|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
10.7.2009 17:49:28   
Stipe air force
Blaza, Februarka, Buci, Bamby, Blacky, Itata, Srecka Nosecka.... hvala za cestitke !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
10.7.2009 20:24:19   
buči
Končno ne dežuje, grem še maline pobrat, če niso v 3 dneh vse zgnile ...

Mi gremo že 4. leto v isto prikolico, je preverjeno vroče oz. prevroče za zdravila. Sem jih imela vsa leta v hladilniku, samo imam pač pomisleke (no, imam jih šele letos), še Nutelo dam v hladilnik, ker je sicer vroča čokolada ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
10.7.2009 20:26:02   
Februarka08
Očitno pri nas nov način uspavanja pali, ker je bilo že ob 20.05 blaženo stanje v hišiuser posted image user posted image
Smo bli na hit mal v šopingu, sem šla po tisto mini lučko da je ni strah, pa ne delauser posted image user posted image user posted image jo mormo nest nazaj. Pa slike sem nesla razvit, jih je spet skor 150user posted image dobro da niso vse za njen album... Na poti nazaj smo šli pa h kolegici na palačinke z Nutello in se nism šparalauser posted image zdaj mi je pa slabo od vsega sladkegauser posted image pa moj še o enem sladoledu sanja in ga sigurno ne bom samo gledalauser posted image upam da bom sploh spala lahkouser posted image user posted image

Lep večer, uživajte v skupnih trenutkihuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.7.2009 20:54:43   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeer.... user posted image user posted image user posted image

Carica spi.... jaz se pa koncetriram za masazo Seflinih podplatov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Blaza, kaj dogaja med zamorci v Zamorski v centru Evrope... user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.7.2009 20:57:19   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ko bi le bili user posted image . Jutri imam šiht, pa čeprav smo še vedno na skrajšanem del. času. Bom imela pa kakšen dan v +, ko bomo šli na dopust.

stipe, kaj se pa s tvojo madam starejšo dogaja, kar jo ni nič več na čvek?

Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.7.2009 20:59:54   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ko bi le bili user posted image . Jutri imam šiht, pa čeprav smo še vedno na skrajšanem del. času. Bom imela pa kakšen dan v +, ko bomo šli na dopust.

stipe, kaj se pa s tvojo madam starejšo dogaja, kar jo ni nič več na čvek?

...smo mel tri druzine sosedov... so mi prisli voscit... je blo veliko dela okrog tega (jedes... pijes... i tako to.... user posted image ) ... pa je ful zmatrana... user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.7.2009 21:18:20   
bamby
Pol ji je pa odpuščeno user posted image user posted image user posted image  ! Pa lepo jo pozdravi!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.7.2009 22:13:38   
Blacky*
čer,

danes je bil pa res en naporen dan... a nam je vse uspelo.. .še celo nov fotoaparat smo nabavili... uffff... pravo mašino user posted image

zdaj grem še mal posrfat pa spat... sem čist by by

lahko nočko vsem

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.7.2009 7:53:06   
misar
dobro jutro

naša prva uspešna noč brez dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer mene ni treba spraševat kako je zgledalo, ker sem po celem tednu neprespani h noči, taborila na kavču v dnevni. sem zakomirala ob 22h in sem se v isti poziciji zbudila ob 7:30 zjutraj user posted image user posted image user posted image sem bla res crkotina.

moj user posted image pravi, da ni blo krize. ji je zvečer pred spanjem povedal pravljico in je prec zaspala, ponoč, ko je pa težila za dudo jo je pa fejst skeregal pa je baje dala mir. mislim, da ne bo hude krize.
sicer danes bo moja mama prišla v nočno varstvo, ker greva midva mal na Pivo in cvetje v Laško, pa bomo dovolili dudo, če bo kriza.user posted image
Komi čakam, da se mal znorim na Šank rocke, pa sej veste:'' Rad bi bil metulj....''...''dej bolj na glas radio'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kakšno pivce, pa bom kot nova user posted image user posted image user posted image user posted image

uf februarka, dobro, da si me spomnila, jaz moram tud še slike razvit...jih nisem že odkar sem bila na porodniški, takrat sem jih pa redno, tko da bo ful velik delauser posted image

grem zdaj eno alelujo odpet, pol pa k mojima na kavč eno risanko pogledatuser posted image ...mi nikoli nismo marali risank, zdaj bi jih pa skoz gledala. no ji dovolim kakšnih 15 minutk na dan, da v miru jutranjo kavico spijemuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.7.2009 8:37:30   
Blacky*
jutro,

mi se že igramo user posted image , smo pa vstali ob 7:45 user posted image user posted image user posted image user posted image

Misar user posted image user posted image user posted image za dudo in uživajta danes, pa še kako pivce za mene spij user posted image user posted image

Zdaj se gremo zrihtat in počasi proti tržnici user posted image , gremo zelenjavco nabavituser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.7.2009 8:45:58   
blaža
Jutro!user posted image

spali celo do 6.15 min. Se vidi, da je vikend.user posted image

Matija in moj sta šla gobe nabirat, jaz sem pa z Blažem doma. sem že sirov burek napravla, samo še fliknem ga v pečico , tam okoli 12.30, pa bo fino kosilo.user posted image

Včeraj sem imela zvečer ful glavobol in sem šla spat ob 21ih.user posted image user posted image

Sem pa še z Matijo delala verižice iz fimo mase od 19ih do 20.30, pol sem še spekla in sem šla spat.

