|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
31.12.2009 17:20:49   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: buči

pozabila povedat, da so moji 3 pred pol ure celo zaspali. Jaz pa spet jeb**** stranka, ki je pokonci že od 6.45. user posted image

...bolje biti jeb**** stranka.... nego ne jeb**** stranka...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
31.12.2009 17:28:49   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

pozabila povedat, da so moji 3 pred pol ure celo zaspali. Jaz pa spet jeb**** stranka, ki je pokonci že od 6.45. user posted image

...bolje biti jeb**** stranka.... nego ne jeb**** stranka...... user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Saj pijem zraven rdečega in jem pršut user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
31.12.2009 17:35:03   
Stipe air force

...bolje biti jeb**** stranka.... nego ne jeb**** stranka...... user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

....toooooooooooooooooo Buci, tooooooooooo mi radi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (jaz pa tolcem domaći refosk)..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
31.12.2009 17:39:55   
Blacky*

user posted image

....toooooooooooooooooo Buci, tooooooooooo mi radi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (jaz pa tolcem domaći refosk)..... user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa gin tonik user posted image user posted image user posted image

no, mami se je oblekla, zdaj se spravim še vala... ati je na sprehodu z liu, nato pa odrinemo... gremo pa kar s taksijem... ne bomo reskirali...

Neposredna povezava do sporočila: 4579
31.12.2009 19:30:39   
buči
blacy, kam ste namenjeni?

stipe, jaz sem na šardonjejčku, neka reklamna darilna steklenica, ampak seka!

piščanjčji žur je sedel, zraven je bil kuskus, mulca pomlaskala, zdaj sta šla ati in Aljaž rakete spuščat, Tilen gleda Tomažka, jaz pa vas čakam ... najbrž zaman.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
31.12.2009 19:32:04   
buči
A bi kdo kavo? Jo grem kuhat!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
31.12.2009 19:36:18   
buči
tilen tuli: ne pok pok! Tole bo kriza, ker se ful boji ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
31.12.2009 19:39:16   
Stipe air force
....kavo...'mo pol.... Hvala !!!!!user posted image

Mi mamo pa romantiko... Tara in Maks spita.... user posted image user posted image user posted image .... Sefla, jaz in tasca user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image ....

....potem seflina sister ter sestrouser posted image ****c....(zet pripravnik)... user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...domači tartarc, domaća francoska.... , vse domaće..... tudi domaći refosk... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
31.12.2009 20:49:48   
mlavla
čer..jst tud samevam..Blaž spi, Neža pa ati sta pa tud zapančala..
upam, da ati kaj kmal dvigne svojo rit..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4584
31.12.2009 21:28:15   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

čer..jst tud samevam..Blaž spi, Neža pa ati sta pa tud zapančala..
upam, da ati kaj kmal dvigne svojo rit..user posted image

....le naj dvigna svojo rit.... pr nas sta Sefla in tasca se kako zivahni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
31.12.2009 22:04:14   
dolenjka
Čer user posted image

Stipetu ful dogaja, k bo s svojo sodelavko silvestroval - mojo mamo, upokojenko user posted image user posted image user posted image

No tako, mi smo se nabasali, Tara je šla spat kot običajno, Maks je ob 18.30 šel na pol urni lepotni spanec in še spi user posted image Jaz sem se rano še zadnjič letos stuširala (mater se dobr sliš user posted image ) in to je to. Mal sem ga spila, kar nekaj pojedla, tatarca, paški sir, same dobrote - res praznik zame, sploh refošk user posted image

Kaj naj vam napišem drage moje user posted image Resnično vam želim da bi bili vsi zdravi in srečni, se imeli radi in, da bi se tudi naslednje leto dobili na pikniku februarčkov user posted image In da ne pozabim: čim več bratcev in sestric našim februarčkom želimo Stipiči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4586
1.1.2010 0:49:34   
buči
Evo, da se javim v novem letu. Mi smo ga zalili, jaz sicer s solzami, ker sem imela vsega polno kapo! Aljaž je pred 21. spet zakuhal. Nič mi ni jasno, je na antibiotikih, pa spet vročina čez 38C. Potem sem se nasekirala, da me je želodec zvil, sem šla kar z njim spat. me je moj malo pred polnočjo zbudil, da sem se lahko zjokala, kako se imava fajn, on revež sam pred tv, nič od nas ... Upam, da če smo že leto slabo začeli, da ga vsaj dobro nadaljuje,mo. Kljub vsemu vam želi lepo leto! Pa predvsem, da bo zdravo. Ostalo si bomo že naredili, da bo tako, kot nam bo pasalo!

Lubčka vsem, pa hvala, ker me poslušate (no, zdajle sicer bolj slabo).

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
1.1.2010 1:15:29   
blaža
buci user posted image user posted image user posted image

srečnega pa zdravega vsem.

Blažo je šel spat ob deseti, kar je blo zanj že pravo silvestrovanje, glede na to , da hodi ob sedmih spat.user posted image

Matija je šel ravnokar. Družbica je bla super, imeli smo se lepo!

Vse naj naj v novem letu.

