|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
30.7.2009 11:57:02   
MetiLu
Mi smo pa noro zrastli v pol leta user posted image  iz 77cm na 86cm user posted image  pa 1 kilco smo pridelali in imamo 10.700g user posted image  pikico smo junaško prenesli, zdej je pa že v varstvu, je bil čist koma in je šel direkt spat ...

Sem vesela, da tako lepo napreduje user posted image  dudico so rekli da lahko imamo do okoli 3. leta, da ga ne smemo na silo odvajat, ker je potem lahko kaj z živčnostjo in podobnimi negativnimi čustvi povezano, če bi bil pa na flaški bi jo morali pa počasi ukiniti zaradi zob. Samo naš itak ni nikol maral flaške, zdej pa najraje pije iz flaške Jana junior in je to super, sploh ker pije navadno vodo user posted image  ima pa tak fajn nastavek in pokrovček, da se Janez čist sam znajde, ko je žejen user posted image

No, zdej pa naj delavnik spet hitro mine, da grem po miška v varstvo, danes bo najbrž en velik crkljivček user posted image

Grem delat...

P.S: Ta vikend ne bo nič z morjem, se bova mogla z Janezom v lastni režiji nekam zapeljat user posted image  Na kakšen bazen al pa celo do Kopra, tam je ena lušna plažica za tamalčke user posted image  a bi se katera pridružila?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
30.7.2009 12:43:39   
Februarka08
Meti, bravo za Janezauser posted image user posted image da tako lepo napredujeuser posted image

Midva sva včeraj usekala en šoping, mal na zalogo, sem si mal iz letakov izpisala akcije in potem pač tisto kupila, tako da bo zdaj (upam) nekaj časa miruser posted image na koncu ko je povedala račun, naju je mal pribilo na tla, samo kaj naj... pa v Mullerja po plenice, robčke, pa za morje sem vzela za vsak dan Hipp pa eno darilo za enega fantka, pa nekaj drobnarij in je blo na koncu.........user posted image eh, bolj da se ne spominjamuser posted image dobro da ni blo tamale zraven, bi sigurno še kaj v voz padlouser posted image

Zdaj grem pa kuhat, čeprav tašča danes kuha kosilo, grem jaz za v skrinjo skuhat, da bo na morju malo delauser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 30.7.2009 12:44:39 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
31.7.2009 11:22:04   
buči
Dan! Končno! Danes celo lahko odgovarjam. Včeraj nisem najprej mogla na RR, potem mi pa ni odgovora odprlo. user posted image

Blacky, ko se bova dobili, bom stvari vzela, itak imam že pol kleti s škatlami zafilane,  ker mi kar nekaj ljudi prinese stvari, potem pa vse dam sosedi, da ona pelje tej gospe (je njena teta), pa ona potem pokliče kombi od karitasa. totalna logistika, ampak deluje. user posted image

Meti, fajn, da ste že opravili cepljenje, nas to čaka septembra.

Februarka, lahko daš še zame kaj v skrinjo ... Se ne bom pritoževala ... Bi pa zdajle ene fajn ajdove žgance z ocvirki in kislim mlekom ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
1.8.2009 7:32:48   
blaža
Jutro!user posted image

Spali smo dobro. Do 6.15.

Danes se vrne Matija. Pa Pastirske igre mamo in pride par obiskov.

Meti user posted image za mere. naš je iste višine, s tem, da ima točno 1 kg manj.user posted image suhec pravi. no ma meni je lih ta pravi.user posted image

zunaj je sončko in še malo, pa bova šla z Blažem do trgovine. Kavico sem že spila, samo ne vem kaj naj skuham za kosilo. blaž zadnje cajte slabo je, ki mu lezejo ven trojke. ma ni dosti siten, je prav luškan in dobre volje, čeprav se vidi, da je malo našpidiran zaradi zobkov.

Za jutri pa nimamo planov, razen za kosilo, ko bo janček. Nam je dal sosed en velik kos in bo v pečici z krompirčkom. za danes pa nimam pojma. Se bom morala kej spomnit.

