|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
29.6.2009 8:30:42   
itata
aja pa lupčka se ful zdejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 876
29.6.2009 8:36:21   
itata
februarka: me prav zanima kaj ti bo P rekla glede teže. mislim pa da imajo otroci faze okol tega. pa še problem je, ker jim ti lahk kuhaš kar ti misliš, da je prav, oni imajo pa mogoče čist drug okus pa niti ne znajo povedat. se strinjam z buči k je rekla, da ji dajaj pač tisto kar je. silit je pa ne preveč , da ne bo odpor do prehranjevanja dobila. raj počakaj pol ure pa ji kaj drugega ponudi. naš ful dostikrat noče jest točno takrat, ko si mi "zamislimo" - pač drug ritem, ni še lačen, karkoli. pa ga damo stran od mize in počakamo pol ure pa probamo al z isto hrano (če smo zihr, da jo drugač rad je) al pa s čem drugim. tak je moj predlog. pa jakob recimo fuuuuul komplicira s prehrano kadar mu zobje gredo ven - noče jest nič trdega ali toplega - zadnjič, ko so mu šle 3 štirke ven hkrati mi je jedel 3 dni samo skutice in kar je bilo hladno al pa od kruha sredico...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 877
29.6.2009 8:36:46   
pina-1
Dan.
Vidim, da se dopustniki že vračajo z dopusta. Dobrodošli nazaj.

Za nami je pester konec tedna z malo spanja. Same fešte. Ampak od vsega je bil daaalllleč najboljši koncert od Cetinskega. Se vam splača it poslušat, če bo kje v vaši bližini. TIp je res car v vseh pogledih.user posted image user posted image user posted image

Bamby, Mia je kar ok. Šole se že pošteno veseli. Komaj čaka. Smo pa do sedaj nabavili samo delovne zvezke. Vse ostalo nam pa še manjka. Mislim, da nas bo vstop v 1. razred koštal krepko čez 200€. Samo DZ so bli 100user posted image . Torbo, zvezke in vse barvice moramo še kupit. Potrebščine ( brez torbe) oba jutri kupili v DZS ker je še popust na piko.

Zdej grem pa spit eno tableto ker se me migrena loteva.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 878
29.6.2009 9:27:56   
buči
Dan, čakam na vreme, da grem lahko vsaj v trgovino ... Jutri pa v Ikeo, da dokončno opremimo otroško sobo. Včeraj je mlekarnar še pobelil, zdaj še zmontiramo vse. Vam potem privoščim kakšno fotko.

Lep ponedeljkov dan vam želim!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 879
29.6.2009 10:27:36   
Februarka08
Dan.

Tole user posted image vreme bom poslala nekam! user posted image user posted image Smo spet na inhalacijah in Ventolinuuser posted image user posted image že ponoči se je neki zbujala in spala ful nemirno. Zjutraj ji je vse piskalouser posted image pa to ni več res... naj se že uredi tole. Upam da bomo vidli kaj morja da jo mal potunkam in mal noska spucamo in tele njene dihalne potiuser posted image

Itata, hvala za napisano, jaz sem že diplomirala iz njenega prehranjevanja, ne vem več kaj bi probala, da bi ji pa 3 rihte za kosilo delala, pa ne mislim več ker že zdaj ji delam včasih posebej če vem da mogoče ne bo jedla in jo s tem samo crklam, sebi pa dodatno delo delam. Itak pa ne morm iz svoje kože in bi vse nardila da bi vsaj kaj jedla. Bom vidla kaj mi bojo rekli...

Zdaj grem pa neki iskat, mi je spet slabo ratalouser posted image
Dopustniki, dobrodošli doma!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 880
29.6.2009 10:55:29   
lillchy123
amaya, ČESTITAM!!!!!

dopustniki, dobrodošli nazaj user posted image

blaža, mi smo ostali kar doma, ja, pa smo se meli vseeno luštno. user posted image

smo spoznali od naše ta večje frajle fanta user posted image

pa moja sestrica je povedala, da je  user posted image , da se septebra poročita in me vprašala, če bom njena priča user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 881
29.6.2009 11:32:53   
Februarka08
Lilchy user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz sem klicala P, naša ne dela, mi je prijazna sestra rekla, da to res ni dobro da je takole izgubila težouser posted image in nas naročila takoj ko pride nazaj naša P, to je danes teden. Je rekla, če je pa res kriza, nas lahko naroči prej. Itak v 1 tednu ne bo ne vem kakšnega preobrata, tako da... je rekla, naj se pač še mal matram ta teden... ja, kot da se potem ne bom večuser posted image mi je pa itak tud fajn, da bo čez 1 teden ravn konec inhalacij, tako da bomo še to preverili...user posted image