Danes sem pa ok.

No danes nimamo nekih velikih planov. Popoldne bom malo pokidala, ki jutri pride moja mama k nam za par dni in to bo vse za danes. Zunaj je sonček, ma je ful mrzlo, ni niti za kratke rokave.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.7.2009 8:57:34   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: misar

, pa bomo dovolili dudo, če bo kriza.user posted image

Tega pa ne!!!!! Če jo hočeta odvadit, bodita striktna! Ne vidva ne babi ne da dude. Tako pač je v lajfu ...

Sicer pa jutro. Tilen je začel ful kašlat, sicer samo ko se umiri, uleže oz. spi. Ne vem, ali naj ga še k dežurnemu vlečem ...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.7.2009 9:42:37   
Februarka08
Jutro.

Naša noč spet fenomenalna, mala spala od 20h do 8huser posted image men še lulat ni blo treba, tako da sem se tud jaz mal naspalauser posted image sicer mojga ni blo zvečer nič gor, ko je pa prišel, je pa vse nadoknadiluser posted image user posted image user posted image
Zdaj so že vsi zunaj, jaz pa mal na kavču, potem pa počasi za kosilo pripravljat. Danes bo po res dolgem času musakauser posted image njami. Sicer sem pa še tako sita od zajtrka, da se mi tud premišljevat ne da o hrani, kaj šele pripravljatuser posted image končno je pa sonček in je princesa zunajuser posted image je čisto znorela ko jo je prišla mama iskat in smo čevlje gor dajaliuser posted image to bi mogla enkrat posnetuser posted image

Buči, upam da ne bo kaj hujšega s Tilnomuser posted image user posted image user posted image
Misar user posted image za dudo! Jaz sem ji pa ravno včeraj novo kupilauser posted image tako večjo za njeno starost... saj ni krize, mislim da tudi ponoči ne bi bla, samo naj jo še mal imauser posted image
Stipe, samo da ste uživali. user posted image pozdravi ženouser posted image

Moj ima pa oktobra okroglo, skoraj na moj PDP in ne vem kako bomo to speljaliuser posted image sigurno bojo nardil fešto, ko bom jaz v P in bo mir v bajtiuser posted image user posted image user posted image obe fešte skupaj... uf, to bo še pestrouser posted image

Lep vikend vsem, naj vam sonček napolni baterijeuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 11.7.2009 9:43:49 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.7.2009 14:14:57   
buči
Jaz imam pa taaaaaaaaaaaaaaaaaak glavobol! Že v četrtek bi morala dobit M, zdaj se kao nekaj pripravlja ... user posted image user posted image user posted image  Odkar sem dala ven mireno, kar noče bit ok. Prej sem imela obupne krče, zdaj pa skoraj migreno. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.7.2009 14:45:49   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jaz imam pa taaaaaaaaaaaaaaaaaak glavobol! Že v četrtek bi morala dobit M, zdaj se kao nekaj pripravlja ... user posted image user posted image user posted image  Odkar sem dala ven mireno, kar noče bit ok. Prej sem imela obupne krče, zdaj pa skoraj migreno. user posted image user posted image user posted image

buči user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam zadnje čase tudi tako boleče M, da je za znoret... a HB da samo prvi dan

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.7.2009 14:47:26   
Blacky*
mi smo iz tržnice... čakam da se škratek zbudi, ati dokončuje kosilce... njami... blitva, krompirček in fileji postrvi... jaz sem pa spekla borovničevo pito... sem imela še ene stare borovnice za porabit user posted image

no, upam, da mi uspe še perilo obesit in novo žehto pripravit, preden šibnemo za mizo in nato spet v akcijo... gremo še malo v šoping, priprave za morček so se že začele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.7.2009 15:46:55   
Februarka08
Buči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Blacky, pridni ste user posted image priprave za morčka... sem vam kar mal fovšuser posted image

Mi smo tudi ravno od kosila, bilo je odlično, samo kaj ko je toliko dela za tiste 10 min užitkauser posted image user posted image zdaj so pa ostali člani familije zunaj, 2 stroja cunj sta že suha in porovnana, 1 se pa zunaj suši. Jaz pa vodoravno, ker me ful spodaj boliuser posted image upam da bo po počitku boljeuser posted image

Aja, smo dal dons tamalo na vago in se je celo mal zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image upam da tako ostaneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.7.2009 16:42:31   
Blacky*

Buči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Blacky, pridni ste user posted image priprave za morčka... sem vam kar mal fovšuser posted image

