majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Sicer je pa vsak dan kaj narobe in kmalu ne bom imela kaj več jesti. Se podpišem pod tole... Moj sicer pravi, da ga itak vse šraufa in da naj zato normalno jem, ampak meni je tako hudo, ko ga vidim da se napenja in joka, ker sam ne ve kaj bi. Prej je revež bil fuuul zaspan, se mu je pa kolcat začelo (kot da ga ni cel dan matral trebušček)... Ga je potem moj vzel na ramo in je tam nehal kolcat in končno zaspal. Zdaj celo spi že eno uro. IZVIRNO SPOROČILO: tecka Mogoče pa te mala zagrabi preveč za bradavico? Naš že malo obrača glavo in včasih potegne bradavico, da zaboli prav svinjsko. Midva se še vedno dojiva leže, sede mi nekako ne gre. In vedno na zakonski postelji. Se mi zdi, da sva kar oba malo razvajena. Pa glede na to, da mleka nimam zadosti, se bojim, da ne bo prav dolgo trajalo... Tole dela tudi Jure, ful zagrabi, se začne obračat, včasih pa še z dlesnimi zagrabi in mi kar solze tečejo. Hvala bogu je to bolj poredko, me pa potem še vsaj 3 podoje bolijo bradavice. Tudi midva se večinoma dojiva leže, res izjemoma sede, ker mi ne gre. Pa prav tako na postelji... Tudi ponoči, če stalno jokca ga vzamem k sebi, ker se potem vsaj malo umiri. Ma, se ne bom več sekirala če se bo razvadil. Jaz enostavno otroka ne morem poslušat ko joka... Glede mleka je pa pri meni isto... Tale sezam ga sicer res povzroči več, ampak je to dovolj ravno za en podoj, maksimalno 2, kar pomeni da bi mogla jest to čez cel dan. Ravno zadnjič sem imela vsega dovolj in sem rekla mojemu, da bi ga kar nehala dojit, ker mi je muka, da je najprej 20 minut na vsaki dojki, potem mu pa še ni dovolj in letim delat še flaško, ker rata histeričen zaradi lakote. Pri meni dobi v povprečju 50g oziroma 50ml kar je premalo na en podoj... Globoko v sebi pa še vedno upam, da bi se mi začelo delat več mleka, ampak očitno povpraševanje - ponudba pri meni enostavno ne deluje... Punce, ne veste kako mi je lažje, ko vidim da nisem edina, ki se spopada s tem ali onim. Včasih se počutim kot neka zguba, ker je stalno nekaj narobe. Ah, sem se malo izpovedala, upam da nimate nič proti. Zdaj se grem pa pripravit za spanje, dokler še ni alarma.
|