|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
18.8.2009 6:22:59   
blaža
jutro 1.!user posted image

Včeraj je spal do 7.05 in sem ga morala it zbudit, ki sem delala. Sem prav rekla mojemu, da bo danes 100% zgodaj vstal. IN je vstal pet do šeste.user posted image user posted image Ja taka baraba je naš Blažo.user posted image

drugače smo dobro. Matija še spi, moj je šel delat, jaz pa tle vegetiram. Evo Blaž žica, da mu dam muziko tle na comp, ki včeraj smo Matiji pobrali dol od Avril Lavigne komade, ki si je ful želel in pol sta tle norela po dnevni.user posted image Jaz sem pa mislila, da so pri 6ih letih še ČUki, pa taki,....user posted image

Danes ju peljem v vrtec, ki mam doma za delat. Kopalnica je skoraj narjena. No kar se tiče ploščic je že, samo še zid pa zidna omara, pa bo. Danes bom pobrusla zid, pol se pa v četrtek, ko sem spet fraj, lotim beljenja oz barvanja. Smo kupli tako temnorjavo, kot čokolada, pa kapučino barvo, pa bom kej skombinirala.user posted image

no fajn se mejte in si še kej tipkamo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
18.8.2009 6:23:49   
blaža
blacky, letos ni blo dosti gob pri nas doma, ki je delal kopalnico, tako, da,... ni mel časa it nabirat. No domačo zalogico je pa vseeno nabral. a prideš na kosilo?user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 18.8.2009 6:24:05 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
18.8.2009 8:15:05   
lillchy123
jencili, user posted image user posted image user posted image  naj čimhitreje minejo ti težki trenutki. s časom gre na bolje, pozabiš pa ne nikoli. jst še vedno ful pogrešam obe moje strae mame, pa ene ni že deset, druge pa tri leta.

listek, bravo, upam, da se vam zdaj zdravje res poštima.

Glede cunjic- Luka nisi bodije 86, majčke s kratkimi rokavčki in kratke hlače ma pa ene tud za 6-9 mesecev user posted image . čevlje pa 21 ali 22. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
18.8.2009 8:27:38   
srečka nosečka
dobro jutro po dolgem času user posted image

jencili - user posted image user posted image user posted image , težko je v takšnem trenutku najti prave besede. Vem pa, kako ti je, saj sem pred dobrima 2 mesecema sama doživela isto izgubo. user posted image  user posted image  user posted image
Bodi močna zase, za svojo družino in mamo.

Drugače pa pri nas vse po planu. user posted image  Izkoriščamo lepe dneve in se non-stop potepamo. Lana je super pridna (itak, da po mami user posted image ), govori veliko (po svoje seveda), vse hoče počet sama ( jest, pit iz kozarca, hodit po stopnicah, se oblečt, ...)

Še vedno pa čakamo september, da gremo končno na dopust. user posted image  Bili smo sicer vmes malo v Puli, ampak samo 5 dni. Le toliko, da smo si lušte naredili. user posted image  user posted image

Evo, kratko javljanje je končano. user posted image   

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
18.8.2009 8:28:59   
lillchy123
blaža, ko ti bo uspel kopalnico pobarvat, nam pa spet slikce prpopi. jst komi čakam, da jo vidim. mi smo pa tud ta teden končno kuhno pobarval, sem mal eksperimentirala, pa je ful dobr ratal. zdej moram sam še napo in eno steno, pol bom pa pokazala, kako zgleda.

včeri sva mela fizio in je bla terapevtka navdušena, skratka zaenkrat ne rabiva več hodit. hodi pa mali tko, kt da bi že par tednov hodu.user posted image  stopi na nizko stopničko, zna it malo v breg ali navzdol... frajer, ni kej user posted image

dons mava pa pediatra. upam, da je zdravje ok, ker spet neki kašlja, pa ful me mere zanimajo...

še mal za smeh:

včeri sva z lubijem veselo user posted image in na konc ga vprašam, da zakaj ni pazu, če sva rekla, da bova še mal počakala... pa prav, da je mislu, da ni nč nevarno, ker nisem nč rekla... pa da tok dobr tud ni, če pa je, bova pa mal prej mela še enga user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo kmal vidli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
18.8.2009 8:58:13   
itata
jutro,
jencili: moje sožalje... user posted image
evo delovni teden je poštartal na polno. imam pa tudi privat en kup akcije, ampak enkrat drugič kaj bolj podrobnega o temuser posted image
lahk bi se spet kej na kakem pikniku al pa vsaj skupinski kavi ali skupinskem izhodu v ZOO dobil?? kakšen predlog kdaj? interes sploh? petek popoldne v ZOO? sobota?  

