Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.8.2009 8:45:08
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža lepe slikice ste nalimale, ma kako hitro rastejo tejle naši otročki! sem šla kuhat. še malo pa bo riži biži narjen in vsak čas pridejo moji fantje. Danes sem si res vzela fraj, se mi je kar nekaj utrujenosti nabralo, bom bolj v akciji popoldne. Kje smo že ostali,... aja pri oblačilih. ej, jaz raje kupim za otroke, da jih uštelam kot pa sebi. sploh nimam volje hodit gledat po trgovinah kej zame. Pa še ko grem z mojim kao, da si bova kej kupla, pol zalutam na otroški oddelek in mi moj teži, da ne smem za njiju gledat. No zdej pa res grem, bojo vsak cajt doma. hehe, tole mi je pa znano... pa dobra sta tvoja frajerčka!!! smeha ne zmanjka, ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.8.2009 8:46:44
|
|
|
|
lillchy123
|
včeri sva bla pri P, Luka ma točno 10kg in 84 cm. janey, pri nas v vrtcu majo otroci oblečene trenirke in ta trde copate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.8.2009 9:43:05
|
|
|
|
listek1
|
dan, lilči - za Lukca, je tud že velik fant Dones sem poslušala vremensko napoved, pa nam ne kaže dobro za soboto Napovedan je dež in ohladitve. A bi se dobile potem v kakšni igralnici, ne vem kakšen mercator, špar? Blaža - vam pa ne zmanjka zabave Jest sem mela pa včeri frej večer in sem uživala ob pirčku in zelo fajn družbi . Ati je pa Davida merkal. Sta uživala na polno, je bil David baje od šmira, ker je eno ketno najdu od kolesa, sta se pucala ene pol ure, da sta vse dol spravla No tud to more bit. Pol sta se pa navečerjala, skopala in nina nana. Spali smo celo noč, zjutraj ga je pa komaj zbudil za v vrtec. je pa dones že manj jokal, tako,da mislim, da bomo tud to kmalu dali čez in bo spet maksimalno užival. No, dones pa spet mal športat zvečer, komaj čakam. lep dan punce
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.8.2009 9:49:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, luštne slikice vaših malčkov. Bi mogla delat, pa se mi tako niiii. Ni neke pretirane volje. Komaj čakam, da mine današnji del. dan, da pridem domov in se greva z Lano potepat. Imam v mislih, da bi se piopeljali z vlakcem Jurčkom, ki vozi po MB. Se katera pridruži?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.8.2009 16:59:35
|
|
|
|
buči
|
Dan, sem se skuhala v službi. 4 ure sem sedela v komisiji pri eni zmedeni matematkarci. F*A*K* je bila tečna! Meni pa takkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooo vroče, da mi je po nogah teklo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.8.2009 20:22:06
|
|
|
|
bamby
|
buči, v soboto bodo ohladitve!!!! Je bilo tudi meni popoldne vroče. Smo šli malo k mojim staršen na obisk, pa papirce sem vrnila mami. Se jima sonce z ene strani upira ravno v dnevno. Da znoriš!!! Sem rekla mami, zakaj si ne omisli klime, ker njej je še bolj vroče. Pa je le skomignila z rameni . Otroka sta že v posetelji, mene pa čaka še prijetno delo - tuširanje ! Komaj čakam!!!!! blaža, vidim, da imate tudi pri vas pestro . No, mi imamo manj platca, pa se vseeno to dela na manjši kvadraturi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 6:17:25
|
|
|
|
blaža
|
jutro 1. ¨ Joja joja. Se je zbudil že ob 5ih. No vstal pa malo pred šesto, ma je zbudil danes tudi matijo in smo že vsi pokonci. Danes sem fraj in ju peljem v vrtec, ker me čaka barvanje kopanice ( beljenje). Evo kavico že pijem. Fajn se mejte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 7:17:57
|
|
|
|
buči
|
Jutro, meni je že vroče! Danes sem doma, peljeva zdaj s Tilnom Aljaža v vrtec, potem pa na kavico. Pa likanje me čaka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 7:43:35
|
|
|
|
itata
|
jutro, mam ful enga dela. službeno neki pa še privat ful čitam pa sproti...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 7:46:13
|
|
|
|
itata
|
to sem hotla povedat, sem pa dala jakoba zdej v "ta velko" posteljo njegovo in spi sicer isto kot prej - torej se še kej zbudi, ampak mi je danes uspel, da sem se šla enkrat vmes mal vležt k njemu, tko za 5 min in je spal dalje v svoji postelji do 5h... takrat se je pa precej premetaval in sem ga k sebi vzela, ampak bom tud to probala, da bo čist do jutra tam - ful težko zaspim včasih nazaj, če ga moram čakat več kot 15 min da se umiri in zaspi trdno bo že počas...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 8:08:16
