|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
21.8.2009 13:12:49   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: itata

mlavla: no glede na to, da je imel jakob pri enem letu 76 cm in 11,8 kg lahko rečem, da ni krizeuser posted image  razumem pa če te skrbi, če maš ti težave s kg, da jih bo imela tudi ona, ampak po mojem je še mal prezgodaj, da bi to lahko za sigurno ugotovila... pri nama je tud moj mal k temu nagnjen, ampak ne preveč, je pa sladkosned ko sto user posted image  in ima mali to totalka po njem. sta oba kar v transu, če jesta čokoladno tortouser posted image  boš sproti videla. blagor tebi, da neža je vse. res blagor!!
dolenjka: lušne slikceuser posted image

ma sem se spomnila ene stvariuser posted image ..ki je pa ne spravi po grlu dol..pa mi sploh ni jasno zakaj..?..no to je marelica (očitno ima to po meni..ker jst jih tud ne jem ravno rada)user posted image

drugače pa obožuje..paradižnik...naš ati ga pa sploh ne je..in se ji ne more načudit...kako tamala gode od užitka zraven, ko ga je..user posted image ..ma to je smeha pri bajti..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.8.2009 13:15:23   
mlavla
itata..a vi boste tudi zdej uvajali?

no pri nas bo kar mal pestro..saj bom sama z obema..moj ima namreč ravno v tem času ful dela. (Sejem v Gornji radgoni, pol pa še CEljski)..in bo v bistvu skoz odsoten..no zame je pa september tudi izpitno obdobje..tko da res nevem kako bomo tole speljali..mal bomo še mojo mami ponucali..(še dobro da jo imamo)

kako pa izgleda pregled pri zdravniku za vrtec?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.8.2009 13:53:28   
itata
mi pregleda nismo imel zdej... mi je dala potrdilo "na lepe oči", ker ni nobenih posebnosti vmes. tko da ne bi vedla.
uvajal bomo pa mi tko, da ga bom jaz prvi dan peljala tja in bila tam. drugi dan ga bom pa po mojem že kar tam pustila in ga bosta šla moja dva iskat, pol pa sam še moja dva. jaz namreč nimam dopusta (kolektivni mi vse "pobere"), tko da ga bosta bolj al manj moja dva uvajala... to je to. pol bomo pa sprot vidl. še dobr, da jih imamuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.8.2009 14:37:04   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.8.2009 14:57:41   
Janey
dober dan
še 5 min pa vikeeenduser posted image

vas lahko prosim da bi glasovali za mojo kolegico:

http://www.stylehunt.ba/style/displayimage.php?album=1&pos=28

5 zvezdic je čisto desno spodaj

nagrada je potovanje v london

hvalauser posted image

mi smo pa danes povabljeni na eno čago, je kolega dobil otroka in že komaj čakamuser posted image user posted image
pol gre pa najin ati lovit ribe in sma sama cel vikend...je to prišlo tak nepričakovano da nimam dost časa da si splaniramuser posted image

lep vikend vsem

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.8.2009 14:59:50   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

kako pa izgleda pregled pri zdravniku za vrtec?

a vi imate prav pregled? mi smo imeli posvetovalnico in za vrtec smo morali dati samo blato na preizkus za zajedalce.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.8.2009 21:04:41   
bamby
mlavla, glede teže naj te ne skrbi. Od mojega moža nečakinja je vsak mesec pridobila 1 kg na 3 kg podlage. Potem lahko veš, da je imela pri enem letu že 15 kg. Zdaj ima 2 leti + , pa enih 18 kg. Sta pa oba njena brata bila iste konstrukcije: kot mala kar okrogla, zdaj sta pa oba suhca. Sej bo Neža že nehala jest. Tudi Anaja kdaj je celo popoldne in to od sladkega do slanega, pa še sadje in jogurte zraven. Ne moreš verjet, koliko poje. Nič ni čudnega, da zvečer spije kdaj samo pol dcl mleka user posted image . Pa se zaenkrat s tem še ne obremenjujem.