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1556
18.8.2009 9:00:04   
itata
jakoba tud niso nič povabili na kakšen pregled ob 18 mesecih... moram mal sama poklicat očitno.
oblekce pa naš nosi body in hlače (kratke nogeuser posted image ) še 86, dolge rokave, jakne, puloverje pa 92.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
18.8.2009 9:34:13   
srečka nosečka
Mene pa čudi, kako to, da nimate terminov za pregled pri 18M. user posted image  Mi smo ga dobili, ko smo bili na pregledu pri 1 letu.
Naša Lana pa nosi št. 86 ali 92. Joj, kako rastejo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
18.8.2009 9:43:29   
listek1
dan,

jencili, še enkrat iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  
in ja , Taj zeloooo dobro vpliva na Davida, ker ga zdej že vsak dan kliče user posted image user posted image user posted image

Lillchy - user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojga, držim pesti, da je kej ratal user posted image

itata - jest bi bla za soboto popoldne, za kakšen ZOO ali pa kakšno kavico?

Drgač pa naš David nosi, tudi še nekatere stvari 86, po večini imamo pa že 92. Mi je pa začel naš mali zjutraj ful jokat, ko greva v vrtec. Sej se potem hitro pomiri, ampak mi je vseeno ful hudo, ko ga slišim kako joka. Sem ravno govorila z vzgojiteljico in je rekla, da se že smeje, igra, da je pojedel zajtrk ..... No in sem že bolj pomirjena. zdej moram pa še kej narest ane user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
18.8.2009 9:51:21   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
jencili: moje sožalje... user posted image
evo delovni teden je poštartal na polno. imam pa tudi privat en kup akcije, ampak enkrat drugič kaj bolj podrobnega o temuser posted image
lahk bi se spet kej na kakem pikniku al pa vsaj skupinski kavi ali skupinskem izhodu v ZOO dobil?? kakšen predlog kdaj? interes sploh? petek popoldne v ZOO? sobota?  

jst bi tud najrajš ZOO. vseeno mi je petek ali sobota user posted image  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
18.8.2009 9:53:52   
listek1
no pa še nekaj slikic od našga majstra user posted image

user posted image (Piran)

user posted image

user posted image (Atlantis)

user posted image (predvečerja)

user posted image (na avionu za Grčijo)

user posted image (Lina in David)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
18.8.2009 10:00:48   
itata
listek: kva ste luštni:):)
lilči, listek; sobota pop ZOO je super valda. tam okol 15h, ko odspijo, da bodo dobre voljeuser posted image  ŠE KATERA??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
18.8.2009 10:13:43   
listek1
Itata  - midva takoj, ko se zbudiva prideva user posted image  Spat gre okrog 12h, spi pa lahko od 1 ure do 3 ur. Tako, da midva prideva po moje nekje od 15h- 16h. A mi boš poslala na zs tvojo telefonsko, da te magar pokličem?
Komi čakam user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
18.8.2009 10:37:12   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Itata  - midva takoj, ko se zbudiva prideva user posted image  Spat gre okrog 12h, spi pa lahko od 1 ure do 3 ur. Tako, da midva prideva po moje nekje od 15h- 16h. A mi boš poslala na zs tvojo telefonsko, da te magar pokličem?
Komi čakam user posted image

pr nas isto. tvojo št. pa že mam. a vreme smo naročil? user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
18.8.2009 10:37:54   
lillchy123
listek, cortiš slikce! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1565
18.8.2009 10:43:09   
itata
vreme naročeno ITAK. pri nas isti tempo spanja, tko da se ujamemo:)

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1566
18.8.2009 10:48:24   
listek1
vreme smo naročil lilči user posted image  no super, da mamo isti tajming. Lilči, a mi boš še ti poslala svojo telefonsko?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.8.2009 14:16:59   
Janey
Dan

jencili iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kuku, pridem vas malo pogledat. čakam da mine še ena ura da grem domov. sem tako utrujena danes, pa še učit se moram popoldan...ta dva izpita, niti cela več imam še za spocat in pol bom taaaak hepi hepi...

