|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
10.7.2009 6:54:53   
blaža
jutro!

Da ne slišim več niti ene , da mi pojamra glede spanja!

Blaž je spet vstal ob 5ih. Prej je spal do 5.15, danes pa kar ob petih. In ni pomagalo, da smo ga kregali, da naj spi dalje, ker je začel prepevat in čez en cajt klicat Matijo, da smo ga morali vzet k sebi v posteljo in itak, da ni spal več, samo rogovilil je po postelji.user posted image

ma se mi spi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vreme je tudi fenomenalno. Piha in spet dežuje, pa vse črno je naokoli. Še dobro, da sem fraj in grem s kolegico čez, ki če ne bi bla res depresija.user posted image

Alo lep dan vam želim, pa da bi nehal padat dež!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.7.2009 7:44:17   
buči
Jutro. veste, drage moje, tole spanje se počasi uredi. Aljaž je bil vsa leta zgoden, vstajal je pred 6., zdaj pa kar vleče, danes naprimer še spi. Je odvisno od dneva. Sva pa ugotovila, da če gre bolj pozno spat in je utrujen, bo slabše spal in tudi zjutraj bolj zgodaj vstal. Midva sva nekako začelo vstrajat z nekim "urnikom": Tilen gre malo prej v posteljo, ker ima samogovore, ko se uspava, ko zaspi, sledi še Aljaž. On res najkasneje do 21.15. Zadnje 2 dni ga pa itak biksa čez dan, tako da kazensko zvečer ne sme gledat tv in je šel že 2x spat pred 20.30. Milina!

sn, iskreno sožalje!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.7.2009 8:27:36   
itata
jutro,
včeraj se niti pod razno nisem uspela priklopit na net. neki mi je štrajkal v službi. pol sem imela pa itak opravke. zvečer sem že taka koma, da sem ob 21.30 sam dol padla. kaj čmo. tko da ja, ne se pritoževat punce glede spanja vaših otrok, če vam lepo spijo čez noč...
mene je jakob včeraj skoz "hecal", ker je že ob 19.30 govoril, da gre ninat in me vlekel proti postelji. kar je mal zgodi za njega. ampak ok. jedel je že, zrihtan je tudi že bil, pa sva ležala pa brala knjigico, pol je pa še mal vstal in se igral, sem si mislila kaj si me pol na posteljo vlekeluser posted image  - itak ne gre nikol pred 20h spat - ob 20.30 je bil pa fertik - jaz pa tudiuser posted image
sem bila v cityparku včeri. razočarana nad popusti na otroškem oddelku HM, nič od nič. ima pa zato tape o'leil al kako se že napiše vse -50% in kar precej izbire. je dobil kavbojke, 2 majice z dolgimi rokavi in prehodno jaknico - vse skupaj je bilo pa 27 euruser posted image  zdej moram sam še ugotovit, če so tudi kakšne superge na razprodaji otroške al ne??? to si upam kupit v večji številki, drugo itak ne, če ne vem kolk bo mel nogo jeseni.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.7.2009 8:28:30   
itata
SN: sožalje user posted image  jaz si to tko težko predstavljam, ker sem totalna "fotrova punčka"...

Stipe: vse naj naj - včeri mi ni uspeluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.7.2009 8:32:29   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jutro!

Da ne slišim več niti ene , da mi pojamra glede spanja!

Blaž je spet vstal ob 5ih. Prej je spal do 5.15, danes pa kar ob petih. In ni pomagalo, da smo ga kregali, da naj spi dalje, ker je začel prepevat in čez en cajt klicat Matijo, da smo ga morali vzet k sebi v posteljo in itak, da ni spal več, samo rogovilil je po postelji.user posted image

ma se mi spi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vreme je tudi fenomenalno. Piha in spet dežuje, pa vse črno je naokoli. Še dobro, da sem fraj in grem s kolegico čez, ki če ne bi bla res depresija.user posted image

Alo lep dan vam želim, pa da bi nehal padat dež!