Glede uvajanja: vsak otrok je oseba zase. Nekateri se hitro uvedejo, nekateri ne. Nekateri jočejo, drugi ne. jaz npr. z Anajo nisem imela nobenih problemov. Je hitro osvojila urice brez staršev. Najbolje boš sama videla, kako bo Neža sprejemala novosti. Itak pa začneš postopoma. Najprej sta skupaj 2 urici, naslednji dan jo vmes zapustiš za kakšno urico, tretji dan je lahko že sama do kosila, četrti dan je že sama na kosilu, peti dan pa lahko tudi že spi v vrtcu. Pri nas je uvajanje poteklao nekako tako. Meni se je zdelo zelo hitro.

dolenjka, končno smo izvedeli ime tvoje fantička - Maks user posted image ! Slike iz morja so sploh fenomenalne, Tara je pa prava manekenka user posted image . Zdaj imaš končno vse nared, zato se nam lahko kaj večkrat oglasiš user posted image

Mi smo se šli spet namakat (beri ohlajat). Anaja uživa 100/uro. To se kar iz robu bazena v vodo meče user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
22.8.2009 7:50:28   
buči
Jutro, sem vas končno prebrala.

Blacky, sem bila včeraj cel dan v službi, nisem nič gledala na rr, tako da se sigurno dogovoriva za naslednji teden.

blaža, super kopalnica! Ful je lepo!

dolenjka, lepi ste! Pa pridno počivaj, predno dopiš odpustnico!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
22.8.2009 7:53:29   
mala_pikica
Pozdravljene!

Sedaj pa je že zadnji čas, da se tudi jaz malo oglasim.

Najprej Jencili iskreno sožalje za tvojega atijauser posted image .

Srečka nosečka tudi za tvojega atija mi je zelo žaluser posted image , saj sem šele sedaj prebrala, da je odšel že pred dvema mesecema. Bi pa šla z veseljem na kakšno kavico s tabo in Lano, da jo malo vidim.

Slikice so tudi vse zelo superske. Pa tvoja kopalnica Blaža mi je zelo všečuser posted image .

Dolenjka lepo ime ste izbrali za user posted image . Je pa v MB to ime trenutno tudi zelo popularno, ima pa Maksa tudi moja kolegica.

Mlavla ti pa se nikar tako ne obremenjuj z Nežinimi kilogrami, ker je čisto O.K. Tako malega otroka kot je Neža ne moreš dati na dieto, pa tudi sicer se do treh let skoraj noben pediater ne koplicira okrog teže, razen, če je ekstremno visoka ali pa nizka. Če pa še po tretjem letu hitro pridobivajo na teži potem pa je potrebno malo previdnosti pri izbiri hrane in gibanju. Sicer pa vsi otročki, ki so kot majhni bolj buckasti zgledajo pri 3 letih pravi manekeni.

Mi smo drugače vredu, zdravi. Je pa Lana že od polovice junija doma in gre sedaj septembra zopet v vrtec, Luka pa bo užival v varstvu pri babicah. Imamo pa mi doma novega družinskega članauser posted image , čisto malo muciko Pikico. Si jo je Lana ful želela in sta oba čisto nora na njo.

Aja glede oblačil pa Luka nosi sedaj št.80, sem mu pa za naprej kupila 86. Kupujem pa povsod, največ pa v H&M, C&A, S. Oliver, Beneton. Nakupujem pa seveda največ na razprodajahuser posted image .

zdaj pa moram iti, se še kaj javim

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 22.8.2009 7:57:42 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
22.8.2009 12:23:30   
buči
Jaz sem bila pa že pridna, sem že zlikala, kosilo se peče, zdaj malo pripravljam za službo, popoldne gremo pa po nov tepih, ker si je moj omislil belega in itak da je po 1,5 mesecu sivo-bež, zdaj mu pa ni več všeč. Jaz ga pa morem zdrgnit, ker je kosmat. ... user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
22.8.2009 15:19:15   
mlavla

hvala vsem za vaša mnenja..

