Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:39:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ok, ker vidim, da as ni, grem. lep večer vsem! neucakana Zamorka !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:39:24
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:39:54
|
|
|
|
blaža
|
A boš kej povedal? A maš cajt? A si že zmasiral ženki noge?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:41:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sem vas mal prebral in vidim da je poletna "fjaka" zajela forum... dopusti, pa to... ampak VRATIA SE STPE... i bit ce puno cveke.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:42:52
|
|
|
|
blaža
|
ja lepo od tebe! šta ima novo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:43:32
|
|
|
|
blaža
|
ja sej jaz bi kej povedala, ampšak jadala se pa ne bi. to ni za poletje. Utruja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:45:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
...ma ja brez veze jamrat.... life is beautifull....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:51:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...ma ja brez veze jamrat.... life is beautifull.... Ma zadnje čase sem tudi jaz nekam jokava. Pred vsm ker mi se zdi, da se v nulo zavedam kako mi čas beži. ma tako lepo mi je zdej, ko mam taka mala otročka. ne vem mogoče, ki gre matija v šolo, pa Blaž je že začel klepetat kot mama. čeprav pravi moj, da bo vsako obdobje lepo, mi je žal, ki gre vse tako hitro. Ko grem delat k enemu nončkotu me kar stisne pri srcu. Ima 82 let, žena mu je umrla, pa tako rada sta se imela, otroka sta odrasla, vnukov nima,... in ko skupaj gledava slike, na katerih njegova pokojna žena hrani z flaško enega od sinov, ko je bil dojenček, me kar pri srcu stisne, da kako gre vse hitro. uživat je treba, pa res je oguljeno, ma važno, da smo zdravi in se mamo radi.
< Sporočilo je popravil blaža -- 6.8.2009 20:52:41 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 20:54:27
|
|
|
|
blaža
|
Nič moram it, ki Matija bi eno igrco poigral in se moram skenslat. mogoče se javim kej pol. naj mu bo, ki so počitnice, pa jutri ni treba v vrtec.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 21:04:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
....zares so zdaj in se nekaj malo casa potem najlepsi in ful zanimivi..... nic ni lepsega kot jih poslusat ko kramljajo v nekem samo njim znanem jeziku... ali pa ko se zjutraj cerkljamo z njimi v postelji... vcasih nas tud razjezijo... takoj potem nas pa "kupijo" z lepim in iskrenim nasmeskom.... to so nasi malcki.... Skoda da gre cas tako hitro naprej, res je.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 21:06:06
|
|
|
|
bamby
|
buči, kako pa to, da ti palačinke niso ratale??? Si naredila pregosto testo? Jaz mleka namreč pol še dodatno nalijem, da imam skoraj poln mikser. Vedno prej eno spečem, da vidim koliko je gosto. Tudi pri nas je os, da jih imam že poln kufer. V Moravcih je bilo pa isto veliko še komarjev zraven . Smo se našpricali, pa so dobesedno čez 10 sekund spet na nas letali . Pri nas vsaj teh nimamo. Smo se pravkar vrnili iz vikenda. Otroc so se že najedli, zdaj smo se samo še stuširali. Upam, da bo nocoj Anaja kaj bolje spala, kajti sinoči se je ene trikrat zbudila. Pa je žlahtnica rekla, da se je njena tudi ene trikrat zbudila. Baje je polna luna. meti, da se ne boš kar na morje preselila, ker te toliko vleče tja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 21:11:40
|
|
|
|
bamby
|
OOOO, Stipe, si se tudi ti spet najdu... . Kako je carica? Je kaj čofotala po vodki? blaža, jaz sem pa prekmursko gibanico kar s sabo iz prekmurja prinesla. Simpl k´ pasulj!!! Ma je šla tudi takoj v promet.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 21:29:35
|
|
|
|
blaža
|
Evo matija je šel spat, ma jaz bom šla tudi kmalu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 22:15:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby OOOO, Stipe, si se tudi ti spet najdu... . Kako je carica? Je kaj čofotala po vodki? blaža, jaz sem pa prekmursko gibanico kar s sabo iz prekmurja prinesla. Simpl k´ pasulj!!! Ma je šla tudi takoj v promet. Carica je temna k Strojani... sonce in morje sta jo ciz prevzeli... ... je nisem mogel z vode dobit... kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 22:24:33
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je temna k Strojani... sonce in morje sta jo ciz prevzeli... ... je nisem mogel z vode dobit... kako ste vi? Da jo niste slučajno s kakim cigančkom zamenjali ....Po moje so vsi malčki isti, da jih voda čist prevzame. Naša je bila tudi čist nora nanjo, čeprav je res, da je po kake pol ure začela sitnarit za ven it. Pol sem jo nesla na suho, zavila v brisačo, rokavčke in kopalke itak dol in je bila ene 15 minut čisto mirna. Seveda je mogla dobit tudi dudo, ker pri nas brez te ne gre. Ko pa je prišla malo k sebi, je dala pa spet gasa in smo jo spet lovili vsepovsod... Ona kar gre in nič ne pogleda nazaj kje se nahaja, ali gre kdo za njo... Skratka, briga jo, samo da ima ona life , mi pa en aktiven dopust . Zdaj se pa počasi že normaliziramo, le zvečer mi hodi še zmerom kar pozno spat, to je okrog 21 h. Pa OK, zdaj smo na dopustu, ko pa bomo šli na šiht, se bomo pač mogli vsi prilagodit novem načinu vstajanja in da se gre zvečer bolj zgodaj spat.
