Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 še za tolažbo - jst sem mela, ko sem šla v prvi razred 12 kg!!!!! pa me poglej zdaj sem se mogla prav nasmejat ja, glede na naše težave, smo 0 v primerjavi s tabo... vem, pa se premalokrat zavedam No, mi smo od zdravnika in od zobarja, P pravi, da je res bolj suhcana, nima podkožnega maščevja (ni nič po mamic ) in glede na to, da je shujšala 1 kg je prav, da smo jo pripeljali. ˝odkrila˝ itak ni nič, na pogled je zdrava (hvala bogu), dobro da smo imeli blato s seboj, je šel na preiskave, ta bo povedal kaj in kako... ker lahko da ma kakšne parazite al kaj, čeprav se meni sliši to ful... ampak glede na to, da je ves čas v stiku z živalmi, bi lahko to blo ne vem, bomo vidli... krvi ni nič dala so ji jo pregledali pri 9-ih mesecih in ker je bil takrat Hb ok, naj bi bil zdaj tudi itak je rekla, da najprej blato, potem pa še kri in nadaljne preiskave če bo še hujšala oz. se teža ne bo stopnjevala. Je pa vaga tudi pri P pokazala isto kot doma, tako da lahko vsaj malo nadzorujem z domačo tehtnico, imamo pa čez 14 dni kontrolo teže. Bomo vidli kaj bo, upam na najboljše. Hrani jo lahko tašča, mož, moja mami, sestra... ma ni da ni, ona ne bo jedla. Oz. dokler bo zanimivo, to je pa 2 min... zraven mamo pa tud vse, samo še klovn nam manjka Smo šli prej v Tuševo rest. na kosilo, da smo probali a je užitno in je blo dobro, sem dala njej na krožnik mal, na vilico meso in je sama nosila v usta - to je ponovila ene 2x, potem se ji je pa vse zamerilo in ravno toliko, da ni pobruhala vse in evo, je blo že konec... me prav zanima kakšna bo čez par let a bo vedno bolj suhica a se bo kaj obrnilo? Sem ji šla kupt smokije, ker edino teh par poje, pa še to če ima glih dan, zadnjič sem jo prosila naj piškot poje ja, celo to... Mah, dosti o tem, sem napisala cel roman, dobro da smo jo peljali in bomo zdaj spremljali kaj in kako... Še nov krožnik in šalčko sem ji šla prejle kupit in nov pribor, mogoče bo to zanimivo par minut bomo vidli. Aja, pri zobarju pa nič... je preštela zobke, rekla da ma lepe, da ne sme pit preveč sladkih stvari in jest sladkega in pa nujno zobke umivat. Pa ravno zdaj smo začeli bolj s sladkimi stvarmi kot npr. bolj sladek sok, da bi se mal poredila (gosti sokovi) pa kakav v mleko... me sploh ne gane, če to rada pije, bo pač še mal pila, bomo pa toliko bolj zobke umival nasl. kontrola če bo vse ok pa šele pri 3h letih. Hvala za pozitivne misli, zdaj morm pa počivat, ker danes še nisem nič na naju z mislila, ker ni bilo časa, energije, nič... jutri imam pregled, se bom od zdaj naprej posvetila samo njemu
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 6.7.2009 16:26:11 >