Zdaj gre pa ravno gor, morm nehat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.6.2009 13:00:50   
itata
amaya: čestitke!!

lilchy: ti kolk je pa frajla stara, da je že fanta pripeljala? a se nismo še prej o winxicah pogovarjal?? mal firbcamuser posted image  pa tvoj je tko "mlad" zgledal, ko je bil enkrat s tabo, ne bi nikol rekla, da ima tko velike otroke žeuser posted image

februarka: ja sej boš vidla kaj ti bo še P rekla. mogoče je pa tud s temle prehladom povezano... sigurno veš kaj ful rada je, pa ji več tisto kuhaj pa bo mogoče kaj več pojedla. v vsakem primeru držimo pesti, da bo šla teža gor.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 883
29.6.2009 13:11:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: ja sej boš vidla kaj ti bo še P rekla. mogoče je pa tud s temle prehladom povezano... sigurno veš kaj ful rada je, pa ji več tisto kuhaj pa bo mogoče kaj več pojedla. v vsakem primeru držimo pesti, da bo šla teža gor.

ko bi vsajuser posted image itak ma vsak otrok nekaj najrajšiuser posted image a ni tko... no, naša ne. Ni stvari da bi se ji očke posvetile... ajde, razen Kinder čokoladauser posted image bomo že pregurali tole in jo mal zredili... ne bo čist nič po mamici k bolj rada jeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 884
29.6.2009 14:23:15   
itata
februarka: mah sej verjetno se pa to kaj radi jejo tud spreminja zdej k se oni še tok spreminjajo... naš je tud prej jedel ful rad bučke na vodi kuhane pa sem sigurna, da jih zdej niti povohal ne bi večuser posted image  pa kakšne s sadjem zdej zganja... joj crkneš od smeha. je včeraj prvič jedel borovnice. prvih 20 je dal v usta pa ni znal prežvečit in jih je ven plunuuser posted image user posted image  šele čez nekaj časa je uštekal kako jih mora pojest in je bil čist zadovoljen pol in jih je zmazal pol skledice

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 885
29.6.2009 15:08:23   
buči
Joj, naš pa samo pleza! Za znoret. Zdaj že sam gre po stopnicah navzgor. Aljaž tega ni počel, ko je bil star 2,5 leti. Pa tudi jedel ni sam. No, je pa pri 2 letih puzzle sestavljal ... user posted image

Jutri pa v Ikeo!!!!!!!!! Joj, je moj mlekarnar čisto nor na to trgovino! Zdaj si je zamislil še en regal za v otroško sobo. Ja itak, da ne bom rekla ne, me vsaj kam pelje ... Pa kaj kupim si potem lahko. Še dobor, da jutri dohodnino nazaj dobim ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 886
29.6.2009 19:50:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Bamby, Mia je kar ok. Šole se že pošteno veseli. Komaj čaka. Smo pa do sedaj nabavili samo delovne zvezke. Vse ostalo nam pa še manjka. Mislim, da nas bo vstop v 1. razred koštal krepko čez 200€. Samo DZ so bli 100user posted image . Torbo, zvezke in vse barvice moramo še kupit. Potrebščine ( brez torbe) oba jutri kupili v DZS ker je še popust na piko.

Ja koliko DZ pa rabite, da so toliko koštali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas rabijo samo dva DZ in nobenega učbenika, pa dva velika in dva mala zvezka in ostalo drobnarijo (barvice, svinčnik, šilček, šablona, mapa....) Pa vsa ta drobnarija je presneto draga user posted image user posted image user posted image . Oba DZ, zvezke in drobnarijo, razen suhih barvic, ki jih ima nove že od prej bodo stale okrog 45 €, torba, risalni blok, peresnica, dva mala ovitka so bili okrog 55 €, zdaj moram pa kupit še copate, vrečko in ovitke za velike zvezke in DZ, pol imamo pa vse. Skupaj predvidevam okrog 120 €, morda kakšen € več.

