|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
1.7.2009 19:07:08   
Februarka08
No, mi smo pridelali 1. klopa... sem probala varianto z odstranitvijo s cetom in je šlo 1,2,3. Je šel res brez problema lepo venuser posted image dobro da je bila cepljena, čeprav še vedno lahko kaj dobi... ampak ne bom premišljevala o tem. Me more moj zvečer čist pregledat, to bom uživalauser posted image user posted image

Zdaj pa počasi večerja, kahla, čofa-čof in spanje. Lep večer!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 926
1.7.2009 19:19:20   
blaža
Februarka baje je klope bolje povlečt ven s pinceto in to na hitro, ker včasih so arekli, da z oljem, ma ni dobra ideja, ker spusti vseeno nekaj strupa noter.

Čer.

Hvala za čestitke za avtiča. je lih ta pravi za se gužvat po Trstu.user posted image

Drugače smo se pa nalaufali, da smo zrihtali vse papirje,...

Pa Matiji smo zrihtali šolsko torbo. jo dobi v petek, al pa v soboto, ko gremo spet dol. Jo je prodajalka povlekla iz kočevja iz njihove poslovalnice, ki take ni več mela. bomo pa kupli- ne morem verjet, v Leonardu in bo 69e.user posted image  kar ok cena, je pa res dobra torbica in sicer na dinozavre. Drugače pa v leonardu nič ne kupujem, ki imajo vse ful drago.

Vidim, da ste eni z dopusta. čeeeeer!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 927
1.7.2009 19:22:56   
mary_lou
Februarka ne odstranjuj klopa z ceti in raznimi olji itd...ker doživi šok klop in spusti strup..primeš s pinceto čisto pri koži nič ne sukaš ampak samo potegneš. 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 928
1.7.2009 19:24:06   
mary_lou
Dolenski kvartet welcome back

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 929
1.7.2009 19:24:42   
mary_lou
Blaža   user posted image   za brrrrm-brrrma

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 930
1.7.2009 19:48:15   
Blacky*
čer

dolenci, dobrodošli...

jaz sem na kavču, sva se z Valom potepala... prav lušno je bilo, zdaj sem pa utrujena, pa še tetka me je presenetila in me boli za popi***

ati in val se igrata z naprstnimi lutkami in gresta počasi večerjat in spat

blaža, user posted image za avto

vsem pa en lep pozdravčič

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 931
1.7.2009 19:55:51   
blaža
ma mi je kar nerodno, da mi čestitate za avteka. ma je res tak mali in je stal samo 1450e.user posted image  Vseeno hvala.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
1.7.2009 20:04:52   
Februarka08
No fajn, zdaj ste me pa ustrašleuser posted image to sem nardila zato, ker sem to vidla pri naši P - je ena mamica prišla vsa panična k zdr. da ima otrok klopa in če ga lahko odstranijouser posted image pa je sestra vzela cet in gazo in ga tako ven dobilauser posted image ok, ne bom več, upam da nisem nardila več škode kot koristiuser posted image

Zdej pa mal počitka končno, čeprav bo tamala še skakala okrog mene ker ima energijo še na 100 naštimanouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 933
1.7.2009 20:37:26   
bamby
stipići, dobrodošli spet doma in na forumu!

blaža, ste pa res torbo dobili vseeno kar ugodno, sploh če pomislim na tistih 120 in 160 €, ki si jih omenjala.

februarka, je P kaj ugotovila, kaj je z Lariso, da nima apetita?

Pri nas se stanje izboljšuje, vročine ni več, le apetita nima, pa zelo veliko spi. Sem se odločila, da tokrat ostanem do konca tedna doma z njo. Bo tudi meni paslao, da mi ne bo treba it v teji vročini na šiht, Anaja bo pa lepo doma, da ji ne bo treba it k noni v varstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 934
1.7.2009 20:40:02   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

stipići, dobrodošli spet doma in na forumu!

blaža, ste pa res torbo dobili vseeno kar ugodno, sploh če pomislim na tistih 120 in 160 €, ki si jih omenjala.

februarka,
 je P kaj ugotovila, kaj je z Lariso, da nima apetita?

Pri nas se stanje izboljšuje, vročine ni več, le apetita nima, pa zelo veliko spi. Sem se odločila, da tokrat ostanem do konca tedna doma z njo. Bo tudi meni paslao, da mi ne bo treba it v teji vročini na šiht, Anaja bo pa lepo doma, da ji ne bo treba it k noni v varstvo.

ja sem jih omenjala, ma ne bi dala ni u snu tolko denarja za šolsko torbo. Ok mora bit taka, da mi bo všeč, pa otroku tudi, pa da ima ravno oz anatomsko hrbtišče, pa da n je funkcionalna, ma se da dobit tudi za manj denarja, za 179e, kolkor je bla pa od Lego Bayonicle, so pa res malo ušlatani.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 935
1.7.2009 21:07:23   
buči
Blaža, dobro se vozite!!!!

