|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
8.7.2009 22:07:15   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image
pa spet ni ratalo, da bi bila milionarka user posted image

več sreče prihodnjič user posted image

sem te ravno hotela vprašat če si slučajno kaj po Dornavi ali Brežicah kruzala user posted image

mah, vsaj ne boš imela težav kam z denarjem... pa enega kupa novih najboljših frendov user posted image

user posted image predvsem za nove prijatelje me je najbolj skrbelo user posted image

najbolj mi je žal, ker sem imela že odpoved za službo napisano, zdaj pa jo lahko strgam user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.7.2009 22:07:39   
Blacky*
jaz se tudi počasi odjavljam... čeprav moj cd še ne igra user posted image user posted image

nočkauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.7.2009 22:09:01   
Blacky*

sem te ravno hotela vprašat če si slučajno kaj po Dornavi ali Brežicah kruzala user posted image

mah, vsaj ne boš imela težav kam z denarjem... pa enega kupa novih najboljših frendov user posted image

user posted image predvsem za nove prijatelje me je najbolj skrbelo user posted image

najbolj mi je žal, ker sem imela že odpoved za službo napisano, zdaj pa jo lahko strgam user posted image

ta je pa dobra, dobro da je že nisi oddala user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.7.2009 22:12:23   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

srečka nosečka, sožalje za očeta. enkrat se spet srečata. user posted image

to si tudi jaz želim user posted image

jaz pa verjamem, da bo tvoja slika lepa, saj si prava umetnica user posted image

Jaooooo, če se bila Lana tako zgodaj zbujala kot Blaž. user posted image Jaz sploh nisem jutranji tip. Še sreča, da mala tako lepo spi, kot mami. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.7.2009 22:12:45   
srečka nosečka

sem pa že znamko kupila user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.7.2009 22:15:12   
Blacky*

sem pa že znamko kupila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.7.2009 22:15:30   
srečka nosečka
Še dobro, da sem rit dvignala in šla sok v hladilnik iskat.
Sem našla not sčiščene gobe, ki jih moram za skrinjo zrihtat.
Sem čisto pozabila nanje user posted image , moj se je pa tako potrudil in jih nabral. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.7.2009 22:16:00   
Blacky*
zdaj pa res

bejbe in bejbonuser posted image user posted image user posted image ... lahko noćkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.7.2009 22:32:18   
srečka nosečka
lahko noč blacky user posted image

Gobe pa so že obdelane in čakajo na juhico in ajdove žgance. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.7.2009 6:49:47   
blaža
Jutro!user posted image

VSE NAJBOLJŠE STIPE!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1135
9.7.2009 6:52:31   
blaža
Evo mene, že v akciji. Blaž se je zbudil spet ob 5.15, ma je pol še malo potegnil do 6.25user posted image

itak zdej pa gremo. smo že vsi vstali, ker, ko spijem kavico, ki se sedaj hladi, štartamo.

Jutri sem pa fraj in grem s kolegico čez. gremo v eno trgovino z barvami, okvirji,... kot naš OBI, ma dosti boljša. Castorama se kliče.

alo fajn se mejte in se beremo kej več ksno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
9.7.2009 10:18:08   
Februarka08
Jutro.

Spet dežuser posted image user posted image user posted image alo, alo, zdaj ga je pa res že dost, nouser posted image bogi moj otrok, nič ne zadiha svežega zraka... ne eden in ne drugiuser posted image Larisa se je neki zbujala ponoči, kar naenkrat ful jokala, nimam pojma kaj ji blouser posted image gotovo kakšne sanje... user posted image

Ali katera prakticira tisto nočno lučko, ki se vtakne v vtičnicouser posted image kako se kaj obneseuser posted image ker sem porajtala da mora met zdaj vrata odprta, da je malo svetlobe, ker drugače jo je strah al kaj jaz vem... mormo kupit nekaj...