Lep vikend vsem!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
1.8.2009 8:44:48   
buči
Dan, zadnje čase prav težko pridem na RR, a ve tudi? Sploh mi noče starni odpret ...

Aljaž ima gnojno angino, sta bila z atijem včeraj pri P, je dobil ospen ... Upam, da se do naslednjega tedna pozdravi, da gremo še malo na morčka. PA da Tilen kaj ne dobi. Upam, da drži, ko mi je zadnjič na infekcijski rekla, da do 2 let otroci ne morejo dobiti angine.

Me pa že malo mineva tale vročina, pa je še ne bo konec.

A IMA KATERA RECEPTE ZA TUPPERWARE? Obstaja neka knjižica receptov. Me zanimajo količine za veliki magic mikser za palačinke.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
1.8.2009 11:30:23   
Februarka08
Dan, dan tudi vamuser posted image

Buči, upam da se Aljaž čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image gnojna anginauser posted image sem mislila da je to samo pozimi možnouser posted image user posted image

Sem bila malo zunaj s tamalo, je že zdaj pasje vročeuser posted image jutri bo pa baje še hujše, mi imamo pa fešto domauser posted image uf, to bo kriza... Drugače imava midva dopoldne ful hladno na terasi, ker ni sonca in prav paše tam bituser posted image me je zjutraj dragi zbudil in rekel, če greva na kavico na terasicouser posted image ma je blo kot na morju, samo še valovi so manjkaliuser posted image tud to bo... še malouser posted image
Lep vikend vam želim, nekje v senčki in s hladno pijačkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
1.8.2009 23:15:44   
lillchy123
čeruser posted image

prvi del dopusta je za nami, meli smo se luštno, čeprou pri nas brez komplikacij ne gre.je Luka neko virozo staknu in ponoč kuhu na 39,5. še dobr, da sem mela voltaren svečke s sabo. po dveh dneh smo šlik zdravniku, ful prijazni vsi, so mu vzeli kri in povedali, da je verjetno neka nekajdnevna viroza. in res je bil pol dober. kpal se ni veliko, je pa užival 100/uro. res je, ful hitro napredujejo. midva se mu skoz smejiva, k ma včas take ideje, da dol padeš.user posted image
hodi še ne, zna pa sam splezat na tobogan in se dol spustit user posted image

v ponedeljek pa v
grem še cune obest, pa spat, ker sem že čist koma. smo dons ob pol 4h prišli user posted image user posted image  

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.8.2009 9:45:28   
Februarka08
Jutro.

Pri nas doma mamo mal štale, je taščo krava pritegnila v stegno in jo je moj včeraj pelal na Jesenice, zdaj ma bergle in more počivat, jutri more še 1x gor da ji kri ven spumpajo...user posted image nič fajn... še posebno zdaj, ko smo bli glih navajeni s tamalo in vsem, zdaj bo vse več ali manj na meni, pa kosila in vse, sploh ko imam takega zbirčnega tasta da je jojuser posted image samo tuhtam kaj naj kuham... za znoretuser posted image čez 14 dni gremo na morje (upam sevedauser posted image ), dobr da sem že ta teden kuhala za v skrinjo, zdaj sem hotla začet mal cunje pripravljat za user posted image pa ne bo šlo, tako da me res čaka veselica septembrauser posted image vse bo na kupu, sem danes zjutraj mojemu omenjala kaj in kako bo, se je samo za glavo držal... itak, še vse je treba narest, on pa tud kar čaka... saj bo si misli... zdaj bo mogu pa še pred šihtom hodit v štalo pa zvečer, pol pa men tamalo pomagat, pa...................user posted image mah, mal sem mogla pojamrat, upam da bo zdej kej boljuser posted image user posted image user posted image pazit bom mogla na naju z user posted image kolikor bom pač lahko, da bom sploh upala it mal na dopustuser posted image tako komaj čakam mal osvežitve in drugega zraka, da se mi kle v tej vasi že kar mal mešauser posted image dobesednouser posted image še 14 dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