Midva sva pa danes popoldan sama doma, saj sta tast in tašča prišla po oba otroka in ju odpeljala pohajat na ajdovski konec. Upam, da ju kaj kmalu pripeljeta domov, ker bo vsak čas ura 8, zjutraj pa morajo vstat za v vrtec. Sem bila pa kar mal slabe volje, ker sem komaj žlico dvignila, da začnemo jest kosilo, je že klicala tašča, če ju lahko prideta iskat da grejo. Namesto, da bi najprej malo pospravila ko sem prišla iz službe, sem mogla najprej za otroke spokat user posted image user posted image user posted image . Mah sej drugače je OK, samo danes mi je pa res malce načelo pamet. Sem se že malo ohladila....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 887
29.6.2009 21:34:33   
Blacky*
čer,

we are back... back to reality user posted image

na morju smo bili samo od sobote, ker smo čakali na vreme pri babi in dediju in se pustili razvajat user posted image ... je pa danes ponoči tako zalivalo, da sem mislila da nam bo prikolico kar odplaknilo.. sva zunaj pustila kozarce in so bili do polovice napolnjeni z vodo... če sem si prav zapomnila oz. slišala je padlo 3 litre vode na m2. Ob 14 smo bili pa že na fizioterapiji, nato malo pri babici, zdaj pa srfam, ati tudi, mali pa spi... od 20 naprej... se je v tem tednu malo razvadil in hodil kasneje spat... je treba nazaj v stare tire user posted image

grem pod tuš

papa

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 888
30.6.2009 7:37:44   
Blacky*
Jutro, prva?

Vsem pošiljam eno user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
30.6.2009 8:11:03   
lillchy123

lilchy: ti kolk je pa frajla stara, da je že fanta pripeljala? a se nismo še prej o winxicah pogovarjal?? mal firbcamuser posted image  pa tvoj je tko "mlad" zgledal, ko je bil enkrat s tabo, ne bi nikol rekla, da ima tko velike otroke žeuser posted image

13. user posted image na winxice je pa ta mala frajla nora, ona jih ma pa 8. moj je bil pa tud res mlad in je še vedno- 33. jst grem pa od dons tud proti 40 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.6.2009 8:24:17   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

13. user posted image na winxice je pa ta mala frajla nora, ona jih ma pa 8. moj je bil pa tud res mlad in je še vedno- 33. jst grem pa od dons tud proti 40 user posted image user posted image user posted image

lilchy, če prav razumem je torej čas za čestitkeuser posted image  

Vse naj naj user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 891
30.6.2009 9:13:05   
misar
Lilči...vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Itata, oprosti, ker te nisem nič poklicala, smo meli ludo kučo na morju.

V četrtke smo šli dol, v petek neznansko uživali, v soboto pa fasali vročino 40.2 user posted image user posted image ...celo soboto smo ful kuhali, v nedeljo pa kot da ni blo nič in naprej tud ne user posted image user posted image user posted image user posted image . če je men to jasno. zmeraj na morju fašemo vročino brez dodatnih znakov. a mi lahko to en razloži?????? in to samo tle v našem stanovanju na morju, na djerbi recimo nismo bli nič bolani. men nič jasno.

evo grem spet mal delat user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.6.2009 9:23:16   
Janey
dan

uu kak se pri nas poznajo dopusti. je prav fino k lahko malo zadiham user posted image user posted image ampak preveč pa tut ni fajn, kr ko je pa tečno je pa muka.

mi še vedno ne kakamo dobro, zdaj poskusimo še neki sirup, pol gremo pa direktiva v bolnico, ker mi je že tumač. vsak večer taki krči, taki jok, čez dan stokrat male kuglice s tako muko pokakaneuser posted image user posted image bošček moj....ej noči so take  kot pri 2 mesecih...kolike jok zvijanje....podoživljam tiste mesece spetuser posted image user posted image user posted image

drugače je pa jakec ful razigran, dobre volje, skoz aktiven, mu tak nič ne manjka, tut apetit ima, pije veliko, poje tut to sranje, ki ga zdaj mora in se kr dobro drži. malo je razdražljiv, ampak ni omembe vredno.

