|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
8.7.2009 13:19:23   
itata
lilči: igrače imaš s sabo. tam jih ni - to je SAMO bazenuser posted image  drugo pa kokr si narediš... pa ne pozabi za pit in kakšen prigrizek - za lukata mislimuser posted image
fen je pa v preolačilnici. to pa je.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
8.7.2009 13:22:44   
itata
jakobu pa zdej ven še trojke 2 rasteta, drugo je pa že vse ven pokukalo...
kdaj pa 5-ke zrastejo? od mojga ni še stara 3 leta pa jih ima že vse...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
8.7.2009 13:32:45   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

V glavnem polna usta zob, sam jih noče uporabljatuser posted image

faca si - temu pa sem se res nasmejala user posted image

morm se mal probat nasmejat...user posted image

Lilchy, mmm, nagradauser posted image le kaj bi to bilouser posted image user posted image samo da malo poje, sem takoj boljše volje in si kar oddahnem. Ko ji rečem, pridi, gremo kosilo papat, ona pot pod noge in piči mikiuser posted image da vidi krožnike, jo kar mineuser posted image se tolažim s tem da jo bo enkrat prijelo in bo takrat bolje jedla... saj mi pravijo, ko bosta 2, bo ful več pojedla... samo kje je še to, ko bosta oba sedela pri miziuser posted image

No, zdaj je pa zaspala??? Po uri in pol, ko sem ravno hotla ponjo ituser posted image se je guncala in smejala v postli pa pela, pa kure oponašala, pa ni da ni, zdaj bi pa sigurno spala do 16h, če bi jo pustila! O ne...

Nič, grem mal za šporget...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1103
8.7.2009 13:32:59   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

a tako hitro user posted image  ?
Sem mislila, da imamo zdaj nekaj časa mir z zobki. user posted image  Ima že 16 zobkov.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
8.7.2009 13:37:28   
srečka nosečka
februarka - kaj pa če Lariso malo "vklopiš" v gospodinjsko delo? Da pomaga kaj pomešat v kuhinji, ko ti kuhaš. Si sama pripravi krožnik na mizi, pa prtiček in podobno.
Morda bo kaj palilo, da dobi zanimanje za hranjenje.

Drugače pa se ne sekirat, samo da je deklica nasmejana in živahna.  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
8.7.2009 14:23:31   
Blacky*
dan

se nisem nič javila, ker so nas včeraj klicali iz vrtca da je Val zakuhal... 38,4... no saj smo imeli nekaj časa mir pred vsem boleznim, virozam, a vseeno ni nič kaj fino

Jaz sem imela full gužvo v službi pa je moj skočil ponj in je bil res tak bogec... no pa mu je naraščala do 39, sva mu dala svečke... ker najhitreje primejo, a ni ravno navdušen nad njimi , tako grem danes v lekarno po calpol, ker sem ga na morju pozabila v hladilniku. Ob 23 je zakuhal na 40, zjutraj se je pa zbudil in je bil ok. Preventivno sva ga zadržala doma in ga nisva dala v vrtec.

Zobki najbrž niso, saj jih imamo 16. A glede na to kar je Itata napisala, bi lahko bile tudi petke... pri nas gre vse hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 1106
8.7.2009 14:24:07   
itata
jaz si sploh ne znam predstavljat kako bi to zgledal, da bi našga kar pustila, da je sam v postelji, pa da bi se še zabaval ob tem eno uro pol pa zaspal... nič jasno...
zobek en mu pa že skor ven gleda pa kr tko plava dlesen zgleda. ful hec. pa ene dva dni po tem, ko mu dlesen predre, mu kar kri še teče našmu. na srečo vročine pa tega ne dobi. spi pa itak neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1107
8.7.2009 14:24:36   
Blacky*

a tako hitro user posted image  ?
Sem mislila, da imamo zdaj nekaj časa mir z zobki. user posted image  Ima že 16 zobkov.

meni je tudi to hitro, no javim če so slučajno petke pri nas na pohodu in je bila zato včeraj vročina...

