|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
5.8.2009 6:58:57   
blaža
jutro 1.user posted image

mi smo vstali. še malo pa grem zbudit Matijo, da ju peljem v vrtec. ta teden sta po dolgem času v vrtcu, ampak samo še danes, ker sem jutri in pojutrišnjem fraj.user posted image

Februarka lepe slikice!

dolenjka welcom back!

mlavla upam, da krčki hitro minejo, pol boste pa v polno uživali!

Mi bomo verjetno tudi dali Blaža kmalu v ta veliko posteljo. malo me je strah, ki mora it matij na ta visok pograd, za Blaža ni panike, ki je bil tudi na dopustu na veliki postelji sam in ni blo panike. zdej spita že en lep cajt oba v njuni sobi, le da Blaž še vedno spi v posteljici, Matija pa spodaj na pogradu( je tak v obliki črke L)

Ne vem, bomo vidli še, bo pa več placa v sobi, ko gre ta mala posteljica ven.user posted image

Drugače smo super. Ma tako lepo mi je, da mi je prav žal, da čas tako hitro teče!user posted image

vsak dan smo popoldne zunaj in uživamo. No v petek moj ni več dežuren in mogoče skočimo za par urc na plažo. Naslednji teden bomo sigurno hodili na plažo popoldne.

Nič fajn se mejte in si še kej tipkamo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.8.2009 9:18:10   
buči
user posted image user posted image user posted image  
Dan. Sem jezna. Danes naj bi bila plača, se zmenim s tastarim, da gre s kolesom na šiht, dami avto pusti, z mojo(!) mamo za varstvo, da bi šla v nabavo, zdaj pa plače ni! Pa je vedno že ob 6ih zjutraj ....

user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.8.2009 10:24:20   
Februarka08
Dan,

vas samo pozdravim, me je moj čist v slabo volo spravu, sem šla cunce sortirat za user posted image in sem ugotovila da nimam skor nič 56, tako da bom šla spet mal do sosede ker to itak kuj prerastejo in sem mojmu sam omenila, da bo mogoče treba kaj dokupit in se mu je čist pisker dvignu da ne bomo nič kupovaliuser posted image user posted image user posted image mater dedec me je čist v slabo volo spravu, prekleto!!!user posted image mu sploh nisem mogla do konca povedat.
Mah, dost, sem čist premočena, grem se preoblečt, pride kolegica na kavo da se mal razp***** bo kuj boljšuser posted image

Dolenjka, sem sam ujela, da ste doma, velkom bekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.8.2009 11:30:53   
mlavla
februarka...upam, da ne boš na koncu pregorela zarad dela.. te čist razumem kako je vse s trebuhom počet...no tebi Larisa vsaj hodi..jst sem mogla pa Nežo skoz neki dvigovat... skratkja mirkaj se!!

buči..sem zasledila, da ti bo Blacky dostavila neke stvari za Karitas..pri nas bomo tud na jesen pucali po bajti,..pa imamo še marsikaj uporabnega in le stojijo stvari..jih lahko nekako dostavim do tebe?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.8.2009 11:53:31   
buči
MLAVLA, SEVEDA. tAM SO VSEGA FUL VEELI. jAZ PA NISEM POZABILA NATE, SAMO GLEDE NA TO, DA SEM IMELA TOLIKO DELA NA PODSTREŠJU, ŠE NISEM USPELA OMAR OD TAMALEGA PREGLEDAT. NO, ENE PREDAL SEM ŽE. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.8.2009 12:02:27   
MetiLu
Dan!

Uuuuuuuuuu, se življenje vrača semle gor user posted image  user posted image

Jaz mam delovni dan dones, gužva na šihtu ...

Ta petek mam pa frizerjaaaaa, komi čakammmmmmmmm, mam že tak narastek, da je groza user posted image  pol pa v kino, imava z mojo Petro babji večer, tamal bo pa pri tašči v varstvu... v soboto pa kolegica maserka pride, tako da me čaka vikend razvajanja user posted image  no, morje pa spet naslednji vikend user posted image  pestro user posted image

No, pridne bit, grem delat naprej ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.8.2009 12:46:53   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: buči

MLAVLA, SEVEDA. tAM SO VSEGA FUL VEELI. jAZ PA NISEM POZABILA NATE, SAMO GLEDE NA TO, DA SEM IMELA TOLIKO DELA NA PODSTREŠJU, ŠE NISEM USPELA OMAR OD TAMALEGA PREGLEDAT. NO, ENE PREDAL SEM ŽE. user posted image

no sej se nič ne mudi..
sva na vezi...user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.8.2009 14:25:15   
bamby
Dan!
Jaz sem komaj malo na tir prišla. Vidim, da se življenje na forumu tudi vrača.