čakam še na mnenje našega pediatra..
včeraj sva imeli pregled za vrtec..pa je bilo NORO..nNEža mi zagnala tako paniko..sploh je nisem mogla pomirit..ves čas v ZD se je drla..na ves glas..ko smo odšle čez vrata pa je bilo vse ok..
me je prav groza, ko bova tja morale naslednjič..
nič imam sireno..dvojno

se tipkamo..user posted image
mala pikica..sem ti poslala zsuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
23.8.2009 7:23:46   
blaža
Jutro 1.user posted image

Evo mene. danes sem bla jaz dežurna in sem vstala z Blažem. ma ni blo neke panike, ker sem se začuda naspala. Pol sva se pa tako pocartala.user posted image

No zdej že pijem user posted image , pol ko se še ostali člani zbudijo, se pa zrihtamo in gremo v Koper. Se je končno shladilo. No sej na obali bo še za kratke rokave, tle je pa kar mrzlo za kratke, bo treba kako jopco dat čez.

Bi si pa morala nujno kakšne čevlje kupit, take bolj fine, pa da bojo še za prvi šolski dan. Imam samo ene edine zaprte in še te so prav zimske pa stare nekje 5let.user posted image Superg mam pa celo serijo vseh barv.user posted image Se vidi, da ne hodim delat.user posted image

To sem se spomnila, ko sem študirala kaj bom oblekla in obula za 1. šolski dan.user posted image

Nič fajn se mejte in še kej naklofajte tukaj, da bomo kej prebrali.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
23.8.2009 8:09:13   
buči
Jutro, mi smo že imeli prvi boj. Šlo je za prevlado na kavču. ker je Tilen vstal drugi, je Aljaž že bil na kavču, pa ga je mali kar z baterijsko svetilko po glavi lopnil, in seveda, da se Aljaž umakne, ker se ne krega in ne tepe. user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da ima kavč dva konca, da imata zdaj vsak svoj del, sicer ... Tilen je ful živc! Tole bo kriza v vrtcu. Bo vse podredil sebi. Kadar greva pospremit Aljaža, gre kar sam k njim v igralnico, potem ga pa Aljaž ven vleče, da to so njegovi prijatelji, da naj gre domo, Tilen pa še vsaj 3 x nazaj. user posted image  Je pa včeraj prvič jedel hrenovke. Ful je smešen, ker noče poskusit novih stvari. Poje na tone rozin in suhih sliv, pa surovo jabolko, banana mu ne gre več, potem pa zaključimo s sadjem, ker noče ničesar probat. Jogurte bi pa mazal toliko časa, dokler ne pride do koščka. Da ne govorim o kruhu, ki ga obožuje. Tale bo bolj po meni ...

blaža, če boš kaj hodila v Lj, na Bavarskem dvoru je trgovina Borovo. Tam imajo samo modele preteklih sezon, ki so noro znižani. Jaz sem si kupila kao balerinke za 7,5 evra, kolegica pa identične v Bati za 65 evrov. Samo z razliko, da so njo ful ožulili, pa nekaj se ji je že odlepilo, jaz jih pa ful nosim, da so super. Nimajo čevljev dražjih od 45 evrov.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
23.8.2009 12:23:51   
dolenjka
Dan, se javljam na kratko, da ne bom spet obtožena prehitevanja user posted image

Sem pridna in sem že speglala vse tetra pleničke, krpice in posteljnino za user posted image , zdaj pa začenjam s cunjicami, 1 žehta se pa še pere user posted image  Imam v planu danes vse speglat, ker je pe mal bolj frišno, da bom ju3, ko je delovni dan lahko ležala user posted image  user posted image  user posted image  Ju3 moram mal počivat, ker imam v torek pregled, da ne bom kaj kregana user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
24.8.2009 6:41:32   
blaža
Vidim, da ste bli eni pridni včeraj!user posted image

Dan! 1.user posted image

Midva z Blažem sva že vstala, moj je šel v službo, Matija pa spi. Danes bosta doma. vsaj upam, da se ne spomne kej Matija, da bi šel v vrtec, ki ne bi bilo prvič.user posted image Ima ful rad družbo in pol mi teži, da ga peljem.

