|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
31.12.2009 11:57:34   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Drage moje, ki ste delale piščančji žur, a ste uporabile cele prsi (brez kosti) v kosu ali zrezke iz prsi? Mora bit meso debelo ali tenko? Ker celih prsi nimam kaj potolčt ... user posted image user posted image

Buci, a govoris o kulinariki, al kej druzga.... user posted image .... Jaz od danes naprej ne kuzim, pa mi naris....prosim.... user posted image user posted image user posted image

Stipe, tebi je vse oprpščeno. Če pa si predstavljaš kake druge prsi, potolčene z pršutom, pa sirček in smetanca gor, pa tudi ok. Samo da ti bodo teknile - tako ali drugače, prepusti se domišljiji, saj več penzionisti jo imate malo bolj bujo, ker imate več časa za neumnosti, tako da šefla pripravi se na še nega user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Buci.... koncno ena pametna user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa hvala na podpori....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
31.12.2009 11:57:38   
buči
stipe, kje si? A že oblagaš prsi? user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
31.12.2009 11:58:46   
buči
stipe, jaz te popolnoma podpiram, ker se trenutno prodam za tiste borovničke, ki si mi jih obljubil včeraj. Bom šeflo pregovorila še za eno Nežko ali pa Gabra.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
31.12.2009 12:01:40   
buči
A sem vam že povedala, da sem se odločila, da skuham samo še tole kosilo, ki je trenutno na štedilniku, potem pa letos ne kuham več kosil!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
31.12.2009 12:02:44   
buči
S

R

E

Č

N

O

N

O

V

O

L

E

T

O

2

0

1

0

!

TDAT

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
31.12.2009 12:03:32   
buči
prav, če noče nihče klepetat z mano, grem pa kavč likat.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
31.12.2009 12:06:39   
Blacky*

Drage moje, ki ste delale piščančji žur, a ste uporabile cele prsi (brez kosti) v kosu ali zrezke iz prsi? Mora bit meso debelo ali tenko? Ker celih prsi nimam kaj potolčt ... user posted image user posted image

na hitro, imamo pico v službi in penino user posted image

vsem en lep pozdrav, za buči pa... jaz sem uporabila zrezke... sem jih narezala na take normalne kose... sem jih pa prej popekla, da so bili nato hrustljavi user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
31.12.2009 12:09:38   
dolenjka

stipe, jaz te popolnoma podpiram, ker se trenutno prodam za tiste borovničke, ki si mi jih obljubil včeraj. Bom šeflo pregovorila še za eno Nežko ali pa Gabra.

Da se ti ne bo jezik spahnil user posted image Zdaj ste vi na vrsti, mi smo že dokazali, da znamo narest lulčka in luliko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
31.12.2009 12:15:34   
blaža
O inja. Srečno tudi tebi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
31.12.2009 12:16:25   
dolenjka
Pinči najdla, ampak nič takega ni v napovedniku user posted image http://www.amistv.si/spored2/cmc?date=2009-12-31

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
31.12.2009 12:16:43   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

O inja. Srečno tudi tebi.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
31.12.2009 12:17:33   
blaža
Drugače pa daaan!

Jaz sem tudi skoraj zaključla z kuhanjem. Sem spekla ta dolge paprike, pa kosilo za danes, pa tiramisu sem nardila, tako, da pol zvečer samo še piščančji žur zložim skupaj, pa smo končali za letos. No še sorbet se bom potrudla narest ob polnoči.

Nisem hotla smrdet po pečenju preveč, ki še malo počakam, da pride moj, pol se grem pa spedenat, stuškat, obrit, pa lase oprat, sfrizirat,...user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
31.12.2009 12:18:03   
blaža
ja Pina jaz tudi nimam na 42 tega programa.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
31.12.2009 12:19:57   
blaža
No vam voščim že sedaj, ker pol ne vem, če bom okupirana z kartanjem, al se bom utegnila javit.
skratka:

ŠE ENO TAKO LEPO LUŠNO LETO, KOT JE BLO TOLE. PA MANJ VIROZ IN OSTALIH PROBLEMOV, NO, DA BI BLO VESELO, PA ZDRAVO, PA POLNO OSEBNEGA ZADOVOLJSTVA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO 2010! ( kako luškano slikico z animacijo bo pa Februarka naštelala user posted image )

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
31.12.2009 12:29:29   
blaža
ja ok, dajem po paprikam, ampak sej to diši, ne smrdi!!! Ko jaz pridem vsi zmaglite.