Neposredna povezava do sporočila: 1108
8.7.2009 14:30:47   
Blacky*

jaz si sploh ne znam predstavljat kako bi to zgledal, da bi našga kar pustila, da je sam v postelji, pa da bi se še zabaval ob tem eno uro pol pa zaspal... nič jasno...
zobek en mu pa že skor ven gleda pa kr tko plava dlesen zgleda. ful hec. pa ene dva dni po tem, ko mu dlesen predre, mu kar kri še teče našmu. na srečo vročine pa tega ne dobi. spi pa itak neuser posted image

jaz tudi ne user posted image user posted image , ker po moje bi kdo kam klical, ali na csd ali na policijo... da nekaj ni ok, da nekaj delamo otroku, ali pa da je sam... ker tako kruli user posted image

zvečer npr. imamo cel obred, po večerji in vsemu čiščenju, pranju, ščetkanju, česanju je na vrsti flaška v postelji (ne vem kako bomo to prekinili, a se ne sekiram, ker enkrat pač bo)... ko jo popije mu probam uturiti še malo vode... zaradi zobk... nato pa ga malo božam ali pa samo sedim zraven, on pa počasi tone v spanec. Če slučajno vstanem in on to sliši, reče mami čiči... ma ti gliston... in mami čiča... in to lahko ponoviva nekajkrat... ko zaspi pa spi do jutra... no kdaj pa kdaj se zbudi tudi vmes, predvsem če se ob prestavljanju iz ene strani (beri metanju) udari ob rob postelje oz. ograjico. Spi pa lahko ali do 6 ali pa celo 9... odvisno od dneva in kako so naravnane naše obvezsnoti user posted image

aja... od rojstva naprej spi ob uspavankah Slavka Avsenika ml. (no čisto na začetku je imel zvezdico, nato pa ta cd) ... to je zakon in vedno igrajo in to je njegov znak za odjavo user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.7.2009 14:31:45   
Blacky*
buči ma ja, ta vreme nam čisto kvari plane... če ne prej pa ko pridemo iz dopusta... sredi avgusta user posted image , mi bomo sigurno kaj tam... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.7.2009 14:42:03   
itata
blacky: ti sam čičaš, on pa muziko posluša. sej to je čist kul. midva pa knjigico čitava, pol se pa še mal objameva in zapojeva uspavanko ali dve. pol je pa ponavad že koma. sem končno pogruntala tele ure njegove. zdej ga ruknem v banjo okol 19.30, pol še lahka večerja, mal čez 20h pa ležanje v postelji in med čitanjem knjigice še mal mleka popije (mu ga redčim z vodo). pol pa enkrat rabi 5 min da zaspi, enkrat pa 20. več pa zelo redko. pa je to zdej kar ok v primerjavi s kolobocijami, ki sva jih včasih imela... tam okol 20.30 je njegova ura za adijo. ponoč pa itak skoz kej, tko da tist pustimo. če že ko greva ležat vmes vstanem in odprem okno recimo, se itak že dere mami mami mami... tko da mene flaška zvečer še najmanj skrbi... bom mu pa ta veliko postlo gor prinesla po dopustih, da bom jaz k njemu hodila in pol nazaj v zakonsko, ne pa njega v zakonsko vzemala... sodeč po izkušnjah drugih mamic takihle nespečnežev sem še za kakšno leto "pečena" s temle zbujanjem njegovim nočnimuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.7.2009 16:11:47   
buči
Ne boste verjel, da smo bili celo eno uro na sprehodu! Celo!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.7.2009 19:46:02   
Blacky*
čeeeeeeer,

danes bo se iz otroške sobe slišalo ati čiča, ati čiča... ja, ati ga danes daje spat user posted image user posted image , jaz grem pa juhco že za jutri skuhat, zelenjavno... s prevlado cvetače, kolerabe in korenja... njami, njami...

Lep večer vsem

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.7.2009 20:50:42   
Februarka08
Čer.

Joj, upam da tamala zdaj zaspi, tole uspavanje pri nas kar traja in traja, z razliko od včasihuser posted image zdaj smo ji še flaško ukinli zvečer in je sploh mal kaosa, tako da mormo to skoz dat, pa bouser posted image

Cel dan, ampak res, cel dan sem imela obiske. Prvi so prišli mal čez 9 zjutraj, zadnja je odšla ravnokaruser posted image no za jutri imam pa še bivšo sošolko napovedano tako da mi ne bo dolgčasuser posted image samo je pa problem, ker nisem nič počivala danes, saj sem sedela, ampak to ni to. Upam da bo vse ok. Da ne omenjam da že cel dan temu primerno nekaj meljemuser posted image ker očitno prej tortica ni bla dovolj, sem mogla še mal čokolade, zdaj mam pa še breskevuser posted image user posted image eh... čez 3 mesce tko ne bom nič smela, morm zdajuser posted image

Je pa princesa nekaj kosila pojedla, zdaj ji natikam na njeno vilico in tisto je najbolj zanimivo, pa še nov krožnik ima in je važnauser posted image pa mal palčk in smokijev je pojedla čez dan, pa prejle nekaj večerje, tako da kar finouser posted image sicer se je prejle drla da ravno toliko da ni začela bruhatuser posted image ampak smo jo hitro ustavili.

