Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 10:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi, tenk ju veri mač!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 11:01:16
|
|
|
|
gigi1
|
Malenkost . Matični mleček pa dobiš v Medeksu ali pri čebelarjih. Tukaj je link od enega kjer jaz naročam mešanico matičnega mlečka, meda in cvetnega prahu. Pošljejo po pošti - plačaš po povzetju. http://www.boznar.si/ Mislim, da imajo v velikih mercatorjih tudi neke kapsule z matičnim mlečkom.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 13:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa je ta matični mleček ok? Ne vem kje sem zasledila, ampak naj bi bil samo matični mleček, brez drugih sestavin.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 13:51:01
|
|
|
|
cukica
|
N74 iskrene čestitke,.... Mi smo sedaj 1 mesec po operaciji in se počutimo super,prvič tud že slončkali in moram povedat,da je blo fajn brez bolečin,...mislim,da je zdaj vse bp in,da se tako tudi nadaljuje. Imam še pregled pri svoji g 5.8. potem pa se septembra veselo prijavomo in gremo po zamrznjenčke,.... Skuštrana suzi matični mleček v kapsulah kupiš tudi v merkatorju,ravno tako lahko kupiš Q10 in vse ostalo kar potrebuješ,... Lastovka dobrodošla,... Ostalim dekletom pa en lep dopustniški pozdrav v petek grem mal ritko namakat potem pa še mal v hribe uživat,... Aja pa letos so štorklje zelo radodarne v naši vasi je že 5 deklet in našo hiško obletujejo vsak dan dve tako,da upa,da nam letos rata,....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 13:54:45
|
|
|
|
mojca976
|
Hvala Gigi1 za odgovor in lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 14:08:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
Daaaaaan punce Lastovka79 dobrodošla med nami, naj bo 3 IVF uspešen Mojca976 to je normalno da čutiš špikanje , lahko, da boš še dolgo čutila Uauuu kak lep forum imamo Kaj je sedaj, boste prišle na kakšnega Hajnija v Koper, al morem jaz vedno sama pit
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 15:04:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: n74 Tkole, včeraj naredila dvakrat mini BC in sta bili dvakrat . Danes šla v Adrialab dati kri in imam 34 dan ciklusa vrednost Bhcg 57.204. ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beta je ufffffffffffffff visoka. čestitke
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 15:05:36
|
|
|
|
gloria
|
....punce moje lep pozdrav...vsak dan mislim na vas sam mi škratek da mal fraj ...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 19:50:41
|
|
|
|
womanpolice
|
Živjo! Kaj to berem N74... PA NE MORM VERJET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA, ISKRENE ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! IN, JA, VPIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Res vama privoščim!!! Punce.... tolk ste naklofale, da ne bom šla nazaj vse brat... edin KIWI... rada bi ti rekla, da mi je zelo žal, ker vama tokrat ni uspelo, vendar držim močno pesti, da prihodnjič pa bo. Kaj je novega? V bistvu nič kaj... nič se ne dogaja... vse vsakdanje.. služba.. s tem vam ne mislim morit... jutr greva na morje po šihtu (delam do 18ih) in bova do nedelje večer.. greva na Krk tkod a še morm Pikovitko poklicat- je obljubila pivičko... Kako pa kej vi? Ktera trenutn v postopku? PINKI12... Imaš prav! Prvo sebe poštimaj... najprej tvoje zdravje. Vem,da je želja velika po .. te popolnoma razumem, vendar kaj bi bilo , če bi se zgodilo najhujše in bi vajina pikica bila brez mamice... Ne serji ga - poštimaj sebe da boš potem lahko uživala ob svojih otročkih... In kaj je kej novga pr vam? Jst odštevam dneve, ko bo treba v šolo... zadnje čase se včasih vprašam "pa kaj mi je blo treba tega"... ampak vse je za nekaj dobr... V petek ŽAL nism mogla v KONGO-TA... Spet, ja... če ste se slučajn dobile; bila sem namreč sama na Krku čez vikend; šla sem v petek po službi, in v nedeljo n azaj.. tko mi je žal, da že tolikokrat nism uspela oz.mogla... pa tko vas že pogrešam... Kaj je novga pr men? nič kaj.. tale endometrium v desnem jajčniku me ob ovulacijah tko boli, da ni nič kaj prijetno... in posledično so tudi odnosi boleči... dajte mi povedati, ko bodo naši dohtarčki prišli iz dopusta ali bodo mi to takoj operirali in to spravli ven iz jajčnika al bom morala čakat? Je ktera že bla na takšni operaciji? če je, zaupaj kak to zgleda.. hvala.. Nč... to bo za dans vse... jutr mam še en 12 urni šiht in sm mal utrujena.. p.s. barva tale mi je zelo všeč.. kr poživi JONA3...Nič ne pišeš... te bom dans al pa jutr mal poklicala... Pridna bod! lep pozdrav vsem sotrpinkam....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 29.7.2009 20:34:37
|
|
|
|
aqua77
|
N74 iskrene čestitke!!!! Navijam za dvojčke!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 6:15:22
|
|
|
|
Reby
