|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
7.10.2009 9:12:57   
manna
Dobro jutro!
lenika, boga Daša! upam da bo hitro in lahko prebolela! Ja, je pa za take bolezni vseeno bolš da jih prej prebolijo, če že dobijo.
bjondi, tud jaz sem švicarka odkar sem rodila, prej mi ni blo v življenju nikoli tako vroče, zdaj pa kar zakuham in sm vsa premočena in "dišeča", po moje so res hormoni. Ampak sej zdej bo bolš ko je poletje mimo!
alina:tudi mi imamo kengurujček od babybjorn. Zaenkrat se še kar dobro obnese, nevem kako bo ko bo Manca težja.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
7.10.2009 9:24:32   
manna
no, mimogrede eno vprašanje, včeraj mi je mama "poturila" nek članek od Saške Lendero in njene hčerke Arie, ki da pije mleko Sanval al nekaj takega. A je kjera že slišala za to?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
7.10.2009 9:28:36   
manna
pardon, mleko je Sunval

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
7.10.2009 9:32:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

no, mimogrede eno vprašanje, včeraj mi je mama "poturila" nek članek od Saške Lendero in njene hčerke Arie, ki da pije mleko Sanval al nekaj takega. A je kjera že slišala za to?

O maj gat, wtf user posted image user posted image user posted image - ma sorry, ampak tvoja mama je pa res perfekcionistka in verjetno fora - tist kar imajo drugi - imejmo še mi - drži??? (upam da te nisem užalila), pa še posebaj zato, ker je bio?user posted image user posted image

Verjetno je na tole mislila:
http://www.sunval.si
- sem malo po netu pobrskala.

Aaaa Saška nič več ne doji? user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
7.10.2009 9:38:05   
bačko
Mala princeska jaz sem se isto vprašala.Ali Saška ne doji?Drugače pa prvič slišim zato mleko.user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
7.10.2009 9:55:53   
Anonimen
trenutno sem dala diplomo malo na stran, ker mi namreč podjetje,ki bi ga naj raziskovala, nekaj komplicira in ne vem če bom sploh dobila njihovo dovoljenje da smem podatke uporabiti v diplomi.user posted image tako, da imam malo pavze.
malo več smo zunaj, je treba še sonček izkoristit in potem mi kar zmanjka časa za rr.

kengorujček - mi ga imamo izposojenega, vendar ga še nisem uporabljala. je pa tomy-ev.

spanje - ne vem kaj se nam zadnji čas dogaja. se je začela od takrat ko je bila prehlajena kar ene 3-4x na noč zbujatiuser posted image
spat pa hodi ob19.30-20.00, ker morem še aneja do 20.00 v posteljo spravit im mi tak najbolj odgovarja. spimo pa itak samo do 6.30, da se zrihtam ob 7 zbudim aneja da gre v vrtec in tako je vsak dan.
sem pa tudi aneja od začetke dajala spat ob 20.00, čez poletje malo pozneje, ker je dolgo svetlo in se mi zdi prav, da ima otrok en red in urnik, ki se ga navadi.

zobki - še niso na vidiku, lahko pa nas kar hitro presenetijo. ja aneju pa greta še zadnji dve 5ven, pa se kar dobro drži.

potenje - tudi jaz se nenormalno potim, nikoli prej se nisem "zavohala" in sedaj se tudi to včasih zgodi. zgleda res še hormoni. upam, da bo minilouser posted image

10ka - pa nam bo zgleda  šel pralni stroj, sicer je star že ene 4leta in bo treba novega kupit.