Srečka nosečka, še moje sožalje ob izgubi očeta, zdaj je vaš user posted image in vas čuva. Naj ti bo to nekak v ˝tolažbo˝ čeprav vem da je težko, jaz se še zdaj ne morm sprijaznit da ni več moje mame, ki mi je bila kot mami in je velik prehit odšlauser posted image ampak si govorim, čuva nas, misli na nas, tako kot mi mislimo na njo.user posted image

Stipe, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
9.7.2009 10:18:56   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutro!user posted image

VSE NAJBOLJŠE STIPE!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.......'falaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
9.7.2009 10:20:00   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Stipe, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

....'falaaaaaaaaaaa!!!!!! user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
9.7.2009 16:25:33   
buči
Dan. Danes me je RR cel dan zajuser posted image , da se nisem mogla povezat! user posted image user posted image user posted image

Stipe, sretna ti nova godina! user posted image  Skoraj praznujetza s Tilnom, ima danes 17 mesecev ...

Zdaj šibamo v nabavo, moramo Tilnu kupit nove čevlje, je noga zrasla. Spet. user posted image  Pa za na morčka stvari. Končno v nedeljo gremo!user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
9.7.2009 19:53:46   
buči
Smo šli v Cicibana po nove čevlje za Tilna. Zdaj je imel 21, smo s copati še prejšnji teden šli na 22, sandale ima 22, superge za 21, ampak naj bi bila za polovičko večja št. In nam dajo v trgovini superge 23. user posted image  ok, mali v redu hodi, kao 1 cm večji čevelj ... In potem pridemo domov, odprem škatlo in vidim, da imam 23 superge, ki jih je Aljaž imel točno 3x, ker smo jih kupili pozno jeseni in je bilo kmalu premrzlo zanje. Ah, bo že ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
9.7.2009 20:01:50   
buči
user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.7.2009 20:03:28   
bamby
SN, moje sožalje ob izgubi očeta user posted image user posted image user posted image . Sem se že spraševala kako je z njim, vprašat pa tudi nisem upala.

stipe, tudi iz naše strani vse naj naj user posted image user posted image user posted image ! Zdej pa naj samo še kmalu penzija do tebe pride, pa velik zdravja, da boš lahko z vozičkom fural user posted image  in user posted image !!!!

Mi smo imeli včeraj internetni mrk user posted image . Danes je spet vse po starem.
Anaja ima zgoraj 6 zob (manjkata trojki in petici), spodaj 5 (isto trojki, petici in ena štirica se ven preriva) Ravno zaradi te štirice imamo sedaj verjetno probleme, saj ima čisto nabreklo dlesen in res čisto malo manjka, da skozi predre. Do danes še ni šla v vrtec, saj je imela še včeraj dopoldan vročino.
Ko je bilo govora ravno o tem, kdaj petice ven pokukajo: Anajina sestrična jih je dobila okrog 2. leta. Je možno tudi, da je bila že malce čez. Vsekakor bodo tudi te kmalu začele prodirat na svetlo. 
Danes je dopoldne spala le kako uro, ker jo je ati mogel peljati k mojim v varstvo za 1 uro. Itak jo je zbudil, zato je bila pa zdaj zvečer taka tečka, da je ni bilo za prenašat. Najprej smo bili malce zunaj in smo se šli igrat pred vrtec. Je danes osvojila drsanje po toboganu in kako se nanj pride user posted image . Ko je bil čas za domov, je bilo enega dretja user posted image . Doma sva se umili, sem ji pripravila mleko za jest (ker ga je omenjala), ma ji ni bil pomislih. Vse sorte sem ji omenjala, pa ji ni bilo nič prav. Pol sva končno ugotovili, da bi ona jedla jogurt. Dam še njej eno žlico in pol je mazila mal iz moje žlice, mal je s svojo zajemala in nosila v usta. Pol sem ji še malo čokolinota pripravila, pa ji spet ni bilo prav. Ma sem jo pol nesla kar spat, ker je bila res utrujena in je tudi v momentu zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 1143
9.7.2009 20:58:30   
Blacky*
stipe... sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
9.7.2009 20:59:18   
Februarka08
Čer.

