|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
30.6.2009 13:00:58   
Februarka08
Hvala in informacije, sem si že ogledala mal spletne strani in najdla vlogo... pa mal sem tiste točke za sprejem pogledalauser posted image pomoje da sploh not ne bomo prišliuser posted image uffffffffffff.

Tamala je že dolg v postli, pa še kar slišim mal zvoka iz tamuser posted image sem prej mislila da že spi, pa očitno še ne.... jaz se pa mal kratkočasim z lubenicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.7.2009 7:05:38   
blaža
utro 1.user posted image

Evo mene, že kavico pijem oz. čakam, da se pohladi. Pa zvlekla sem nas z druge strani.user posted image

No danes ne delam, sem premestila na jutri, ki bi morala bit fraj. Gremo v Kp, ker ma Blaž kontrolo. ma je že ok, ne kašlja več dosti. pol gremo pa po " novi avto". Clio je šel včeraj na odpaduser posted image . Smo pa kupli Atosa, da ga bom lahko vtaknla v vsako luknjo v Trstu, ki s tem karavanom mi je težje najt parkir plac.user posted image

No če je že kandot, je pa vsaj moje najljubše barve. Srebrne.

pol gremo pa še malo pohajat po kopru, pa še v DZs pogledat če majo kako lepo šolsko torbo, ki imamo 10% popusta, ker smo pri njih knjige nakupli oz delavne zvezke.

Pa k mami na kosilo, tako, da bo lep dan, če odštejem urejanje papirjev za avto. Tega pa ne maram.

no in jutri pol še delam, potem sem pa fraj petek soboto in nedeljo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.7.2009 8:07:31   
itata
lilči: ja sej to sem mislila, če je frajla stara 13 jo je imel presneto zgodaj (zdej k si vsa leta zgoflalauser posted image ) pa čestitke za RD, nisem bla nič na rač včeri pa "zamujam"user posted image  

misar: ni panike. sam škoda. sem mela ful časauser posted image

februarka: pri nas je blo treba do konca marca oddat. ima pa to vsak vrtec mal posvoje. enim pošlješ al pa prineseš do roka. eni imajo pa termin vpisov kot je janey napisala... moraš na net pogledat, da ne zamudiš, ampak mislim, da do februarja 2010 imaš še lahk "frej" na to temouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.7.2009 8:09:40   
itata
včeraj sem imela jaz zadnji dan "starega" dopusta... sem šla v mesto po opravkih sama in do ene kolegice na dolg čvekuser posted image  to je to. zdej bom pa koristila dopust kot vsi smrtniki in čakalaaaaaaaaaa nanjuser posted image  

moj otrok ima zdej najljubšo žival: delfina - in ga kliče "fin"user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.7.2009 8:23:33   
pina-1

dan.

končno malo mira.
smo bolani. Ana je dobila vročino. Zopet so zobi na pohodu. Ima vsa usta natečena in je stina. Upam, da kmalu ven pridejo.
Je pa danes z mojo mamo doma, ker mam v službi gužvo.

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Bamby, Mia je kar ok. Šole se že pošteno veseli. Komaj čaka. Smo pa do sedaj nabavili samo delovne zvezke. Vse ostalo nam pa še manjka. Mislim, da nas bo vstop v 1. razred koštal krepko čez 200€. Samo DZ so bli 100user posted image . Torbo, zvezke in vse barvice moramo še kupit. Potrebščine ( brez torbe) oba jutri kupili v DZS ker je še popust na piko.

