Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 11:14:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII LANA70, razlagaj.......... noooo, khm khm,....sm bla prisiljena, zavedena, prepričana , no, če pa povem vlih po pravici, preveč firbčna. Ponoči me je nekaj čudno krčilo, sicer nepoznano...pa sem rekla nič, en test gor al pa dol....in valda moj je bil tako kasen, da sem že bila na WC-ju, pa sem vseeno delala in takoj se je pokazal ful močen moder plus, takoj. Pa sem BEBIII poslala v čeking.......moj pravi, da se ne upa veselit...da je prezgodaj. Bomo videli. ja kaj naj rečem, ČESTITKE , ti ga prav privoščim. No pa bo tista misija na jug odpadla , pa saj smo mi to že prej vedeli. Sicer ti pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti btw; a si mi ti poslala ravnokar slikico pljuska po MMS, ker če si, je tukaj odgovor: "Ne, ni prezgodaj, to je ful lep plus, jaz še na 14. dan nisem imela takšenaga. Uživaj to nosečnst..."
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 11:28:12
|
|
|
|
Reby
|
lana - midva oba skačema od veselja . Ko sem zagledala tale plusek, se je škrat začel kar premetavati po trebuhu. Čestitke in uživaj nosečnost
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 11:39:50
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII LANA70, razlagaj.......... noooo, khm khm,....sm bla prisiljena, zavedena, prepričana , no, če pa povem vlih po pravici, preveč firbčna. Ponoči me je nekaj čudno krčilo, sicer nepoznano...pa sem rekla nič, en test gor al pa dol....in valda moj je bil tako kasen, da sem že bila na WC-ju, pa sem vseeno delala in takoj se je pokazal ful močen moder plus, takoj. Pa sem BEBIII poslala v čeking.......moj pravi, da se ne upa veselit...da je prezgodaj. Bomo videli. ja kaj naj rečem, ČESTITKE , ti ga prav privoščim. No pa bo tista misija na jug odpadla , pa saj smo mi to že prej vedeli. Sicer ti pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti btw; a si mi ti poslala ravnokar slikico pljuska po MMS, ker če si, je tukaj odgovor: "Ne, ni prezgodaj, to je ful lep plus, jaz še na 14. dan nisem imela takšenaga. Uživaj to nosečnst..." ja jest sm ti poslala....misliš, da ni dvoma? Ker moj pravi, da če bi tudi zadnjič pokazalo deveti dan plus...pa mu nisem vedela odgovorit. Pa sej ne morem verjet no...mi gre prav na jok.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 11:51:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ja jest sm ti poslala....misliš, da ni dvoma? Ker moj pravi, da če bi tudi zadnjič pokazalo deveti dan plus...pa mu nisem vedela odgovorit. Pa sej ne morem verjet no...mi gre prav na jok. bemti, saj ti še odgovoriti ne morem, ker me RR danes tako zafrkava, me skoz meče ven. A ima še aktera probleme s tem. Uglavnom, tudi v postopku s svežimi zarodki, bi ti CB pokazal 9. dan plus, če bi se prijela. Vendar pa v teh postopkih 9. dan jemljemo z rezervo, ker je še možno, da je to posledica Beta hcg, ki ga dobiš v obliki STOPKE. V psotopku z zamrznjenčki in to še brez terapije ni dvoma. 9. dan, če je plus, je potrjena nosečnost, tako da nimaš kaj, pečena si, na naša srečanja voziš ti, ker sedaj tako ali tako ne smeš več piti, tudi bambija ne
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 11:55:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ja jest sm ti poslala....misliš, da ni dvoma? Ker moj pravi, da če bi tudi zadnjič pokazalo deveti dan plus...pa mu nisem vedela odgovorit. Pa sej ne morem verjet no...mi gre prav na jok. bemti, saj ti še odgovoriti ne morem, ker me RR danes tako zafrkava, me skoz meče ven. A ima še aktera probleme s tem. Uglavnom, tudi v postopku s svežimi zarodki, bi ti CB pokazal 9. dan plus, če bi se prijela. Vendar pa v teh postopkih 9. dan jemljemo z rezervo, ker je še možno, da je to posledica Beta hcg, ki ga dobiš v obliki STOPKE. V psotopku z zamrznjenčki in to še brez terapije ni dvoma. 9. dan, če je plus, je potrjena nosečnost, tako da nimaš kaj, pečena si, na naša srečanja voziš ti, ker sedaj tako ali tako ne smeš več piti, tudi bambija ne Ma se skor v popolnosti strinjam z mišmiško... ampak to, da v nosečnosti ne smeš čist nič pit, je pa laž Deci vinčka ali pa štangica pivičke ti pač pripada.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 12:06:22
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Lana čestitam iz srca in močno držim pesti, da bo naslednjih 9 mesecev vse ok.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 12:32:15
|
|
|
|
lana70
|
sej še ne dojemamo...... .........kako ne pripada nč??? a ni da rdeče vinčko KORISTI?? a ne, misek, jest tut tako mislim...sicer imam pa bad filing, da prehitevam čas...in da bi se morala malo umirit, da ne bom še razočarana.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 12:59:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma od česa razočarana, deeeej Lana ne zafrkavi, rezultat je že viden Če jaz od stopke in od vseh unih hormonov nisem imela pozitiven test, aloraaaa ni se kej za bat TO JE TO Moj pravi a bomo kej.....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 13:44:28