Včeraj zvečer sva ustvarjala iz slanega testa. Sem nardila tako za na vrata obesit, ko je gor ena šjorca, ki se kopa v banji s tušem.user posted image Lušno je pršlo.

Drugače smo se pa napohajali po Kopru in se imeli lepo.

Za danes še nimam velikih planov. Mogoče skočimo do Postojne popoldne, če se bo mojemu dalo, da pogledamo za kakšne supergice za Blaža. Pa za moje čevlje. Včeraj nisem nič dobila, ki so imeli nekateri zaprto zaradi današnjih znižanj. Čez pa tudi še nisem šla.

No fajn se mejte in si še kej tipkamo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
24.8.2009 6:50:00   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, mi smo že imeli prvi boj. Šlo je za prevlado na kavču. ker je Tilen vstal drugi, je Aljaž že bil na kavču, pa ga je mali kar z baterijsko svetilko po glavi lopnil, in seveda, da se Aljaž umakne, ker se ne krega in ne tepe. user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da ima kavč dva konca, da imata zdaj vsak svoj del, sicer ... Tilen je ful živc! Tole bo kriza v vrtcu. Bo vse podredil sebi. Kadar greva pospremit Aljaža, gre kar sam k njim v igralnico, potem ga pa Aljaž ven vleče, da to so njegovi prijatelji, da naj gre domo, Tilen pa še vsaj 3 x nazaj. user posted image  Je pa včeraj prvič jedel hrenovke. Ful je smešen, ker noče poskusit novih stvari. Poje na tone rozin in suhih sliv, pa surovo jabolko, banana mu ne gre več, potem pa zaključimo s sadjem, ker noče ničesar probat. Jogurte bi pa mazal toliko časa, dokler ne pride do koščka. Da ne govorim o kruhu, ki ga obožuje. Tale bo bolj po meni ...

[b]blaža, če boš kaj hodila v Lj, na Bavarskem dvoru je trgovina Borovo. Tam imajo samo modele preteklih sezon, ki so noro znižani. Jaz sem si kupila kao balerinke za 7,5 evra, kolegica pa identične v Bati za 65 evrov. Samo z razliko, da so njo ful ožulili, pa nekaj se ji je že odlepilo, jaz jih pa ful nosim, da so super. Nimajo čevljev dražjih od 45 evrov.

buči hvala za nasvet, ma dvomim, da bomo še kej šli do Lj v kratkem. Ker za fanta imam vse, samo za ene čevlje se mi pa ne splača okoli hodit. itak pa rabim ene take, ki so za dve uri, ni treba da so nevem kakšni. če bi kje delala, pa mela skozi obute,m to je druga pesem, ma tako, ni panike. Bom že tle kje okoli kej našla. Hvala vseeno.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
24.8.2009 7:52:30   
Janey
jutro
mala pikica lepo da si se kaj oglasila....vzami si kaj časa za kako kavo in kaj pokliči

dolenjka zelo lepe slike, mala je prava lepotica, tvoj buši je pa tudi user posted image
pridna si da se tak lepo pripravljaš na nov prihod...imam prav malo lušte ko beremuser posted image user posted image user posted image

mlavla ne sekiraj se za težo, ker se nimaš za kaj...jaz sem kot otrok mela premalo, zdaj imam pa veliko prevečuser posted image user posted image user posted image glede ZD je pa tak, da marsikateri otrok zelo slabo prenaša te preglede in zdravnike. vse to mineuser posted image user posted image poskusita se doma igrat zdravnike. naslednjič jo pa naserji da je velika punca da ti naj pomaga pr tamalem in bo tolko s tem okupiranauser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
24.8.2009 7:54:34   
Stipe air force
Jutroooooo.... user posted image  user posted image  user posted image ...