No, vsaj danes mi ni treba kuhat, ker tast časti pice, ker ima jutri roj. dan, tako da 1 dan manj tuhtanja kaj bo na šporgetu...
Lepo nedeljo, moj je šel za delom, princesa je zunaj, jaz pa mal počivam...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.8.2009 21:48:43   
lillchy123
februarka user posted image user posted image user posted image pa naj se čimbolj uredi, predvsem tako, da bo čimboljš zate in user posted image

jst sem pa čist koma

zdej je pa soseda na kozarček pršla user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.8.2009 23:01:56   
bamby
Čer!
Mi smo doma!
Lahko noč!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.8.2009 9:48:11   
buči
Dan. Meni še vedno net nagaja, tako da se ne morem vedno prikljujčit. Aljaž je že boje, tečen je za pop********, noče jest, samo neumnosti počne. Skrajni čas, da gre spet v vrtec.

Februarka, drži se!

Bamby, wb

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.8.2009 10:23:15   
Janey
Dan

uuu kolk čvekate, rabim cele 2 minuti da preberemuser posted image user posted image user posted image

pa je spet ponedeljekuser posted image pa tak mi ni za bit v sluzbi....vikendi tolk prehitro minejo. včeraj sma se šla z jakec in mojo prijateljico kopat in je mali tak užival da noro ;) kaki veliki so že naši otroci, pa tak samostojni...kam gre čas...user posted image user posted image

Jaka je končno začel normalno kakatuser posted image user posted image user posted image pa tak je začel ubogat, vse si da rečt, super priden je...kot da nebi bil mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce je že pol poletja mimo, še malo pa jesen....uf ni fer, jaz bi tak šla še na morje malo...upam da nam uspe še kaki vikend v avgustu prit na morjeuser posted image

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
3.8.2009 15:57:45   
MetiLu
Dan!

Sem v gužvi ...

Za vikend sva bila z Janezom na morju in sva se imela fajn user posted image  upam, da bo še kakšen vikend uspelo takole poštukat, letos je res noro, sva bila že velik na morju user posted image  jaz bi bila kar 2 meseca skupaj user posted image  user posted image  SANJE ...

Grem naprej delat ...

Buči, men RR nič ne nagaja user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
3.8.2009 19:05:32   
Februarka08
Ojla...

Sva celo popoldne mogli preživet notriuser posted image veste kako sva dobre volje, ne?user posted image No, sem pa prejle mal slikce uredila in še vam pokažem kakšnouser posted image

Z mamiuser posted image
user posted image

Kako je zanimivo...
user posted image

Poziramuser posted image
user posted image

Pa še moj bušiuser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.8.2009 20:18:14   
Februarka08
Pa še njena nova postelja, v kateri bo (vsaj upam) danes 1. spalauser posted image je čist drugače v sobi, meni je tako všeč, da sem rekla, če ona ne bo, bom šla pa jest tja spat user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.8.2009 21:06:48   
buči
Čer. Mi smo danes kupovali nove sandale za Aljaža, ker so mu pri starih pogledali prsti čez - v enem tednu so mu bili kar premajhni. Pa je dobil nove in to 2 številki večje! Po novem ima kar št. 30! Še spomladi je bila 27 ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka, lepi ste! Upam, da se čuvaš! Kaj je pa bilo potem z Larisinim bruhanjem? Zajedalci? Virus? Ne vem, ali sem bila na morju, ko si kaj poročala, ali pa sem spregledala. Pa tašča?

Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.8.2009 21:18:16   
Februarka08
Buči, z Larisinem bruhanjem je zdaj vse ok... zdravnica še sama ne ve kaj je blo...user posted image blato je blo čist bp, tako da hvala bogu. Potem ni več bruhala, pa tud jest je mal več začela, tako da je teža začela naraščatuser posted image zdaj je zaenkrat vse ok (že trkam) user posted image

Nič ni blo z novo posteljouser posted image sva jo dala v staro, pa se še vedno oglaša, lumpuser posted image user posted image bomo pa še poizkušali... itak bi mogla začet s popoldanskim spancem, bomo jutri probali...

