|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
26.6.2009 21:07:03   
minča
harley: ne se tolk obremenjavat s tem koliko obrokov ima na dan, koliko minut se dojita. Ti sam poslušaj svojega otročka in če hoče mu daj in to kadar on hoče, pa tud zbujat ga ni treba. Jst polno dojim in imava na dan le 6 (včasih 7) obrokov na dan. Ponoči spi v enem kosu več kot 6 ur, pa je še nikoli nisem zbudila. Važn je da lepo pridobiva na teži, in da je zadovoljna. Če bi bil otroček lačen, bi ti že povedal z jokom...Jst sem se tud sekirala, ker so bili vsi pametni okol da bi jo morala budit, pa sva si sposodila tehtnico in jo stehtala, in videla, da čist lepo pridobiva na teži. Nam je patronžna rekla, da naj bi pridobili otročki 20-30g na dan. 

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.6.2009 7:58:00   
fragola
No končno sem se tudi tukaj oglasila.
V glavenm dobro jutro, midve sva se zdaj podojile tamala spančka in jaz sem izkoristla, da grem malo na računalnik.
Z nama je vse ok in tle pošiljam pa še slikico našega sončka!
user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.6.2009 8:10:10   
tinca84
Dobro jutro vsem!

fragola lepa punčkauser posted image

Naty-Taja js bi pa teb še eno diplomo podelilauser posted image user posted image user posted image , vse veš, zelo koristne nasvete nam daješ in navsezadnje si ugotovila zakaj mi mali noče jest tk kot je treba. Dobila sem menstruacijouser posted image , sedaj sem 5 tednov po porodu. Js sem pa mislila, da medtem ko dojiš, da nimaš m, kaj to pomeni da bom jaz zdaj mleko izgubila? Naj se vam ne zdi smešno, sam res nimam pojmauser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.6.2009 8:59:16   
majana79
fragola, lepo pupo imate. user posted image user posted image

tinca
, ne boš izgubila mleka, samo pravijo, da se takrat otroci malo manj radi dojijo.

Dobro jutro vsem mamicam, danes smo dobile še eno junijsko mamico, in sicer je rodila naša bjondi:

...in tako je v našo družinico posijal še en sončni žarek... na katerem piše... danes 27.6. ob 02.17 uri sem prijokal na ta svet svojima staršema in sestrici Karin... velik sem 51 cm, težek 3140g, moje ime pa je Žiga...

Naš Jure spet malo spi, sem ga včeraj pozabila pohvalit, je imel 2x maratonski spanec - enkrat od sprehoda, drugič pa od izčrpanosti zaradi krčkov. user posted image Bomo videli kaj bo danes... S sprehodom najbrž ne bo nič, ker je v Ljubljani vreme za bruhat, prej je lilo kot iz škafa, zdaj je pa oblačno in kot da je malo megle... Groza

Zdaj moram pa nekaj na hitrico pojest, preden se spet zbudi.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.6.2009 11:01:36   
minča
Tole pa je fotka naše male Neje, ki že takole dviguje svojo glavico:

http://www.shrani.si/?10/tW/2fsu6wni/neja-1-006.jpg]user posted image [/url]

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.6.2009 12:42:44   
lizika2
Pozdravljene, novopečene mamice. :)

Glede na to, da imate že izkušnje, bi vas rada prosila za mnenje, katere kreme oz. olja za ritko in obraz (če sploh) uporabljate in bi mi jih priporočile. Sama imam rok čez 2 meseca, pa bi rada nabavila stvari, ki bi bile res dobre. Katere pleničke uporabljate in robčke za telo? Nekatere pišejo tudi na veliko, da je potrebno uporabljati posebne praške za pranje cunjic na začetku, je res kaj na tem? Ste 70-odstotni alkohol kaj uporabljale? Katera mazila pa uporabljate za vnete bradavice?