februarka, ful dobre slikce! Pa Larisina sobica je ful dobra. Se mi kar dopade, da vam bo Lariso uspelo tako zgodaj v veliko posteljo preselit. Mi smo Tima preselili, ko mu je manjkalo 2 meseca do 3eh let. Smo ga takrat poslali v toplice z mojo mamo za 10 dni in je bila prilika mu sobo pripravit. Nama je super uspelo, mulc je bil pa tudi navdušen nad konkretno spremembo. Anaji pa zaenkrat še ne pripravljamo selitve. Verjetno jo bo čakalo presenečenje šele, ko se bomo selili v hišo.

buči,če se ne motim si ti spraševala za recept kako narediti palačinkino maso z mešalnikom od Tupperwareja. Jaz do oznake 50 ml nalijem vodo, stresem noter do 350 ml moke, dodam eno jajce, osolim in do vrha 500 ml in več dolijem mleko. Prilijem pa tudi nekaj olja, da mi ni potrebno več oljiti ponev, razen za prvo palačinko. Potem to fajn stresem in po potrebi dolijem še mleko, če mi je pregosto. To je mase za cca. 8 palačink.
Če imaš pa uno skodelo, da potem z mikserjem mešaš, pa samo sestavine podvojiš (za 1200 ml) ali početveriš (za 2000 ml), pa kakšno jajce manj bi jaz dala (2-3 npr.)

dolenjka, WB! Tudi ti ne pretiravaj s pretiranim gnezdenjem! Komaj čakam tudi vaše fotke!

mlavla, če misliš, da je potrebno, lahko Blaža tudi ostrižeš, vendar bi ti jaz svetovala da ga manj oblačiš. Če se ti zdi, da je toplo, ga imaš lahko samo v kratkem bodiju s pleničko. Ni potrebno niti nogavičk oblačit, vsaj za nekaj časa.

Pa še nekaj utrinkov iz našega dopusta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.8.2009 19:04:34   
Februarka08
Bamby, ful luštne slikceuser posted image user posted image mam pa eno nujno vprašanje zate: kje si dobila rokavčke za Anajouser posted image jaz kličem povsod, pa je samo od 3. leta dalje...user posted image zdaj sem našla ene na mimovrste, samo so skor 7€user posted image pa dobro, bi dala, če bi vedla da bo tamala sploh znala plavat... ne vem kaj narest... v BC majo tele 1,2,3 samo velikost 3user posted image
Drugače je pa tamala itak v isti sobici, samo v drugi postelji in zaenkrat nam gre odličnouser posted image je danes ob 12h spet zaspala v roku 5-ih minut in spala skor 3 ureuser posted image user posted image user posted image tako da mislim da bouser posted image

Grem ji dat večerjo, pa počasi umit in ajat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.8.2009 20:46:32   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Bamby, ful luštne slikceuser posted image user posted image mam pa eno nujno vprašanje zate: kje si dobila rokavčke za Anajouser posted image jaz kličem povsod, pa je samo od 3. leta dalje...user posted image zdaj sem našla ene na mimovrste, samo so skor 7€user posted image pa dobro, bi dala, če bi vedla da bo tamala sploh znala plavat... ne vem kaj narest... v BC majo tele 1,2,3 samo velikost 3user posted image
Drugače je pa tamala itak v isti sobici, samo v drugi postelji in zaenkrat nam gre odličnouser posted image je danes ob 12h spet zaspala v roku 5-ih minut in spala skor 3 ureuser posted image user posted image user posted image tako da mislim da bouser posted image

Grem ji dat večerjo, pa počasi umit in ajat...

a ponoči tud spi na tej postelji?

no jst sem Nežo zdele dala prvič na jogi..bomo videli kakšna noč bo..
poročam jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.8.2009 21:10:33   
Februarka08
Tud ponoči spi, ja. Samo zvečer rabi 1 uro da zaspiuser posted image user posted image user posted image pa to ni res... vedno točno 1 uro!!! pa če jo damo spat ob 20h, ob 20.30, ob 21h, ob 21.30... pojma nimam kaj ji je. Sem se že naveličala, ker res ne veva več kaj narest... mogoče se pa na morju kaj obrne, bomo vidliuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.8.2009 21:12:43   
bamby
februarka, Anaja je imela točno tele rokavčke 1,2,3 step 3. Kupovala jih nisem, ker jih je nekaj že Tim imel, pa še on jih je podedoval od bratrancev. Torej so zelo trdni. Tim je drugače imel letos tretjo sezono ene Disneyeve, pa se mu je eden raztrgal in pol se je naučil plavat. Je pač dal še drugega dol in mu je kar šlo.
Smo pa Anajo dali tudi v fredov obroč vendar naslednji dan, prvi dan pa že v rokavčke in v fredovem potem sploh ni hotela več biti. Najbolj je uživala v bazenu, v katerem je z nogami lahko prišla do dna, kasneje se je tudi v globjem že spustila, da je plavala. Je treba začet postopoma, da se ne ustrašijo vode. Probaj že prvi dan jo dat v rokavčke, samo ne pričakovat, da bo kar plavala, ker še ne znajo držat tako glave pokonci, ampak v parih dneh vse osvojijo, boš videla.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.8.2009 6:55:17   
buči
Jutro!!!!! Včeraj sem potem ful pozno popoldne le dobila plačo, sem šla samo v polovično nabavo,ker je bila že ura pozna. Samo dm in spar, pa sem bila spet ob ful denarja! user posted image user posted image

