bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Bamby, Mia je kar ok. Šole se že pošteno veseli. Komaj čaka. Smo pa do sedaj nabavili samo delovne zvezke. Vse ostalo nam pa še manjka. Mislim, da nas bo vstop v 1. razred koštal krepko čez 200€. Samo DZ so bli 100 . Torbo, zvezke in vse barvice moramo še kupit. Potrebščine ( brez torbe) oba jutri kupili v DZS ker je še popust na piko. Ja koliko DZ pa rabite, da so toliko koštali . Pri nas rabijo samo dva DZ in nobenega učbenika, pa dva velika in dva mala zvezka in ostalo drobnarijo (barvice, svinčnik, šilček, šablona, mapa....) Pa vsa ta drobnarija je presneto draga . Oba DZ, zvezke in drobnarijo, razen suhih barvic, ki jih ima nove že od prej bodo stale okrog 45 €, torba, risalni blok, peresnica, dva mala ovitka so bili okrog 55 €, zdaj moram pa kupit še copate, vrečko in ovitke za velike zvezke in DZ, pol imamo pa vse. Skupaj predvidevam okrog 120 €, morda kakšen € več. Midva sva pa danes popoldan sama doma, saj sta tast in tašča prišla po oba otroka in ju odpeljala pohajat na ajdovski konec. Upam, da ju kaj kmalu pripeljeta domov, ker bo vsak čas ura 8, zjutraj pa morajo vstat za v vrtec. Sem bila pa kar mal slabe volje, ker sem komaj žlico dvignila, da začnemo jest kosilo, je že klicala tašča, če ju lahko prideta iskat da grejo. Namesto, da bi najprej malo pospravila ko sem prišla iz službe, sem mogla najprej za otroke spokat . Mah sej drugače je OK, samo danes mi je pa res malce načelo pamet. Sem se že malo ohladila....
|