Nič, breskev čaka, mojga ni, z nečim se morm zamotituser posted image

Nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.7.2009 21:20:14   
mesecnica
Čer.

Se javljam po 100-tih letih user posted image .
Mi smo tudi že z dopusta nazaj. Smo bili 14 dni na Lošinju in je bilo super. Na začeku je bilo 3 dni bolj mrzlo, potem pa čedalje bolj vroče. Moram rečt, da sem navdušena nad Nerezinam. Jaz sem bila namreč prvič. Ma za otročke je to res raj - igral eno morje in sicer tik ob morju, plažica full lepa - edina napaka je, da srečaš preveč poznanih user posted image . Ampak OK - mala je bila v glavnem full pridna - je spala tudi po tri ure čez dan. Pa ponoči nam je full lepše spala kot sedaj doma user posted image . Upam, da bomo šli pred jesenjo še za 1 teden.
Se pa moram pohvalit, da vas drugače redno berem in sem z vsem na tekočem user posted image . Za pisanja pa ni energije. V službi sem še vedno po 6 ur, potem letim po malo; pridem domov se do 20.00 ukvarjam z njo (če je vreme smo zunaj, drugače pač notri), potem pa jo damo spat. Jaz pa potem še za štedilnik, da skuham kosilo za naslednji dan za Luno. Pa občasno še likanje, pospravljanje... Potem pa še malo za PC - samo toliko, da kakšno stvar preberem - in potem spat. Takole zgleda moj delovni dan user posted image .
Luna je OK. Še vedno smo na strogi dieti in še vedno imamo kljub vsemu težave s kožo. user posted image
Ponoči se še vedno prebujamo za hranjenje.

Sem pa brala o Larisi - da bruha in nič ne je - ter hujša. Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Slučajno pa sem zasledila tudi tole na drugem forumu, pa bom kar skopirala:
Naš prvi, ki ni alergik, je bil rojen s 4.510 gr, pri 7 mes je imel dobrih 5, 5kg in napotnico za hranjenje po sondi. Meni se je mešalo od hudega, ker nihče ni našel pod soncem nobenega vzroka, otrok pa ni jedel. 2 žlički - fertik. Če sem zrinila 3. je zbruhal še prvi dve. Na vse živo je bil testiran, pa nič. Najhuje je bilo, da ni bil dojen, AM pa je zavrnil pri 4 mes, ni bilo, da nismo kupili. Navadnega mleka tudi povohal ni.  Potem sem po nasvetu ene stare med. sestre ukinila vse sokove in je v flašo dobil samo vodo in je počaaaaaaaaasi, res počasi, šlo na bolje. Pri enem letu je imel dobrih 7 kil in bil non stop bolan. Za nameček še spal ni, ne podnevi in ne ponoči. Koma od kome. No, potem se je pa pri 19 mes usedel za mizo, pograbil bedro, ga obglodal, pomlatil čez ene 3, 4 čevape in rekel "zej sem pa šit" in šel svojo pot. Od takrat dalje normalno je vs epo spisku, od A do Ž, prej sem pa kuhala, pacala, dodajala maščobo, pa strgala jetrca in vranice  pa ne vem kaj delala - brez učinka. Nikoli, tudi ko so kosti šklepetale, ni bil slabokrven, vedno pa zelo bolehen. Pa itak non stop v gibanju, saj je z 10 mes shodil ko star mornar.

Pa za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se beremo...

