Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 6:22:59
|
|
|
|
blaža
|
jutro 1.! Včeraj je spal do 7.05 in sem ga morala it zbudit, ki sem delala. Sem prav rekla mojemu, da bo danes 100% zgodaj vstal. IN je vstal pet do šeste. Ja taka baraba je naš Blažo. drugače smo dobro. Matija še spi, moj je šel delat, jaz pa tle vegetiram. Evo Blaž žica, da mu dam muziko tle na comp, ki včeraj smo Matiji pobrali dol od Avril Lavigne komade, ki si je ful želel in pol sta tle norela po dnevni. Jaz sem pa mislila, da so pri 6ih letih še ČUki, pa taki,.... Danes ju peljem v vrtec, ki mam doma za delat. Kopalnica je skoraj narjena. No kar se tiče ploščic je že, samo še zid pa zidna omara, pa bo. Danes bom pobrusla zid, pol se pa v četrtek, ko sem spet fraj, lotim beljenja oz barvanja. Smo kupli tako temnorjavo, kot čokolada, pa kapučino barvo, pa bom kej skombinirala. no fajn se mejte in si še kej tipkamo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 6:23:49
|
|
|
|
blaža
|
blacky, letos ni blo dosti gob pri nas doma, ki je delal kopalnico, tako, da,... ni mel časa it nabirat. No domačo zalogico je pa vseeno nabral. a prideš na kosilo?
< Sporočilo je popravil blaža -- 18.8.2009 6:24:05 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 8:15:05
|
|
|
|
lillchy123
|
jencili, naj čimhitreje minejo ti težki trenutki. s časom gre na bolje, pozabiš pa ne nikoli. jst še vedno ful pogrešam obe moje strae mame, pa ene ni že deset, druge pa tri leta. listek, bravo, upam, da se vam zdaj zdravje res poštima. Glede cunjic- Luka nisi bodije 86, majčke s kratkimi rokavčki in kratke hlače ma pa ene tud za 6-9 mesecev . čevlje pa 21 ali 22.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 8:27:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro po dolgem času jencili - , težko je v takšnem trenutku najti prave besede. Vem pa, kako ti je, saj sem pred dobrima 2 mesecema sama doživela isto izgubo. Bodi močna zase, za svojo družino in mamo. Drugače pa pri nas vse po planu. Izkoriščamo lepe dneve in se non-stop potepamo. Lana je super pridna (itak, da po mami ), govori veliko (po svoje seveda), vse hoče počet sama ( jest, pit iz kozarca, hodit po stopnicah, se oblečt, ...) Še vedno pa čakamo september, da gremo končno na dopust. Bili smo sicer vmes malo v Puli, ampak samo 5 dni. Le toliko, da smo si lušte naredili. Evo, kratko javljanje je končano.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 8:28:59
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, ko ti bo uspel kopalnico pobarvat, nam pa spet slikce prpopi. jst komi čakam, da jo vidim. mi smo pa tud ta teden končno kuhno pobarval, sem mal eksperimentirala, pa je ful dobr ratal. zdej moram sam še napo in eno steno, pol bom pa pokazala, kako zgleda. včeri sva mela fizio in je bla terapevtka navdušena, skratka zaenkrat ne rabiva več hodit. hodi pa mali tko, kt da bi že par tednov hodu. stopi na nizko stopničko, zna it malo v breg ali navzdol... frajer, ni kej dons mava pa pediatra. upam, da je zdravje ok, ker spet neki kašlja, pa ful me mere zanimajo... še mal za smeh: včeri sva z lubijem veselo in na konc ga vprašam, da zakaj ni pazu, če sva rekla, da bova še mal počakala... pa prav, da je mislu, da ni nč nevarno, ker nisem nč rekla... pa da tok dobr tud ni, če pa je, bova pa mal prej mela še enga bomo kmal vidli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 8:58:13
|
|
|
|
itata
|
jutro, jencili: moje sožalje... evo delovni teden je poštartal na polno. imam pa tudi privat en kup akcije, ampak enkrat drugič kaj bolj podrobnega o tem lahk bi se spet kej na kakem pikniku al pa vsaj skupinski kavi ali skupinskem izhodu v ZOO dobil?? kakšen predlog kdaj? interes sploh? petek popoldne v ZOO? sobota?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 9:00:04