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro itata, pri nas je spanje po dopustih kr neki....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 8:38:41
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene. čokoladni zid je ratal ful dobro. Je prav barva čokolade. Počakam, da se posuši, pa grem dalje. Zdej moram pa na hitro malo pokidat. vidim, da imate težave z spanjem. naš spi vedno celo noč, le da se zbudi zgodaj. no ma raje to, kot pa, da se skozi zbuja. Gre ob sedmih in se zbudi povprečno ob šestih. je kar ok, čeprav danes pa ob 5ih Ni panike.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 8:51:15
|
|
|
|
itata
|
lilči: naše spanje je itak kr neki že skoz blaža: zamenjam TAKOJ za spanje celo noč in pač zgodnje vstajanje! resno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 9:21:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata lilči: naše spanje je itak kr neki že skoz [b]blaža: zamenjam TAKOJ za spanje celo noč in pač zgodnje vstajanje! resno. kdaj pol prideš? da zamenjava mislim Ne. ne zamenjam, ma sem se samo hecaaaalaa.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 9:23:56
|
|
|
|
blaža
|
Danes zjutraj mi je vzgojiteljica neki pravla za matijo kako se je lepo včeraj z enim prijateljčkom igral, pa sem vprašala, kako pa kej Blaž, pa je rekla, da je itak en zlat otrok. Sej je res priden, ma ko ga kej piči, pa sploh ne uboga. nekaj v stilu: NEČUJEM DOBRO!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 9:25:32
|
|
|
|
blaža
|
A tao prjatlce, ko jaz pridem pa vse zbežiste! Stiiiiiipe, kje si?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 9:30:35
|
|
|
|
blaža
|
Sem pozabla vprašat. Lillchi, zadnjič si me dodala za prjatelco, pa bi morala potrdit na spodnji link, ma že ene par sem tako dobila, pa ne vem, če sem po v redu uštimala, da ne bo kera mislila, da nisem njena prjatlce.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 10:35:03
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, priznam, da ne vem. ampak ker te ne morem več klikni t gumbka dodaj za prijatelja, mislim, da je ok?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 10:44:32
|
|
|
|
buči
|
Vas samo še malo pozdravim, Tilen že spi eno rundo, ker je prezgodaj vstal, je čist kaput, jaz grem na enega, potem pa likat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 10:48:03
|
|
|
|
buči
|
Bamby, a maš kašen papirc (a se reče tako?) za prt velikosti več kot 18 (d) x 13 (š) cm, da je še platno noter za všit?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 16:50:21
|
|
|
|
Blacky*
|
dan bejbe in bejbon sem še v službi in mi je za ,... noro dela... eni pa uživajo Moja dva upsss.... trije (tudi Liu) so šli kar k babi in dediju, ker od mene nimajo nič... sem skoz za računalnikom ali pa v službi sem vas prišla pozdravit, za nazaj nisem brala... ni tajma Buči, mi zs ne delajo... a se jutri dobiva? bi ti odgovarjalo... ti lahko pripeljem eno rundo... drugo pa ko bom še na kup zmetala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 19:28:15
|
|
|
|
blaža
|
evo slikice Lillchi Evo tle se vidi ( bolj malo, ma se vidi) nad oknom čokoladna barva in volt je pa svetel. čokoladna barva je kot na prvi sliki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 19:30:40
|
|
|
|
blaža
|
No na drugi slikici se vidi, da še nismo končali. še malo manjka, jo bomo bnardili pa prav v nulo. tam naprej bojo še vrata, ki bojo šla v kuhinjo ( ki je še vedno spalnica. Kuhinja pride v postopek naslednje leto, ko naberemo šolde. In bo zidana, tudi v takem stilu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 20:00:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
< Sporočilo je popravil blaža -- 20.8.2009 20:06:54 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 20.8.2009 20:03:29
|
|
|
|
blaža
|
alkndfčakjbnfčjklas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.