Zelo bi vam bila hvaležna za priporočila.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.6.2009 13:44:23   
majana79
krema za ritko - iz Mariborskih lekarn, mislim da je hladilno mazilo po stari recepturi
krema za obraz in telo - nič, razen olivnega olja za gubice in tista mesta, kjer se naredi rada suha koža
pleničke - Moltex öko iz Muellerja, ker so mu bombažke še prevelike, potem bomo racmanke
robčki za telo - Babylove sensitive, samo če ga je treba previt, ko nismo doma, drugače samo voda
praški za perilo - Frosch, ne dajem pa mehčalca
alkohol se uporablja za čiščenje popka, ker izhlapi in je zato boljši kot fiziološka raztopina
bradavice - Mustela mazilo (lekarna)
milo za kopanje - trdo milo Mustela (lekarna)

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.6.2009 18:46:33   
Anonimen

krema za ritko - iz lekarne Bebi val
krema za obraz in telo - nič, razen mandljevo olje za gubice in tista mesta, kjer se naredi rada suha koža
pleničke - Pampers new baby
robčki za telo - pampers, samo če ga je treba previt, ko nismo doma, drugače samo voda
praški za perilo - enako kot za nas
alkohol se uporablja za čiščenje popka, ker izhlapi in je zato boljši kot fiziološka raztopina
bradavice - lanolin ali bepanten mazilo (lekarna) in še nastavke - čeprav sedaj nisem imela problemov, sem pa nabavila vse našteto ker sem pri prvem imela grozno popokane bradavice in s tem grozno tritedensko dojenje
milo za kopanje - trdo milo baby(mislim, da solea)

no sem kar od majane popravila in napisala tako kot imamo miuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
27.6.2009 18:49:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84
Dobila sem menstruacijouser posted image , sedaj sem 5 tednov po porodu. Js sem pa mislila, da medtem ko dojiš, da nimaš m, kaj to pomeni da bom jaz zdaj mleko izgubila? Naj se vam ne zdi smešno, sam res nimam pojmauser posted image

jaz sem pri aneju dobila po enih dveh ali treh mesecih. mleko ostane je pa baje drugačnega okusa tisti teden ko imaš M. ponavadi naj nebi dobile M dokler dojimo ampak je to čisto odvisno- nekatere res ne dobijo in tudi pravijo da naj bi bilo dojenje zaščita- pri nekaterih tudi to ne drži. tako, da... jaz jemljem vse z rezervouser posted image

(odgovor članu tinca84)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
27.6.2009 18:51:18   
Anonimen
ja pa zanima me če ste kaj razmišljale o zaščiti po porodu?
jaz razmišljam o mireni, ampak se morem še odločiti. a obstaja še kaj druga- razen kondomi sevedauser posted image tabletke ne pridejo v poštev, ker dojim,... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
27.6.2009 19:24:28   
lino
Pozdravljene.

Deja jaz razmišljam o mireni...obstajajo pa tudi neke nove tabletke, ki jih lahko imamo tudi ko dojimo...user posted image te bodo 2 možnost, ker nisem resna z jemanjem in jih pozabljamuser posted image

Minča so kr pogumni ti naši sončki a ne???user posted image user posted image user posted image Tudi naš Maksi tako dviguje glavo, da je kr veseljeuser posted image

Kako pa kaj kg in trebuščki??? Meni gre počasi nazaj-trebušček je še kr mal viden in za izgubit imam še cca 10kg, ker jih imam sedaj pri svojih 160 cm kar 56kg...pa sem jih prej skoz imela 45-46kg...pa me kr mal špikne, ko katera reče, ja kdaj pa imaš rok (zadnjič ena znanka) in pa njegova babica je rekla "no sej ji pa paše it debela ...zgleda bolj stara"user posted image kot, da bi si kdo želel bolj star zgledat (čeprav sem imela velikokrat probleme, ker so me imeli za res premlado, ampak resnici na ljubo mi je to pasalo, a ne, sej kateri pa ne...user posted image
Uglavnem sedaj imam pa kao skrb za postavo in ker ne želim diete, ker dojim in to tudi nameravam v prihodnje, sedaj pridno delam trebušnjake in jih naredim vsak dan 30 in vsak teden za 10 več, pa upam, da bom izgubila teh 10 kg čim prej...

Evo, grem sedaj se mal s sončekom igrat, ker slučajno bedi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.6.2009 19:29:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

No končno sem se tudi tukaj oglasila.
V glavenm dobro jutro, midve sva se zdaj podojile tamala spančka in jaz sem izkoristla, da grem malo na računalnik.
Z nama je vse ok in tle pošiljam pa še slikico našega sončka!
user posted image

fragola,čestitke,za tako lepo punčkouser posted image user posted image ,sedaj pa lepo skupaj uživajtauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.6.2009 20:02:52   
Tira
Ojla!