Tud mi mamo mir danes že od mal čez 20-touser posted image kar ne morm verjet, ker ponavadi smo mel seanse do 21-ih ali še čezuser posted image danes sem ubrala drugo taktiko, upam da bo vsak večer uspevalauser posted image je res hitro zaspala. Pa še opoldne je spala 3 ure!!!user posted image Sem jo mogla ob 15h kar mal zbudit zarad kosila... je bla revca spet čist mokra po glavici, v nedeljo jo mormo spet mal postrižt...

Mojga ni, itak, zunaj še nekaj dela, je ves nervozen če more bit notri čez dan, ker sva mela obiske in potem zvečer mal nadoknadiuser posted image Nič, grem mal tv pogledat, če je kaj pametnega, potem pa spat.

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.7.2009 21:01:20   
Blacky*
drugače pa čeeeeeer,

naš je končno zaspal... sem se prav pomatrala, da je šel v Pančevo... danes ni bilo dovolj mami čiča... pa še zdaj ma neko foro, da ga lahko samo jaz dam spat

zdaj grem stroj pripravit, da ga zvečer zalaufam, ker ga je treba vsak dan preoblečt vsaj 2x ker vse zasvinja in imam že cel stroj cot ready to party user posted image

upam, da je kaj pametnega na tv, ker moj je na enem koncertu in mi je dolgčas user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.7.2009 21:02:14   
Blacky*

Čer.

Tud mi mamo mir danes že od mal čez 20-touser posted image kar ne morm verjet, ker ponavadi smo mel seanse do 21-ih ali še čezuser posted image danes sem ubrala drugo taktiko, upam da bo vsak večer uspevalauser posted image je res hitro zaspala. Pa še opoldne je spala 3 ure!!!user posted image Sem jo mogla ob 15h kar mal zbudit zarad kosila... je bla revca spet čist mokra po glavici, v nedeljo jo mormo spet mal postrižt...

Mojga ni, itak, zunaj še nekaj dela, je ves nervozen če more bit notri čez dan, ker sva mela obiske in potem zvečer mal nadoknadiuser posted image Nič, grem mal tv pogledat, če je kaj pametnega, potem pa spat.

Nočko!

in to je?

Neposredna povezava do sporočila: 1147
9.7.2009 21:22:16   
Februarka08

Čer.

Nočko!

in to je?

šla sem k njej, jo mal božala in nekaj zapela... to je trajal par minutk, je bla še čist budna ko sem šla ven iz sobe, sem pustila mal vrata odprte da je mela mal svetlobe in je bla čist tihuser posted image pol je še neki zajamrala in sem se samo od deleč oglasila tok da je vedla da sem še kle in je bil mir. user posted image Zdaj pa pančka user posted image

Jest sem pa od dolgčasja čokolado napadlauser posted image to se tud še ni zgodil...user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
9.7.2009 21:31:17   
Blacky*

Čer.

Nočko!

in to je?

šla sem k njej, jo mal božala in nekaj zapela... to je trajal par minutk, je bla še čist budna ko sem šla ven iz sobe, sem pustila mal vrata odprte da je mela mal svetlobe in je bla čist tihuser posted image pol je še neki zajamrala in sem se samo od deleč oglasila tok da je vedla da sem še kle in je bil mir. user posted image Zdaj pa pančka user posted image

Jest sem pa od dolgčasja čokolado napadlauser posted image to se tud še ni zgodil...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje in čokolado user posted image user posted image user posted image , kar privošči si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
9.7.2009 21:34:26   
Februarka08

Čer.

Nočko!

in to je?

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje in čokolado user posted image user posted image user posted image , kar privošči si user posted image

ja, zdaj si še lahko privoščimuser posted image
Mogoče je pa moj hišo zgrešiluser posted image ne vem, samo prašamuser posted image user posted image

Grem pod tuš...
Nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.