Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 17:49:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, Februarka, Buci, Bamby, Blacky, Itata, Srecka Nosecka.... hvala za cestitke !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 20:24:19
|
|
|
|
buči
|
Končno ne dežuje, grem še maline pobrat, če niso v 3 dneh vse zgnile ... Mi gremo že 4. leto v isto prikolico, je preverjeno vroče oz. prevroče za zdravila. Sem jih imela vsa leta v hladilniku, samo imam pač pomisleke (no, imam jih šele letos), še Nutelo dam v hladilnik, ker je sicer vroča čokolada ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 20:26:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Očitno pri nas nov način uspavanja pali, ker je bilo že ob 20.05 blaženo stanje v hiši Smo bli na hit mal v šopingu, sem šla po tisto mini lučko da je ni strah, pa ne dela jo mormo nest nazaj. Pa slike sem nesla razvit, jih je spet skor 150 dobro da niso vse za njen album... Na poti nazaj smo šli pa h kolegici na palačinke z Nutello in se nism šparala zdaj mi je pa slabo od vsega sladkega pa moj še o enem sladoledu sanja in ga sigurno ne bom samo gledala upam da bom sploh spala lahko Lep večer, uživajte v skupnih trenutkih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 20:54:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeeer.... Carica spi.... jaz se pa koncetriram za masazo Seflinih podplatov ..... Blaza, kaj dogaja med zamorci v Zamorski v centru Evrope...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 20:57:19
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Lep večer, uživajte v skupnih trenutkih Ko bi le bili . Jutri imam šiht, pa čeprav smo še vedno na skrajšanem del. času. Bom imela pa kakšen dan v +, ko bomo šli na dopust. stipe, kaj se pa s tvojo madam starejšo dogaja, kar jo ni nič več na čvek?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 20:59:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Lep večer, uživajte v skupnih trenutkih Ko bi le bili . Jutri imam šiht, pa čeprav smo še vedno na skrajšanem del. času. Bom imela pa kakšen dan v +, ko bomo šli na dopust. stipe, kaj se pa s tvojo madam starejšo dogaja, kar jo ni nič več na čvek? ...smo mel tri druzine sosedov... so mi prisli voscit... je blo veliko dela okrog tega (jedes... pijes... i tako to.... ) ... pa je ful zmatrana...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 21:18:20
|
|
|
|
bamby
|
Pol ji je pa odpuščeno ! Pa lepo jo pozdravi!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.7.2009 22:13:38
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, danes je bil pa res en naporen dan... a nam je vse uspelo.. .še celo nov fotoaparat smo nabavili... uffff... pravo mašino zdaj grem še mal posrfat pa spat... sem čist by by lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 7:53:06
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro naša prva uspešna noč brez dude sicer mene ni treba spraševat kako je zgledalo, ker sem po celem tednu neprespani h noči, taborila na kavču v dnevni. sem zakomirala ob 22h in sem se v isti poziciji zbudila ob 7:30 zjutraj sem bla res crkotina. moj pravi, da ni blo krize. ji je zvečer pred spanjem povedal pravljico in je prec zaspala, ponoč, ko je pa težila za dudo jo je pa fejst skeregal pa je baje dala mir. mislim, da ne bo hude krize. sicer danes bo moja mama prišla v nočno varstvo, ker greva midva mal na Pivo in cvetje v Laško, pa bomo dovolili dudo, če bo kriza. Komi čakam, da se mal znorim na Šank rocke, pa sej veste:'' Rad bi bil metulj....''...''dej bolj na glas radio'' pa še kakšno pivce, pa bom kot nova uf februarka, dobro, da si me spomnila, jaz moram tud še slike razvit...jih nisem že odkar sem bila na porodniški, takrat sem jih pa redno, tko da bo ful velik dela grem zdaj eno alelujo odpet, pol pa k mojima na kavč eno risanko pogledat ...mi nikoli nismo marali risank, zdaj bi jih pa skoz gledala. no ji dovolim kakšnih 15 minutk na dan, da v miru jutranjo kavico spijem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 8:37:30