Lizika2 glede kozmetike :
Za ritko uporabljam kar Hladilno mazilo, imam tudi kremo za rito od Bubchen- je še nisem preizkusila, vlažilne robčke Pampers sensitive (samo obrišem na koncu), drugače pa kar od Tosame krpice za enkratno uporabo in vodo, pleničke pa imamo Pampers newbaby, prej smo imeli Moltex öko, pa mi niso bile všeč, ker niso tako vpojne kot Pampers (mu je skoz pri strani ven teklo user posted image ).
Za obraz ne uporabljam še nič, imam pa kremce od Nivea Baby in pa Bepanthen mazilo, za kopanje trdo milo Nivea baby, in pa olivno olje za gubice.
Aja pa še alkohol in sterilne zložence za popek in fiziološko za nosek in popek.
Perem pa kar z istim praškom kot najine cunje, dodajam tudi mehčalec Lenor Sensitive, ampak čist malo. Ne kompliciram in zaenkrat je vse vredu.

Lino tud jz imam še vedno 10 kg preveč, pa sploh ne gre nikamor dol user posted image , bom očitno tud jz morala počas začet telovadit oziroma manj jest user posted image

Glede zaščite pa sploh še nisem razmišljala. Kdaj se vam je prenehala čišča??
Jaz sem že 23 dni po porodu in jo imam še vedno in zato sploh ne razmišljam še o kakšnih aktivnostih in zaščiti user posted image . Drugače bom pa počakala, kaj bo svetoval G.

Naš user posted image  je imel včeraj malo krčev in sem mu dala vetrovne kapljice in kot bi odrezal je zaspal - mar to res tko dobro deluje? Upam user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.6.2009 20:34:53   
majana79
Joj punce, jaz imam pa samo še 2 kg do predporodne teže, me kar pobira, ker nič pametnega ne jem user posted image pa tole nočno vstajanje me ubija. Upam da bo vsaj čez kak mesec spal celo noč... user posted image Pa da bom lahko malo manj pazila kaj jem...

Mi o user posted image še ne razmišljamo, ker se mi šivi še celijo, najbrž bom pa vzela tiste tabletke, ki se lahko jemljejo med dojenjem, cerazette al neki takega...

Tira, a to imaš vetrovne kapljice iz Koroških lekarn? Mi Juretu dajemo biogaio pa gas bimbi zvečer, pa je tko tko, boljše, ampak čisto mu pa ne pomagajo, se še vedno precej napenja.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.6.2009 22:01:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Glede zaščite pa sploh še nisem razmišljala. Kdaj se vam je prenehala čišča??
Jaz sem že 23 dni po porodu in jo imam še vedno in zato sploh ne razmišljam še o kakšnih aktivnostih in zaščiti user posted image . Drugače bom pa počakala, kaj bo svetoval G.

mislim, da je bilo točno 14dni po porodu. in ker nisem bila šivana in se res enkratno počutim me kar malo razganjauser posted image user posted image   sicer še ne upam, ampak razmišljam pa žeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
28.6.2009 8:52:32   
tinca84
Dobro jutro, najprej vas počastim s kavico in posladkom....user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.6.2009 9:04:27   
tinca84
Danes smo spali od 22h-4h in nato do 7.30, idealnouser posted image , ko bi ble vse noči take.

lino če dojim lahko nardim mal trebušnjakov? To bi blo pa fajn, ker imam še kar nekaj špehca. 8kg mi še manjka do predporodne teže, izgubila sem jih pa že 14kg. To je šlo sam od sebe dol, za kaj več je pa odvisno od mene, sedaj sem nonstop lačna, še posebej ponoči ko dojim, tk da MORAM obiskat hladilnik, ker drugače ne zaspim k mi krulit začne.

vetrovne kaplijce iz koroških lekarn. Jaz mu jih dam okoli 19 ure malo na dudico, ker ima vsak dan okoli 20h malo krčev, ki trajajo nekje pol ure. Pol se mi pa malenkost zvija in kr poka po plenicahuser posted image , je pa res ko ga previjam ga en čas pustim v pamperski (imava široko povijanje) in takrat ko on miga z nogicam ful prdi.
Mislim da mal ublažijo krče, čeprav vem da nima tistih pravih.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.6.2009 9:09:44   
tinca84
IZVIRNO SPOROČILO: minča

