Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 13:48:38
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiška smo jih pršraufal in majo, da zdržijo vsaj do naslednjega pondeljka Lana sem že razložila Zarji kaj je s temi lustri. Se vidi, da ti je slabo, pa švoh bereš . A si dans kej boljša? Stella, če ti je boljše brez njega se ne oziraj nazaj. Morda te že za naslednjim vogalom čaka nova sreča . Že odštevate dneve? To bo veselja v hiši Bebi bomo res prišle. Sam mi2 z Mišmiš ne bova vozili. Ja kdo bo pa pil?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 14:02:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aaaa bomo že našli kakšno spalno vrečo Ja zmente se, naj ena sedaj pije druga vozi, drugič pa obratno
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 14:11:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aaaa bomo že našli kakšno spalno vrečo Ja zmente se, naj ena sedaj pije druga vozi, drugič pa obratno Ne, to pa ne gre... Midve z Žižet sva vedno solidarne, ali pijeva obe, ali pa naju ni na srečanje
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 14:24:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
No, pol pa vas bo kakšna punca pripeljala, ki ne pije matr, sem pa mislila, da samo jaz pijem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 15:06:10
|
|
|
|
pikovit
|
No tako evo mene nazaj iz morja.Morje je full toplo,prav za namakat se.26 stopinj, prav zame .Ker pa je tko lepo na morju greva čez vikend spet. A je kaj novega?Vidim,da je spet žur Nič punce veliko + vam želim in neboleče punkcije.Uživajte,se vam še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 16:24:50
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiška bova mogle kar eno določit . Al se katera sama javi? Pikovitka dobrodošla. A prideš jutri v Kongo?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 16:35:23
|
|
|
|
loremi
|
aaaaaaaa jst grem pa v ponedeljek delat, po enem mescu, neki mi ne diši tole najbolj pa tolk mi paše tale veme in doma it, jah, tkole je, a ne, sej smo vsi na istem mal sem fouš tistim, ki so na morju, madona bi šla, pa ne smem IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bebi bomo res prišle. Sam mi2 z Mišmiš ne bova vozili. Ja kdo bo pa pil? haha, dobre ste, znate nasmejat
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 17:34:54
|
|
|
|
zarja1
|
MIsmis j*e*be me vse po spisku......sem tako dolgo sporočilo naklofala pa me je ven zabrisalo No naša se že kaže počasi, ampak ker laboratorij začne delat po 20/8 bom počakala še eno in pol po ledote. Torej bo to september....uffff sem huda. Reby daljinc je bil moj, ker se je moj spakiral na tekmo. Pa tud drugače mi, ko sem take volje raje ne nagaja. Bambi 75 boš vida, da bo mb uspešen!!!! Navijam Lubice jaz grem malo zadremat......se beremo.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 23.7.2009 17:35:33 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 23.7.2009 17:55:50
|
|
|
|
a.jrad1
|
Hej Bambi kako si? Kdaj štartaš s postopkom! Se velikokrat spomni nate in ti res od srca želim, da bi ti uspelo. Evo, mi smo v 16 t in zaenkrat oz. končno po vseh izcedkih, krvavitvah in podobnem, je vse mirno tam spodaj, na nuhalni tud vse ok, tako da upamo na najboljše še naprej! Vsem, ki čakate na postopke pa veliko, veliko, veliko sreče! lp
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 5:45:54
|
|
|
|
Reby
|
Jutro, petek je
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 6:49:21
|
|
|
|
KIWI
|
Jutro, Reby, kavica slastna! No, pri meni nič novega, spet je vse belo, niti na papirju nič!!! Ne vem kaj naj mislim, sem se odločla, mislim, ker me bo pobralo od teh izcedkov zadnje tri dni, se bom kar danes šla malo pokazat pa če mi krvnega naredijo? Ne da mi miru no!! A mislite da je prehitro? Pa spet sem zdaj nardila test, pa spet -?!?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 6:51:39
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro! Mislim na vas in stiskam pesti. KIWI bela je lepa barva...držim pesti.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 7:06:48
|
|
|
|
Reby
|
Kiwi - pa kaj te zdej to heca. Jaz bi šla na tvojem kr na krvnega. Držim pesti Sonček - kako Lovrek? Zdej pa je že 5 mesecev, ne morem verjet, kako hitro gre čas...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 7:21:29
|
|
|
|
KIWI
|
Ja Reby, ful me vse heca! Ampak res VSEEE! Tam na 40+ še kavice nisem in nisem uspela prlepit! Za znoret!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 7:32:47
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, Reby, kako si? V redu spiš al te kej bolj matra, zdej ko je ponoči tud toplo. Kiwi, lepa je res lepa barva! Ti želim, da jo še obdržiš za lep čas! Jst mam pa zadnji dan bolniške, o marička, dans upam, da se mi uspe še kej vržt na ležalnik na balkonu, zadnje dni mi kr ne uspeva preveč. Pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 7:42:29
|
|
|
|
Reby
|
Kiwi - drugič kar mojo kopiraj in prilepi, pa bo. Zdej pa brž letet na test loremi - sem kr bolje, ponoči se zbudim samo še 1x, mravljince in mrtve prste še imam, me je pa roka nehala bolet, tako da je 1 proti 100. Ti se lepo spočij še danes in čez vikend, ti verjamem, da je kar zoprno po tolikem času it v službo. gigi - včeraj sem čist spregledala tvoj post. No, pa sej se danes vidmo še 2 v 1 Nč, grem na sprehod z Ajko, preden bo prevroče. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 8:20:45
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj da se samo na hitro oglasim pred sestankom in zaželim naši dežurni kofetarici lepe želje Reby srce, za tvoj rojstni dan ti želim veliko sreče, zdravja, uspeha, ljubezni, najlepše darilo pa itak dobiš čez slab mesec Lepo mi praznuj. tale je pa samo zate, ti že veš zakaj
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 9:16:41
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro! Se malo oglašam po premoru, k sem ga kar rabila... Vidim, da spet feštate!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 9:16:47
|
|
|
|
loremi
|
Reby praznuje? Vse najboljše, bodi zdrava in dobre volje še naprej; tvoje darilo je pa na poti, da bi detece bilo zdravo! Želim ti lep prehod v novo vlogo v življenju, v nova doživetja in naj bo nepozabno!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 9:55:59
|
|
|
|
lana70
|
OOOO, Reby praznuje!!!! Ej, tanartacute nosečka...kaj naj ti želim? Mislim, da boš najbolj srečna, ko bo tvoj pobič prijokal na ta svet....no, anyway....vse najnajnajnajnaj, predvem pa kar si najbolj sama želiš!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 10:02:44
|
|
|
|
lana70
|
BEBIII, kakšna je situacija danes???
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 10:13:00
|
|
|
|
gigi1
|
PUJSA PEPA VSE TANARTABOLJŠE TI ŽELIM MWWAAA
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 10:47:47
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Vse najboljše!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 11:45:45
|
|
|
|
blanč
|
Reby iskrene čestitke.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 11:51:16
|
|
|
|
aqua77
|
Vse naj naj, za tvoj direndaj.....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?