dolenjka
|
Dan A se me še katera spomni Jaz sem totalno v akciji in ko imam čas za RR samo preberem, za pisanje mi pa zmanjka enerđija Sva imela s Stipetom cel projekt namreč - praznjenje nove otroške sobice, ki je bila do sedaj skladišče in tam je bilo ni da ni ene robe, ki se je nabirala skozi leta, pa še od prej..... Sploh se nočem več spomnit! Sej ene par malenkosti je še treba skidat, ampak to ni nič v primerjavi s tistim, kar je bilo! No in ko sva ta "projekt" zaključila, so v hišo prišli turbo malarji in so nam celo hišo, razen Tarine sobe, prebarvali v barve in zdaj imamo novo hiško Spodaj imamo bordo, zelene in rumene stene, rumeno stopnišče, Maksova sobica pa je rumeno zelena, samo še tapetko pride ju3 nalimat stric malar Verjetno si predstavljate kako je bilo, skoraj nisva imela kje spati (ker smo tudi spalnico pobelili), Tara se ni imela kje igrati 2 dni... Včeraj popoldan me je pa presenetila moja prijateljica in se mi nenapovedano nalimala na vrata in rekla da je bilo na radiu da iščem Fato, ki mi bo pospravila hišo Sej nisem vedela al naj se smejem al jokam, ampak ne znam povedat kako sem ji hvaležna. Tko da sva pol skupaj turbo vžgali in skoraj v piko spucali, nekaj malega bom še jaz zdajle, pol bo pa še tetica v ponedeljek sfiniširala Jaz sem mal hin, noge so mi od tega nepočivanja zatekle (drugeče nimam teh težav), tako da bom zdaj počasi izpregla Sem pa res ful vesela da je že toliko čisto, da ju3 lahko začnem prati Maksove cunjice in jih v nedeljo, ko bo fino hladno, z užitkom zlikam Računam da bom v ponedeljek že končala, tako da potem samo še zadnji šoping pade in še kaka malenkost bo za postoriti pa smo zmagali No ja, čista zmaga bo 18.9. ko dobimo zmontirano še predsobo in dnevno sobo, pa LCD morava še do takrat nabavit, pol pa grem lahko počasi roditi Kot sem rekla vas redno berem, zato Jencili moje sožalje ! Vem kako težko je, pred 14 dnevi je moji najboljši prijateljici umrla mama in meni se je mešalo, ker nisem vedela kako naj se ji približam, da ne govorim, da bi tudi oni morali čakati na pogreb 1 teden, pa so se potem odločili da doplačajo 500 eurov in so imeli pogrem v soboto, 3 dni po tem ko je umrla Zdaj pa čakam, da me kaj pokliče, ker sva se tako zmenili, da pokliče ona, ko bo lahko...samo zdaj je že 14 dni od takrat in se že sprašujem, če bi ji vseeno jaz poklicala Carica moja je pa tko pridna in luštna, da vam ne znam povedat, ful lepo napreduje, sladka je kot med, Maksu pravi Taci Zdajle takoj grem na Shrani.si in vam napopam nekaj slikic tega poletja, ker jih že čisto predolgo obljubljam Aja, pa za tale roman se tudi opravičujem