Ja koliko DZ pa rabite, da so toliko koštali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas rabijo samo dva DZ in nobenega učbenika, pa dva velika in dva mala zvezka in ostalo drobnarijo (barvice, svinčnik, šilček, šablona, mapa....) Pa vsa ta drobnarija je presneto draga user posted image user posted image user posted image . Oba DZ, zvezke in drobnarijo, razen suhih barvic, ki jih ima nove že od prej bodo stale okrog 45 €, torba, risalni blok, peresnica, dva mala ovitka so bili okrog 55 €, zdaj moram pa kupit še copate, vrečko in ovitke za velike zvezke in DZ, pol imamo pa vse. Skupaj predvidevam okrog 120 €, morda kakšen € več.

bamby, mi rabimo 10 DZ, 1 velik brezčrten zvezek in 2 tako lahko.
Sem pa večeri kupipla na piko še vse potrebščine- 86€ ( s popustom). Brez torbe in peresnice. Sva pa kupili copate in pa torbico za telovadno opremo. Samo tolko o brezplačnem šolanju.

grem prebrat kaj ste načvekale. sem kar v zaostanku user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.7.2009 8:27:22   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

utro 1.user posted image

Evo mene, že kavico pijem oz. čakam, da se pohladi. Pa zvlekla sem nas z druge strani.user posted image

No danes ne delam, sem premestila na jutri, ki bi morala bit fraj. Gremo v Kp, ker ma Blaž kontrolo. ma je že ok, ne kašlja več dosti. pol gremo pa po " novi avto". Clio je šel včeraj na odpaduser posted image . Smo pa kupli Atosa, da ga bom lahko vtaknla v vsako luknjo v Trstu, ki s tem karavanom mi je težje najt parkir plac.user posted image

No če je že kandot, je pa vsaj moje najljubše barve. Srebrne.

pol gremo pa še malo pohajat po kopru, pa še v DZs pogledat če majo kako lepo šolsko torbo, ki imamo 10% popusta, ker smo pri njih knjige nakupli oz delavne zvezke.

Pa k mami na kosilo, tako, da bo lep dan, če odštejem urejanje papirjev za avto. Tega pa ne maram.

no in jutri pol še delam, potem sem pa fraj petek soboto in nedeljo.user posted image

bravo za novi avtek. Ni važno kak je, važno da ti bo dobro služu. Pa srečno vožnjo.

Blaža v DZ v kopru pri hotelu niso meli ne vem kaj izbire. Nam ni blo nič všeč. Midve bova šle v Hartis v Lucijo. Majo 40% znižanje na torbe..

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.7.2009 8:44:57   
buči
Dan, smo ful delavni, sobica nastaja. Včeraj sva imela spet fajn ugoden nakup v Ikei, pa Aljaža sva imela s seboj, ker ima v nedeljo rd in sva ga peljala v Toys-a, si je prez panike izbral darilo (celo za polovico vsote, ki svo jo bila pripravljena dat user posted image ), smo bili še v Celovcu v McDonaldsu, pa še malo po cunje smo šli, in v zadnji trgovini, ko smo odhajali, Aljaž sam od sebe reče po nemško nasvidenje. Sva skoraj dol padla. user posted image

Zdaj grem pa delat, ker imam ful stvari za neredit, pa seveda oba mulčka doma. Jutri in v petek imam pa cel dan službo ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.7.2009 8:45:33   
buči
A ja, preberem vas kasneje.

Tilen ima novo besedo: pipi = pivo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.7.2009 9:15:08   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby, mi rabimo 10 DZ, 1 velik brezčrten zvezek in 2 tako lahko.
Sem pa večeri kupipla na piko še vse potrebščine- 86€ ( s popustom). Brez torbe in peresnice. Sva pa kupili copate in pa torbico za telovadno opremo. Samo tolko o brezplačnem šolanju.

user posted image user posted image user posted image   Kaj bodo pa prvički rabili toliko DZ user posted image user posted image user posted image  Po moje bodo enega ali pa dva res rabili, v ostale bodo pa narisali vzorčke na eno do tri strani, ostalo pa prazno user posted image . Starši smo pa tisti, ki kupujemo vse, kar si zmislijo. Saj vem, kako je, ker sem tudi sama enkrat hodila v šolo, koliko DZ smo rabili. Toliko, da smo ga imeli user posted image user posted image user posted image . Tisto stran ali dve bi nam lahko tudi preslikali!!!
So pa tudi nam predlagali zvezke TAKO LAHKO.   Pa taka brezplačna šola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

blaža, user posted image user posted image user posted image  za novi avtek!!!