Jutri odstranimo še eno komodo iz sobe, pa cunje prestavim, pa je otroška soba nared! Je bil ati priden in je danes regal in predalnik sestavil. Ful sem zadovoljna!!!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 936
1.7.2009 21:08:20   
blaža
http://www.leonardo.si/sola/397?productId=1846

Evo tak model je naša šolska torba, le da je črna z rdečim robom in dinozavrom.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 937
1.7.2009 21:24:54   
Februarka08
Bamby, v ponedeljek imamo pregled. Bomo vidli kaj bouser posted image pa tud 1. mamo zobarja, me prav zanima kaj bo tamuser posted image

Ta otrok še zdaj ne spi! Pa jaz več ne vem kaj ji narest, vsak večer je isto pa naj bo pokonci ali pa neuser posted image user posted image zjutraj jo morm pa zbujat ker bi spala do 9huser posted image

Nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 938
2.7.2009 6:58:06   
buči
Jutro, spet ste bile pridne čez noč, ste veliko pridelale ... Se vidi: dopusti, poeltna sparina, šefica postaja okorna ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 939
2.7.2009 7:15:15   
Blacky*
jutro,

pošiljam vam user posted image . Jaz se grem počasi uredit, greva s pikcem k bioenergetiku.

Lep dan vsem.

Sem mislila danes v zoo, pa ne vem če mi bo uspelo ker bom najbrž potegnila v službi saj bom full pozna zaradi terapije.

Pa še k P bova šla po moje, ker se nekaj za ušes vleče user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 940
2.7.2009 7:52:49   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

No, danes smo malo dalj spali, do 6.40 user posted image , do dopusta bomo glih spet do 8h, tako kot tam user posted image  Je pa res, da je bila ponoči pridna in da smo vsi 4 spali 8no, za najmlajšega člana se mi samo zdi da je user posted image ).

Zdaj kofetkava, pol zajtrk in malo igre, potem pa tudi mi2 pobegneva v LJ, ker imava spet terapijo. Komaj čakam da izvem če smo se ribic že znebili in jih bo počasi lahko začela jesti zdaj na morju user posted image

Bučmanka, ne ti men o okornosti user posted image  šentviški user posted image  Kdaj bomo kofetkali v Kavalu user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 941
2.7.2009 8:23:14   
itata
jutro,
sem šla zadnjič v stari ljubljani v antikvariat in kupila kup knjigic (ene še nove, ker so bile še v vrečki) za 11 EURuser posted image  jakob jih ful obrajta in zdej zvečer čitava v postelji... sem prav vesela. včeraj je tudi malo spal čez dan, tko da je ob 20h sam dol padu. sem mela časa ful še za vse pospravit in počivat in se posvetetit mojemu, ni da niuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
2.7.2009 9:03:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

http://www.leonardo.si/sola/397?productId=1846

Evo tak model je naša šolska torba, le da je črna z rdečim robom in dinozavrom.user posted image

Si je lepo torbo Matija izbral user posted image . No, mi smo pa kupili tole, le da je v modri barvi:

http://shop.hanny.si/si/solska-torba-nahrbtnik-target-football-rdeci-i543.shtml

itata, mi smo imeli ponoč 22° in smo gagali. Pa še soparno je bilo povrhu. Zato se ne čudim, da je Jakobu vroče. Meni bi bilo 20° maximalno dovolj.
Pa super, da si knjigice tako ugodno dobila. Anaja jih tudi obožuje. Na srečo jih ima že od Tima veliko, ji pa tudi vmes še kakšno dokupimo, ker teh pa res ni nikoli preveč.

Anaja ima zelo poln nos, zato kar naprej briševa user posted image . Ma se bo že urihtalo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.7.2009 9:43:56   
itata
bamby: jaz sem predvsem presenečena glede na to, da je cel dan v pogonu in se sploh ne usede, da pol zvečer ima pa tok "potrpljenja", da leži zraven mene in slikice gleda pa posluša pravljice tko cca 15 - 20 min. mi mamo zdej itak skoz klimo prižgano ponoč. jakoba sem pa še iz pižame ven vzela in spi zdej sam v plenici. ne moreš verjet. njemu je res skoz vroče. ponoče se je pa danes celo samo 1x zbudu... je pa res, da so mu v zadnjem mesecu in pol ven pogledale 3 štirke in 1 trojka. eno štirko in eno trojko - na isti strani - pa pričakujem zdej zdej, ker se jih že skor vidi - tko da je to še dodaten razlog, da je spet slabše spal pa še virozo je mel vmes, pa še enkrat je moj cel teden tko kašljal, da jaz sploh nisem mogla spat. sej bo počas.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 944
2.7.2009 10:25:01   
Februarka08
Dan.