No tako. Zdej grem pa lahko spat.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
1.1.2010 2:33:17   
Stipe air force
Jutrooooooooooooooooooo..... user posted image user posted image user posted image ....

Another ****ing year.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
1.1.2010 7:45:32   
pina-1
Dobro jutro.
SREČNO PA ZDRAVO LETO 2010.

MEni se je leto super začelo, saj sva ga z Pinotom dočakala s Tonijem. J blo prov luštno..

Pa še Ana je noč prespala brez napake in to do 7 ure zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj sem kavico že spila in se najedla... Razmišljam česa bi se najprej lotla, pa se mi čisto nič ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4590
1.1.2010 8:49:03   
buči
Jutro. Mi smo že v akciji. Aljaž kuha, Tilen hara po stanovanju, z atijem se sestavljava. Sem klicala dežurno P, je rekla, da je najbrž viroza (poleg angine, ki jo že preboleva), tako da itakk nimamo kaj. Vročina seveda čez 38 ... Bogi, se mi tako smili. Ta teden poiščem enega BE ali pa kakega alternativca, da še oni kaj povedo, ker samo AB pa zdravila ne gre več. Že tako je totalno kumern.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
1.1.2010 9:10:16   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dobro jutro.
SREČNO PA ZDRAVO LETO 2010.

MEni se je leto super začelo, saj sva ga z Pinotom dočakala s Tonijem. J blo prov luštno..

Pa še Ana je noč prespala brez napake in to do 7 ure zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj sem kavico že spila in se najedla... Razmišljam česa bi se najprej lotla, pa se mi čisto nič ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Mi tudi. user posted image

na Slo 1 je bla itak beda kot ponavadi.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
1.1.2010 9:11:20   
blaža
vstala sem pa lihkar, ki je možek vstal z Blažem.

namesto ob sedmi je šel spat ob deseti, spal je pa , prva budnica ob 5.10, druga pa deset do sedme.user posted image user posted image

Matija pa še spi, ki je šel spat ob enih.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
1.1.2010 9:25:24   
Stipe air force
...oroka sta se naspala.....user posted image user posted image user posted image user posted image .... Sefla pa ne.... user posted image in si je podprla ucke z dvema zobotrepcoma user posted image user posted image user posted image user posted image .... Jaz pa kot novopeceni penzioner.... sem suuuuuuuuperrrrrrr.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Seveda... ga.Tasca je najboljs od vseh nas.... itak ima 9 zivljenj..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pina, Blaza, Buci..... jedite, pijte i uzivajte ker smo se za en letnik starejsi.... (velja tudi za ostale).... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
1.1.2010 9:28:24   
blaža
ja, jaz kmalu tudi po številki.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4595
1.1.2010 10:14:18   
pina-1

...oroka sta se naspala.....user posted image user posted image user posted image user posted image .... Sefla pa ne.... user posted image in si je podprla ucke z dvema zobotrepcoma user posted image user posted image user posted image user posted image .... Jaz pa kot novopeceni penzioner.... sem suuuuuuuuperrrrrrr.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Seveda... ga.Tasca je najboljs od vseh nas.... itak ima 9 zivljenj..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pina, Blaza, Buci..... jedite, pijte i uzivajte ker smo se za en letnik starejsi.... (velja tudi za ostale).... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe, ti pa si res že pravi penzioner, ker tako zogodi na rr pišeš..
zdej samo še manjka da si pred 7 uro pred trgovino, da kej ne zamudišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
1.1.2010 10:28:00   
Stipe air force
....penzionisti mamo cel kup ugodnosti.... primer: v Supernovi v Lublan.... novoletni popust za penzioniste kava -10%, tortica -20%.... v Sparu dunajc in pomfri 1,50 EUR.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pr Posavcu romunske in ukrajinske umetnice-plesaćice -30% (me ne zanima.... ampak samo zarad ilustracije)..... user posted image user posted image user posted image user posted image .... splaća se v penzijo......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
1.1.2010 10:38:33   
Stipe air force
....Inja...... ker si spet med nami..... v Novem letu ti zelim se veliko branj nasih nakladanj in bedarij..... Lahko ti pa zagotovim, da bos skupaj z nami se veliko bolj pametna kot si..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 4598
1.1.2010 11:14:26   
pina-1

....penzionisti mamo cel kup ugodnosti.... primer: v Supernovi v Lublan.... novoletni popust za penzioniste kava -10%, tortica -20%.... v Sparu dunajc in pomfri 1,50 EUR.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pr Posavcu romunske in ukrajinske umetnice-plesaćice -30% (me ne zanima.... ampak samo zarad ilustracije)..... user posted image user posted image user posted image user posted image .... splaća se v penzijo......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pino ti pošilja pozdrave in pravi " Živel DESUS"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4599
1.1.2010 11:33:16   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pino ti pošilja pozdrave in pravi " Živel DESUS"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala na pozdravih...... reci mu da si DESUS zatlaci..... user posted image user posted image user posted image user posted image ...... v nobeno stranko nikoli.....

Pr nas ful dezuje..... fuj.... zato sem ze intravenozno "na refosku" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?