|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
4.7.2009 20:12:20   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

pa še to... odkar je imela "druga primorka" user posted image na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi user posted image user posted image user posted image

A Pina? user posted image

Dej link. kaj je od gibbonija? jaz ne poslušam preveč te scne jaz sem bolj za:

http://www.youtube.com/watch?v=clJb4zx0o1o

ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti user posted image ... da jo zatožim user posted image ... je bila na koncertu

Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš.user posted image  Pa smo jo.user posted image

jaz si jo bom tudi dala... pa to je hujš kot ta prasičja gripa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 976
4.7.2009 20:12:21   
blaža

in še izvorno besedilo:

Umirem sto puta dnevno

Mjesec dana, duso, ne mislim na tebe
ne volim te vise ili lazem sebe
al' zasto opet prodjem kao lopov kradom
ulicom tvojom u ponocni sat

Mjesec dana punih k'o da svijet se rusi
k'o da neko baca kamenje po dusi
jos mi nije jasno i pitam se glasno
ma sto sam to htio, znam nisam smio

Ref.
Umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno, al' trebas mi ti

Umirem i opet se budim
i tako sve dok ne poludim

Mjesec dana soba mirise na tebe
ili mi se cini ili lazem sebe
pod jastukom zima, tu nesto cudno ima
ma prokleta ljubav, jos lud sam za tobom

A je to za Pino? Dvomim, da je ne zna na pamet. No jaz je pa ne bom pela, bom raje kero drugo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
4.7.2009 20:12:53   
Blacky*

in še izvorno besedilo:

Umirem sto puta dnevno

Mjesec dana, duso, ne mislim na tebe
ne volim te vise ili lazem sebe
al' zasto opet prodjem kao lopov kradom
ulicom tvojom u ponocni sat

Mjesec dana punih k'o da svijet se rusi
k'o da neko baca kamenje po dusi
jos mi nije jasno i pitam se glasno
ma sto sam to htio, znam nisam smio

Ref.
Umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno

Umirem i opet se budim
i tako sve dok ne poludim

Mjesec dana soba mirise na tebe
ili mi se cini ili lazem sebe
pod jastukom zima, tu nesto cudno ima
ma prokleta ljubav, jos lud sam za tobom

A je to za Pino? Dvomim, da je ne zna na pamet. No jaz je pa ne bom pela, bom raje kero drugo.user posted image

po moje lahko Pina popravi kakšno napako če je slučajno notri user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 978
4.7.2009 20:13:28   
Blacky*
nič, grem z Liu na sprehod, potem pa arbajtat...

lepo je bilo malo počvekati user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
4.7.2009 20:15:27   
blaža

pa še to... odkar je imela "druga primorka" user posted image na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi user posted image user posted image user posted image

ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti user posted image ... da jo zatožim user posted image ... je bila na koncertu

Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš.user posted image  Pa smo jo.user posted image

jaz si jo bom tudi dala... pa to je hujš kot ta prasičja gripa user posted image user posted image user posted image

Ja zgleda, da res, ma še dobro, da nisem okužena. meni je od balkan scene všeč tole:

http://www.youtube.com/watch?v=vVAK3yNz864

ta komad še posebaj ker se z mojim zafrkavava, ki ena soseda vedno pakira kufre, ko se z svojim kao bratrancem skrega( ******m) in pol ji nese kufre na postajo.user posted image user posted image user posted image  Kliče se fatima, mi jo kličemo Selma.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 980
4.7.2009 20:16:48   
blaža
evo komaj najdem žrtev za klepet, mi že pobegne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 981
4.7.2009 20:25:25   
Blacky*

evo komaj najdem žrtev za klepet, mi že pobegne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem še šla... čakam sušilca user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 982
4.7.2009 20:26:18   
Blacky*

Ja zgleda, da res, ma še dobro, da nisem okužena. meni je od balkan scene všeč tole:

ta komad še posebaj ker se z mojim zafrkavava, ki ena soseda vedno pakira kufre, ko se z svojim kao bratrancem skrega( ******m) in pol ji nese kufre na postajo.user posted image user posted image user posted image  Kliče se fatima, mi jo kličemo Selma.user posted image user posted image user posted image

bjelo dugme... zakon... sem šla v BG na koncert...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 983
4.7.2009 20:27:40   
blaža

bjelo dugme... zakon... sem šla v BG na koncert...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So bli zadnjič v Postojni, pa nisem mela varstva.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.7.2009 20:28:16   
Blacky*
čeprav je meni naj naj... Bacila je sve niz rijeku Indexi v originalu, drugače Crvena jabuka... za mene najboljši, najlepši

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
4.7.2009 20:29:07   
Blacky*

So bli zadnjič v Postojni, pa nisem mela varstva.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi nisem šla zdaj na koncert... sploh pa se ti niti ne morejo primerjati, ko smo bili v BG so bili vsi user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.7.2009 20:30:49   
blaža

čeprav je meni naj naj... Bacila je sve niz rijeku Indexi v originalu, drugače Crvena jabuka... za mene najboljši, najlepši

Meni je pa ful lep en komad , ki ga je nardil Bregovič in je na njegovem Cd-ju za poroke in pogrebe in poje ena romkinja( pa ne od strojanovih user posted image ). ma res mi grejo kar dlake pokonci, če si ga dam naglas, pa drugače nisem tak tip človeka, da bi mi še dosti komadov nardilo tak efekt, še posebaj, če nimam na komad nobenih spominov.