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, mi se že igramo , smo pa vstali ob 7:45 Misar za dudo in uživajta danes, pa še kako pivce za mene spij Zdaj se gremo zrihtat in počasi proti tržnici , gremo zelenjavco nabavit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 8:45:58
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! spali celo do 6.15 min. Se vidi, da je vikend. Matija in moj sta šla gobe nabirat, jaz sem pa z Blažem doma. sem že sirov burek napravla, samo še fliknem ga v pečico , tam okoli 12.30, pa bo fino kosilo. Včeraj sem imela zvečer ful glavobol in sem šla spat ob 21ih. Sem pa še z Matijo delala verižice iz fimo mase od 19ih do 20.30, pol sem še spekla in sem šla spat. Danes sem pa ok. No danes nimamo nekih velikih planov. Popoldne bom malo pokidala, ki jutri pride moja mama k nam za par dni in to bo vse za danes. Zunaj je sonček, ma je ful mrzlo, ni niti za kratke rokave.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 8:57:34
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar , pa bomo dovolili dudo, če bo kriza. Tega pa ne!!!!! Če jo hočeta odvadit, bodita striktna! Ne vidva ne babi ne da dude. Tako pač je v lajfu ... Sicer pa jutro. Tilen je začel ful kašlat, sicer samo ko se umiri, uleže oz. spi. Ne vem, ali naj ga še k dežurnemu vlečem ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 9:42:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Naša noč spet fenomenalna, mala spala od 20h do 8h men še lulat ni blo treba, tako da sem se tud jaz mal naspala sicer mojga ni blo zvečer nič gor, ko je pa prišel, je pa vse nadoknadil Zdaj so že vsi zunaj, jaz pa mal na kavču, potem pa počasi za kosilo pripravljat. Danes bo po res dolgem času musaka njami. Sicer sem pa še tako sita od zajtrka, da se mi tud premišljevat ne da o hrani, kaj šele pripravljat končno je pa sonček in je princesa zunaj je čisto znorela ko jo je prišla mama iskat in smo čevlje gor dajali to bi mogla enkrat posnet Buči, upam da ne bo kaj hujšega s Tilnom Misar za dudo! Jaz sem ji pa ravno včeraj novo kupila tako večjo za njeno starost... saj ni krize, mislim da tudi ponoči ne bi bla, samo naj jo še mal ima Stipe, samo da ste uživali. pozdravi ženo Moj ima pa oktobra okroglo, skoraj na moj PDP in ne vem kako bomo to speljali sigurno bojo nardil fešto, ko bom jaz v P in bo mir v bajti obe fešte skupaj... uf, to bo še pestro Lep vikend vsem, naj vam sonček napolni baterije
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 11.7.2009 9:43:49 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 14:14:57
|
|
|
|
buči
|
Jaz imam pa taaaaaaaaaaaaaaaaaak glavobol! Že v četrtek bi morala dobit M, zdaj se kao nekaj pripravlja ... Odkar sem dala ven mireno, kar noče bit ok. Prej sem imela obupne krče, zdaj pa skoraj migreno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 14:45:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz imam pa taaaaaaaaaaaaaaaaaak glavobol! Že v četrtek bi morala dobit M, zdaj se kao nekaj pripravlja ... Odkar sem dala ven mireno, kar noče bit ok. Prej sem imela obupne krče, zdaj pa skoraj migreno. buči Jaz imam zadnje čase tudi tako boleče M, da je za znoret... a HB da samo prvi dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 14:47:26
|
|
|
|
Blacky*
|
mi smo iz tržnice... čakam da se škratek zbudi, ati dokončuje kosilce... njami... blitva, krompirček in fileji postrvi... jaz sem pa spekla borovničevo pito... sem imela še ene stare borovnice za porabit no, upam, da mi uspe še perilo obesit in novo žehto pripravit, preden šibnemo za mizo in nato spet v akcijo... gremo še malo v šoping, priprave za morček so se že začele
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 15:46:55
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči Blacky, pridni ste priprave za morčka... sem vam kar mal fovš Mi smo tudi ravno od kosila, bilo je odlično, samo kaj ko je toliko dela za tiste 10 min užitka zdaj so pa ostali člani familije zunaj, 2 stroja cunj sta že suha in porovnana, 1 se pa zunaj suši. Jaz pa vodoravno, ker me ful spodaj boli upam da bo po počitku bolje Aja, smo dal dons tamalo na vago in se je celo mal zredila upam da tako ostane