je pa super priden, veliko čveka, dirka in teka okoli, da je skoz cel moker. prava faca jeuser posted image user posted image se mu tolko nasmejimuser posted image user posted image
čez en teden gremo na morje....že taaak komaj čakamuser posted image user posted image

lep dan babike

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.6.2009 9:23:31   
lillchy123
blacky, misar hvala za čestitke user posted image

blacky, kdaj bo padla kava o kteri se menmo že celo večnost? Da ne bom res 40 prej user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.6.2009 9:43:40   
Blacky*

blacky, misar hvala za čestitke user posted image

blacky, kdaj bo padla kava o kteri se menmo že celo večnost? Da ne bom res 40 prej user posted image user posted image

lilchy - pa res, zdaj je pa že kriza, se moramo dobiti, samo povej kdaj in kje. Mi smo v LJ še slabe 3 tedne, potem pa gremo na morje... se plavat naučit user posted image

jaz razmišljam, da bi šla ta teden s pikcem v ZOO, ima še katera podobne misli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
30.6.2009 10:00:33   
lillchy123
uuu ZOO bi pa midva tud user posted image  kdaj pa bo lepo vreme?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.6.2009 10:18:21   
Februarka08
Dan.

Lilchy user posted image

Spali smo ok, ni nič kašljala, potem pa od 9h zjutraj spet hropenjeuser posted image itak, kot ponavadi. Dobro da mamo zdravnika v pondelk ker morm vprašat da ni slučajno kakšna alergija tu vmesuser posted image upam da ne, moj je alergičen na prahuser posted image user posted image bomo vidli... zdaj je šla vseeno malo ven, škodit itak ne moreuser posted image

Zdaj pa eno mal smešno vprašanje (no, za vas, zame neuser posted image ): še nikol nisem mela opravka z vrtci, pa me zanima kje dobim tisto vlogo za vpis, al karkol že morm metuser posted image a to v samem vrtcu al kako? Mi jo mamo namen dat drugo leto jeseni, pa bi blo fajn se že prej kaj pozanimatuser posted image no, kakršnakoli informacija je dobrodošla, ker sem laikuser posted image

Zdaj mam mal miru, sem se končno mal dol usedla, sem še špinačo pakirala po lončkih, da je romala v skrinjo, ne vem kam bomo s tolk zelenjave ki jo mamo na vrtuuser posted image pomoje bo treba še kakšno skrinjo kupituser posted image

Lep dan, upam da ne bo spet dežjauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 897
30.6.2009 10:37:31   
Blacky*

uuu ZOO bi pa midva tud user posted image  kdaj pa bo lepo vreme?

ne vem točno kdaj bo lepo, napoved je ZAENKRAT takšna
http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.php

Neposredna povezava do sporočila: 898
30.6.2009 10:42:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Lilchy user posted image

Spali smo ok, ni nič kašljala, potem pa od 9h zjutraj spet hropenjeuser posted image itak, kot ponavadi. Dobro da mamo zdravnika v pondelk ker morm vprašat da ni slučajno kakšna alergija tu vmesuser posted image upam da ne, moj je alergičen na prahuser posted image user posted image bomo vidli... zdaj je šla vseeno malo ven, škodit itak ne moreuser posted image

Zdaj pa eno mal smešno vprašanje (no, za vas, zame neuser posted image ): še nikol nisem mela opravka z vrtci, pa me zanima kje dobim tisto vlogo za vpis, al karkol že morm metuser posted image a to v samem vrtcu al kako? Mi jo mamo namen dat drugo leto jeseni, pa bi blo fajn se že prej kaj pozanimatuser posted image no, kakršnakoli informacija je dobrodošla, ker sem laikuser posted image

Zdaj mam mal miru, sem se končno mal dol usedla, sem še špinačo pakirala po lončkih, da je romala v skrinjo, ne vem kam bomo s tolk zelenjave ki jo mamo na vrtuuser posted image pomoje bo treba še kakšno skrinjo kupituser posted image

Lep dan, upam da ne bo spet dežjauser posted image

Jaz sem vlogo dobila kar na spletni strani vrtca. Vlogo kar lepo izpolni in jo probaj oddati, pri nas v LJ sicer ni med kriteriji rok oddaje vloge, včasih pa je bil. Jaz sem vlogo oddala že 1 teden po rojstvu. Enkrat aprila pa se sestane komisija in pregleda vloge. V našem vrtcu so jih imeli letos več kot 400, sprejeli so pa 60 otrok.

Upam da ti kaj koristijo te informacije. Ne vem pa kako je to urejeno v vaši občini.

Neposredna povezava do sporočila: 899
30.6.2009 12:53:14   
Janey
Februarka pri nas je bilo tako, da si si ali sprintal vlogo iz internetne strani vrtca, ali pa jo šel tja izpolnit. Vpis pa je bil med 1. in 12. aprilom in si takrat odnesel vlogo. Junija smo dobili domov odločbe. 

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?