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.8.2009 6:50:45   
buči
Jutro. Mi smo že vsi pokonci od četrt čez 6! Je Aljaž moral vzeti antibiotik, pa se je še Tilen zbudil. user posted image

Februarka, a veš, da se sploh ne spomnm, kdaj sva midva dala Aljaža v posteljo brez ograjce. No, tisto zaščito je imela, da se ni dol skotalil, ampak v ta veliko je pa šel šele pri malo več kot 3 letih, ko sva njegovo posteljo potrebovala za Tilna (se jo da namreč predelat v mladinsko posteljo brez ograje). Tilen bo še nekaj časa v ta mali, ker edino od tam ne more nikamor! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.8.2009 7:59:36   
Neni13
Dobro jutro,

Buči žal ti na infekcijski ni prav povedala, mi smo imeli pred dobrim mesecem hudo gnojno angino. Seveda, sem jo potem še jaz fasala od Marka.
Je pa res bilo hudo, ker 3 dni ni hotel še piti ne!!
Glede posode TUPPERWARE, jaz sem gledala eno z pečeno meso ali solato za hladilnik, ima cedilo. Kolegica mi je rekla, da stane okrog 40 EUR???
Zakaj je to tako drago?

Februarka luštne slikice.user posted image

Vem, da se je shladilo, a meni je danes še vedno vroče. O morju niti razmišljati nočem,... zaradi vročine. V poštev bi prišle še samo kake počitnice nad 1.500 m. :)

Lepo se imejte,

N.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.8.2009 11:32:39   
buči
Sem čakala, da neha padat dež, da bi šli malo na svež zrak, zdaj je pa Tilen zaspal ... Jaz sem se pa spravila pospravit naš del podstrešja. Sem prav vesela, da sem še na bolhi neklaj stvari prodala, tako da je zdaj prav prazno ... user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.8.2009 12:19:22   
Februarka08
Dan.

Jaz sem dala ravno tamalo spat, sem mislila it peglat, pa me v križu peče, pa še spodi vse boliuser posted image tako da ne grem. Dobr, da sem dala že zjutraj za golaž kuhat, da vsaj s tem ni več velik dela...

Buči, ja smo jo dali že zdaj v tavelko posteljo, da potem ne bo prevelik šok, ko bo user posted image prišel... da ne bo mislila, da je zdaj to kazenuser posted image sva jo pa potem ko je zaspala, prestavila v taveliko, da se počasi navadi. Pa zdele sem jo dala tud v ta novo, bomo vidli kaj bouser posted image zame je veliko lažje, ker nobenga ne rabim da mi jo dviguje, ker sama spleza gor in dol, mam sicer več dela da jo sama spedenam, ker je živo srebrouser posted image pa nič ne morm... če pa ne bo šlo, bo pa spet pomoč potrebna. Eh, še malo, pa bosta 2 škratka mi živčke paralauser posted image user posted image

Zdaj pa grem mal počit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.8.2009 14:11:30   
MetiLu
Dan!
Februarka lepe slikce user posted image   Larisina sobica je pa res lušna user posted image  ah, kako nam manjka ena mala sobica user posted image  dones ponoč smo mel spet cel žur, ko se naš mulc enkrat zdere je konc, smo za 2 uri dobri, pol me je paše dec ob živce spravu, ker ma fiksno idejo, da naju tamal izsiljuje user posted image  če otrok pač rabi crkljanje, ga pač rabi, pa če se dec na trepalnice postav! no, sej pol smo se pomiril, samo mal se mi zeha dons user posted image  zadnje čase mi gre tale naša galerija prov na živce user posted image  sploh nimam več pravega prostora zase/za naju za spanje, sem ko ena Strojanka, ki se seli iz enga konca na druzga, spim pa največ na tleh pri tamalmu user posted image  ... bo že... ko zadanem na lotu si bom pa hiško kupila user posted image

Danes je pa moreč dan, nikamor se ura ne premakne ... in še včeraj sem bila preveč pridna na šihtu, pa je danes bolj malo za delat ...