lenika  - upan da čimprej rešite to nadlogouser posted image user posted image . vem kako je anej je bil celi bogec.
se mi pa zdi, da so vodene koze in norice eno pa istouser posted image

no to bo vse za enkratuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
7.10.2009 10:09:24   
manna
Mala princeska_ ja res je perfekcionistka, no v primeru Mance se to kaže bolj tako da pač hoče vse naj naj NAJ najboljše zanjo in zato neumorno prebira vse živo in raziskuje o hrani, pa o plenicah... pač hoče da bo res vse kar se da NAJboljše dobila. Naprimer ko je bila Manca zaprta, je šla takoj prebirat v knjigo zakaj pride do zaprtja pri dojenčkih...  Ima pač rada vse pod nadzorom. Saj smo že navajeni user posted image Pa saj me ne moti, če ona bere knjige in mi kaj predlaga, FUL me pa moti če začne tako "a veš da tistaintista pa hrani otroka s temintem, pa ima tisteintiste plenice...."
No ja, kakorkoli že, tele rumene revije so mi itak ful zoprne. Prav briga me kjere plenice in mleko uporablja nevemkjera pevka...

Ja, sem že dobila www.sunval.si, saj ne zgleda slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
7.10.2009 10:17:06   
bačko
Manna kašice in ostalo zgleda tudi meni zanimivo.Bo treba kaj probati!user posted image
No da vam pokažen mojo nečakinjo in sestrično od Lore in Žane.
To je Zoja:
user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
7.10.2009 10:18:46   
sončki
ojj dan kako ste kaj mene pa že celo večnost ni  preveč
je bilo vsega in zdaj končno berem za nazaj in vidim da set
pridni pr nas tudi rasajajo noričke seveda v vrtcu naša še ni
nič prinesla domov naš korenjak je kr priden se dojiva je
živahen 100/h pa tudi priden mi še kar spi 4x čez dan po 1
urco pa tudi do 2 ma pa tudi dan ko je jokav in mu nič ne
pomaga zvečer gremo spat enkrat do 21-ih in okrog 5-ih
je prva budnica za dojenje

Moji Sončki

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
7.10.2009 10:21:39   
sončki
a pa še to pr nas grejo pr večji tud 5-ke ven pa jo kr matrajo
user posted image je kr tečka pa celo en popoldan je mela vročino ko je prvega
dobila sploh nisem vedla zdej k ji pa5-ke kukajo pa res jamra

Moji Sončki

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
7.10.2009 10:22:14   
manna
bačko; oo kok je zlatkana user posted image

Ja, kašice zgledajo tudi meni zanimive... No, sej drugač je pa zadnje čase vse okrog polno nekih bio in eko zadev.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
7.10.2009 10:53:00   
lino
Dan.

Najprej pošiljm tele pokice user posted image user posted image za našo Dašo in upam, da bo čim prej bolje...user posted image ...je že res, da je bolje, če jih prej dobijo, ker se manj praskajo, sam so pa bogi, ker so tk mali in ne morejo potožit...Lenika ta pa je zateuser posted image in btw slikice so full lepe.

Tudi vsem, ki vas mučijo zobki želim, da čim prej ven pokukajo...ali pa mlečni sami izpadejo, da ne bo zdiranjauser posted image user posted image user posted image

Potim se tudi jst full in sama sebe včasih zavoham, bi se lahko kr skoz tuširala (pa se itak preveč-2 ali3xdnevno, ker sem večkrat pobruhana) in pol imam čist suho kožo...user posted image

Manna kr ne se sekiratuser posted image naj pa mama kupi vse najboljše...je pa hudo, če ti kdo kar naprej meče "una pa to, ti pa ne..." je bil moj ata tak in me je 1x full razkuril, ker sem hodila na višjo šolo za posl.sekret. in sem zadnjo leto en izpit ven spustila in nisem v roku diplomirala (sem naslednje leto opravila izpit in napisala diplomo) in ena znanka, ki je z mano skupaj hodila (od njegove prijateljice hči) pa je naredila diplomo v roku in mi je sredi ceste to gr obral in jst sem ga nazaj nazmirjala, da me nima pravice primerjat, ker jst sem pač jst in bi lahko za spremembo mene raje spoznal (nismo skupaj živeli in jst sem delala šolo, ko je bil Mare star 2 leti, zraven sem skrbela za svojo mamo, ki je bila na kisik priklopljena, opravljala vsa gospodinjska opravila,...una punca pa ni imela nič, razen faxsa...) in me potem ni nikoli več primerjal (se pa tudi kako leto ali več z mano ni pogovarjal, ker sem bila sramota), ma ja, škoda, ker preden sva se dobro spoznala je pa umruuser posted image

