|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
7.7.2009 13:58:18   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Cigan se je poročil z Židinjo in imela sta sina.
Nekega dne mali sinko vpraša očeta:
- Oče, ali sem jaz Cigan, ali Žid?
- Zakaj vprašaš:
- Neki prijatelj mi hoče prodati kolo, pa ne vem ali naj zbijam ceno ali naj ga ukradem !?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.7.2009 14:28:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

SN ne se jim pustit, da te pahnejo v delouser posted image user posted image

Joj, skoz več časa rabim da za kosilo spackamuser posted image vse mi gre takooooooo počasi, vse se vlečeeeeeee, ura pa takoj 100user posted image kaj šele bo...user posted image user posted image Pa po 100 letih sem se na puding spomnila in ga nardila, sicer predvsem v upanju da mogoče pa tamali zadišiuser posted image no, bomo videli.

Zdaj pa še mal ležečki, potem pa kosilo dokončat. Dež pada kot za stavo, grmi pa tud tako da je še mene strahuser posted image

se branim z vsemi 4-mi  user posted image

Ooooo puding - to bi ga lahko tudi jaz mojima dvema skuhala, ker ga tudi že dooolgo nisem. Pa ga imata oba ful rada. Jaz pa ne kaj preveč.

Daj spomni me, ko pridem domov, da spet ne pozabim. user posted image

ok, te spomnimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.7.2009 15:20:59   
itata
dan,
sem imela maratonski sestanek... sem kar zmatrana. pa še spat ne morem spet. mah. bo že. mal živci, mal ostali udeleženci v sobiuser posted image  onadva spita, jaz pa čujem.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.7.2009 19:30:16   
bamby
Dan!

Anaja je danes bolje. Niti ne vem, ali ji je dopoldan kaj dal Calpola ali ne, ker je njeno bolezen današnje vreme čisto zasenčilo. Dopoldan na šihtu je bilo tako, da kaj takega še nisem videla. Je silila voda iz vseh jaškov po halah. Smo takoj nehali delat, ker drugače bi še koga ubilo, toliko je bilo vode vse povsod. Sem letela ena vrata zapirat me je v parih sekundah čisto zmočilo, vrat pa tudi nisem uspela zapret. Še dobro, da sem imela majico za preoblečt, hlače so bile pa itak mokre.
Popoldne doma ista scena. Sem šla cunje iz balkona pobirat, ki so se "kao" sušile in sem bila v momentu mokra. Kasneje sem eno vodo spravljala in me je že tretjič oplajhalo user posted image user posted image user posted image . Ne vem pa, kako je bilo popoldan na šihtu user posted image . Aja, cunje sem nesla direkt iz dratu v sušilca user posted image .

februarka, jaz mislim, da Larisi vseeno nekaj ne štima. Pelji jo čimprej nazaj k P. Pa če nič ne ugotovijo, zahtevaj še preglede ali naj vaju pa pošljejo naprej. Kaj pa če bi bil možen spet uroinfekt?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
8.7.2009 6:58:12   
blaža
jutro.

Kavica je skuhana, oz sem jo skoraj že spila.user posted image

Spala sem pa danes za spremembo ful slabo. me je zbujalo, ki je tako pihalo, pa vroče m je blo, pol se je pa ulilo kot iz škafa,... Blaž se je pa ,...valda,...zbudil ob 5.15 in je hotel vstat. ko sem mu šla rečt, da se naj vleže nazaj, se je drl, pol se je še malo vlegu do ene 6ih,ko ga je moj prinesel k nam v posteljo. Je bil ful lačen. Ponavadi ne pijemleka zjutraj, pa ga je 260 z keksolinotom kar zeksal.user posted image

No danes za spremembo delam, pa še jutri, pol pa sem mogoče fraj, ne vem še.

Uživajte.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.7.2009 7:20:05   
buči
jutro

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.7.2009 7:39:07   
buči
Takole smo uživali v soboto ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.7.2009 7:43:58   
buči
Sem vam že včeraj hotela prilimat fotke, pa je tako vsekalo sredi pomanjševanja, da mi je pcven vrglo ... Tole vreme je za popuser posted image izdit! Malo spremljam vreme na hr drug teden, mogoče pa še celo bo, da gremo vsaj malo na morčka!