Ga bom probala poiskat, če je na You tube, ma dvomim, da bom našla.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 987
4.7.2009 20:31:09   
Blacky*
Indexi:

http://www.youtube.com/watch?v=ZGipPJKMEeU

Toše:

http://www.youtube.com/watch?v=FUvaE1K4oDI

Crvena jabuka:

http://www.mojvideo.com/video-crvena-jabuka-bacila-je-sve-niz-rijeku/716bb46090bce91141c4

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 988
4.7.2009 20:31:22   
buči
čer, mi smo z vikenda oz. piknika, smo z zamudo praznovali tastov rd, pa Aljaževega, ki ga ima jutri. Že 5 let ... Jutri dobite kako fotko, ko dobim slike (sem pozabila fotoaparat user posted image ), pa še na veselico šibamo zdajle. Komaj čakam, ker to je totalno moja scena! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
4.7.2009 20:33:48   
Blacky*

Meni je pa ful lep en komad , ki ga je nardil Bregovič in je na njegovem Cd-ju za poroke in pogrebe in poje ena romkinja( pa ne od strojanovih user posted image ). ma res mi grejo kar dlake pokonci, če si ga dam naglas, pa drugače nisem tak tip človeka, da bi mi še dosti komadov nardilo tak efekt, še posebaj, če nimam na komad nobenih spominov.

Ga bom probala poiskat, če je na You tube, ma dvomim, da bom našla.

no daj, me res zanima kateri komad... ziher ga poznam user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj češ... balkan rula user posted image

in ko smo pri BG... Zdravko Čolić user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 4.7.2009 20:35:24 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.7.2009 20:34:46   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

čer, mi smo z vikenda oz. piknika, smo z zamudo praznovali tastov rd, pa Aljaževega, ki ga ima jutri. Že 5 let ... Jutri dobite kako fotko, ko dobim slike (sem pozabila fotoaparat user posted image ), pa še na veselico šibamo zdajle. Komaj čakam, ker to je totalno moja scena! user posted image

evo, je buči usekala z veselico... mi2 z blažo sva na balkanu... ti boš pa eno domačo prlepla pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 991
4.7.2009 20:36:42   
Blacky*
no blaža išče, buči se vrti na polko... jaz pa grem u šetnju... pa žvižgala si bom ta komad

http://www.youtube.com/watch?v=oP2_IpZIwnw

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.7.2009 20:39:29   
blaža
EJ NISEM NAŠLA UNEGA, SEM PA ENEGA, KI JEZAKOOOONN!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=0uCTJ7hkX-k&feature=related

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.7.2009 20:42:51   
Februarka08
Čer.

Vidim, da dogajauser posted image
Jaz pa komaj živimuser posted image križ boli za zjokat... naši so pospravili kar so meli trave, midve sva ble mal pri mojih, da so drugi letali za tamalo, jaz sem pa mal sedela, mal za tamalo hodila...
No, ko pišem ta post, sem dala še tamalo ležat, zdaj morm pa nujno ležat, ker sem šele zdaj user posted image začutila po celem popoldnevuuser posted image vse me boli.

Lep večer, uživajte s svojimi, jaz upam da ga sploh kaj vidimuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.7.2009 21:22:37   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeer.............. user posted image user posted image user posted image

Blaza & Blacky.... se vama dogaja... Blago onom ko te ima.... ko te sanja... dok ja lutam nocimaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 995
4.7.2009 21:27:02   
Stipe air force
Kaj se zgodi, ce se Mujo preseli iz Slovenije v Hrvaško? V obeh državah se poveča povprečni IQ.

"Katera je najbolj žalostna država na svetu?"
"Srbija!"
"Zakaj pa?"
"Ker je njen zahod - Hrvaška!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 996
4.7.2009 21:33:59   
srečka nosečka

jeeeeees, the best user posted image

drugače pa čer po dolgem času user posted image

malo, da vas preberem in pozdravim

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 997
4.7.2009 21:53:56   
blaža
O ste se le priguncali na RR. Meglio tardi, che mai, rečejo naši sosedi.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
4.7.2009 21:56:28   
blaža
Alo jaz grem. Prišel, videl, zmagal, al kako že gre uno?!user posted image

Grem gledat Interviju z vampirjem. sta dobra kerlca v glavnih vlogah. no sej sem ga že ene 2x gledala, ma nima veze.user posted image

Nočko.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 999
4.7.2009 22:06:15   
Stipe air force

Alo jaz grem. Prišel, videl, zmagal, al kako že gre uno?!user posted image

Grem gledat Interviju z vampirjem. sta dobra kerlca v glavnih vlogah. no sej sem ga že ene 2x gledala, ma nima veze.user posted image

Nočko.

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?