Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:07:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pa spet ni ratalo, da bi bila milionarka več sreče prihodnjič sem te ravno hotela vprašat če si slučajno kaj po Dornavi ali Brežicah kruzala mah, vsaj ne boš imela težav kam z denarjem... pa enega kupa novih najboljših frendov predvsem za nove prijatelje me je najbolj skrbelo najbolj mi je žal, ker sem imela že odpoved za službo napisano, zdaj pa jo lahko strgam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:07:39
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz se tudi počasi odjavljam... čeprav moj cd še ne igra nočka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:09:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pa spet ni ratalo, da bi bila milionarka več sreče prihodnjič sem te ravno hotela vprašat če si slučajno kaj po Dornavi ali Brežicah kruzala mah, vsaj ne boš imela težav kam z denarjem... pa enega kupa novih najboljših frendov predvsem za nove prijatelje me je najbolj skrbelo najbolj mi je žal, ker sem imela že odpoved za službo napisano, zdaj pa jo lahko strgam ta je pa dobra, dobro da je že nisi oddala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:12:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža srečka nosečka, sožalje za očeta. enkrat se spet srečata. to si tudi jaz želim jaz pa verjamem, da bo tvoja slika lepa, saj si prava umetnica Jaooooo, če se bila Lana tako zgodaj zbujala kot Blaž. Jaz sploh nisem jutranji tip. Še sreča, da mala tako lepo spi, kot mami.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:12:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pa spet ni ratalo, da bi bila milionarka več sreče prihodnjič sem te ravno hotela vprašat če si slučajno kaj po Dornavi ali Brežicah kruzala mah, vsaj ne boš imela težav kam z denarjem... pa enega kupa novih najboljših frendov predvsem za nove prijatelje me je najbolj skrbelo najbolj mi je žal, ker sem imela že odpoved za službo napisano, zdaj pa jo lahko strgam ta je pa dobra, dobro da je že nisi oddala sem pa že znamko kupila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:15:12
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pa spet ni ratalo, da bi bila milionarka več sreče prihodnjič sem te ravno hotela vprašat če si slučajno kaj po Dornavi ali Brežicah kruzala mah, vsaj ne boš imela težav kam z denarjem... pa enega kupa novih najboljših frendov predvsem za nove prijatelje me je najbolj skrbelo najbolj mi je žal, ker sem imela že odpoved za službo napisano, zdaj pa jo lahko strgam ta je pa dobra, dobro da je že nisi oddala sem pa že znamko kupila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:15:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Še dobro, da sem rit dvignala in šla sok v hladilnik iskat. Sem našla not sčiščene gobe, ki jih moram za skrinjo zrihtat. Sem čisto pozabila nanje , moj se je pa tako potrudil in jih nabral.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:16:00
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj pa res bejbe in bejbon ... lahko noćko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.7.2009 22:32:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
lahko noč blacky Gobe pa so že obdelane in čakajo na juhico in ajdove žgance.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 6:49:47
|
|
|
|
blaža
|
Jutro!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 6:52:31
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene, že v akciji. Blaž se je zbudil spet ob 5.15, ma je pol še malo potegnil do 6.25 itak zdej pa gremo. smo že vsi vstali, ker, ko spijem kavico, ki se sedaj hladi, štartamo. Jutri sem pa fraj in grem s kolegico čez. gremo v eno trgovino z barvami, okvirji,... kot naš OBI, ma dosti boljša. Castorama se kliče. alo fajn se mejte in se beremo kej več ksno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 10:18:08