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.7.2009 21:37:16   
Februarka08
Mesečnica, lepo da si se mal javilauser posted image tole kar si skopirala, je res user posted image šele ko kaj drugega prebereš, vidiš da sam še nimaš takih problemovuser posted image user posted image
A vi pa še kar na dieti? Upam da se tudi Luna čimprej reši teh alergij, da bo lahko več jedla in bila zdrava punčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uf, pa hranjenje ponoči... si sploh ne predstavljam več. user posted image

Nič, zdaj pa v mižule še jaz, ker še komaj gledam...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.7.2009 21:37:21   
srečka nosečka
čer,

še malo javljanja od doma. user posted image
Midve za Lano sva bile popoldan pridne in sva 2,5 ure kolesarile. user posted image
No, jaz sem nažigala pedala, mala pa raziskovala okolico. user posted image

Sva šle še babico (mojo mamo) pozdravit in svečko prižgat mojem atiju. user posted image
Ja, nisem povedala, 14. bo že 1 mesec odkar ga več ni z nami. user posted image
Hudoooo je, ampak se tolažim s tem, da se je rešil trpljenja in bolečin. user posted image user posted image
Ga pa noro pogrešam, ker je res bil najboljši oče in prijatelj. Prav njemu sem največ zaupala in VEDNO mi je stal ob strani.
Ma, dosti o žalosti ....

mesečnica - lepo, da ste uživali na morju
Zdaj se pa kaj bolj pogosto javi, ker sem te že pogrešala.

blacky - ta vaš CD, kot znak za odjavo pa je user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.7.2009 21:45:35   
mesecnica
Uhhh - SN - moje sožalje za atija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - tole sem pa očitno spregledala prej.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.7.2009 21:47:20   
Blacky*

čer,

Midve za Lano sva bile popoldan pridne in sva 2,5 ure kolesarile. user posted image

Sva šle še babico (mojo mamo) pozdravit in svečko prižgat mojem atiju. user posted image
Hudoooo je, ampak se tolažim s tem, da se je rešil trpljenja in bolečin. user posted image user posted image
Ga pa noro pogrešam, ker je res bil najboljši oče in prijatelj. Prav njemu sem največ zaupala in VEDNO mi je stal ob strani.
Ma, dosti o žalosti ....

ja, pa še res je user posted image user posted image user posted image

da ne povem kakšna panika je bila, ko smo ga pozabili doma, ko smo šli k babi in dediju... nikjer ga ni bilo za kupit, na pošti (pošilja se pri telegramih) ga pa niso hotele prodati... brez telegrama... smo si hoteli kar telegram poslat user posted image , no potem so se nas nekako usmilile in smo ga dobili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.7.2009 21:49:34   
Blacky*
srečka nosečka... glede atija pa ti še tu izrekam sožalje.... drži se 

Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.7.2009 21:53:23   
srečka nosečka
hvala mesečnica in blacky user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.7.2009 21:55:07   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

Ma, dosti o žalosti ....

ja, pa še res je user posted image user posted image user posted image

da ne povem kakšna panika je bila, ko smo ga pozabili doma, ko smo šli k babi in dediju... nikjer ga ni bilo za kupit, na pošti (pošilja se pri telegramih) ga pa niso hotele prodati... brez telegrama... smo si hoteli kar telegram poslat user posted image , no potem so se nas nekako usmilile in smo ga dobili user posted image

to pa je res smešno, zakaj ga ne bi vam direkt na pošti to prodali user posted image
no, glavno, da je Val dobil znak za odjavo user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.7.2009 21:56:02   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image
pa spet ni ratalo, da bi bila milionarka user posted image

več sreče prihodnjič user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.7.2009 22:00:47   
Blacky*

user posted image user posted image user posted image
pa spet ni ratalo, da bi bila milionarka user posted image

več sreče prihodnjič user posted image

sem te ravno hotela vprašat če si slučajno kaj po Dornavi ali Brežicah kruzala user posted image

mah, vsaj ne boš imela težav kam z denarjem... pa enega kupa novih najboljših frendov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1124
8.7.2009 22:05:30   
blaža
srečka nosečka, sožalje za očeta. enkrat se spet srečata. user posted image

čer!

jaz sem se lotla slikat, ker je moj gledal Terminatorjauser posted image . joj ma kake filme moški gledajo, groza. ne maram znanstvene fantastike.user posted image

in sem se lotla slikat in to pred comp, ker sem nekaj kopirala oz sem si našla en motiv iz enega maila. grantna jabolka. Lušno, ma bom morala še dosti vadit, da postanem slavna user posted image . In sem bla pol huda na mojga, ki je reku, da ni dovolj globine. Ma sem rekla, če ne zna pomagat, kako naj popravim, da ne sme preveč kritizirat.user posted image ma zahec, ni panike, sej še ni končana, bom še malo popravla.user posted image

No to bo to. Zdej pa gremo spat, ki, če bo Blaž spet ob 5ih vstal, se mi bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.