Končno mal miru... moja današnja noč je bila spet ena tistih ko skoraj nič ne spimuser posted image zdaj se bo pa začelo... preval iz levega na desni bok, pa na hrbet, pa spet na levo, pa na desno...user posted image in valda potem ima še user posted image tak fuzbal da zarad tega ne spim... eh, upam na še kakšno solidno noč do poroda, potem itak ne bomo spaliuser posted image user posted image najbolj je pa mučno ko gledam mojga ki spi kot polhek celo nočuser posted image

Larisa je v 3 dneh kar naenkrat dobrauser posted image je 2 dni piskala, zdaj ne večuser posted image nosek je še kar ok, zgleda je tud mat. dušica pomagala, čeprav je spet ene pikice dobila, tako da smo nehali jo mazat. No, upam da čim dlje takole ostane, dost mam tega inhaliranja.user posted image

Itata, Jakob je res en vročekrvnežuser posted image naša spi še vedno v bodiju in vreči in ker se nič ne zbuja ponoči, pa tud zašvica ne, predvidevam da ji je okuser posted image sicer pa ni še ne vem kako vroče, to še pride... upamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.7.2009 14:42:44   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaaan..... user posted image  user posted image  user posted image

Srbi ubijejo 3 Hrvate. Hrvati ubijejo 4 Srbe. Kakšen je rezultat? - 7:0 za Slovence.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Z visokega stolpa padata Hrvat in Šiptar. Kdo bo prej padel na tla?"
"Saj je vseeno."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PS: Fuj... kako grdo je spet bit v sluzbi..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 946
2.7.2009 14:48:09   
Stipe air force
Poleg tega k je Sefla na dopustu zjebuser posted image ala Sanaderja, je bil se en razlog zakaj je dal odpoved: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in sicer:

"Sanjal sem Ljubljano v ruševinah." izreče Sanader.

"Jaz pa Zagreb, popolnoma moderen in urejen z ogromnimi zgradbami. Zgoraj pa je visela ena lepa velika zastava." reče Barbika.

"Katera pa?" vpraša Sanader.

Barbika odgovori: "Ne vem... Ne znam brati cirilice."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.7.2009 15:26:14   
Februarka08
Mi smo po kosilu, sem se nejedla špagetov kot pujsekuser posted image pojem tako porcijo kot moj, se včasih sama sebi čudim kam gre vse touser posted image user posted image user posted image Tašča je prišla po tamalo, meni se more pa najprej mal kosilo poležat, preden grem venuser posted image   Moj je šel kosit otavo, tako da bo pestro do nedeljeuser posted image no ja, bo pa potem spet mal fletnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.7.2009 19:16:35   
bamby
Čer!

Malo prej sem ugotovila, da je ven prilezla ena spodnja štirica, druga je pa tudi nakazana, samo še ni predrla. Morda je tudi zobek vzrok vročine, ima pa tudi zamašen nos in kašlja user posted image user posted image . Ma kdo bi vedel kaj je in kaj ni user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 949
3.7.2009 7:55:08   
blaža
Jutro.

spali dobro, samo premaaaaalo. sva se z mojim dajala, da kdo bo z Blažem vstal in sem cedla jaz, on pa še spi.user posted image  Je pa reku, da sem jaz jutri na vrsti.user posted image

Drugače smo ok. Kavico sem spila. ne vem, če gremo danes do Kopra al bomo šli jutri. Je rekla naša P, da če bo Blaž še slab, da ga pripeljemo na kontrolo danes. Sej je boljši, samo me je zmotlo, ker je imel zjutraj malo krvavo v eni nosnici, pa ne vem kaj bomo nardili. Drugače je kar ok. Dela pa naša P popoldne, tako, da če gremo danes , gremo popoldne. Če ne pa jutri, ker moramo po Matijevo šolsko torbo.user posted image

Včeraj sem se ustavla v KIK-u in sem nakupla ene take nalepke zidne za v otroško sobo. Ma takoooo lepo je prišlo, ma moram še po ene dva paketa. So narisane take rakete, pa marsovčki, pa taka bordura z planeti,... Pa ful nam paše na zid, ker je živo oranžen, pa rumen in to je temnomodro na zvezdice,..user posted image user posted image user posted image . Ob priliki poslikam.user posted image

No to je to za zdej, vidim, da se vam nič kej preveč ne da pisat.user posted image  zdej si grem še po časopis in malo prelistam,Blaž pa gleda eno knjigico in se zabava, matija pa spi kot naš tatko.

Alo fajn se meje in si še kej tipkamo.

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?