Bamby, hvala za recept. Do sedaj sem delala palačinke vedno samo v malem tupperware mikserju, nekako 4,5 palačinke je ratalo. Kar je bilo dovolj. Zdaj jih je tudi Tilen, pa je treba količino povečat. Bom danes za kosilo sprobala.

Februarka, jaz imam fredov obroč in obroček od 1,2,3 step 1. Poglej na naše slike od morja ene 2 strani nazaj. Pa še rokavčke. Mi gremo sicer naslednji teden do četrtka na morje, potem pa zadev ne potrebujemo. Če hočeš, ti vse posodim, ker sem se tudi jaz sekirala, kaj če ne bo hotel v vodo (Aljaž se je prvič kopal v morju šele pri 3 letih, ker prej ni hotel v morje, se je bal, je kričal, pa ga nisva silila). Je pa kar nekaj denarja vsa ta krama. Sporči, ti jih posodim. pridem do Kranja, pa gremo na kavo (lahko pa tudi s tvojim, če ti ne smeš na okrog ... user posted image ).

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.8.2009 10:18:09   
Februarka08
Dan.

Bamby, sem mislila da so ti rokavčki ful veliki in niso za naše enoletnike... no, važno da je uživalauser posted image

Buči, mam fredov obroč, rokavčkov pa res nimam. In če bi lahko, bi si jih res izposodila, saj ne vem če ji bo sploh všečuser posted image mi gremo drug ponedeljek, tako da se lahko zmenimouser posted image

Ma jaz sem že čist premočena in komaj stojimuser posted image sem mela že eno čistko zjutraj, pa še tiramisu sem delala in sem zdaj že čist prečuser posted image eh, pa kaj me še vse čaka... no, zdajle počitek, ker drugače tako ne gre. Sem se ravno ulegla, pa osa začne okol mene letatuser posted image user posted image matr, kolk jih imamo letos, pa to ni več resuser posted image user posted image jo fentam, pride druga... user posted image a jih mate ve tud kaj??? Pri nas jih je kot muh. Non stop mormo tamalo gledat...
Pridem še kaj naokol, zdaj si končno zaslužim jogurt.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.8.2009 12:29:40   
MetiLu
Dan!

Februarka ne mi o osah, ker jih je letos noro velik, doma tud na balkonu ne morem kave spit, ne da bi mi vsaj tri okol glave letale user posted image  tamalga je pa tud že ena usekala user posted image  pa povsod jih je dost, tud na morju nam niso dale mira user posted image

Jaz sem dons čist adijo, kr neki me glava boli, pa čuden želodec imam, čist sem preč, ker sem za spremembo zjutraj jedla palačinke in nisem pila kave, ne vem a sem že mal zasvojena s kavo user posted image  Zdej sem jo začela pit zjutraj na tešče, ker mi tko super prebavo zrihta, cca. 1 mesec in pol sem jo tako pila, dones pa ne in se prov ne počutim dobr user posted image  pa še dolg dan je pred mano, sem sama na šihtu, včeraj sem bila skor cel dan, dones pa tud ...

Tamalga neki matra že par noči, skoz neki jokca, pa se premetava, pa se zbudi in je pol vsaj uro in pol pokonc user posted image  katastrofa je spet tole spanje ... se spomnim eno leto nazaj kako je bilo hudo, zdej sploh ne upam več, da bomo kaj kmal začel spat cele noči user posted image  user posted image  user posted image

Smo pa pogruntal, da naš otrok pali na telebajske ... najbolj neumno in tečno risanko kar jih je, ampak je pripravljen sedet in jo gledat vsaj 15 min user posted image  tko, da bom mogla it še kakšen dvd kupit, ker tega imamo sposojenega od varuške user posted image  je fajn, da lahko vsaj skuham v miru al pa zjutraj še malo poležim... danes mi je prinesel daljinca v spalnico in vpil ti-ti in kazal naj mu grem tv prižgat user posted image  