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 16:42:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Buči Blacky, pridni ste priprave za morčka... sem vam kar mal fovš Mi smo tudi ravno od kosila, bilo je odlično, samo kaj ko je toliko dela za tiste 10 min užitka zdaj so pa ostali člani familije zunaj, 2 stroja cunj sta že suha in porovnana, 1 se pa zunaj suši. Jaz pa vodoravno, ker me ful spodaj boli upam da bo po počitku bolje Aja, smo dal dons tamalo na vago in se je celo mal zredila upam da tako ostane naj se še malo poredi tudi meni bi danes vaga pokazala več, ker sem se najedla kot ... pita je pa super... evo link če se bo katera spravila kaj podobnega delat: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6347&offset=20
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 20:27:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mi se tudi pripravljamo na morčita, odrinemo ju3 okoli 12h in se vrnemo 2.8. Večinoma so zadeve že spokane, zdaj sfiniširava s Stipetom, naloži v avto, ker bo zjutraj še pokosil zunaj in to bo to Če se mi ju3 ne uspe nič javit se lepo imejte vsi ki odhajata ne morje in tudi tisti, ki ostanete doma Se tipkamo 3.8.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 21:35:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, midve samevava, ker je naš oči v nočni. Mala že itak spi kot polhek, jaz pa sem PC okupirala. Včeraj smo si dali duška napoooolno. Smo šli s sestrično in njenim dragim na Lent in je bilo megalomansko. Takoj za ponovit. Najprej LCM AIRSHOW s Petrom Podlunškom. Ta tip je zmešan do konca. Kakšne pa on vzganja z letalom v zraku , kapo dol pred vsemi. No, pol pa smo veselo nazdravljali do 3.00 zjutraj. Moram priznat, da je noro pasalo. O počutju danes pa bolje, da ne govorim. Sva se okoli 11 ure spokala po tamalo, vzela babico in sestro in smo šli na kosilo. Pol pa gasa domov spaaaat. Z malo vred. Ni čudno, da sem sedaj kot sova.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.7.2009 22:40:22
|
|
|
|
Blacky*
|
evo, nove slikce sem naložila v album, pa še na FB-u objavila , zdaj grem pa lahko počivat jutri bo spet dolg dan... non stop v akciji lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.7.2009 13:14:58
|
|
|
|
lillchy123
|
dan sam da povem, da greva zdele spat, ko se frajerček zbudi, pa pičiva v ZOO. če ma še ktera podobne plane, mi lohk pusti sms, pa skupi mulčke lovimo moj gsm. 040/412-562, šifra: samo resni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.7.2009 13:29:05
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan sam da povem, da greva zdele spat, ko se frajerček zbudi, pa pičiva v ZOO. če ma še ktera podobne plane, mi lohk pusti sms, pa skupi mulčke lovimo moj gsm. 040/412-562, šifra: samo resni joj, mi smo bili pa včeraj, danes naj bi pa šli avione gledat... če ne bo kakšne spremembe... pa moji mami svečko prižgat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.7.2009 14:17:09
|
|
|
|
lillchy123
|
blacky, midva sva tud mislila it včeraj, pol je pa neki pihal, pa v shoping sva morala.... škoda, če si pa premislite, pa javite. kam pa greste gledat avione? Luka je tud čist nor nanje. tle pr nas na nekih deset, petnajst minut letajo. in koj ko ga sliši se začne smejat in ga s prstkom po nebu iskat kokrkoli glavno da uživate! stipe,sorry za zamudo, pa vseeno VSE NAJBOLJŠE! bomo nazdravli pol kar v paketu še za rojstvo sinčka sn, sožalje. kakšne maste rokavčke za ? mi smo kupili neke 1,2,3, pa se mi zdi, kokr da ga ne držijo dost iz vode. se mi zdi, da če ga ne bi držala, da bi se kar potopil ker v fredovem obroču pa ni šans, da bi bil. a je možno, da bi mu mogla kupit že dvojko, da mu je enka že premajhna, pa mu zato ni všeč? grem dej še kej nardit uživajte v sončkuuuuuuuuuu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.7.2009 14:49:23
|
|
|
|
bamby
|
lilči, fredov obroč (rdeč) je do 3. leta. Jaz bom Anaji tudi probala dat rokavčke ravno te, ki si jih ti omenjala 123 rumene barve. Če ne bo šlo, bomo pač še letos v fredovem. Anaja spi, pol se bomo pa odpravili nekam ven, pa še ne vemo kam . Zdaj se sladkam s sladoledom, čaka me še pol stroja cunj za obesit, pol pa upam, da sem frej za danes.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.