Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:12:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še to... odkar je imela "druga primorka" na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi A Pina? Dej link. kaj je od gibbonija? jaz ne poslušam preveč te scne jaz sem bolj za: http://www.youtube.com/watch?v=clJb4zx0o1o ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti ... da jo zatožim ... je bila na koncertu Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš. Pa smo jo. jaz si jo bom tudi dala... pa to je hujš kot ta prasičja gripa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:12:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* in še izvorno besedilo: Umirem sto puta dnevno Mjesec dana, duso, ne mislim na tebe ne volim te vise ili lazem sebe al' zasto opet prodjem kao lopov kradom ulicom tvojom u ponocni sat Mjesec dana punih k'o da svijet se rusi k'o da neko baca kamenje po dusi jos mi nije jasno i pitam se glasno ma sto sam to htio, znam nisam smio Ref. Umirem sto puta dnevno a tebi je sasvim svejedno znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti Umirem i opet se budim i tako sve dok ne poludim znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti Mjesec dana soba mirise na tebe ili mi se cini ili lazem sebe pod jastukom zima, tu nesto cudno ima ma prokleta ljubav, jos lud sam za tobom A je to za Pino? Dvomim, da je ne zna na pamet. No jaz je pa ne bom pela, bom raje kero drugo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:12:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* in še izvorno besedilo: Umirem sto puta dnevno Mjesec dana, duso, ne mislim na tebe ne volim te vise ili lazem sebe al' zasto opet prodjem kao lopov kradom ulicom tvojom u ponocni sat Mjesec dana punih k'o da svijet se rusi k'o da neko baca kamenje po dusi jos mi nije jasno i pitam se glasno ma sto sam to htio, znam nisam smio Ref. Umirem sto puta dnevno a tebi je sasvim svejedno znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti Umirem i opet se budim i tako sve dok ne poludim znam da sam kriv i znaju to svi znam da je kasno, al' trebas mi ti Mjesec dana soba mirise na tebe ili mi se cini ili lazem sebe pod jastukom zima, tu nesto cudno ima ma prokleta ljubav, jos lud sam za tobom A je to za Pino? Dvomim, da je ne zna na pamet. No jaz je pa ne bom pela, bom raje kero drugo. po moje lahko Pina popravi kakšno napako če je slučajno notri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:13:28
|
|
|
|
Blacky*
|
nič, grem z Liu na sprehod, potem pa arbajtat... lepo je bilo malo počvekati
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:15:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še to... odkar je imela "druga primorka" na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi A Pina? Dej link. kaj je od gibbonija? jaz ne poslušam preveč te scne jaz sem bolj za: http://www.youtube.com/watch?v=clJb4zx0o1o ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti ... da jo zatožim ... je bila na koncertu Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš. Pa smo jo. jaz si jo bom tudi dala... pa to je hujš kot ta prasičja gripa Ja zgleda, da res, ma še dobro, da nisem okužena. meni je od balkan scene všeč tole: http://www.youtube.com/watch?v=vVAK3yNz864 ta komad še posebaj ker se z mojim zafrkavava, ki ena soseda vedno pakira kufre, ko se z svojim kao bratrancem skrega( ******m) in pol ji nese kufre na postajo. Kliče se fatima, mi jo kličemo Selma.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:16:48
|
|
|
|
blaža
|
evo komaj najdem žrtev za klepet, mi že pobegne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:25:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo komaj najdem žrtev za klepet, mi že pobegne. nisem še šla... čakam sušilca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:26:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še to... odkar je imela "druga primorka" na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi A Pina? Dej link. kaj je od gibbonija? jaz ne poslušam preveč te scne jaz sem bolj za: http://www.youtube.com/watch?v=clJb4zx0o1o ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti ... da jo zatožim ... je bila na koncertu Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš. Pa smo jo. jaz si jo bom tudi dala... pa to je hujš kot ta prasičja gripa Ja zgleda, da res, ma še dobro, da nisem okužena. meni je od balkan scene všeč tole: http://www.youtube.com/watch?v=vVAK3yNz864 ta komad še posebaj ker se z mojim zafrkavava, ki ena soseda vedno pakira kufre, ko se z svojim kao bratrancem skrega( ******m) in pol ji nese kufre na postajo. Kliče se fatima, mi jo kličemo Selma. bjelo dugme... zakon... sem šla v BG na koncert...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:27:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še to... odkar je imela "druga primorka" na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi A Pina? Dej link. kaj je od gibbonija? jaz ne poslušam preveč te scne jaz sem bolj za: http://www.youtube.com/watch?v=clJb4zx0o1o ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti ... da jo zatožim ... je bila na koncertu Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš. Pa smo jo. jaz si jo bom tudi dala... pa to je hujš kot ta prasičja gripa Ja zgleda, da res, ma še dobro, da nisem okužena. meni je od balkan scene všeč tole: http://www.youtube.com/watch?v=vVAK3yNz864 ta komad še posebaj ker se z mojim zafrkavava, ki ena soseda vedno pakira kufre, ko se z svojim kao bratrancem skrega( ******m) in pol ji nese kufre na postajo. Kliče se fatima, mi jo kličemo Selma. bjelo dugme... zakon... sem šla v BG na koncert... So bli zadnjič v Postojni, pa nisem mela varstva.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:28:16
|
|
|
|
Blacky*
|
