blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro, mi smo že imeli prvi boj. Šlo je za prevlado na kavču. ker je Tilen vstal drugi, je Aljaž že bil na kavču, pa ga je mali kar z baterijsko svetilko po glavi lopnil, in seveda, da se Aljaž umakne, ker se ne krega in ne tepe. Še dobro, da ima kavč dva konca, da imata zdaj vsak svoj del, sicer ... Tilen je ful živc! Tole bo kriza v vrtcu. Bo vse podredil sebi. Kadar greva pospremit Aljaža, gre kar sam k njim v igralnico, potem ga pa Aljaž ven vleče, da to so njegovi prijatelji, da naj gre domo, Tilen pa še vsaj 3 x nazaj. Je pa včeraj prvič jedel hrenovke. Ful je smešen, ker noče poskusit novih stvari. Poje na tone rozin in suhih sliv, pa surovo jabolko, banana mu ne gre več, potem pa zaključimo s sadjem, ker noče ničesar probat. Jogurte bi pa mazal toliko časa, dokler ne pride do koščka. Da ne govorim o kruhu, ki ga obožuje. Tale bo bolj po meni ... [b]blaža, če boš kaj hodila v Lj, na Bavarskem dvoru je trgovina Borovo. Tam imajo samo modele preteklih sezon, ki so noro znižani. Jaz sem si kupila kao balerinke za 7,5 evra, kolegica pa identične v Bati za 65 evrov. Samo z razliko, da so njo ful ožulili, pa nekaj se ji je že odlepilo, jaz jih pa ful nosim, da so super. Nimajo čevljev dražjih od 45 evrov. buči hvala za nasvet, ma dvomim, da bomo še kej šli do Lj v kratkem. Ker za fanta imam vse, samo za ene čevlje se mi pa ne splača okoli hodit. itak pa rabim ene take, ki so za dve uri, ni treba da so nevem kakšni. če bi kje delala, pa mela skozi obute,m to je druga pesem, ma tako, ni panike. Bom že tle kje okoli kej našla. Hvala vseeno.