Tole pa je fotka naše male Neje, ki že takole dviguje svojo glavico:

http://www.shrani.si/?10/tW/2fsu6wni/neja-1-006.jpg]user posted image [/url]

Korajžna je tvoja babncauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Sem gledla tvojo Nejo, pa moj iz ozadja "kak je tule lepi Nik", pa jst njemu "sploh veš da to ni Nik ampak je punčka Neja?"
Se je zmotu in je mislu je na sliki on in Nikuser posted image , ful sta si podobna to pa je res.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.6.2009 10:15:27   
Naty*Taja
Dobro jutro! E mi smo pa bili včeraj drugič zunaj in je tak pasalo!! Pa ene par obiskov smo imeli in sem opazla, da je bil mali kr mal znerviran celo popoldne. Kr nič ni orng spal. No je pa zvečer v miru potegnil od 20. ure do 1 zjutraj! Mi je skor joške razneslo.  Je pa fajn se tak spočit.

Harly
- nehaj se obremenjevat s tistimi podatki!!! Naši so vsi trije jedli natanko tako, kot opisuješ ti - tudi Urban je na tri do štiri ure po 10 - 15 minut in pridobiva več kot je minimum. Ga je patronažna stehtala, čeprav meni dol visi za tisto tehtanje, ker vidim, da mali napreduje tudi brez tehtnice!! Pa nehaj štet in na uro gledat! Če se je v treh dneh res tolk zredila je veliko preveč  - bo kmalu imela mišelinkaste obline!  Resno, ne se več s tem obremenjevat. Bodi samozavestna, ker vema gre več ko dobro!!

Ne, ne Tinca!! Ne boš mlekca zgubila, pa tudi ni rečeno, da bo m redna!! Sam malo se mogoče vonj mlekca spremeni, al kaj, da se mali pred tem bunijo. Kr mal potrpet. Je pa dober napovednik, da te m ne more presenetit! Sej ko se ulije, pa spet jedo normalno, a ne? Men se je mali stran obrnu pri ponovni zanositvi, ne pri m! Pa še v takem primeru nekatera čist lepo dojijo, potem celo dva bebija naenkrat. Definitivno pa ne drži, da je dojenje zaščita pred ponovno zanositvijo. Nam se je zgodilo kljub temu, da smo ahtali in dojili! Zaščite pa nismo imeli, ker smo itak nameravali imeti drug za drugim...mogoče samo par mesecev kasneje...

Lizika - za bebico od začetka pride v poštev samo voda in mogoče kako kapljico olja not. Za rito navadno belo hladilno mazilo iz lekarne, za bradavice Multimam lanolin, ki se tudi v lekarni kupi. Tudi ritko je najbolje čistit z mokro pleničko ali vato, ne z onimi vlažilnimi robci, v katerih so dišave pa to. So v začetku mali ful občutljivi, pa kožica se jim čisti in jim tiste zadeve čist zapacajo. Alkohol in sterilne gazice jaz uporabljam za čiščenje popka. Druge kozmetike pa vsaj do kakega meseca, dveh ni priporočljivo uporabljat. Jaz imam na zalogi še Bepanthen mazilo, če bi se ritka kaj vnela, al pa v pregibih.  Pleničke imam pa jaz Pampers new born 1, potem pa bomo verjetno na katere druge prešaltali, ker mi Pampers niso vredu zaradi vseh tistih kemikalij.

Deja777 - jaz bom vzela zaščito na poporodnem in sicer ene tabletke obstajajo na novo, ki jih lahko jemlješ kljub dojenju! Ne vem pa točno kako se jim reče. Mirena pri meni namreč ne pride v poštev, ker imam povešena rodila. Verjetno ne bo zdej po tem porodu nič kej drugače.

Lino - kar se pa kg in trebuščka tiče ga pa ti kr en mal ser.... !! Pa kaj hudiča ti manjka pri 160 cm s 56 kg? kvečjemu kakih 6 lahko dol daš, ne pa 10?? Si bla prej mal presuha, a veš? No sicer te nisem še vidla v živo, sam po moje si čist ok in tisti, ki te zmerja z debelo pojma nima!!! Madona no! Jaz imam na svojih 175 cm trenutno 87kg!! Pa se nič kej ne sekiram. Bo že šlo, kolker bo, ko pa neham dojit pa ene tri mesece mine od poroda se začnem pa zopet z odbojko ukvarjat pa aerobiko pa bo šlo samo od sebe. Pa strogo na Montija spet in se sploh ne bom ukvarjala s hujšanjem!!! Par kg bo šlo še do konca 6 tednov, ko gre maternica na svojo velikost, pa se čišča sčisti, par kg je v joškah, ko je tolk mleka not...neki je pa špehca, ki mora v mišice se preoblikovat, ko bo čas.

