Februarka08
|
Dan. No, jaz sem se danes šele dol ulegla... norišnica zjutraj sva mele fajn obisk, je prišla moja sodelavka s princesko, skoraj toliko staro kot naša in sta se valda nalaufale in naigrale čeprav vidim da premalo, ker mula že 1 uro v postli afne gunca ko sta šle, je moja mami prišla na kavo, prejle gre, jaz grem hitro za kosilo pripravljat, pridem v dnevno s sendvičem v roki (končno ) me kliče kolegica, če lahko pride nas mal pogledat ne vem, a je še kje kdo? Saj je fajn, mi je res dolgčas včasih ko nobenega ni, ampak danes si pa nisem mislila da bo tkole... no, sem ji rekla če lahko popoldne ko se tamala zbudi, da bomo vsi skupaj, tako da pride po kosilu. pestro... Hvala ker mislite name, se mi ni nič kolcalo se je pa naši tamali tolk da vem ja, res je, da če je bruhanje, je še več skrbi, zato tud mene skrbi. Saj če je bolj suhcana, po eni strani še bolj, kot pa da bi bla bolj hruškasta samo... pa če bi teža normalno stala, itak ni panike, tko je pa shujšala za 1 kg in sem vidla da neki ni. Lahko da ma kakšne parazite, bomo vidli. Po eni strani komaj čakam da kaj izvemo, da jo lahko začnejo zdravit, po drugi me je pa strah ampak saj bo... počasi. Včeraj ni nič bruhala, dajala sem ji skoz po malo, z novo žličko je mal pacala, mal v usta nesla, neki je pojedla. Vsaj to. Danes tudi... važno da so smokiji Aja, lilchy, še 3-ke čakamo od teh sprednjih zob, potem so pa vsi. Mislim pa da sta 2 že zunaj, saj ne pusti gledat. V glavnem polna usta zob, sam jih noče uporabljat Zgleda da ne bo nič spanca pa to ni res... jaz pa komaj še funkcioniram, ker je bla današnja noč tud bolj tko-tko... pa tole lulanje, da pol ne morm več spat, pa dež, pa grmenje, pa... vse me moti Buči, fanta sta res že desca pa pol ful lepe slikce, res ste užival
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 8.7.2009 13:09:15 >