joooj sem zabluzla, grem kr dol

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
7.10.2009 12:39:28   
lenika
Ja norice so isto kot vodene koze. Drugače jih pa zaenkrat nima več kot 20, vročine tudi nima in upam, da tako ostane. Zaenkrat je tudi razpoložeje čisto v redu. Je pa malo nerodno, ker bi jutri končno morali met sistematiko, 1. cepljenje in 1. dozo cepiva proti rotavirusu. Sedaj se nam vse skupaj premakne za 3 tedne in takrat moramo biti res zdravi, ker drugače cepljenje proti rotavirusu ni več možno.

Lino user posted image user posted image user posted image  za vse kar si v svojem življenju že prestala. Ko te tako bere, vidim, da tega ni bilo malo. Upam, da te od sedaj naprej v življenju čakajo samo še lepe stvari.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
7.10.2009 12:42:18   
lenika
Aja, kar se tiče potenja. Tudi jaz se nikoli nisem tako potila kot sedaj. Bomo pa mamice iz okolice, okoli 10 nas je v novembru začele s telovadbo. Z vaditeljem smo se dogovorile za 2x tedenskoa ob 21.15 (ko damo otroke spat). Bo pa 45 minut vadbe prilagojene našim sposobnostim po porodu. Malo pilatesa, malo step aerobike.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
7.10.2009 13:09:50   
Tira
Ojla!

Manna naš mali gre spat od 19-20h. Kakor kdaj, ampak ob 20h najkasneje je v postelji. Dlje itak ne bi zdržal. Včasih zaspi že pri hranjenju, včasih pa dobi dudo pa v posteljouser posted image  Glede mame se pa ne preveč sekirat, njej vsaj lahko vse nazaj poveš... predstavljaj si, da bi bila to tašča user posted image

Lino midva sva vsak dan toliko zunaj, s tem da se vsak dan še z avtom peljeva do mami, ali pa kam drugam.

Naš Marcel je pa začek tko roko cuzat, pa ne pest, prav roko. Zadnjič me user posted image  pokliče, ko ga je kopal, ker se je prav ustrašil, ker je imel čisto rdečo rokico. Pa sva nazadnje ugotovila, da od cuzanja user posted image

Včeraj zvečer je pojedel 180ml riževe kašice in še 40 ml mleka čez. Buden in lačen je bil že ob 00.30 user posted image  Nimam pojma kaj naj, to je še slabše kot če bi samo mleko pil oz jedel. Se pa čist vedno v posteljici obrne počez in odkrije in imam občutek, da se zato potem zbudi, ker nima več toliko prostora, kot prej.

Sem ga dala počivat ob 12h pa slišim, da še sedaj ne spi in cuza roko. Groza. Grem pogledat.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
7.10.2009 13:11:50   
bačko
Tira kaj pa če mu zobki rastejo?Daj malo mu dlesni poglej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
7.10.2009 13:19:46   
Tira
Sem tudi to že pomislila, ampak ni čutiti nič in videti tudi ne. Ne vem.
Jz sem privi zobek dobila šele pri 10 mesecih, moj pa pri 9 mesecih. A se to kaj deduje? Če se, potem imamo še velikooo časa user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
7.10.2009 13:23:40   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ja norice so isto kot vodene koze. Drugače jih pa zaenkrat nima več kot 20, vročine tudi nima in upam, da tako ostane. Zaenkrat je tudi razpoložeje čisto v redu. Je pa malo nerodno, ker bi jutri končno morali met sistematiko, 1. cepljenje in 1. dozo cepiva proti rotavirusu. Sedaj se nam vse skupaj premakne za 3 tedne in takrat moramo biti res zdravi, ker drugače cepljenje proti rotavirusu ni več možno.