buči, vem kako nas znajo mulčki presenetit v tujih jezikih. Kakšno leto nazaj, ko sva s Timom bila pri kosilu sem ugotovila, da zna mulc po nemško štet do 10, medtem, ko je po slovensko še obvezno izpustil št. 7. In to kakšna nemščina. So mi kar oči ven padle, tako perfektno izgovarja, predvsem št 4 je prav posebna, originalna user posted image user posted image user posted image

lilči, malce z zamudo, pa vseeno vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Jaz sem danes doma, ker peljem Anajo k zdravniku. Se mi je nekaj prehladila in še kar kašlja, pa včeraj popoldne je imela malce povišano temperaturo, ob 3h zjutraj sva pa že pili Calpol, ker je bila 38.3 . Zdaj pa revica še vedno spi user posted image user posted image user posted image . Imava šele ob 11h uro, tako da mislim, da se bo do takrat naspala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.7.2009 9:50:03   
lillchy123
dan user posted image

še enkrat hvala vsem za čestitke. zdej grem pa res že prot 40 user posted image user posted image

eno ? sem se končnooooo prklopla na FB, pa mam našo ello ogledano, pa nisem zihr, da je ta prava user posted image  

pa še drugo ? naš mulo je nor na te plastične zunanje hiške in bi mu jo kupili. kam naj gremo gledat?

grem še mal delat, k čez cca pol ure mi moj malco dostav. je svak pšančka spohu. njaqmi

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.7.2009 10:10:37   
itata
lilči: na ZS jo vpraši, če je tapravauser posted image  drugač so mel pa mislim, da v tušu akcijo in so bile te hiške po 120 eur - men se zdi to vseen mal velik, ampak dedi pa babi sta jo pa vseen kupla (za vse 3 vnučke no)... drugač so pa itak v BC klasika

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.7.2009 10:13:49   
Februarka08
Dan.

Mi2 z user posted image sva se mal dol uleglauser posted image že samo za pospravljanje igrač moraš imeti voljo in 1 uro časauser posted image groza, moj križuser posted image sem hotla še vse pomest, pa ne gre, bom že potem... sem raje tkole mal vmes na relaxuser posted image

Pina in Bamby upam da se vajine dve princesi čimprej pozdravita user posted image user posted image user posted image
Itata, ja kakor si napisala, je tudi pri nas ta rok za prijavo v vrtec tam nekje marca-aprila za vpis. Tako da mam še mal časauser posted image bom pa 1x kar tko poklicala če lahko že kaj prej oddaš vlogo, saj škodit ne more, če vprašamuser posted image user posted image
Blaža user posted image za nov avtek, srečno vožnjo!
Lilchy, lahko ti pošljem moje podatke na ZS za FB pa boš vidla med prijatelji da je pol februark goruser posted image

Tako, mislim da je to to, grem še mal posrfatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 912
1.7.2009 10:26:35   
itata
februarka: komot pošlješ že prej vlogo... itak jo spravijo in to je to. obravnaval jo bodo pa pač aprila 2010.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 913
1.7.2009 10:31:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: komot pošlješ že prej vlogo... itak jo spravijo in to je to. obravnaval jo bodo pa pač aprila 2010.

okuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.7.2009 10:48:24   
lillchy123
ma še ne znam glih neki delat na FBuser posted image . februarka, če si tok prjazna user posted image

itata, a v tušu so še v akcciji?