No, grem še mal migat, da bo delovni dan prej minil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.8.2009 13:10:29   
Februarka08
Meti, ne govori o Telebajskih... jaz jih že sanjamuser posted image user posted image user posted image tamala gre zjutraj v dnevno, prinese daljinca od dvd-ja in reče telebauser posted image pol ji jih dam, je ona zadovoljna, jaz pa tud... itak se igra vmes, hodi sem in tja, mal pogleda, ampak se pa vsaj malo zamoti... prej pa pride gor, ko je bla na sprehodu, valda spet v dnevno in vpije teleba, teleba... sem rekla, da ne, da gremo ajat, ker so šli oni tud in jih bo potem gledala zvečer. Ma kakšen jok!!!user posted image user posted image user posted image Lumpa, čist krokodilje solze! Trma se je začela, samo ji ne bom pustila. Jo bom pa zaprla v sobo za minuto da se pomiri al kaj, če ne bo samo še slabš. Reče pa tako luštno, da se samo smejat začnemuser posted image

Naj ti šiht in slabo počutje čimprej minetauser posted image

Meni pa spet slabouser posted image user posted image sem že prav smešna s tem... grem mal kopalnico pospravit, da mal odmislim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.8.2009 13:31:40   
buči
Mi smo šli pa z busom v mercator, se je Tilnu čsit dogajalo, sploh ni psinil v vozičku ... user posted image  Jedla nista spet nič, jima je bilo ali zanič ali pa prevroče.

Bamby, palačinke niso ratale, je bilo bolj podobno unim koruznim ta trdim podplatom ... user posted image  Prej sem pozabila povedat, da je Anaja ful luškana, prava damica.

Februarka, zmenjeno za rokavčke. Os je pa letos nenormalno! user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ne vem, kako bo z morjem drug teen, ker napovedujejo od nedelje spet poslabšanje, rudi na morju. Za 4 dni se nam pa ne splača it, če bo 2 dni pralo, sploh pa ne s šotorom.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.8.2009 13:39:07   
MetiLu
Februarka, naš tud rad trmul user posted image  ma je treba vztrajat, če ne ni nič...

Sem si zdele kavo naredila, upam, da me mine, ker res ni nič od mene user posted image  sem čist neproduktivna že 2 ure user posted image  pa ko me nikol glava ne boli, dones pa kr neki ...

Na morje me spet vleče user posted image  Mene je moj čist zastrupil s tistim čolnom, zdej pa sam čakam, kdaj bom šla še malo dol user posted image  prej sem bila pa z 10 dni dopusta čist zadovoljna, letos bi bila pa kar skoz na morju user posted image  

Drug teden bo šel pa naš mulček na krajše počitnice k tašči, ker bom jaz še cel teden delala po cele dneve user posted image  sem mal računala na dopust 1. teden v septembru, pa zgleda ne bo nič iz tega user posted image  ima sodelavka lih takrat uvajanje dvojčkov v vrtec in bo bolj malo delala ...

Sej kr neki pišem, sam da mi malo čas mine user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.8.2009 20:29:12   
Stipe air force
VRATIA SE STIPE,
DI JE BIA user posted image

VRATIA SE U CETVRTAK,
DI JE BIA user posted image

BILO DI JE BIA,
LIPO MU JE BILO....

I SANADERA SJEBAAAAA...... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ceeeeeeeeer Frendiceeeeeee user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.8.2009 20:30:57   
blaža
Čeeer!

če te zanima v centru evrope smo super!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.8.2009 20:32:45   
blaža
bamby, luškana je tamala!!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.8.2009 20:35:50   
blaža

No mi smo kot ponavadi v redu. Anci, super!!!user posted image

jaz sem fraj do naslenje srede in uživam v Fer agostu user posted image

jutri, ko pride moj iz službe, pojemo kosilo in šibamo na plažo. Se kar na Debeli rtič spokamo in pol se vržemo v moorje ene dvakrat, pa spet domov.

za soboto še ni planov, v nedeljo gresta pa moj in Matija na raly in bova sama z Blažem. Midva še nimava konkretnih planov,m ampak že veva, da se bova mela fajn.user posted image

Ta preostanek poletja imam plane še malo uživat, pol jeseni,... pa spet nadaljevat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.8.2009 20:36:40   
blaža
Sem pozabla povedat, da sem včeraj kot rpava Prekmurka, spekla Prekmursko gibanico.

Bi jo a?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.8.2009 20:37:07   
blaža
Ok, ker vidim, da as ni, grem. lep večer vsem!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.8.2009 20:38:24   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čeeer!

če te zanima v centru evrope smo super!user posted image

ooooooo, predstavnica centra Evrope... me veseli da ste super.... !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.