Pa vsaj penzijonist, bi moral met čas, če ne drugi.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
31.12.2009 12:36:17   
pina-1
http://www.siol.net/tv-spored.aspx?chn=CMC&flag=b2bfuhnpuofri7f27ug
pa dejte malo na cmc pa boste vidle reklamo user posted image user posted image user posted image

jaz vas za sedaj zapuščam. gredem doma, pino is vejting for miuser posted image user posted image user posted image

ma se še kej oglasim... še letos...

Stipe, ti si v penziji, ma možgane mej na onuser posted image user posted image user posted image user posted image

DRAGI MOJI VIRTUALNI IN PA TAPRAVI SRČNI PRJATLI.
PINAS FAMILY VAM ŽELI ŠE ENO PREČUDOVITO LETO, POLNO OTROŠKEGA SMEHA IN SKUPNIH DRUŽINSKIH TRENUTKOV.
NAREDITE SI VSAK DAN POSEBNO ČAROBEN IN LEP. iN TAKIH NAJ BO 365 DNI LETA 2010.
ZA KONEC PA ŠE ŽELJA, DA BI SE ČIM VEČKRAT DOBILI SKUPAJ!

srečno!

Aja pa še pridem letosuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
31.12.2009 12:48:19   
itata
vsej naj naj februarčice in februarčkiuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
31.12.2009 13:16:43   
Stipe air force
....za kva se folk tolk dons prpravlja.... user posted image ... a je velka noc user posted image .... sem ratal tko pozabljiv.... user posted image ... Buci omenja ene prsi, Pina Pinota.... Meti neki vosci...., Itata.... kva ze.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
31.12.2009 13:20:01   
Stipe air force
....a ja,Blaza spet sladkarije pece.... kva dogaja, ker praznk ?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
31.12.2009 14:28:08   
ella79
Vsem februarčkom, mamicam, očkom, sestricam in bratcom želim čim več lepih in nasmejanih skupnih trenutkov. Da bo leto 2010 vsaj tako sladko, kot je bilo letošnje. Srečno 2010

user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4570
31.12.2009 14:46:26   
Blacky*
evo, še eno bolj mirno javljanje... škrat spi, si nabira moči za današnjo zabavo... sem pa ravno razmišlajal, da bodo 4 taki fantje na kupu (no vsi so starejši od našega), deklet pa nič... moramo drugo leto malo na to pomislit user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že pomila po fletu, zdaj grem pa še iz sušilca cote pobrat, nove pripravit in se spravit popeglat en kupček... ob 17.00 pa štart na fešto user posted image

VSEM ŽELIMO SREČNO, USPEŠNO, SMEHA POLNO LETO 2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
31.12.2009 16:12:23   
Stipe air force
.....a ja, nocoj je Silvestrovo.... user posted image user posted image user posted image user posted image ..... potem sem pa spet neki novga zvedu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... potem pa:

SRETNU NOVU GODINU ZELI VAM VAS STIPE.... VRAG VAM SRICU ODNIA.... (prevod: Srecno Novo leto zeli vam vas Stipe.... Bela snezinka, ki pada spominja me na te.... )..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 31.12.2009 16:16:06 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
31.12.2009 16:14:09   
blaža

....a ja,Blaza spet sladkarije pece.... kva dogaja, ker praznk ?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zame ni treba, da je praznik, da pečem.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4573
31.12.2009 17:02:58   
buči

....za kva se folk tolk dons prpravlja.... user posted image ... a je velka noc user posted image .... sem ratal tko pozabljiv.... user posted image ... Buci omenja ene prsi, Pina Pinota.... Meti neki vosci...., Itata.... kva ze.... user posted image      

Vsi se pripravljamo, da ga žuramo, ker je stipe v penziji!!!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4574
31.12.2009 17:05:42   
buči
pozabila povedat, da so moji 3 pred pol ure celo zaspali. Jaz pa spet jeb**** stranka, ki je pokonci že od 6.45. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?