Blaža, naš je tudi tako zgodaj vstajal... zdaj ga dam pa spat eno uro kasneje in spi dalj... danes npr. do 7:45 user posted image user posted image , res pa je da včeraj ni zaspal ob 20:00, ampak ob 20:45... pa še to se mu pozna koliko spi čez dan... če spi več kot uro in pol bo ali šel kasneje spat ali prej vstal... toliko sem zaenkrat naštudirala... user posted image

Tukaj tudi dežuje in je vreme za user posted image , mi pa servis avta, pa fizioterapijo, pa frizerja... mah.... bom kar taksi poklicala user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.7.2009 8:35:17   
Blacky*
dobro jutro user posted image ,

mah kakšen dež... joj joj joj

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.7.2009 8:37:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
včeraj se niti pod razno nisem uspela priklopit na net. neki mi je štrajkal v službi. pol sem imela pa itak opravke. zvečer sem že taka koma, da sem ob 21.30 sam dol padla. kaj čmo. tko da ja, ne se pritoževat punce glede spanja vaših otrok, če vam lepo spijo čez noč...
mene je jakob včeraj skoz "hecal", ker je že ob 19.30 govoril, da gre ninat in me vlekel proti postelji. kar je mal zgodi za njega. ampak ok. jedel je že, zrihtan je tudi že bil, pa sva ležala pa brala knjigico, pol je pa še mal vstal in se igral, sem si mislila kaj si me pol na posteljo vlekeluser posted image  - itak ne gre nikol pred 20h spat - ob 20.30 je bil pa fertik - jaz pa tudiuser posted image
sem bila v cityparku včeri. razočarana nad popusti na otroškem oddelku HM, nič od nič. ima pa zato tape o'leil al kako se že napiše vse -50% in kar precej izbire. je dobil kavbojke, 2 majice z dolgimi rokavi in prehodno jaknico - vse skupaj je bilo pa 27 euruser posted image  zdej moram sam še ugotovit, če so tudi kakšne superge na razprodaji otroške al ne??? to si upam kupit v večji številki, drugo itak ne, če ne vem kolk bo mel nogo jeseni.

to pa tudi mene zanima, če katera kaj zve naj prosim javi user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.7.2009 8:39:07   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

tudi mi imamo vreme za user posted image .
Je pa petek user posted image , kar pa tudi nekaj šteje, a ne?

Upam, da se vreme do popoldneva zrihta, ker bi rada šla na Lent, kjer je nek "letalski miting".
Morda me še kak pilot vzame sabo na vožnjo. user posted image
Potem pa dava Lano k babici na nočitev mi pa nazaj na festival. user posted image

itata - koliko večje superge pa mu ti nabaviš? Sem zjutraj ugotovila, da bi Lana tudi kakšne nove potrebovala. Al naj ji raje kar škornje nabavim, ker je tak mraz. user posted image

blacky - lepo vse zrihtajte

stipe - z zamudo - VSE NAJ NAJ NAJ user posted image

punce vam pa hvala za sočustvovanje in izrečena sožalja user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.7.2009 9:07:14   
itata
SN: mu jih še nisem. poletne sandalčke je dobil od sestrične in sestrice ene supergice. zimske pa bolj malo verjetno in "pametno" da tkole deduje. tko da sem gruntala, da bi mu vzela superge - k se praktično celo leto nosijo - mal večje v 23 ali 24 številki - ampak to će bi jih na razprodaji dobila - kar moram pa še najtuser posted image  sporočim kako bo šlouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.7.2009 9:23:58   
misar
dobro jutro

ja in ti blaža mi jamraš okoli spanjauser posted image user posted image  babji. jaz bi dala vse, da bi naš otrok ponoči spal več kot 2 uri v kosu user posted image user posted image user posted image . ej skoz je neki...zadnje dni skoz ponoč joka in govori dudu dudu (duda) in pol jo vsi iščemo to nesrečno dudo...sem se odločila, da je očitno pravi čas, da ukinemo to dudo, da bomo spet kej spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sicer pa je vse bp.

imamo se super in vikend je že pred vratiuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.7.2009 9:52:44   
Februarka08
Jutro.

Glede spanja imate pa res nekatere še vedno sranjeuser posted image midva z mojim se zbudiva čisto polomljena, zaspana, brez volje, pa tamala spi med vikendom od 7-8user posted image kaj bi blo, če bi se zbudila ob 5h, ali pa se ponoči skoz neki zbujalauser posted image ma si sploh ne predstavljam... ne vem kako bomo potem z user posted image to zrihtal?user posted image V glavnem, zaspala je tam nekje ob 20.30 včeraj in spala do 8.20 pa še to sem mogla s posodo začet mal bolj na glas zbijat da se je počasi prebudilauser posted image ponoči se je 1x zbudila, zgleda jo je pes zbuduuser posted image ampak saj jaz morm itak it mehur spraznit, tako da morm tako ali tako vstatuser posted image glede spanja se res ne bom pritoževala... je pa tko, eden otrok je za nekaj ˝dober˝, drugi pa za drugo stvar. Naša npr. za spanje, za hrano pa neuser posted image