Neposredna povezava do sporočila: 915
1.7.2009 11:13:29   
Februarka08
Lilchy, sem ti poslala, upam da si dobilauser posted image če ti kaj ni jasno, pa kar vprašajuser posted image

Jest mam spet mal pavze med delom, še prah me čaka in voilauser posted image uf, pa še kopalnicauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 916
1.7.2009 11:33:22   
lillchy123
februarka, sem ti že pisala user posted image  thx

Neposredna povezava do sporočila: 917
1.7.2009 11:53:22   
itata
lilči: to pa ne vem če so še...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 918
1.7.2009 13:09:04   
dolenjka
Dan user posted image

Taku, mi smo doma - za 14 dni user posted image

Imeli smo se super fino, najprej je bilo peklensko vroče, potem je bil 1 dan oreng dež in veter, tko da se je mal ofriškalo in potem spet super do konca, samo 2x je na kratko rosilo, temperature pa znosne, od 24 - 28 user posted image

Carica je celo začofotala v morju, spala je megalomansko dobro in na koncu že celo brez napakic, kar lepo nadaljuje doma user posted image  user posted image  user posted image  Na morju je spala 12 ur v kosu, doma 11, tako da je luksuzno, z izjemo danes, ko je šel oči 1. v službo in je ona solidarnostno še mene zbudila 6.20 user posted image  user posted image  No sej, za kazen je imela sama s sabo govorilne ure do 7.15 v svoji postelji user posted image

Kaj več pa v naslednjih dneh, ker se moram mal spočit do 12.7. ko spet gremo na morčita user posted image  user posted image

Aja, pa pregled sem imela včeraj in pravi moj ginko da sem de lux user posted image  in dete seveda tudi user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa 80,5 kg imam spet user posted image  user posted image  To pomeni + 13,5 user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 919
1.7.2009 13:25:02   
Februarka08
Uuuu, spet bo mal več čveka kle gor, šefla je prišlauser posted image user posted image samo da ste se meli kulči in da ste ok! Kg bojo šli že dol, tako kot v 1.user posted image saj grejo meni tud gor, pa nič ne mormuser posted image no, lahko bi mal manj jedla, pa ne greuser posted image

Še mal pa grem kuhat, vmes sem že vse pripravila in se napokala lubeniceuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.7.2009 14:45:25   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

Sefla je tko Sanaderja zjeuser posted image bala.... da je danes podal odstopno izjavo na vse politicne funkcije.... Svaka cast Sefla !!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

Mislim da je zdaj Barbika na vrsti....  user posted image ...

PS: Jansa pa je ponoc dob'u od svoje Urskice !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 921
1.7.2009 14:50:42   
buči
Lilčy, hiške so v Toys-u očistno ceneje kot pri nas . Pglej na njihovo spletno stran, samo glej .at, ker se razlikujejo cene v .de in .at

šefla, wb

Mi pa delamo čistko med igračami, bomo spet za karitas pripravil, ker se Tilen s pol stvarmi ne igra. Še k sreči so skoraj vse od Aljaža, da nismo prav denarja to rundo dajali. Tiste igrače do 2 leti so brez vezne, legice pojejo že 3 mesece, avti so zakon, knjige.

Sploh pa imamo zdaj novo zabavo: podstrešje. Raziskujeta omare, premetavata stvari, brskata. In potem Aljaž najde poročno sliko mojih staršev. "Tilen, prid sem pogledat to staro sliko!" Povem, da je od ata in mame, ko sta se poročila. "Uf, potem je pa stara, 130 let ... Ne, sigurno jih ima 300!" user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
1.7.2009 14:51:52   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

Sefla je tko Sanaderja zjeuser posted image bala.... da je danes podal odstopno izjavo na vse politicne funkcije.... Svaka cast Sefla !!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam Urška se mi pa malo smili ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 923
1.7.2009 14:54:05   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sam Urška se mi pa malo smili ... user posted image user posted image user posted image

fuj.... bljack.... men tud.... user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 924
1.7.2009 14:56:29   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: buči

fuj.... bljack.... men tud.... user posted image  user posted image

Ja, verjamem, da ti z Janezom ne bi, z urško še mogoče ... user posted image  Samo bi bil Janez najbrž jezen ... Tudi če bi jo jebuser posted image al po politični funkciji ...

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?