lepo se imejte

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 4.8.2009 14:12:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.8.2009 18:09:10   
Februarka08
Evo, mam 5 min ker tamala gleda Telebajskeuser posted image Jo morm pohvalit, je čist brez problema zaspala v novi postelji in spala skor 2.5 ureuser posted image zvečer bo itak problem, saj kdaj pa niuser posted image moj je šel v štalo, midve pa spet mal bluziva...
Sem ji pa spet neki naročila v BCuser posted image zdej pa res sam še to, pol pa dost... (tko moj pravuser posted image ) upam samo da nam bo prav prišlo... evo, tole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167605

Lep večer vsem, zdaj bo zanimanja za tv kmal konc, tako da bo šla tamala spet v napaduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.8.2009 21:29:18   
dolenjka
Čer user posted image

Tako, tudi za nas je končan dopust za letos in če potegnem črto sem kar zadovoljna z 1 mesecem in pol na morju user posted image

Verjetno mi ni treba posebej razlagati kdo je najbolj užival user posted image čeprav tudi meni ni bilo nič slabega. Tokrat sem bila bolj pridna in se nisem toliko zredila, ker sva bila s Stipetom vglavnem na melonah in lubenicah (pa carica se tudi proda za lubenico user posted image ) tako da sem pridno pridelala samo 2 kg po domači vagi.
Danes sem imela tudi pregled in je po pričakovanjih vse ok, naš fante se je že pridno obrnil z glavico navzdol in sedaj mu bom pridno prigovarjala da naj tako tudi ostale, samo kako brco manj mi tudi lahko privošči user posted image Drugače pa se dobro počutim, nič ne zatekam user posted image (trkam), MV je baje super in to je to.
Sedaj nas doma čaka kar nekaj projektov. Že pred dopustom sva naročila pohištvo za dnevno sobo in predsobo, tako da bo hiška končno malo lepša in tako rekoč dokončno opremljena, če odmislim svetila user posted image . Predvidoma bodo montirali 18.9. tako da res nimam časa it prej rodit user posted image Pa malar je danes prišel pogledat kaj imamo za pobelit (skoraj vse, ker je bilo sedaj večinoma v beli barvi) in pride z ekipo čez 14 dni user posted image do takrat pa moram jaz našo drugo otroško sobo, ki je bila do sedaj skladišče, v red spravituser posted image Kot vidite, mi ne bo dolgčas. Seveda pa pade vmes še 100 in 1 opravek, ju3 zjutraj grem na CSD urejat papirje, pol pa začnem mal delovne akcije doma.

Carica je bila včeraj 1. v varstvu po morju (samo do spanja) in ni bilo nobenih problemov, jedla in pila je lepo. Danes je že spala tam, ker sem imela jaz pregled ob 12h in tudi ni bilo problemov. Ob 11.30 jo je dala v posteljo in je v hipu zaspala, kot doma user posted image Pa baje tudi sicer nič problematična, Stipe jo je ob 15h dvignil in je prišla domov super razpoložena user posted image Ne znam opisat koliko mi to pomeni, da se je tako lepo in hitro vklopila, zdaj bo tudi meni lažje ker bom vedela, da je rada tam user posted image

Evo, dost za danes, da vas ne bodo oči bolele. Verjetno se že ju3 kaj oglasim in kakšno morsko slikico pripopam user posted image

Nočko

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.8.2009 22:56:58   
mlavla
čer..

vidim da se počasi vračate iz dopustov..in bo forum spet malo zaživel...user posted image

kot vidite sem celo uspela prilest na RR
Blaž je zaspal šele pred pol urce..ima še kar krčke..upam,da kmalu minejo..
no Neža pa je mrknila že mal čez osem...

Februarka..veš tudi mi bomo Nežo oz. imamo namen ta teden selit v veliko posteljo...za začetek bomo dali na tla le jogi...
poročam kako nam bo uspelo...user posted image

me pa zanima če je imel kateri od vaših user posted image   zelo dolge laske že pri starosti našega pobalina..našemu je tako vroče..in non stop tako švica..pa nevem če ga lahko že postrižem??ma nevem kaj naj naredim..

se vam še kaj oglasim..mogoče bom spet ob večerih našla kaj časa za vas..

sej me še niste pozabile..a ne?

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.