Princesa je šla h kolegici in njeni hčerkici se mal preganjatuser posted image upam da bo pridnauser posted image jaz pa kot ponavadi... preganjam dolgčasuser posted image

Uživajte v petku, vreme pa odmislimo ker bo drug teden vročeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.7.2009 9:53:19   
srečka nosečka
misar - te dude ponoči so pa res grrrr
Jaz jo včasih tudi iščem kot nora po postelji. Drugače pa imamo vedno kakšno zraven postelje. user posted image
O ukinitvi pa tudi jaz razmišljam, čeprav jo ima res samo še zvečer za spanje.

a vidve se še kaj dojita?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.7.2009 10:08:03   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Jaz jo včasih tudi iščem kot nora po postelji. Drugače pa imamo vedno kakšno zraven postelje. user posted image

jaz sem zadnjič pop***** ponoči ko je nisem najdlauser posted image in pol budala, ker se nisem že prej spomnila, sem na zunanjo stran posteljice nalimala tist kaveljček k ga maš v kuhinji za obesit rokavice ipd... in ko ji zvečer dudo ven vzamem, samo gor obesim in tako vedno vem kje je, če jo ponoči rabiuser posted image user posted image user posted image sem pa tudi jaz razmišljala o ukinitvi, čeprav jo ma samo za spanje, pa si mislim, ma naj se še malo pocrkljauser posted image je tud zobarca rekla da do 2-eh let majo komot lahko dudo in flaško, tko da... itak bo zdaj kmal user posted image in bo mel dudo in ne vem kako bo potem sprejela, če jo bo on lahko imel, ona pa ne več za ponočiuser posted image ne vem, jo bomo raje pol skenslali...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.7.2009 11:03:30   
misar

Ne ne dojiva se več, zdaj je bilo dva meseca, kar sva nehali. Jaz bi še dojila, sam je tamala bla tako tečna za joško, da mi jo je nostop ven vlekla pa težila zanjo. ampak res non stop in je ratalo hudo tečno. se je celo zgodilo, da mi jo je sred arabske tunizije ven potegnila na tržnici. no in takrat sem rekla, zdaj je pa dost in sva nehali. ni blo neke hude panike.

dudo mamo pa tud mi sam za spat pa hudo silo v avtu,ampak to ponoč je ratala pa bedarija, ko ne počnem drugega ko skoz to dudo iščem.
glede na to, da sicer čez dan ne rabi dude upam, da ne bo neke sile jo odvadit.

bomo vidli so rekli slepi.

februarka si rekla, da vi ste za spanje pa niste za jest. hmmm mi nismo niti za spanje niti za jestuser posted image user posted image user posted image

in kaj ste ugotovili a ima parazite?

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.7.2009 11:06:13   
Februarka08
Misar, nismo še nič ugotovili, ker naj bi bili rezultati šele drug teden... bomo vidli je reku slepuser posted image a vi tud niste preveč ješči?user posted image No dobr, potem pa tist pregovor ne veljauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
10.7.2009 12:28:14   
itata
kje in kako je pa kej listek?????

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1166
10.7.2009 12:29:58   
buči
Sem kar malo depresivna zaradi tega dežja! user posted image user posted image  Ampak sem gledala vreme za drug teden, je od jutri dalje na morču sonček, vsaj do četrtka, do koder jim seže prognoza. user posted image user posted image

Aljaž je bil nor na dude. je imel kar tri naenkrat. Eno v ustih, ostali dve v rokah. Ko mu je padla ven, je pač našel drugo v postelji in si jo vtaknil v usta. pri nekje 17 mesecih je bil pa ful prehlajen, tudi dihat ni model. Sva mu vzela dude, ker se je davil, če si jo je dal v usta. Pa je pač kar čez noč pozabil nanjo. Pravi trenutek pač ... Saj bo tudi pri vaših. Tudi s hrano gre pri njem na bolje, ampak traja. Če bi meni pred 3,5 leti eden rekel, da se bo do 5. leta zrihtalo, bi ga v rit sunla, ampak je res. Zdaj je že celo pico, ki so jo sam pripravi, pa tooooliko paradižnika si da gor, da mene pobira, sicer pa ni ljubitelj zelenjave, sadja sploh ne je. Ampak ima dan za makarone, meso, jogurte ... Zdaj pa Tilen nekaj štrajka s hrano, danes ni skoraj nič pojedel, bomo videli, če bo mesek v omakci kaj palil.