MONTIGNAC

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.6.2009 14:37:43   
lenika
Lino jaz imam tudi 160cm in kosem prvič zanosila sem imela ravno tako okoli 45 kg, pa se mi je zdelo premalo. Ko sem drugič zanosila, se imela 52kg in se mi je zdelo ravno prav. No in v tej nosečnosti sem se zredila za 25kg. 13 sem jih spravila dol, 12 pa mi jih je še ostalo. Sedaj jih imam 65, pa se nič ne sekiram.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.6.2009 14:42:25   
mojjaka
Pozdravljene!
Kako mine čas...jutri bo Jaka star že 4tedne...kr ne morem verjet! Dnevi tako minejo, pa nč konkretnega ne nardim... ja, tako je biti mamauser posted image 24 ur na dan!!!
Jutri greva prvič v posvetovalnico, danes pa se bova prvič sama kopala-bomo vidli kako bo šl mami od rok. Mozoljčki še kr niso zginli, mažem pa jih  nič več...
Zdaj grem pa hitro cote obesit, pol pa se mojima lubčkoma malo stisnit, sta zaspala oba na najini postliuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.6.2009 16:28:12   
Tira
Ojla!

Majana imam vetrovne kapljice iz koroških lekaren, pa zaenkrat kr pomagajo... skoraj kuj neha jokat in se zvijat. Naročila sem jih kar po telefonu in so jih poslali po pošti. Dajem mu jih pa tako kot piše, 8 kapljic na žličko, na koncu pa še dudico pomažem po žlički, da jo lepo cuza in je takoj mir. Za enkrat to dajem 2x na dan, ko ga zvija. Vsak dan pa mu dam tudi Biogaia za prebavo in zaenkrat lepo kaka in mu jih tud mislim naprej dajat.

A ve že dajete kapljice Plivit D3? Jz mu jih kar ne upam, k tko pravijo, da rade povzročajo krče. Bova še mal počakala. Sicer smo pa skoraj vsak dan zunaj, če le ni dežja in se mi zdi, da tud tam dobi dovolj vitamina D.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.6.2009 18:00:27   
majana79
Tira, a imaš mogoče še tel. številko kje shranjeno? Naš je prejle zaspal končno po celodnevnem napenjanju in jokanju... Sva bila oba že čisto obupana. Tako mi je čudno, ker ga ful napenja, pa punka skoz, nima pa nobenih težav s kakanjem, plenico menjamo po vsakem obroku. Že kar prevečkrat se mi zdi da ga previjamo, ker potem sploh ne zaspi, ker ga ful moti, če je polna, pa razbudi se takoj... user posted image Bi mu jaz tudi naročila te kapljice, da vsaj poskusim pomagat. Biogaio mu pa tudi dajem, samo se mi zdi da pri tem nima ravno učinka...
Zdaj sta šla pa z očitom malo na sprehod, jaz grem pa probat zadremat za pol ure, sem čisto izžeta. Ne vem kaj bo jutri, ko bova sama po treh tednih... user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.6.2009 18:54:21   
lino
Sam na hitro vas mal pozdravim, ker nimam glih velik časa...mi Maksi kr na dojki visiuser posted image ...moški pačuser posted image

Sam bi se vam zahvalila za tolažbo glede kg, verjetno res spet kompliciram, se bom že navadila svojih oblin, sej nenazadnje imam pa Maksija zaradi njih...user posted image HVALA.

Evo, grem, ker drugač bo Maksi dudo pojedel.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.6.2009 19:12:22   
kalanteja
majana79, ti jih lahko tudi jaz pošljem po pošti, imam lekarno pred nosom, pošto pa tud!!

Drugače pa jih jaz uporabljam, do sedaj samo dvakrat in res full pomagajo, stanejo pa le nekaj nad 3 €

A vaš še bradevice kaj bolijo, mene tk k sam vrag, uporabljam bepanten, ampak se mi zdi da je slabše

julija je pridna, veliko spi, nekaj malega tudi podnevi in zjutraj bedi ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?