mi smo imeli prejšnji teden posvetovalnico. smo veliki 83cm in tehtamo 12kguser posted image user posted image pikico je jaka prenesel po moško, sestre pa so se čist zaluble v njegove oči, mami pa je rastlauser posted image user posted image user posted image je moral dat dojenčku flaško, pa rozinico v malo škatlico, pa stolp je moral postavit in je vse nardil pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa bila včeraj v šopingu in sem nabavila ful trenerkic, majčk, bodjiev,zoknčkov. zdaj moramo nabaviti še neki brezrokavnik, pa čevelčke in smo pripravljeni na vrtec.
aja kake copatke boste ve dale za vrtec ali daste?mehke, trde??

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.8.2009 14:36:48   
blaža
Vidim, da že nakupujete za jesen. Jaz pa moram prej pogledat kaj bom sploh rabla, ker sem za to poletje preveč nakupla in je mel kako majčko tudi samo en krat.user posted image

Moram prav pazit, ki se dobijo tako lepe majčke, pa poceni in pol preveč zapravim oz nakupim. V Okaidi imajo vedno tako lepe stvari, da ne smem it niti gledat. Edino Matiji sem kupla tam ene dobre kavbojke za v šolo, majčke sem pa že prej, tako, da sploh ni panike. Bundico za Blaža imam pa še od Matije, tako luškano, pa ful debelo za naše zime.user posted image

No kakšno stvar bom že še kupla, samo moram res prej pogledat kaj rabim, ki mi še ena kolgica posodi robo, ki je od njenega otročka in so res same frajerske stvari, tako, da,...

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.8.2009 14:48:51   
blaža
lepe slikice ste nalimale, ma kako hitro rastejo tejle naši otročki!user posted image

sem šla kuhat. še malo pa bo riži biži narjen in vsak čas pridejo moji fantje. Danes sem si res vzela fraj, se mi je kar nekaj utrujenosti nabralo, bom bolj v akciji popoldne.

Kje smo že ostali,... aja pri oblačilih.user posted image

ej, jaz raje kupim za otroke, da jih uštelam kot pa sebi. sploh nimam volje hodit gledat po trgovinah kej zame. Pa še ko grem z mojim kao, da si bova kej kupla, pol zalutam na otroški oddelek in mi moj teži, da ne smem za njiju gledat.user posted image

No zdej pa res grem, bojo vsak cajt doma.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.8.2009 15:53:23   
bamby
Ojoj, jencili, kaj to berem user posted image user posted image user posted image . Moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

buči, sem ti poslala papirce. Upam, da so prispeli v tvoj nabiralnik.

Drugače pa šibam na vikend. Morda se celo v bazen vržem, ker se mi zdi, da bi mi kar prijalo.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.8.2009 20:33:24   
buči
Jencili, iskereno sožalje!

Bamby, hvala, sem dobila, sem že teti poslala naprej, pa seveda zase kopijo shranila. Enkrat se tudi jaz spravim spet kaj delat ...

itata, mogoče pribremzamo še mi v soboto. Če ne bo prevroče.

Mi nismo bili nič vabljeni v posvetovalnico, imamo pač datum za cepljenje in to bo to. Čez 3 tedne. Tilen je po mojih meritvah 88 cm in včasih obleče kar kašno Aljaževo majco, tako malo manjšo, mu je pač malo prevelika. user posted image  3,5 let se kar skrijejo ... user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram kartat trblič. Aljaž nas itak vedno zgolfa.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.8.2009 20:37:32   
blaža
evo še par frišnih.

user posted image

user posted image

user posted image

to je pa naš vsak dan.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.8.2009 20:39:47   
blaža
ta zadnji je video, samo ne vem zakaj ni puščice, ma če se klikne gor, je filmček.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
19.8.2009 6:46:10   
blaža
Jutro 1.user posted image

Dobro jutro, dober dan!

Mi smo že pokonci. jaz bi še komato eno urco odspala, ma Blaž je reku, da mam dovolj.user posted image

Matija še spi, pol se oblečemo in gremo. Danes delam.

Popoldne pa se gremo vržt v morje. Je kar treba skoristit, ki samo še 13 dni in se začne šola.

fajn se mejte, pa lepo delajte v službah.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.