Sem pa pridna, sem včeraj že stenstala piščanca za na morje, da potem na hitro naredimo rižoto, pa danes faširanca, da bom imela tam manj za kuhat.

KAKO NA MORJU SHRANITE ZDRAVILA? Probem je namreč, da je v šotoru ful vroče, da se svečke stopijo. Jaz sem do zdaj sicer vse dala kar v hladilnik, samo ne vem, če je to ok, ker potem doma jih dam pa spet v omaro, pa 2x v avtu se vse prepaca ... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
10.7.2009 12:52:20   
srečka nosečka
buči - a misliš tiste svečke za v ritko, proti bolečinam in vročini?
Če je to to, pol je bolj enostavno, da vzameš sirup. Moje mnenje.

Meni je tudi ena lekarnarica rekla, da je za tako velike bolje sirup, ker svečko moramo res pravilno in dovolj globoko vstavit v ritko, ker drugače jih peče. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 10.7.2009 12:55:58 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
10.7.2009 12:55:17   
buči
Aljaž zbruha sirup, pa še Voltaren ima, tako da moramo imet svečke ...

< Sporočilo je popravil buči -- 10.7.2009 12:56:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1169
10.7.2009 12:57:47   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Aljaž zbruha sirup, pa še Voltaren ima, tako da moramo imet svečke ...

user posted image

Kaj pa morda tista hladilna torba za v avto (ko jo priključiš)? Pa vsake toliko, ko se peljete, bo pohladilo in malo hlad držalo.
Druga ne vem user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
10.7.2009 13:26:44   
Februarka08
Itata, tud mene zanima kako je kaj Listek familiyuser posted image
Buči, pridna si, da takole kuhaš za na morje, saj je res fino, da je potem že vse pripravljeno... mi bomo letos bolj na izi, da ne bom stala za šporgetom. No, seveda če bomo šli. Tako da bojo bolj makaroni na sporedu in kaj takegauser posted image bomo že zdržaliuser posted image uf, glede svečk in tega pa jaz tud ne vem... jaz bom sirup vzelauser posted image

Kosilo se kuha, čokolada spet v želodčku, da ima zdaj user posted image plesne vajeuser posted image , jaz pa kavč peglamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1171
10.7.2009 14:12:17   
srečka nosečka
Sem kar med službo do kolegice v porodnišnico skočila user posted image , ki je v sredo povija hčerkico. user posted image
Mala je tako luštna, da bi jo kar pojedel.
Pa sploh si več ne predstavljam, da je bila moja pikica kdaj tako malena. user posted image  user posted image

Rojstvo je res en prečudovit dogodek, zame RES najlepši. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1172
10.7.2009 15:55:52   
bamby

user posted image user posted image user posted image   Kdaj bo pa Lana dobila bratca ali sestrico???

buči, glede na to, da greste kampirat s šotorjem ti res ne vem povedat, kako z zdravili. Mi smo bili lani v app, pa sem jih imela normalno, nič v hladilniku.Jaz nobenih zdravil ne hranim v hladilniku, niti AB ne. JIh pa poleti res nismo rabili.
Predvidevam, da boste šotor postavili v kakšno senco. Morda ne bo tako vroče. Poizkusi najti kakšen hladen kotiček za te stvari, nekje pri tleh. Če boš pa imela hladilnik, pol pa kar v hladilniku hrani. Za po poti jih pa daj v hladilno torbo.

Glede dude: Naša je tudi nora nanjo, pa ne samo ponoči, tudi čez dan jo hoče imet. Za ponoči sem ji kupila tiste nočne, ki se jim sveti obroč, da jih je lažje najti. Eno imam na nočni omarici, če slučajno prejšnje ne najdem. Ne vem, pri Timu nisem imela tako hudega odvisnika, zdaj se pa bojim, če ji jo začnem ukinjat, ne bom s tem nič dosegla, ker bomo slabe volje prav vsi: ona , ker je ne bo dobila in jaz, ker ne bo dala miru.

Danes je bila spet v vrtcu. Me zanima, koliko časa bo zneslo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1173
10.7.2009 15:59:25   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

user posted image user posted image user posted image   Kdaj bo pa Lana dobila bratca ali sestrico???

user posted image  ta je dobra user posted image

verjetno bo edinka user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
10.7.2009 15:59:54   
srečka nosečka
Lep popoldan vam želim, jaz grem domov in potem v lifeee user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.