Blacky, ne vem, kako bo kaj z najinim ZOO, ker tole vreme itak cel dan serje ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
8.7.2009 8:18:13   
srečka nosečka
dobro jutro,

noč hudoooo prekratka, bi še spala, spala, spala, ...

buči - Aljažu z malo zamude vse naj naj naj.
Se vidi, da ste se imeli lepo in ste uživali v naravi. Tvoja sončka pa sta tako user posted image

A vam nekaj povem - danes postanem milijonarka user posted image  
No, vsaj optimistična sem. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.7.2009 8:28:44   
itata
dan,
jaz sem fertik... moja dva lunatika me skoz zbujata. en ma kup težav, at drug pa smrči in zjutri ne more spat dalj kot do 5.45 - že 3 dni!!! katastrofauser posted image user posted image user posted image  pa še zaspat nisem mogla včer, ker je klicala ta mala od mojga ob 22.30 (ne me vprašat kaj je delala še pokonc) in sem se tok ustrašla zvonenja, da nisem zaspala sigurno še pol ureuser posted image  kr neki.
včeri sem se mal skregala z enim sodelavcem... moram imeti danes še miren pogovor na to službeno temo. kolk mi gre to na živce.
drugač nič pametnega. za vikend ne gremo na morje, ker gre moj brat in ne bo placa. user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.7.2009 9:25:07   
buči
sn, hvala. Kar se pa miliona tiče ... moj je tudi kandidat. Ampak mislim, da bi bilo za vse nas dovolj.

itata user posted image user posted image , vreme uredi, pa greva na kavo!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.7.2009 10:03:21   
misar
dobro jutro čveke

že pridno(no tu se da razpravljati) delam user posted image user posted image

tamala že en teden kašlja, tako, da posledično tud slabše spimo. danes pa je blo kar ok.

Februarka, najprej ko si pisala, da ti tamala ne je, sem si mislila,pa kaj spet ta utruja. sej mi tud ne jemo. pa slike, ki sem jih gledala na face tud kažejo, da je z našo prinčipesko čist enake linije. v glavnem nič presuha za moje pojme. to da ne je ni nič posebnega, ker mi tud ne, pa jaz tud nisem kot otrok.pa marsikateri otrok menda tud od lufta živi...jaz sem se namreč nehala sekirat, pa tud silim je ne. bolj me je zaskrbelo, ko si rekla, da bruha. jaz bi tud paniko naredila, če bi bruhala. je pa možno, da ima gliste, ker nečakinji sta vedno bruhali, ko sta imeli glisteuser posted image user posted image .

no toliko...ta vikend je pa pivo in cvetje...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.7.2009 10:11:04   
lillchy123
buči, tudi z moje strani čestitke Aljažu! sta oba ful luštna frajerčka! jst sem pa itaq čist na fante user posted image  user posted image   Kok zobkov pa ima Tilen? Jst vidim samo dva?

februarka, upam, da se ti ni preveč kolcal včeri. sem ful nate mislila. Kok ma pa kej Larisa zobkov? Ker Luka kar ene par mesecev ni jedu, ko so šli sprednji zobki ven. pa ga je matral, še preden smo pogruntal. smo mu pol hrano kar frcali v usta user posted image  pa je nekak blo. Upam, da se čim prej uredi. Tebi pa, da se čim manj sekiraš. user posted image

itata, dons je blo pa tud pr nas ponoč kr neki... user posted image  je pa pr nas tud vreme velik krivo, ker sva oba s tamalčkim čist vremenska user posted image

dons pa če nam rata, gremo prvič na kopanje user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.7.2009 10:13:29   
lillchy123
mam malco, pa se mi mal čveka user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.7.2009 10:19:29   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jaz imam malico odkar sem v službo prišla user posted image , kar naprej nekaj glodam user posted image

user posted image  da današnje kopanje rata, boste uživali napolno user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.7.2009 10:24:21   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jaz imam malico odkar sem v službo prišla user posted image , kar naprej nekaj glodam user posted image

user posted image  da današnje kopanje rata, boste uživali napolno user posted image

sej jst mam tud grisine v predalu user posted image

za dons pa upam, da nam res rata. do zdej je še zmeri al ta mal smrkat začel, al je mel oči kak sestank... upam, da ne mbom dons pa jst user posted image  dobila. mam že tak trebuh, da me bo še kdo vprašu v ktermu mescu sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.7.2009 11:06:49   
lillchy123
eno ? oz. mal več user posted image  

dons gremo prvič v atlantis, pa bi kak nasvet. kaj mu naj oblečem, ko bo zunaj, ali ima lahko s sabo kako igračko, ali imajo tam previjalnico....

Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.7.2009 11:34:52   
buči
lilčy, Tilen ima 10 zob, vse enke, zgoraj dvojke in vse štirice. Ostale še čakamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.7.2009 11:55:35   
itata
lilči: jaz sem ga zunaj sam v kopalni plašč dala. pa plenico suho. previjalnice nisem zasledila, ampak sej imajo ležalnike.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.7.2009 11:56:10   
itata
buči: če maš čas v pet okol 15h sporoč, lahk uletim mem "tvojga konca na kofi"user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.7.2009 12:13:17   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: itata

buči: če maš čas v pet okol 15h sporoč, lahk uletim mem "tvojga konca na kofi"user posted image

Nčelo sem za, samo da z možem uskladiva, ker še ne vemo, kdaj gremo na morčka. Odvisno od vremena ... Saj se sms-java

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.7.2009 12:35:55   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči: jaz sem ga zunaj sam v kopalni plašč dala. pa plenico suho. previjalnice nisem zasledila, ampak sej imajo ležalnike.

kaj pa igračke? a majo kej in za v vodo in za na suho al sabo vzameva? kaj pa fen za lase posušit?

jst že tok komi čakam

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.7.2009 13:07:11   
Februarka08
Dan.

No, jaz sem se danes šele dol ulegla... norišnicauser posted image zjutraj sva mele fajn obisk, je prišla moja sodelavka s princesko, skoraj toliko staro kot naša in sta se valda nalaufale in naigraleuser posted image čeprav vidim da premalo, ker mula že 1 uro v postli afne guncauser posted image user posted image ko sta šle, je moja mami prišla na kavo, prejle gre, jaz grem hitro za kosilo pripravljat, pridem v dnevno s sendvičem v roki (končnouser posted image ) me kliče kolegica, če lahko pride nas mal pogledatuser posted image user posted image ne vem, a je še kje kdo?user posted image Saj je fajn, mi je res dolgčas včasih ko nobenega ni, ampak danes si pa nisem mislila da bo tkole... no, sem ji rekla če lahko popoldne ko se tamala zbudi, da bomo vsi skupaj, tako da pride po kosilu. user posted image pestro...

Hvala ker mislite name, se mi ni nič kolcalouser posted image se je pa naši tamaliuser posted image tolk da vemuser posted image ja, res je, da če je bruhanje, je še več skrbi, zato tud mene skrbi. Saj če je bolj suhcana, po eni strani še bolj, kot pa da bi bla bolj hruškastauser posted image samo... pa če bi teža normalno stala, itak ni panike, tko je pa shujšala za 1 kg in sem vidla da neki ni. Lahko da ma kakšne parazite, bomo vidli. Po eni strani komaj čakam da kaj izvemo, da jo lahko začnejo zdravit, po drugi me je pa strahuser posted image ampak saj bo... počasi. Včeraj ni nič bruhala, dajala sem ji skoz po malo, z novo žličko je mal pacala, mal v usta nesla, neki je pojedla. Vsaj to. Danes tudi... važno da so smokijiuser posted image

Aja, lilchy, še 3-ke čakamo od teh sprednjih zob, potem so pa vsi. Mislim pa da sta 2 že zunaj, saj ne pusti gledat. V glavnem polna usta zob, sam jih noče uporabljatuser posted image

Zgleda da ne bo nič spancauser posted image user posted image pa to ni res... jaz pa komaj še funkcioniram, ker je bla današnja noč tud bolj tko-tko... pa tole lulanje, da pol ne morm več spat, pa dež, pa grmenje, pa...user posted image vse me motiuser posted image

Buči, fanta sta res že desca pa poluser posted image user posted image ful lepe slikce, res ste uživaluser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 8.7.2009 13:09:15 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.7.2009 13:12:56   
srečka nosečka

V glavnem polna usta zob, sam jih noče uporabljatuser posted image

faca si - temu pa sem se res nasmejala user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.7.2009 13:18:47   
lillchy123

Aja, lilchy, še 3-ke čakamo od teh sprednjih zob, potem so pa vsi. Mislim pa da sta 2 že zunaj, saj ne pusti gledat. V glavnem polna usta zob, sam jih noče uporabljatuser posted image

pol je pa pomoje možno tud, da noče jest, ker jo dlesni bolijo in pol tud težko grize. A se zmrduje takoj ko vidi hrano al šele pol, ko jo dejansko proba grist? Ker če je druga varianta, pol ji res probi magar s prstom kar frcnit v usta, pa samo mlačno pa bolj spasirano. Luka mi je dva meseca samo tko jedu. probi, te nič ne stane.

si pa pridna, ker se prou čuti, da nisi več tko živčna. user posted image povej svojmu, da si zaslužiš nagrado user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.