čeprav je meni naj naj... Bacila je sve niz rijeku Indexi v originalu, drugače Crvena jabuka... za mene najboljši, najlepši
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:29:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še to... odkar je imela "druga primorka" na FB napisano... umiremmmmmmmmmmmmmmmmm...100 puta dnevno..... me je čist ukužla s tem komadom... noro... sam še to pojem... pa moj tudi A Pina? Dej link. kaj je od gibbonija? jaz ne poslušam preveč te scne jaz sem bolj za: http://www.youtube.com/watch?v=clJb4zx0o1o ja... si takoj najdla povzročiteljico moje odvisnosti ... da jo zatožim ... je bila na koncertu Ja ga ima tudi na telefonu. Muziko mislim, ko kličeš. Pa smo jo. jaz si jo bom tudi dala... pa to je hujš kot ta prasičja gripa Ja zgleda, da res, ma še dobro, da nisem okužena. meni je od balkan scene všeč tole: http://www.youtube.com/watch?v=vVAK3yNz864 ta komad še posebaj ker se z mojim zafrkavava, ki ena soseda vedno pakira kufre, ko se z svojim kao bratrancem skrega( ******m) in pol ji nese kufre na postajo. Kliče se fatima, mi jo kličemo Selma. bjelo dugme... zakon... sem šla v BG na koncert... So bli zadnjič v Postojni, pa nisem mela varstva. jaz tudi nisem šla zdaj na koncert... sploh pa se ti niti ne morejo primerjati, ko smo bili v BG so bili vsi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:30:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čeprav je meni naj naj... Bacila je sve niz rijeku Indexi v originalu, drugače Crvena jabuka... za mene najboljši, najlepši Meni je pa ful lep en komad , ki ga je nardil Bregovič in je na njegovem Cd-ju za poroke in pogrebe in poje ena romkinja( pa ne od strojanovih ). ma res mi grejo kar dlake pokonci, če si ga dam naglas, pa drugače nisem tak tip človeka, da bi mi še dosti komadov nardilo tak efekt, še posebaj, če nimam na komad nobenih spominov. Ga bom probala poiskat, če je na You tube, ma dvomim, da bom našla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:31:22
|
|
|
|
buči
|
čer, mi smo z vikenda oz. piknika, smo z zamudo praznovali tastov rd, pa Aljaževega, ki ga ima jutri. Že 5 let ... Jutri dobite kako fotko, ko dobim slike (sem pozabila fotoaparat ), pa še na veselico šibamo zdajle. Komaj čakam, ker to je totalno moja scena!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:33:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čeprav je meni naj naj... Bacila je sve niz rijeku Indexi v originalu, drugače Crvena jabuka... za mene najboljši, najlepši Meni je pa ful lep en komad , ki ga je nardil Bregovič in je na njegovem Cd-ju za poroke in pogrebe in poje ena romkinja( pa ne od strojanovih ). ma res mi grejo kar dlake pokonci, če si ga dam naglas, pa drugače nisem tak tip človeka, da bi mi še dosti komadov nardilo tak efekt, še posebaj, če nimam na komad nobenih spominov. Ga bom probala poiskat, če je na You tube, ma dvomim, da bom našla. no daj, me res zanima kateri komad... ziher ga poznam , kaj češ... balkan rula in ko smo pri BG... Zdravko Čolić
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 4.7.2009 20:35:24 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:34:46
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči čer, mi smo z vikenda oz. piknika, smo z zamudo praznovali tastov rd, pa Aljaževega, ki ga ima jutri. Že 5 let ... Jutri dobite kako fotko, ko dobim slike (sem pozabila fotoaparat ), pa še na veselico šibamo zdajle. Komaj čakam, ker to je totalno moja scena! evo, je buči usekala z veselico... mi2 z blažo sva na balkanu... ti boš pa eno domačo prlepla pa bo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:39:29
|
|
|
|
blaža
|
EJ NISEM NAŠLA UNEGA, SEM PA ENEGA, KI JEZAKOOOONN!!!! http://www.youtube.com/watch?v=0uCTJ7hkX-k&feature=related
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 20:42:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Vidim, da dogaja Jaz pa komaj živim križ boli za zjokat... naši so pospravili kar so meli trave, midve sva ble mal pri mojih, da so drugi letali za tamalo, jaz sem pa mal sedela, mal za tamalo hodila... No, ko pišem ta post, sem dala še tamalo ležat, zdaj morm pa nujno ležat, ker sem šele zdaj začutila po celem popoldnevu vse me boli. Lep večer, uživajte s svojimi, jaz upam da ga sploh kaj vidim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 21:22:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeer.............. Blaza & Blacky.... se vama dogaja... Blago onom ko te ima.... ko te sanja... dok ja lutam nocimaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 21:27:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kaj se zgodi, ce se Mujo preseli iz Slovenije v Hrvaško? V obeh državah se poveča povprečni IQ. "Katera je najbolj žalostna država na svetu?" "Srbija!" "Zakaj pa?" "Ker je njen zahod - Hrvaška!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 21:33:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čeprav je meni naj naj... Bacila je sve niz rijeku Indexi v originalu, drugače Crvena jabuka... za mene najboljši, najlepši jeeeeees, the best drugače pa čer po dolgem času malo, da vas preberem in pozdravim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 21:53:56
|
|
|
|
blaža
|
O ste se le priguncali na RR. Meglio tardi, che mai, rečejo naši sosedi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 21:56:28
|
|
|
|
blaža
|
Alo jaz grem. Prišel, videl, zmagal, al kako že gre uno?! Grem gledat Interviju z vampirjem. sta dobra kerlca v glavnih vlogah. no sej sem ga že ene 2x gledala, ma nima veze. Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 4.7.2009 22:06:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Alo jaz grem. Prišel, videl, zmagal, al kako že gre uno?! Grem gledat Interviju z vampirjem. sta dobra kerlca v glavnih vlogah. no sej sem ga že ene 2x gledala, ma nima veze. Nočko. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?