63,5 cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 

17. Hanuši               (10.06.)   05.06.      Bine (3740 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec: 5670 g, 59 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled: 

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
18.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm)  polno doji         
1. mesec: 4070g,56cm
2. mesec: 4690g,58cm
3. mesec: 5420g,60cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

19.meti21               (12.06)    09.06       Gaj(3550g, 52cm)               
1. mesec: 4460g, 54 cm
2. mesec: 5500g, 56cm
3. mesec: 7100G,62cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
20.kalanteja            (10.06.)    09.06.       Julija (3270 g, 49 cm) 
1. mesec:
3880 g, 54 cm 
2. mesec: 5000 g, 56 cm
3. mesec: 6000g, 61cm (3 mesece in 14 dni)
4. mesec:
Naslednji pregled:  3.11.2009

21.deja777              (01.06.)    09.06.      Danaja Tea (3930 g, 54 cm)  polno doji
1. mesec:
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
22.bačko                 (06.06.)   09.06.    Lora (3880g , 53 cm) 
1. mesec:
4725g, 55 cm
2. mesec:
3. mesec: 6540g,62,5cm
4. mesec:
Naslednji pregled:  29.10

23. Goldy               (17.06)    09.06     Alja (3010g, 48cm) polno doji               
1. mesec: 3500 g, 49 cm
2. mesec: 4850 g, 56,5 cm
3. mesec: 5630 g, 59,5 cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

24. Tecka                  (10.06.)    10.06.      Srečko (3150 g, 51 cm) 
1. mesec:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 21. 10. pediater

25.July08                (13.06.)    10.06.      Julija (42000 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 21.10

26.lenika                  (03.06.)    10.06      Daša (3500g , 50 cm)  polno doji
1. mesec:
4425g, 55cm
2. mesec: 5210g, 60 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI     
27.*blu*                  (09.06 )   10.06      Hana (4060g,54cm  ) polno doji      
1. mesec:  
2. mesec: 6887g,64cm
3. mesec: 7660g,65,5cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
28.ovnica78            (14.06.)   15.06.      Iva (3190g, 49cm)  polno doji
1. mesec:
 3940g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec: 5300g,60cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 29.10

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
29.fragola              (23.06.)    16.06.     Lana (3340 g, 51 cm) 
1. mesec:
  4255g, 54,50cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

30.mandreja     
      (11.06)      16.06        Tara  (4550g,56cm) 
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
31.Naty_Taja          27.06     18.06      Urban(3280g, 50 cm) polno doji          
1. mesec: 5650g,56cm
2. mesec:
3. mesec: 7300g,63cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK         (PDP)     RODILA     PODATKI

32.10ka     (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51 cm)  polno doji
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:
Naslednji pregled

33.kaminek           (25.06.)   21.06.      Patricija (4780 g, 53 cm) 
1. mesec:
5405g, 59 cm
2. mesec: 5995g, 62 cm
3. mesec: 6850g,66cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 05.11 

34.Mala_princeska     (14.06.)   24.06.       Manca (3380g, 52 cm)  polno doji
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec:
Naslednji pregled:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI   
35.Bamoocham         (21.06.)    25.06.     Neža (3410 g, 50'5 cm) 
1. mesec:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec:6830g,61cm
4. mesec:
Naslednji pregled:  

NICK                          (PDP)     RODILA     PODATKI  
36.bjondi                  (27.06.)    27.06       Žiga (3160g, 51 cm)  polno doji
1. mesec:
4800g, 56cm
2. mesec: 6400g, 59,5cm
3. mesec: 7700g,64,5cm
4. mesec:
Naslednji pregled:  11.11

37. Snoopyka           (29.6)     07.07       Albina (3732 g, 52 cm)           
1. mesec: 4530 g, 54,3 cm
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec:
4. mesec:
Naslednji pregled:

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
7.10.2009 9:10:55   
Anonimen
ste ble pa res pridne z pisanjemuser posted image . grem vas kar lepo za nazaj brat in kaj pokomentirat.

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.