lino
|
Dan. Najprej pošiljm tele pokice za našo Dašo in upam, da bo čim prej bolje... ...je že res, da je bolje, če jih prej dobijo, ker se manj praskajo, sam so pa bogi, ker so tk mali in ne morejo potožit...Lenika ta pa je zate in btw slikice so full lepe. Tudi vsem, ki vas mučijo zobki želim, da čim prej ven pokukajo...ali pa mlečni sami izpadejo, da ne bo zdiranja Potim se tudi jst full in sama sebe včasih zavoham, bi se lahko kr skoz tuširala (pa se itak preveč-2 ali3xdnevno, ker sem večkrat pobruhana) in pol imam čist suho kožo... Manna kr ne se sekirat naj pa mama kupi vse najboljše...je pa hudo, če ti kdo kar naprej meče "una pa to, ti pa ne..." je bil moj ata tak in me je 1x full razkuril, ker sem hodila na višjo šolo za posl.sekret. in sem zadnjo leto en izpit ven spustila in nisem v roku diplomirala (sem naslednje leto opravila izpit in napisala diplomo) in ena znanka, ki je z mano skupaj hodila (od njegove prijateljice hči) pa je naredila diplomo v roku in mi je sredi ceste to gr obral in jst sem ga nazaj nazmirjala, da me nima pravice primerjat, ker jst sem pač jst in bi lahko za spremembo mene raje spoznal (nismo skupaj živeli in jst sem delala šolo, ko je bil Mare star 2 leti, zraven sem skrbela za svojo mamo, ki je bila na kisik priklopljena, opravljala vsa gospodinjska opravila,...una punca pa ni imela nič, razen faxsa...) in me potem ni nikoli več primerjal (se pa tudi kako leto ali več z mano ni pogovarjal, ker sem bila sramota), ma ja, škoda, ker preden sva se dobro spoznala je pa umru joooj sem zabluzla, grem kr dol
|