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Spet dež alo, alo, zdaj ga je pa res že dost, no bogi moj otrok, nič ne zadiha svežega zraka... ne eden in ne drugi Larisa se je neki zbujala ponoči, kar naenkrat ful jokala, nimam pojma kaj ji blo gotovo kakšne sanje... Ali katera prakticira tisto nočno lučko, ki se vtakne v vtičnico kako se kaj obnese ker sem porajtala da mora met zdaj vrata odprta, da je malo svetlobe, ker drugače jo je strah al kaj jaz vem... mormo kupit nekaj... Srečka nosečka, še moje sožalje ob izgubi očeta, zdaj je vaš in vas čuva. Naj ti bo to nekak v ˝tolažbo˝ čeprav vem da je težko, jaz se še zdaj ne morm sprijaznit da ni več moje mame, ki mi je bila kot mami in je velik prehit odšla ampak si govorim, čuva nas, misli na nas, tako kot mi mislimo na njo. Stipe, vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 10:18:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro! .......'falaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 10:20:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Stipe, vse najboljše! ....'falaaaaaaaaaaa!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 16:25:33
|
|
|
|
buči
|
Dan. Danes me je RR cel dan zaj , da se nisem mogla povezat! Stipe, sretna ti nova godina! Skoraj praznujetza s Tilnom, ima danes 17 mesecev ... Zdaj šibamo v nabavo, moramo Tilnu kupit nove čevlje, je noga zrasla. Spet. Pa za na morčka stvari. Končno v nedeljo gremo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 19:53:46
|
|
|
|
buči
|
Smo šli v Cicibana po nove čevlje za Tilna. Zdaj je imel 21, smo s copati še prejšnji teden šli na 22, sandale ima 22, superge za 21, ampak naj bi bila za polovičko večja št. In nam dajo v trgovini superge 23. ok, mali v redu hodi, kao 1 cm večji čevelj ... In potem pridemo domov, odprem škatlo in vidim, da imam 23 superge, ki jih je Aljaž imel točno 3x, ker smo jih kupili pozno jeseni in je bilo kmalu premrzlo zanje. Ah, bo že ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 20:01:50
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 20:03:28
|
|
|
|
bamby
|
SN, moje sožalje ob izgubi očeta . Sem se že spraševala kako je z njim, vprašat pa tudi nisem upala. stipe, tudi iz naše strani vse naj naj ! Zdej pa naj samo še kmalu penzija do tebe pride, pa velik zdravja, da boš lahko z vozičkom fural in !!!! Mi smo imeli včeraj internetni mrk . Danes je spet vse po starem. Anaja ima zgoraj 6 zob (manjkata trojki in petici), spodaj 5 (isto trojki, petici in ena štirica se ven preriva) Ravno zaradi te štirice imamo sedaj verjetno probleme, saj ima čisto nabreklo dlesen in res čisto malo manjka, da skozi predre. Do danes še ni šla v vrtec, saj je imela še včeraj dopoldan vročino. Ko je bilo govora ravno o tem, kdaj petice ven pokukajo: Anajina sestrična jih je dobila okrog 2. leta. Je možno tudi, da je bila že malce čez. Vsekakor bodo tudi te kmalu začele prodirat na svetlo. Danes je dopoldne spala le kako uro, ker jo je ati mogel peljati k mojim v varstvo za 1 uro. Itak jo je zbudil, zato je bila pa zdaj zvečer taka tečka, da je ni bilo za prenašat. Najprej smo bili malce zunaj in smo se šli igrat pred vrtec. Je danes osvojila drsanje po toboganu in kako se nanj pride . Ko je bil čas za domov, je bilo enega dretja . Doma sva se umili, sem ji pripravila mleko za jest (ker ga je omenjala), ma ji ni bil pomislih. Vse sorte sem ji omenjala, pa ji ni bilo nič prav. Pol sva končno ugotovili, da bi ona jedla jogurt. Dam še njej eno žlico in pol je mazila mal iz moje žlice, mal je s svojo zajemala in nosila v usta. Pol sem ji še malo čokolinota pripravila, pa ji spet ni bilo prav. Ma sem jo pol nesla kar spat, ker je bila res utrujena in je tudi v momentu zaspala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 20:58:30
|
|
|
|
Blacky*
|
stipe... sve najbolje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 20:59:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Tud mi mamo mir danes že od mal čez 20-to kar ne morm verjet, ker ponavadi smo mel seanse do 21-ih ali še čez danes sem ubrala drugo taktiko, upam da bo vsak večer uspevala je res hitro zaspala. Pa še opoldne je spala 3 ure!!! Sem jo mogla ob 15h kar mal zbudit zarad kosila... je bla revca spet čist mokra po glavici, v nedeljo jo mormo spet mal postrižt... Mojga ni, itak, zunaj še nekaj dela, je ves nervozen če more bit notri čez dan, ker sva mela obiske in potem zvečer mal nadoknadi Nič, grem mal tv pogledat, če je kaj pametnega, potem pa spat. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 21:01:20
|
|
|
|
Blacky*
|
