mesecnica
|
Čer. Se javljam po 100-tih letih . Mi smo tudi že z dopusta nazaj. Smo bili 14 dni na Lošinju in je bilo super. Na začeku je bilo 3 dni bolj mrzlo, potem pa čedalje bolj vroče. Moram rečt, da sem navdušena nad Nerezinam. Jaz sem bila namreč prvič. Ma za otročke je to res raj - igral eno morje in sicer tik ob morju, plažica full lepa - edina napaka je, da srečaš preveč poznanih . Ampak OK - mala je bila v glavnem full pridna - je spala tudi po tri ure čez dan. Pa ponoči nam je full lepše spala kot sedaj doma . Upam, da bomo šli pred jesenjo še za 1 teden. Se pa moram pohvalit, da vas drugače redno berem in sem z vsem na tekočem . Za pisanja pa ni energije. V službi sem še vedno po 6 ur, potem letim po malo; pridem domov se do 20.00 ukvarjam z njo (če je vreme smo zunaj, drugače pač notri), potem pa jo damo spat. Jaz pa potem še za štedilnik, da skuham kosilo za naslednji dan za Luno. Pa občasno še likanje, pospravljanje... Potem pa še malo za PC - samo toliko, da kakšno stvar preberem - in potem spat. Takole zgleda moj delovni dan . Luna je OK. Še vedno smo na strogi dieti in še vedno imamo kljub vsemu težave s kožo. Ponoči se še vedno prebujamo za hranjenje. Sem pa brala o Larisi - da bruha in nič ne je - ter hujša. Februarka . Slučajno pa sem zasledila tudi tole na drugem forumu, pa bom kar skopirala: Naš prvi, ki ni alergik, je bil rojen s 4.510 gr, pri 7 mes je imel dobrih 5, 5kg in napotnico za hranjenje po sondi. Meni se je mešalo od hudega, ker nihče ni našel pod soncem nobenega vzroka, otrok pa ni jedel. 2 žlički - fertik. Če sem zrinila 3. je zbruhal še prvi dve. Na vse živo je bil testiran, pa nič. Najhuje je bilo, da ni bil dojen, AM pa je zavrnil pri 4 mes, ni bilo, da nismo kupili. Navadnega mleka tudi povohal ni. Potem sem po nasvetu ene stare med. sestre ukinila vse sokove in je v flašo dobil samo vodo in je počaaaaaaaaasi, res počasi, šlo na bolje. Pri enem letu je imel dobrih 7 kil in bil non stop bolan. Za nameček še spal ni, ne podnevi in ne ponoči. Koma od kome. No, potem se je pa pri 19 mes usedel za mizo, pograbil bedro, ga obglodal, pomlatil čez ene 3, 4 čevape in rekel "zej sem pa šit" in šel svojo pot. Od takrat dalje normalno je vs epo spisku, od A do Ž, prej sem pa kuhala, pacala, dodajala maščobo, pa strgala jetrca in vranice pa ne vem kaj delala - brez učinka. Nikoli, tudi ko so kosti šklepetale, ni bil slabokrven, vedno pa zelo bolehen. Pa itak non stop v gibanju, saj je z 10 mes shodil ko star mornar. Pa za vse bolančke . Se beremo...