Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 14:04:55
|
|
|
|
blaža
|
kolko pa še Stipe?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 14:13:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kolko pa še Stipe? ti bom jaz povedala kolk: čisto premalo za vse kar bi rada naredila. Ravnokar se je poslovil štromar, imam novo poličko v kuhinji Pride pa kmalu nadaljevat, so eni kozmetični popravki še zelo nujni preden grem rodit in preden mizar pripelje pohišvo Tko da rodit prej kot 25.9. ne gremo ker jaz nimam časa, sej Stipe bi ga še našel verjetno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 14:15:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža kolko pa še Stipe? ti bom jaz povedala kolk: čisto premalo za vse kar bi rada naredila. Ravnokar se je poslovil štromar, imam novo poličko v kuhinji Pride pa kmalu nadaljevat, so eni kozmetični popravki še zelo nujni preden grem rodit in preden mizar pripelje pohišvo Tko da rodit prej kot 25.9. ne gremo ker jaz nimam časa, sej Stipe bi ga še našel verjetno dolenjka tebe pa že pošteno grabi gnezditveni sindrom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 14:39:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža kolko pa še Stipe? ti bom jaz povedala kolk: čisto premalo za vse kar bi rada naredila. Ravnokar se je poslovil štromar, imam novo poličko v kuhinji Pride pa kmalu nadaljevat, so eni kozmetični popravki še zelo nujni preden grem rodit in preden mizar pripelje pohišvo Tko da rodit prej kot 25.9. ne gremo ker jaz nimam časa, sej Stipe bi ga še našel verjetno dolenjka tebe pa že pošteno grabi gnezditveni sindrom ne, ne to še ni gnezdenje, to je še za nazaj, ker prej nismo Gnezdenje šele pride
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 17:11:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
Rodili se Muji blizanci. Pita ga Haso: 'Jesu li tvoji blizanci jednojajčani ili dvojajčani?' 'Nemam pojma. Jedno je dvojajčano, a drugo je žensko.'
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 20:51:07
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Dopustniki se vračajo ! Me je malo razjezila una mati (če se ji tako sploh lahko reče, ker si tega imena ne zasluži), kaj počne s tamalo. Itak da je pridna, če jo pa z mrzlo vodo obliva . In kura zmešana pol še misli, kako dobro taktiko ima . Ta bi bila res za prijavit na CSD, predvsem za dobro tamale!!!!! pina, WB! A pri vas pa že kar zobe izgubljate . Pri nas so še vsi mlečni na svojem mestu in še prav nič ne kaže, da bi se kateri začel poslavljat. Šola pa že trka na naše prvošolčke . Pri nas se je pa včeraj prvič zgodilo, da Anaja ni hotela spat popoldne . Ko naj bi se do 14h že naspala, je še veselo skakala po postelji. No, pol nismo več čakali in smo šli od doma. Smo jo potem na vikendu dali v prenosno posteljico, da bi kaj zaspala. Sem mislila, da bo živčnega fasala. Je potem zaspala šele v avtu, ko smo se odpravili domov (ob 20h). Danes je pa v vrtcu spet normalno zaspala nekaj čez 12h. Ne vem, kaj jo je pičilo . Jutri pa imava tudi midve sistematskega, pa da vidimo, koliko smo zrasli in koliko poredili. Tima smo pa danes peljali k noni na počitnice do konca tedna.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 20:57:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:00:14
|
|
|
|
blaža
|
Čer! mi smo bli pa v Postojni in smo nakupli za obut. Blažu in matiji superge za jesen, meni ene šulne za 1. september, da bom lepa, tatkotu copate na Simpsona ta glavnega in matiji še ene copate na kosmate noge z kremplji. Smo dali za moje čevlje, pa za dvojne superge, pa za dvojne copate okoli 59e. Moji šulni so bli samo 19.90e. Niso usnjeni, ma itak jih rabim samo za izredne prilike. Če najdem kakšno službo, bojo pa usnjeni. So pa res luškani. Sem najprej probala, če mi bo zneslo z tako petko hodit, pa so kar ok. dve uri bom ja zdržala. blaž je bil pa totalno navdušen nad supergicami. smo jih kupli v sport 2000. Ful so frajerske in so ble znižane na 10e. Prqav dobre so. Se spomnem, ko smo za matijo kupovali samo od Cicibana petejana in so se nam ene superge, ki so ble takrat 9000sit, razpadle, pa sem rekla da nikoli več. Itak te supergice za Blaža bojo za dva meseca, ki pol je pri nas zima in bojo obute samo še občasno, tle bo pa prehladno, bo treba kej podloženega z mucko. smo hotli matiji kupit ročno uro od Flik flak, pa mu ni bla nobena všeč, ki ni blo une, ki si je on zamislil. zdej sem angažirala moje čez, da mi pogledajo, če jo majo v Trstu. ja še malo pa bo šola. našemu Matiji so pa že trije zobki odpadli, eden že raste spredaj, pa zadaj mu je eden a prvi zrastu. No to bo to za zdej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:01:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... a jaz pa nič
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:03:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... a jaz pa nič .... ceeeer tudi tebi Zamorka....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:04:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... a jaz pa nič .... ceeeer tudi tebi Zamorka....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:04:58
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... Čer stipe!!!!!! Kako otroci? Že spijo? blaža, ti se pa ne vtikaj v naju . Počak da prideš na vrsto !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:05:06
|
|
|
|
blaža
|
Stipe a si že zmasiral ženi noge?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:05:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... Čer stipe!!!!!! Kako otroci? Že spijo? blaža, ti se pa ne vtikaj v naju . Počak da prideš na vrsto ! o ti pujsa.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:06:39
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... Čer stipe!!!!!! Kako otroci? Že spijo? blaža, ti se pa ne vtikaj v naju . Počak da prideš na vrsto ! o ti pujsa. Sorry bejba, sem šele pol vidla, da si mi že skočila v zelje in prevzela besedo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:07:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeer.... Sem mislil da sem edini tu gor... wellcome Bamby.... Čer stipe!!!!!! Kako otroci? Že spijo? blaža, ti se pa ne vtikaj v naju . Počak da prideš na vrsto ! o ti pujsa. Sorry bejba, sem šele pol vidla, da si mi že skočila v zelje in prevzela besedo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:07:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
...nehajta... ... masiram Sefli noge....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:08:08
|
|
|
|
bamby
|
Zdej se je pa stipe spravil na nevtralno ozemlje....ga že ni več, al je šel pa ženi masirat noge
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:08:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...nehajta... ... masiram Sefli noge.... šefla ti ga kar skoristi, ki ko rodiš bosta spet v enakopravnem položaju.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:08:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Zdej se je pa stipe spravil na nevtralno ozemlje....ga že ni več, al je šel pa ženi masirat noge ja itak
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:09:01
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...nehajta... ... masiram Sefli noge.... , si me sam mal prehitel Sam da boš dobro popravil, ker bo šefla vse povedala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:10:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
...lahko tudi pisem vmes... to je ze rutina... ... drgac, ma pa Sefla jutri pregled pr svojmu ginkotu v Postojni, pa se ji dogaja....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:10:47
|
|
|
|
bamby
|
blaža, jaz ti prepuščam stipeta...je lahko zdej samo tvoj, ker jaz itak grem nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:11:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...lahko tudi pisem vmes... to je ze rutina... ... drgac, ma pa Sefla jutri pregled pr svojmu ginkotu v Postojni, pa se ji dogaja.... a prideta na kavico?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.8.2009 21:11:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, jaz ti prepuščam stipeta...je lahko zdej samo tvoj, ker jaz itak grem nočko nočko!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.