< Sporočilo je popravil bamby -- 6.8.2009 22:27:57 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.8.2009 22:37:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
...Carico sva na plazo peljala dopoldan do 11.30 ure in popoldan po 17ti uri ker je sonce vmes izredno nevarno... V glavnem smo bili v senci... edino med kopanjem smo bili na soncku... z zascitnim faktorjem za Carico 50... Temp. lufta je bila ornk cez 30.... morje pa v glavnem 28... Tako kot vecina otrok Carica ni marala klobucka ali kape, tako da sem ji v morju in na soncu obvezno mocil laske zaradi nevarnosti soncnice... Jedla je kot da ji v SLO nismo nic dajali... kar je pa ful dobr... Carica obozuje paradajz... Vcasih je kar celga pojedla... parkrat pa celo vec kot dva v enem dnevu... ... Najrajs ga je kot jabuk... ce je pa v solati se mu tudi ne upira... Sefla je to vse spremljala in razlagala bodocemu otrocicku, da bo drug let tud on uzival skupaj s Carico.... Tko... zdaj smo pa vsi trije (stirje) doma... trije smo pa rjavi kot Strojani (jaz pa, na zalost ze v sluzbo hodim... )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 8:06:43
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Meni je že ful vroče. Tilen je zoprn do konca, samo teži, nekaj celo driska ... Samo da je petek, da ima moj naslednji teden dopust!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 9:40:57
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Sej nimam nič novega za povedat Grem delat ... niste zabavne, k ni nikjer nobene/nobenga za čvekat
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 7.8.2009 9:41:25 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 9:44:05
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja Bamby, jaz bi se takoj preselila na morje resno, sva z mojim že malo razmišlaja v tej smeri ... sam kaj ko nama potem vsa logistika manjka ... služba, starši, finance ... ful nama je všeč tisto novo nasleje vrstnih hiš nad Koprom, sam so tok drage, da lahko samo sanjava mi pa morski luft tok paše, da sem čist bolana pomojem bi se čist polenila, če bi šla dol živet edin ne vem kako bi burjo prenašala No, spet mal bluzim, sej že grem ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 9:47:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro... ... saj se mi ne da brat bom že nadoknadla... letim mal ven popazit tamalo, tašča je itak invalid, jaz sem pa še na terasi, da sem vsaj jogurt pojedla (sicer ne v miru, ker je že gor prišla ) tako da grem zdaj dol, dokler tast ne pride, potem mam pa mal pavze. Sita sem že vseh ljudi, kuhanja za vse, non stop je delo, mojega nič ne vidim, zvečer pa mislim, da bom šla kar rodit, tako me vse boli danes teden imam pregled in samo boga prosim da bo vse ok, da gremo lahko v miru na dopust. Čakam ga kot da bi bil moj zadnji niti 1 dan si nismo še privoščili bit skupaj, potem si predstavljate da si ga že vsi želimo in res kooooooooooooooooomaj čakamo... še malo, še malo, pa bo luštno Šibam...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 13:23:28
|
|
|
|
buči
|
februarka meti, če se seliš, ne pozabi mene s seboj vzet ... Bom čist pridna ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 14:41:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
Meti, vzemi Buci seboj na morje.... ... Jaz se pa pokam iz sluzbe..... petak za m..... !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 15:15:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Po odličnem kosilu paše odličen počitek vroče mi je sicer za pop***** pa nič ne morem... tamala itak pred Telebajski, tako da mam par minutk miru potem pa ven, upam da pride kolegica kej naokol ajoj, bo treba pod tuš, sem čist premočena
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.8.2009 15:52:52
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Vam morem povedat tole, če še katera ne ve. V DM imate 10 € popusta na fotoknjigo s trdimi, platnenimi ali usnjenimi platnicami. Jaz sem jo že izdelala in poslala v tisk! https://asp.photoprintit.de/microsite/10853/
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.8.2009 7:02:51
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Meti, vzemi Buci seboj na morje.... ... Saj tebe itak ne bi, ker bi imela preveč dela s tabo! Sicer pa dobro jutro. Jaz sem že pol ure pred PCjem, moj je šel na kolo, Aljaž je prespal pri tašči in tastu na vikendu. Čakakm Tilna, da greva še midva gor. Mi je bilo pa prav čudno, ker Aljaža ni bilo. To je bilo skoraj prvič, da je šel nekam prepat, razen z vrtcem. Je pa takooooooooooo komaj čakal, da se mu je skoraj zmešalo. Bodite vesele tiste, ki vam starši vzamejo otroka k sebi za nekaj dni. JAz ne bom sama z mojim, dokler ne bosta začela spat pri puncah ...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.