Bejbe, prosim vas, da ustavite Dolenjko.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... lika, puca (hujs kot Februarka), sinoci me je skor zadavla s kremsnitami.... user posted image  (jaz pa "karakter"... vse zmazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ).... cajt je da se umiri.... Maks ze trka na vrata.... user posted image .... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
24.8.2009 7:55:26   
Janey
sem raje kr pripopala, preden mi zbriše

za nami je en lep vikend, edino ipika n trma sta malo skazili sobotno jutro. to je katastrofa kako drenje je pri nas včasih.
jaka je prilepljen name in to je včasih prav grozno. ne morem ne lulat ne nič, kar drži se me za nogo. kak me ne vidi več jok. sej če sma kje zunaj potem se igra, ampak me počekira, če pa pridem kam k babici al pa kam, kjer včasih ostane, pa se me drži in ne gre nikamor. se tolažim, da je to samo fazauser posted image user posted image
čez en teden pa v vrtec...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
24.8.2009 8:14:01   
lillchy123
jutrouser posted image

evo sam da mal pošinfam... sem bla že kreganaod šefice: " a cel teden zdržite brez otroka?! jaz je nisem dala nikamordo 10leta...." user posted image user posted image user posted image user posted image

a se morm kej sekirat? user posted image user posted image user posted image

mah ima ludih i posle rata....user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
24.8.2009 8:29:55   
itata
jutro,
janey: joj moj jakob je točno tak... se začne jokat še če se grem tuširat. čim ga majo ta stari al pa ga moj kam pelje in me ne vidi je pa priden ko bubica. če sem jaz zraven se pa skoz kej po men obeša katastrofa. včasih kar noče na noge stopit, če ga hočem dat z naročja (zjutraj ponavadi ima take fore)user posted image  ga bom po mojem sam 2 dni jaz uvajala v vrtec pol ga bosta pa moja dva... mah bom vidla kako bo šlo. čeprav jaz mu zdej povem recimo, če grem laufat al pa gre kam sam z mojim, mu dam lupčka, povem kam grem ali gre in se poslovim. pa se vedno začne jokat, amapk tko za 2 min... gre na bolšuser posted image
lilči: mah ti drugič sam reč, da se ti smilijo taki k majo pa otroka skoz doma in jim ne privoščijo ekstra tedna dopusta, če ga stari starši z veseljem še kam peljejo! mogoče pa tud kak otrok trpi tkole k mora bit 10 let skoz sam s svojo mamouser posted image  mal hecauser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
24.8.2009 8:30:39   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutrouser posted image

evo sam da mal pošinfam... sem bla že kreganaod šefice: " a cel teden zdržite brez otroka?! jaz je nisem dala nikamordo 10leta...." user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]user posted image user posted image

mah ima ludih i posle rata....user posted image user posted image user posted image

A maš ti še kako hčerko? Sem kej spustila?user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.8.2009 9:15:49   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jutrouser posted image

evo sam da mal pošinfam... sem bla že kreganaod šefice: " a cel teden zdržite brez otroka?! jaz je nisem dala nikamordo 10leta...." user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]user posted image user posted image

to sem šefico citirala.. user posted image  drugač mam pa dve pastorki user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.8.2009 9:19:11   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jutrouser posted image

to sem šefico citirala.. user posted image  drugač mam pa dve pastorki user posted image

a so, ja za pastorki vem.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.8.2009 9:20:44   
Stipe air force
Blaza, kaj dogaja pr vas v centru EU user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.