|
|
|
|
itata
|
jakoba tud niso nič povabili na kakšen pregled ob 18 mesecih... moram mal sama poklicat očitno. oblekce pa naš nosi body in hlače (kratke noge ) še 86, dolge rokave, jakne, puloverje pa 92.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 9:34:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Mene pa čudi, kako to, da nimate terminov za pregled pri 18M. Mi smo ga dobili, ko smo bili na pregledu pri 1 letu. Naša Lana pa nosi št. 86 ali 92. Joj, kako rastejo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 9:43:29
|
|
|
|
listek1
|
dan, jencili, še enkrat iskreno sožalje in ja , Taj zeloooo dobro vpliva na Davida, ker ga zdej že vsak dan kliče Lillchy - za tvojga, držim pesti, da je kej ratal itata - jest bi bla za soboto popoldne, za kakšen ZOO ali pa kakšno kavico? Drgač pa naš David nosi, tudi še nekatere stvari 86, po večini imamo pa že 92. Mi je pa začel naš mali zjutraj ful jokat, ko greva v vrtec. Sej se potem hitro pomiri, ampak mi je vseeno ful hudo, ko ga slišim kako joka. Sem ravno govorila z vzgojiteljico in je rekla, da se že smeje, igra, da je pojedel zajtrk ..... No in sem že bolj pomirjena. zdej moram pa še kej narest ane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 9:51:21
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, jencili: moje sožalje... evo delovni teden je poštartal na polno. imam pa tudi privat en kup akcije, ampak enkrat drugič kaj bolj podrobnega o tem lahk bi se spet kej na kakem pikniku al pa vsaj skupinski kavi ali skupinskem izhodu v ZOO dobil?? kakšen predlog kdaj? interes sploh? petek popoldne v ZOO? sobota? jst bi tud najrajš ZOO. vseeno mi je petek ali sobota
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 9:53:52
|
|
|
|
listek1
|
no pa še nekaj slikic od našga majstra (Piran) (Atlantis) (predvečerja) (na avionu za Grčijo) (Lina in David)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 10:00:48
|
|
|
|
itata
|
listek: kva ste luštni:):) lilči, listek; sobota pop ZOO je super valda. tam okol 15h, ko odspijo, da bodo dobre volje ŠE KATERA??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 10:13:43
|
|
|
|
listek1
|
Itata - midva takoj, ko se zbudiva prideva Spat gre okrog 12h, spi pa lahko od 1 ure do 3 ur. Tako, da midva prideva po moje nekje od 15h- 16h. A mi boš poslala na zs tvojo telefonsko, da te magar pokličem? Komi čakam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 10:37:12
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Itata - midva takoj, ko se zbudiva prideva Spat gre okrog 12h, spi pa lahko od 1 ure do 3 ur. Tako, da midva prideva po moje nekje od 15h- 16h. A mi boš poslala na zs tvojo telefonsko, da te magar pokličem? Komi čakam pr nas isto. tvojo št. pa že mam. a vreme smo naročil?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 10:37:54
|
|
|
|
lillchy123
|
listek, cortiš slikce!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 10:43:09
|
|
|
|
itata
|
vreme naročeno ITAK. pri nas isti tempo spanja, tko da se ujamemo:)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 10:48:24
|
|
|
|
listek1
|
vreme smo naročil lilči no super, da mamo isti tajming. Lilči, a mi boš še ti poslala svojo telefonsko?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 14:16:59
|
|
|
|
Janey
|