Mi smo tudi ravno od kosila, bilo je odlično, samo kaj ko je toliko dela za tiste 10 min užitkauser posted image user posted image zdaj so pa ostali člani familije zunaj, 2 stroja cunj sta že suha in porovnana, 1 se pa zunaj suši. Jaz pa vodoravno, ker me ful spodaj boliuser posted image upam da bo po počitku boljeuser posted image

Aja, smo dal dons tamalo na vago in se je celo mal zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image upam da tako ostaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image naj se še malo poredi

tudi meni bi danes vaga pokazala več, ker sem se najedla kot user posted image ... pita je pa super... evo link če se bo katera spravila kaj podobnega delat:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6347&offset=20

Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.7.2009 20:27:24   
dolenjka
Čer user posted image

Mi se tudi pripravljamo na morčita, odrinemo ju3 okoli 12h user posted image user posted image user posted image in se vrnemo 2.8. user posted image
Večinoma so zadeve že spokane, zdaj sfiniširava s Stipetom, naloži v avto, ker bo zjutraj še pokosil zunaj in to bo to user posted image

Če se mi ju3 ne uspe nič javit se lepo imejte vsi ki odhajata ne morje in tudi tisti, ki ostanete doma user posted image Se tipkamo 3.8. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.7.2009 21:35:34   
srečka nosečka
čer, user posted image

midve samevava, ker je naš oči v nočni. user posted image

Mala že itak spi kot polhek, jaz pa sem PC okupirala. user posted image

Včeraj smo si dali duška napoooolno. Smo šli s sestrično in njenim dragim na Lent in je bilo megalomansko. user posted image Takoj za ponovit. user posted image
Najprej LCM AIRSHOW s Petrom Podlunškom. Ta tip je zmešan do konca. Kakšne pa on vzganja z letalom v zraku user posted image user posted image user posted image user posted image , kapo dol pred vsemi. user posted image

No, pol pa smo veselo nazdravljali do 3.00 zjutraj. user posted image Moram priznat, da je noro pasalo. user posted image O počutju danes pa bolje, da ne govorim. user posted image

Sva se okoli 11 ure spokala po tamalo, vzela babico in sestro in smo šli na kosilo. Pol pa gasa domov spaaaat. Z malo vred. user posted image

Ni čudno, da sem sedaj kot sova. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.7.2009 22:40:22   
Blacky*
evo, nove slikce sem naložila v album, pa še na FB-u objavila user posted image , zdaj grem pa lahko počivat

jutri bo spet dolg dan... non stop v akciji user posted image

lahko nočko vsem user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
12.7.2009 13:14:58   
lillchy123
dan user posted image

sam da povem, da greva zdele spat, ko se frajerček zbudi, pa pičiva v ZOO. če ma še ktera podobne plane, mi lohk pusti sms, pa skupi mulčke lovimo user posted image

moj gsm. 040/412-562, šifra: samo resni user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
12.7.2009 13:29:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan user posted image

sam da povem, da greva zdele spat, ko se frajerček zbudi, pa pičiva v ZOO. če ma še ktera podobne plane, mi lohk pusti sms, pa skupi mulčke lovimo user posted image

moj gsm. 040/412-562, šifra: samo resni user posted image user posted image

joj, mi smo bili pa včeraj, danes naj bi pa šli avione gledat... če ne bo kakšne spremembe... pa moji mami svečko prižgat

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
12.7.2009 14:17:09   
lillchy123
blacky, midva sva tud mislila it včeraj, pol je pa neki pihal, pa v shoping sva morala.... škoda, če si pa premislite, pa javite. kam pa greste gledat avione? Luka je tud čist nor nanje. tle pr nas na nekih deset, petnajst minut letajo. in koj ko ga sliši se začne smejat in ga s prstkom po nebu iskat user posted image  kokrkoli glavno da uživate! user posted image

stipe,sorry za zamudo, pa vseeno VSE NAJBOLJŠE! bomo nazdravli pol kar v paketu še za rojstvo sinčka user posted image

sn, user posted image user posted image user posted image  sožalje.

kakšne maste rokavčke za user posted image ? mi smo kupili neke 1,2,3, pa se mi zdi, kokr da ga ne držijo dost iz vode. se mi zdi, da če ga ne bi držala, da bi se kar potopiluser posted image ker v fredovem obroču pa ni šans, da bi bil. a je možno, da bi mu mogla kupit že dvojko, da mu je enka že premajhna, pa mu zato ni všeč?

grem dej še kej nardit

uživajte v sončkuuuuuuuuuu user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
12.7.2009 14:49:23   
bamby
lilči, fredov obroč (rdeč) je do 3. leta. Jaz bom Anaji tudi probala dat rokavčke ravno te, ki si jih ti omenjala 123 rumene barve. Če ne bo šlo, bomo pač še letos v fredovem.

Anaja spi, pol se bomo pa odpravili nekam ven, pa še ne vemo kam user posted image . Zdaj se sladkam s sladoledom, čaka me še pol stroja cunj za obesit, pol pa upam, da sem frej za danes.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.