user posted image user posted image user posted image želim, da te kozice čimprej minejo

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
7.10.2009 13:27:27   
princ_princeska
lino-zate en velik objemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pač življenje ni najbolj rožnato, zato pa se moramo spominjati samo lepih trenutkov in strmeti za lepimi stvarmi...

pa povej tvojemu dragemu, da naj ceni, ko te ima in da ga imaš radauser posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
7.10.2009 13:29:14   
princ_princeska
bačko....same lepotičke so tele vaše pupike...ja žlahta ni kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3695
7.10.2009 13:49:15   
jabolka
Ste pa res pridne ..

Glede spanja , vsak dan različno , enkrat mi zaspi že ob osmih drugič ob  devetih-desetid . Mi pa se še vedno zbuja 2do3 na noč . Jaz pa sem še najbolj vesela ko mi zaspi okoli devete ure , vmes se zbudi 2xin mi spi do devete zjutraj . Čez dan pa mi lepo spi .
Če bi mi tudi kaj več pojedla bi bila še najbolj zadovoljna . Jaz mislim da mi premalo poje . Jo dojim - ne vem koliko popije "ml", je mi 5minut in konec in je že sita , noče pa mi nič iz flaše . Čaj ji dam na žličko (in spije zelo malo ) . A ima tudi kakšna takšen problem . Nikoli pa ne joče če je lačna tako da upam da je sita in sem nehala silit . Po moje pa se pozna da premalo spije , ker kakamo 1do 3na teden.
MANNA ti najbolje poznaš svojega otroka in če misliš da je ta ura najbolj primerna za tvojega otroka se drži tako ne nobenega poslušat .
Kar se tiče potenja , tudi jaz se potim dosti kot še nikoli - hormoni user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
7.10.2009 13:56:38   
lenika
Jabolka, sedaj so že tako veliki, da jim je 5 minut intenzivnega sesaja dovolj, da se najedo. Tudi naša ne je več kot 5 minut, pa tudi starejši pri tej starosti ni več. Največji pokazatelj, če otrok dobiva dovolj so polulane pleničke in pridobivanje na teži. Pa verjemi mi, da bi otrok jokal, če bi bila lačen.

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
7.10.2009 14:27:44   
jabolka
LENIKA hvala hvala za pomoč

Peleničke ima (težke)polulane . Prva dva meseca je res lepo papala in na blato hodla(2x na dan) . Ko sem začela dat kaplice ad3se pa je spremenilo , zdaj ne vem če je to vzrok da ne kaka vsak dan .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
7.10.2009 14:47:57   
bačko
Princ princeska bom sporočila naprej da si pohvalila naše pupe.So so pa kar podobne med seboj.user posted image
NO Lora panča trenutno in jaz čakam da pride možek potem pa gremo še malo ven.
Tole si preberite:
http://www.zurnal24.si/cms/novice/slovenija/index.html?id=130637
Zato izkoristimo lep vreme.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
7.10.2009 15:43:51   
lenika
Jabolka naša je tudi na začetku kakala po 5x na dan, sedaj pa kaka enkrat na dan ali enkrat na dva dni. Prebava se jim počasi že ureja, pa tudi blato ni več tako tekoče, ampak je bolj kompaktno, je ga pa takrat ko kaka definitivno več kot prej, ko je kakala 5x na dan.

Bačko jaz upam, da ne bo še tako nizkih temperatur kar naenkrat, ker mi fuuuuuuuuuull ustreza to lepo vreme, pa mislim, da kar vsem, ki imamo majhne otroke.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.