|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
3.1.2010 21:21:55   
Stipe air force
.....kokeeeeeee..... spet vas edini moski spravla na prvo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sm mislu da se boste v novem letu kej spremenle.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

A cmo rajs nehat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
4.1.2010 7:14:03   
buči
Jutro. Danes imam še podaljšan vikend, sem ostala doma, da Aljaž še enkrat peljem k naši P, da ga spet prečekira, ker tole čez praznike je bilo pa tumač!

Stipe, zdaj se lahko počutiš kot na porodniški, ostale smo v službi, ti pa nobene pametne družbe dopoldan. user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
4.1.2010 8:01:35   
blaža
jutro.

Jaz mam tudi podaljšan vikend. Danes sem še fraj, jutri pa set do konca tedna na delo.user posted image

Zjutraj smo šli peš, ki je ročna od pasata zablokirala. Je blo res vse zmrznjeno, katastrofa. user posted image

okoli počistijo, samo v vasi je pa res grave.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
4.1.2010 8:31:42   
lillchy123
blaža, luštn tebi. jst pa od danes dalje delam 7 ur. eno uro kasnej bo kosilo, sem že zdej lačna user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
4.1.2010 8:35:39   
buči
Jaz bi dala vse, da bi imela normalen delavnik. meni so izračunali, da imam 136% delavnik. user posted image  Saj plačat me itak ne smejo, tako da sem fajn v minusu.user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
4.1.2010 8:41:19   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro. Danes imam še podaljšan vikend, sem ostala doma, da Aljaž še enkrat peljem k naši P, da ga spet prečekira, ker tole čez praznike je bilo pa tumač!

Stipe, zdaj se lahko počutiš kot na porodniški, ostale smo v službi, ti pa nobene pametne družbe dopoldan. user posted image user posted image

o hvala bivša prjatlca user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
4.1.2010 8:47:44   
lillchy123

Jaz bi dala vse, da bi imela normalen delavnik. meni so izračunali, da imam 136% delavnik. user posted image  Saj plačat me itak ne smejo, tako da sem fajn v minusu.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
4.1.2010 10:31:25   
pina-1
Dan
A je lahko pri nas spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
grrrrr

Mi smo spet vsak na svojmu koncu in je blo prov nujno potrebno, ker so bli eni preveč časa doma, pa še grdo vreme.. So bli fajn sitniuser posted image user posted image user posted image

Delat se mi ne da kej dosti, ma bo treba počasi začet.
Aja pa dieto bo tudi treba udarit, ker tile prazniki so bli tuu muchuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4633
4.1.2010 10:32:06   
itata
buči, to je pa res kr nekiuser posted image a napišejo ti lahk tolk ur, plačat te pa kao ne smejo... jaz mislim, da ti tud tok ur ne smejo pol dauser posted image beda.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4634
4.1.2010 10:34:17   
itata
meni delo tud kaj dosti ne luafa danes. ma niti se preveč ne veselim bit pol še 2 tedna doma in se učit. bljak. mi gre že vse na živce.
prazniki so bili fajn. jakob je bil večinoma skoz priden. ful je smešen zdej. skooooz poje in igra inštrumenteuser posted image midva z mojim sva tud imela kar nekaj časa zase, tko da sva se imela tud prav fajn.
zdej pa spet "realnost"...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
4.1.2010 15:41:36   
Stipe air force

.... a ja ti si v sluzbi ob praznikih.... sorcy....sem zabu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 4.1.2010 15:42:12 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
4.1.2010 18:50:23   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva pedra seksata......
pa reče prvi drugemu:
ti, danes sem bil na testu, a veš da mam AIDS.
drugi se ustraši:
in to mi šele zdaj poveš!
Prvi se nasmehne:
mi je tko všeč, ko ritko stisneš.

