Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 11:02:46
|
|
|
|
lillchy123
|
dolenjka, jst sem za!! :)) mami me je ravno poklicala, da je moj fant prehodil sam celo dnevno! Bravo Luka!!! in je shodil še zadnji februarček! mi gre kar na jok....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 11:10:48
|
|
|
|
lillchy123
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 11:12:03
|
|
|
|
lillchy123
|
no, pa mi je uspelo še tu prilimat mnek islikc z našega dopusta.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 12:20:59
|
|
|
|
lillchy123
|
ja, na naš največji dosežek sem pa skor pozabla! Luka pove prvo besedo - AM AM!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 12:29:01
|
|
|
|
blaža
|
Lillchi, lepe slikice!!! Ta druga mi je najboljša, ko ste vsi. Pa bravo za prvo besedo. Ka dela lakota, a?!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 12:30:13
|
|
|
|
blaža
|
Mi smo bli zunaj in se naekali. Blaž zdej malca palačinko in pol gre kmalu spančkat. pol bom pa pizzo nardila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 13:09:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Lilchy, še tukaj pohvalim vaše slikce pa bravo za prvo besedico Dolenjka, jaz sem tud za piknik oz. vsaj srečanje na kakšni kavi Kako je fino, ko se kosilo samo kuha jaz pa ležim na kavču in sestavljam sezname... uf, kolko je vsega danes gremo v šoping, juhu Grem dalje razmišljat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 14:00:07
|
|
|
|
blaža
|
To je moj možek nalovil lastniki od apartmaja so imeli želvice in smo jih vsak dan hodili gledat. Nočni Pag
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 14:18:21
|
|
|
|
blaža
|
tako imajo za hišo, tam v apartmaju.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 14:19:04
|
|
|
|
blaža
|
A je dovolj slikic? zdej ste še ostali na vrsti za vaše dopustniške dneve.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 14:21:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... lepe fotke Blaza in Lillchy..... Sefla bo pa prlimala nase s Carico....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 14:24:23
|
|
|
|
blaža
|
hvala! tudi mi čakamo vaše pa ostale slikice.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 20:14:28
|
|
|
|
blaža
|
ČAKAM SLIKICE! ČAKAM SLIKICE!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 20:25:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ČAKAM SLIKICE! ČAKAM SLIKICE! naše bojo šele čez 14 dni lepe slikce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 20:28:43
|
|
|
|
blaža
|
DobRO za tvoje pa od Pine bomo počakali, šefline pa hočemo DANES!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 20:39:58
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža DobRO za tvoje pa od Pine bomo počakali, šefline pa hočemo DANES!!! Super slikce lilči in blaža ! Prava popestritev poletnih dni! Sem šla popoldna ven z mularijo.... malo v šoping... sem kupila Timu copate za v šolo in doma... ima že številko 34, drugače pa nosi še vedno 32 .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 20:45:32
|
|
|
|
blaža
|
kolko je pa velik in težek? Matija ima 19.700g in 123cm, nogo ma pa 33
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 21:11:56
|
|
|
|
bamby
|
Ko sva imela sistematski za šolo mislim da je vagal 21,5 kg in bil velik 117 cm. Sej nogo ima drugače veliko 32. Verjetno so modeli s tako majhnimi copati . Sem jih pa kupila v Alpini, ker imaja samo tam tako usnje, ki zdrži dlje časa.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 21:17:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Ko sva imela sistematski za šolo mislim da je vagal 21,5 kg in bil velik 117 cm. Sej nogo ima drugače veliko 32. Verjetno so modeli s tako majhnimi copati . Sem jih pa kupila v Alpini, ker imaja samo tam tako usnje, ki zdrži dlje časa. ja mi smo tudi kupli v alpini copate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 21:19:35
|
|
|
|
bamby
|
Še dobro da imamo Alpino , da nas ne preplavi le Kitajska roba .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 21:27:44