Dan jencili iskreno sožalje kuku, pridem vas malo pogledat. čakam da mine še ena ura da grem domov. sem tako utrujena danes, pa še učit se moram popoldan...ta dva izpita, niti cela več imam še za spocat in pol bom taaaak hepi hepi... mi smo imeli prejšnji teden posvetovalnico. smo veliki 83cm in tehtamo 12kg pikico je jaka prenesel po moško, sestre pa so se čist zaluble v njegove oči, mami pa je rastla je moral dat dojenčku flaško, pa rozinico v malo škatlico, pa stolp je moral postavit in je vse nardil priden jaz sem pa bila včeraj v šopingu in sem nabavila ful trenerkic, majčk, bodjiev,zoknčkov. zdaj moramo nabaviti še neki brezrokavnik, pa čevelčke in smo pripravljeni na vrtec. aja kake copatke boste ve dale za vrtec ali daste?mehke, trde??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 14:36:48
|
|
|
|
blaža
|
Vidim, da že nakupujete za jesen. Jaz pa moram prej pogledat kaj bom sploh rabla, ker sem za to poletje preveč nakupla in je mel kako majčko tudi samo en krat. Moram prav pazit, ki se dobijo tako lepe majčke, pa poceni in pol preveč zapravim oz nakupim. V Okaidi imajo vedno tako lepe stvari, da ne smem it niti gledat. Edino Matiji sem kupla tam ene dobre kavbojke za v šolo, majčke sem pa že prej, tako, da sploh ni panike. Bundico za Blaža imam pa še od Matije, tako luškano, pa ful debelo za naše zime. No kakšno stvar bom že še kupla, samo moram res prej pogledat kaj rabim, ki mi še ena kolgica posodi robo, ki je od njenega otročka in so res same frajerske stvari, tako, da,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 14:48:51
|
|
|
|
blaža
|
lepe slikice ste nalimale, ma kako hitro rastejo tejle naši otročki! sem šla kuhat. še malo pa bo riži biži narjen in vsak čas pridejo moji fantje. Danes sem si res vzela fraj, se mi je kar nekaj utrujenosti nabralo, bom bolj v akciji popoldne. Kje smo že ostali,... aja pri oblačilih. ej, jaz raje kupim za otroke, da jih uštelam kot pa sebi. sploh nimam volje hodit gledat po trgovinah kej zame. Pa še ko grem z mojim kao, da si bova kej kupla, pol zalutam na otroški oddelek in mi moj teži, da ne smem za njiju gledat. No zdej pa res grem, bojo vsak cajt doma.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 15:53:23
|
|
|
|
bamby
|
Ojoj, jencili, kaj to berem . Moje sožalje ! buči, sem ti poslala papirce. Upam, da so prispeli v tvoj nabiralnik. Drugače pa šibam na vikend. Morda se celo v bazen vržem, ker se mi zdi, da bi mi kar prijalo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 20:33:24
|
|
|
|
buči
|
Jencili, iskereno sožalje! Bamby, hvala, sem dobila, sem že teti poslala naprej, pa seveda zase kopijo shranila. Enkrat se tudi jaz spravim spet kaj delat ... itata, mogoče pribremzamo še mi v soboto. Če ne bo prevroče. Mi nismo bili nič vabljeni v posvetovalnico, imamo pač datum za cepljenje in to bo to. Čez 3 tedne. Tilen je po mojih meritvah 88 cm in včasih obleče kar kašno Aljaževo majco, tako malo manjšo, mu je pač malo prevelika. 3,5 let se kar skrijejo ... Zdaj pa moram kartat trblič. Aljaž nas itak vedno zgolfa.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 20:37:32
|
|
|
|
blaža
|
evo še par frišnih. to je pa naš vsak dan.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.8.2009 20:39:47
|
|
|
|
blaža
|
ta zadnji je video, samo ne vem zakaj ni puščice, ma če se klikne gor, je filmček.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 19.8.2009 6:46:10
|
|
|
|
blaža
|
Jutro 1. Dobro jutro, dober dan! Mi smo že pokonci. jaz bi še komato eno urco odspala, ma Blaž je reku, da mam dovolj. Matija še spi, pol se oblečemo in gremo. Danes delam. Popoldne pa se gremo vržt v morje. Je kar treba skoristit, ki samo še 13 dni in se začne šola. fajn se mejte, pa lepo delajte v službah.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.