|
|
|
|
kimsy
|
lana70 pa kaj jst to berem! Bravo . Jst sm tooook vesela!!! Da vas na hitro pozdravim! Danes ob 18-ih nam NS in me je kar mal strah! Vam zvečer sporočim kako je šlo! Jutri pa šibava na morje. Komaj čakam...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 14:56:30
|
|
|
|
loremi
|
Dober dan, prišla iz UZ moj zamrznjenček se je delil - imela bi dva če bi le bilo vse ok PA NI ßhcg je padel za polovico vrednosti, namesto da bi zrastel, vidli sta se dve vrečki, v eni plodek velik 5 mm, v drugi manjši. Premajhna sta, po besedah dr. In ker je hormon toliko padel, jutri ponovim UZ in mogoče imam že abrazijo, ali pa naslednji teden. Sej ne morem verjet, da gre lahko še naprej narobe, po vseh predhodnih težavah, ko je enkrat končno plusek. Vsem hvala za podporo, kot vse jo bom v naslendjih bojih spet potrebovala .... ko bojo.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 15:08:31
|
|
|
|
mismis
|
Loremi, to je pa res žalostna novička. Jaz srčno upam in držim pestke, da bo jutrišnji UZ pokazal drugačno stanje, pa vendar je zelo težko ostati pozitiven, glede na to, da je hormon padel. Če bo res potrebno iti na abrazijo se drži, vem da te prizadanejo takšne stvari, verjemi tudi mene so, ampak saj nimaš kaj, spremeniti ne moreš ničesar več. Lahko se le tolažiš, da bo naslednjič sigurno bolje in da boste šli naslednjič sigurno do konca. Naša statistika RR nakako nakazuje, da ženske ki so morale iti na abrazijo, da jim je v naslednjem postopku uspelo in so šle do konca. Slaba tolažba, saj vem, ampak boljše ti v tem trenutku ne morem ponuditi. Je pa tudi to že nekaj, da ste prišli do pluska, sedaj vsaj veš, da lahko zanosiš in da če boš dovolj vztrajna, boš sigurno prišla do željenega cilja. Bom pa jutri mislila nate in močno stiskala pestke, da bo kljub temu vse v redu.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 15:56:24
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pečena si, na naša srečanja voziš ti, ker sedaj tako ali tako ne smeš več piti, tudi bambija ne Mene že tako in tako vozi..... IZVIRNO SPOROČILO: miska73 ampak to, da v nosečnosti ne smeš čist nič pit, je pa laž Deci vinčka ali pa štangica pivičke ti pač pripada. Na vsaki naši fešti pripada nosečki štangica pive ob pici Lana čestitke!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 15:57:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Oooo Loremi, zelo mi je žal Mogoče pa bo jutri vseeno se prikazal srček.....upajmo no.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 15:57:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Iščem + po celem RR pa ga ne najdem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 15:58:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kruce,plus imaš na tipkovnici
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 16:25:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kruce,plus imaš na tipkovnici Lanin +
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 18:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
lana, čestitke za +!!!!!! Je viden iz aviona, tako,da nikar ne skrbi!! loremi, joj, kaj to jaz berem.. Tako mi je žal zate!! Jaz še vseeno upam, da bo jutrišnji UZ pokazal .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 18:15:13
|
|
|
|
miska73
|
Loremi drži se pupa.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 18:47:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kruce,plus imaš na tipkovnici Lanin + jooj sem mislila, da vem samo jaz kje je plus
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 18:47:51
|
|
|
|
Reby
|
loremi - mislim nate in upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 18:48:50
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kruce,plus imaš na tipkovnici Lanin + jooj sem mislila, da vem samo jaz kje je plus Če te ne bi poznala, bi mislila, da si blond
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 19:06:17
|
|
|
|
lana70
|
uf, loremi, žal mi je, pa vseeno, jaz bi upala do konca...držim pesti, da bo jutrišnji UZ pokazal drugačno stanje. , jaz sem pa pravkar (so me spet prisilili ), lulala na uni čip first sign in je pokazalo obe črtici. Sem pa (po priporočilih) kupila dve škatli.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 19:39:43
|
|
|
|
lana70
|
kimsy, kako je bilo na NS?? Čakamo poročilo...dej, ne drži nas tako napete
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 9.7.2009 19:42:16
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Lep pozdrav Jaz pa imam eno vprašanje. Če se moja celica ne bi razvijala do nedelje tako kot je treba, a bi mi to sporočili po telefonu, al ti to povejo ko prideš tja?????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?