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 7:39:06
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, kako smo kej danes? Jaz sem se zbudila s taaaakim glavobolom, no v bistvu me je že zvečer zelo bolela, pa prej po malem dva dni, ampak danes je pa preraslo v migreno in sem posledično dans mal pod dozo protibolečinskih tablet . Tko da dan ne bo nevemkolk lep, za kosilo bom nekaj na brzino vrgla skup, potem pa šla mal počivat. Ob takih dneh samu upam, da nebi blo kakšne nergavosti in živčnosti na šihtu. Pa lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 8:42:36
|
|
|
|
lastovka79
|
Daaaaaaaaaaaaan, n74 čestitke in uživaj v naslednjih 9 mesecih loremi upam, da bo tale migrena popustila, ti pošiljam en protimigrenski ščit Reby hvala za jutranjo kavico, je bila res zelo dobra in pasala je womanpolice uživaj na Krku cukica super da je vse bp kaj je pri meni novega? Še danes v službi, potem pa 14 dni odklop. Komaj čakam, da še preguram današnji dan, jutri priprave za na dopust, v soboto pa gremo - jupiiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 9:36:07
|
|
|
|
cukica
|
Dobro jutro vsem skupaj! Womanpolice lepo se mej na Krku jaz grem tud tja v petek in do nedelje,mogoče se pa kje vidiva, :) Lastovka ti pa tud uživaj na morju,...in naberi novih moči,.... Ostalim pa lep sončen dan kjerkoli že boste,....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 13:19:43
|
|
|
|
Rožica82
|
Se opravičujem, ker vdiram v vašo temo. Imam vprašanje glede shranjevanja špric (Gonal,...). Jih je potrebno hraniti v hladilniku ali ne? Hvala vam za odgovore
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 13:26:03
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica82 Se opravičujem, ker vdiram v vašo temo. Imam vprašanje glede shranjevanja špric (Gonal,...). Jih je potrebno hraniti v hladilniku ali ne? Hvala vam za odgovore Sploh se ne rabiš opravičevat. Gonal moraš vsekakor hraniti v hladilniku. Medtem, ko tista zdravila, ki jih je še potrebno zmešati (Menopur), ni potrebno. Prav tako ni potrebno shranjevati Suprafacta. Za Cetrotid in za zdravilo za stopko se pa ne spomnim več.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 13:41:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Gonal moraš vsekakor hraniti v hladilniku. aja? Jaz jih nisem....... . Pa tudi sestra jih je ven potegnila iz ene omarce...hmmmmmmm
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 13:44:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma jaz mislim, da zdravila ne smeš izpostavljat soncu in vročini, če pa zdravilo stoji na hišni temperaturi, tudi ni nič narobe, haldilnik, pa je dobrodošel, še posebej sedaj po tej vročini
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 13:50:59
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Gonal moraš vsekakor hraniti v hladilniku. aja? Jaz jih nisem....... . Pa tudi sestra jih je ven potegnila iz ene omarce...hmmmmmmm Meni jih je dala sestra iz hladilnika in mi dala navodila, da jih moram hranit v hladilniku. Svašta... da so še tle različna navodila po različnih centrih.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 14:19:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
Miška73, res je povsod drugače,...meni je tudi dala iz omarice....jah kaj čmo, tam smo in ni nam druge Kako si pa ti? Lep trebušček imaš
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 14:20:37
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Suzi pri Božnarju oz kakšnem drugem čebelarju dobiš tudi čisti matični mleček. Meni so pri Božnarju priporočali to mešanico. Če želiš čistega, naročiš čistega Glede hrambe terapije - jaz sem mnenja, da je za vse arcnije dobro, da se hranijo v suhem bolj hladnem prostoru (do max 25 st.). Je pa tako, da je mešanice (gonal) treba hraniti na hladnem, za vse kar je še treba zmešati (menopur, stopka, cetrotide...) pa velja zgoraj navedeno. Lep dan vsem mojim srčicam
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 14:23:16
|
|
|
|
miska73
|
Bebiii hehe... to je še stara fotka. Bom dala zdej en dan kej novejšga gor. Ma jst kr dobr furam tole nosečnost. Tak da kr priporočam. Pa ti? Kdaj spet startaš? A imaš še kakšnega pingota al greš v nov postopek?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 15:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi, mi lahko točno poveš katero mešanico si naročila? Ker nikjer zraven nič ne piše..
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 15:50:11
|
|
|
|
aqua77
|
Živjo babnice! Kako ste kaj po taki vročini??? Jaz delovno....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 30.7.2009 15:59:43
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, še ena cvetka se javlja, ki bo pregorela od dela in vročine... Hočem na morjeeeeeeeeeeeeeeee
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?