|
|
|
|
mlavla
|
čer... vidim, da ravno razpravljate o cm in kg vaših nadobudnežev.. mene namreč kar malo skrbi..ker se naša pupa takoo zelo redi...ima že okrog 12,5 kg .. pa se mi sploh ne zdi, da bi tako ogromno jedla..je pa res da rada je ..in je vse...zaenkrat še ni stvari, ki je ne je.. februarka..mene še vedno zanima kako vam gre spanje na novi postelji..no mislim kako gre Larisi pa luštne slikce Blaža in lilči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 21:44:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, mlavla, sem ti pozabila odgovorit... saj veš, pozabljivost spanje kar gre... ob 12h zaspi takoj in spi ful lepo. Zvečer je pa kriza pa tud prej je bla v prejšnji postelji, tako da res ne vem kaj jo muči... pa ne glede na to kdaj gre spat... sva jo probala dat ful kasneje, kao da še ni dost zaspana, pa je bil isti šmorn. Pojma nimam kaj ji je, danes je bla sploh kriza. Ji je moj pozabu neki naštimat na konec postelje in je prikobacala v spalni vreči k nama v dnevno sem mislila da bom počla od smeha in valda, potem ko jo je nesel nazaj, je bil sploh jok kakšen sistem naj še pogruntava, ne veva no ja, zgleda bo pa mogla prerast to obdobje ker zaspana je ful med kopanjem in oblačenjem in že prej se ji zeha pa učke mane, ko pa je v sobi, pa ajde da ludujemo ove noči... sem se čist razspisala... se vid da sem sama, moj ma že pol ure telefon ma zgleda frišno pa se morta mal poment Lahko noč, grem spat, mi je slabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.8.2009 21:57:51
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, mlavla, sem ti pozabila odgovorit... saj veš, pozabljivost spanje kar gre... ob 12h zaspi takoj in spi ful lepo. Zvečer je pa kriza pa tud prej je bla v prejšnji postelji, tako da res ne vem kaj jo muči... pa ne glede na to kdaj gre spat... sva jo probala dat ful kasneje, kao da še ni dost zaspana, pa je bil isti šmorn. Pojma nimam kaj ji je, danes je bla sploh kriza. Ji je moj pozabu neki naštimat na konec postelje in je prikobacala v spalni vreči k nama v dnevno sem mislila da bom počla od smeha in valda, potem ko jo je nesel nazaj, je bil sploh jok kakšen sistem naj še pogruntava, ne veva no ja, zgleda bo pa mogla prerast to obdobje ker zaspana je ful med kopanjem in oblačenjem in že prej se ji zeha pa učke mane, ko pa je v sobi, pa ajde da ludujemo ove noči... sem se čist razspisala... se vid da sem sama, moj ma že pol ure telefon ma zgleda frišno pa se morta mal poment Lahko noč, grem spat, mi je slabo ja Neža tud zdej že skor en teden spi na "taveliki" postelji oz. sva jo dala kar na jogi (za kar imajo nekateri čudne komentarje..češ kakšna sva, da otroku ne privoščiva postelje..no nama je pa boljš, da se zvali dol z jogija na tla kot pa iz postelje..) Imamo pa mi obraten problem..zvečer zaspi brez problema ( v večini primerov..hodi pa spat tam okrog osmih do pol devetih)..dopoldan je pa druga pesem..spat jo dam ob 12h ..zaspi pa šele okrog enih...s tem, da jo uspavam s petjem..ker nič drugega ne pali...je pa to malo težje izvedljivo če se mi tamali dere zraven..al pa če ga glih dojim.. Drugače je pa zelo dobro sprejela posteljo in je zelo ponosna, da v njeni "tastari"spančka njen bratec, ki ga ima zelo rada (ma jo je tako fajn gledat..ko je tako navdušena nad njim)... ja je pa slabost te postelje ker lahko skače na okrog in zato lahko leta po celi sobi... uf sem se razpisala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.8.2009 8:24:20
|
|
|
|
lillchy123
|
hvala vsem za pohvale.... mlavla, kako pa se ti počutiš pri dveh otrocih? A je velik drugače kot sam z enim? sej vem, da je mal trapast, ampak me res zanima...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.8.2009 9:20:51
|
|
|
|
lillchy123
|
se mi tko nič ne da... blaža, ful luštne slikce, pa Blaž je pravi korenjak. se mi zdi ful velik. Kakšne ma mere? šefla, letos ste se pa nakopali, a? WB!!! pa res nam lohk privoščite eno kopico slikc kako buši, počutje?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.