buči
|
Sem kar malo depresivna zaradi tega dežja! Ampak sem gledala vreme za drug teden, je od jutri dalje na morču sonček, vsaj do četrtka, do koder jim seže prognoza. Aljaž je bil nor na dude. je imel kar tri naenkrat. Eno v ustih, ostali dve v rokah. Ko mu je padla ven, je pač našel drugo v postelji in si jo vtaknil v usta. pri nekje 17 mesecih je bil pa ful prehlajen, tudi dihat ni model. Sva mu vzela dude, ker se je davil, če si jo je dal v usta. Pa je pač kar čez noč pozabil nanjo. Pravi trenutek pač ... Saj bo tudi pri vaših. Tudi s hrano gre pri njem na bolje, ampak traja. Če bi meni pred 3,5 leti eden rekel, da se bo do 5. leta zrihtalo, bi ga v rit sunla, ampak je res. Zdaj je že celo pico, ki so jo sam pripravi, pa tooooliko paradižnika si da gor, da mene pobira, sicer pa ni ljubitelj zelenjave, sadja sploh ne je. Ampak ima dan za makarone, meso, jogurte ... Zdaj pa Tilen nekaj štrajka s hrano, danes ni skoraj nič pojedel, bomo videli, če bo mesek v omakci kaj palil. Sem pa pridna, sem včeraj že stenstala piščanca za na morje, da potem na hitro naredimo rižoto, pa danes faširanca, da bom imela tam manj za kuhat. KAKO NA MORJU SHRANITE ZDRAVILA? Probem je namreč, da je v šotoru ful vroče, da se svečke stopijo. Jaz sem do zdaj sicer vse dala kar v hladilnik, samo ne vem, če je to ok, ker potem doma jih dam pa spet v omaro, pa 2x v avtu se vse prepaca ...