drugače pa čeeeeeer, naš je končno zaspal... sem se prav pomatrala, da je šel v Pančevo... danes ni bilo dovolj mami čiča... pa še zdaj ma neko foro, da ga lahko samo jaz dam spat zdaj grem stroj pripravit, da ga zvečer zalaufam, ker ga je treba vsak dan preoblečt vsaj 2x ker vse zasvinja in imam že cel stroj cot ready to party upam, da je kaj pametnega na tv, ker moj je na enem koncertu in mi je dolgčas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 21:02:14
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Tud mi mamo mir danes že od mal čez 20-to kar ne morm verjet, ker ponavadi smo mel seanse do 21-ih ali še čez danes sem ubrala drugo taktiko, upam da bo vsak večer uspevala je res hitro zaspala. Pa še opoldne je spala 3 ure!!! Sem jo mogla ob 15h kar mal zbudit zarad kosila... je bla revca spet čist mokra po glavici, v nedeljo jo mormo spet mal postrižt... Mojga ni, itak, zunaj še nekaj dela, je ves nervozen če more bit notri čez dan, ker sva mela obiske in potem zvečer mal nadoknadi Nič, grem mal tv pogledat, če je kaj pametnega, potem pa spat. Nočko! in to je?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 21:22:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Tud mi mamo mir danes že od mal čez 20-to kar ne morm verjet, ker ponavadi smo mel seanse do 21-ih ali še čez danes sem ubrala drugo taktiko, upam da bo vsak večer uspevala je res hitro zaspala. Pa še opoldne je spala 3 ure!!! Sem jo mogla ob 15h kar mal zbudit zarad kosila... je bla revca spet čist mokra po glavici, v nedeljo jo mormo spet mal postrižt... Mojga ni, itak, zunaj še nekaj dela, je ves nervozen če more bit notri čez dan, ker sva mela obiske in potem zvečer mal nadoknadi Nič, grem mal tv pogledat, če je kaj pametnega, potem pa spat. Nočko! in to je? šla sem k njej, jo mal božala in nekaj zapela... to je trajal par minutk, je bla še čist budna ko sem šla ven iz sobe, sem pustila mal vrata odprte da je mela mal svetlobe in je bla čist tih pol je še neki zajamrala in sem se samo od deleč oglasila tok da je vedla da sem še kle in je bil mir. Zdaj pa pančka Jest sem pa od dolgčasja čokolado napadla to se tud še ni zgodil...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 21:31:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Tud mi mamo mir danes že od mal čez 20-to kar ne morm verjet, ker ponavadi smo mel seanse do 21-ih ali še čez danes sem ubrala drugo taktiko, upam da bo vsak večer uspevala je res hitro zaspala. Pa še opoldne je spala 3 ure!!! Sem jo mogla ob 15h kar mal zbudit zarad kosila... je bla revca spet čist mokra po glavici, v nedeljo jo mormo spet mal postrižt... Mojga ni, itak, zunaj še nekaj dela, je ves nervozen če more bit notri čez dan, ker sva mela obiske in potem zvečer mal nadoknadi Nič, grem mal tv pogledat, če je kaj pametnega, potem pa spat. Nočko! in to je? šla sem k njej, jo mal božala in nekaj zapela... to je trajal par minutk, je bla še čist budna ko sem šla ven iz sobe, sem pustila mal vrata odprte da je mela mal svetlobe in je bla čist tih pol je še neki zajamrala in sem se samo od deleč oglasila tok da je vedla da sem še kle in je bil mir. Zdaj pa pančka Jest sem pa od dolgčasja čokolado napadla to se tud še ni zgodil... za spanje in čokolado , kar privošči si
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.7.2009 21:34:26
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Tud mi mamo mir danes že od mal čez 20-to kar ne morm verjet, ker ponavadi smo mel seanse do 21-ih ali še čez danes sem ubrala drugo taktiko, upam da bo vsak večer uspevala je res hitro zaspala. Pa še opoldne je spala 3 ure!!! Sem jo mogla ob 15h kar mal zbudit zarad kosila... je bla revca spet čist mokra po glavici, v nedeljo jo mormo spet mal postrižt... Mojga ni, itak, zunaj še nekaj dela, je ves nervozen če more bit notri čez dan, ker sva mela obiske in potem zvečer mal nadoknadi Nič, grem mal tv pogledat, če je kaj pametnega, potem pa spat. Nočko! in to je? šla sem k njej, jo mal božala in nekaj zapela... to je trajal par minutk, je bla še čist budna ko sem šla ven iz sobe, sem pustila mal vrata odprte da je mela mal svetlobe in je bla čist tih pol je še neki zajamrala in sem se samo od deleč oglasila tok da je vedla da sem še kle in je bil mir. Zdaj pa pančka Jest sem pa od dolgčasja čokolado napadla to se tud še ni zgodil... za spanje in čokolado , kar privošči si ja, zdaj si še lahko privoščim Mogoče je pa moj hišo zgrešil ne vem, samo prašam Grem pod tuš... Nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.