Neposredna povezava do sporočila: 4637
5.1.2010 13:16:33   
nizy
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4638
5.1.2010 13:32:28   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaan.... user posted image user posted image user posted image

Nizy.... se posebej tebi... ker se vsaj malo oglasis... user posted image .... Pina vem da kibica noce pa nic pisat user posted image .... Blaza tud user posted image .... Lillchy in Metilu bereta v tri dni, ne da bi kej napisale user posted image user posted image user posted image .... Februarka nima cajta se zobe umit.... Buci pa fuuuuuuuuuul dela.... ceprav je v sluzbi user posted image user posted image user posted image ... Blacky sadi zimsko endivijo user posted image .... Bambi je non stop na gmail-u in nima cajta za rr user posted image user posted image .... Ostale.... brez veze v sluzbi in ne mors verjet delajoooooooooooo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
5.1.2010 14:11:11   
lillchy123
pa če ti nimam kej pametnga napisat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4640
5.1.2010 14:11:52   
lillchy123
spomnila sem se:

včeraj smo na kratko postrigli škratka in je zdej en prou fejst fant! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4641
5.1.2010 14:41:42   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

spomnila sem se:

včeraj smo na kratko postrigli škratka in je zdej en prou fejst fant! user posted image

...saj je ze prej bil lepotec.... user posted image , zdaj pa sploh... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4642
5.1.2010 14:44:52   
nizy
se moram pohvalt , sem bila zdaj prvič na komisiji za bolniško in ne morem verjeti , da so mi iz prve dali bolniško do začetka porodniške , do konc marca user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
5.1.2010 14:54:57   
Stipe air force
.....bravo Nizyyyyyyyyyyy....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
5.1.2010 19:51:58   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

.... Bambi je non stop na gmail-u in nima cajta za rr user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si mal zabluzil.... Na hotmailu gledam tvoje prekrasne maile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .   Sicer pa nimam kaj pametnega povedat. Edino novega je to, da sneži kot noro. Me malo skrbi, kako bo jutri zjutraj.
No, stipe, glede tega pa blagor tebi, ker si v penziji user posted image . Nas čaka v prihodnje še par podaljškov user posted image user posted image user posted image .

Imam pa ? za vas. Zdaj bodo naši škratki kmalu praznovali že 2. RD, pa me zanima, kaj jim imate namen podariti za ta njihov praznik?

Neposredna povezava do sporočila: 4645
5.1.2010 20:01:42   
buči
Čer. Danes je bil naš ati na UZ. HB niso žolčni kamni, je kao vse ok, je pa ena bioenergetičarka rekla, da mu čakre ne delujejo. Kaj je pa za Aljaža rekla, pa trenutnoo raje ne povem. Pride v čet, da ga malo poštima, upam, da bo ok, držite pesti.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
5.1.2010 20:38:19   
Stipe air force

Čer. Danes je bil naš ati na UZ. HB niso žolčni kamni, je kao vse ok, je pa ena bioenergetičarka rekla, da mu čakre ne delujejo. Kaj je pa za Aljaža rekla, pa trenutnoo raje ne povem. Pride v čet, da ga malo poštima, upam, da bo ok, držite pesti.

...upam da se dobr postimate,,,, user posted image ....

drgac pa po starem.... cairica in car spita user posted image user posted image user posted image .... Sefla pa tud.... ker jo je prej ful zelodec zvijal... user posted image user posted image user posted image ..... upam, da ni kej hujsga...

.... jaz mam pa cajt.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 5.1.2010 20:39:16 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
5.1.2010 21:09:09   
blaža
čer!

da se še tle malo javim, da ne bom samo na ločevalnem forumu.user posted image

Jah spet se malo matram, sej bo počasi. sem kr pridna, samo, da mi ne popusti kej volja.

Včeraj smo se sankali, danes pa je začelo popoldne pihat, pa nič od tega. Upam, da se bo kej umirilo.

Nizy user posted image , za bolniško, uživaj na polno. a pol bo še kak user posted image , al ste končali?user posted image ti kr malo zavidam, jaz bi tudi mela še enega, ma ne bo n ič od tega.user posted image

No fajn se mejte, ta teden cel delam, dosta je blo zabušavanja, tako, da se dopoldne ne morem javit. Grem gledat k mojemu Harrya Potterja.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4648
5.1.2010 21:09:42   
blaža

držim pesti, da bo vse ok, upam, da ni nič hujšega.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
5.1.2010 21:11:44   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

.... Bambi je non stop na gmail-u in nima cajta za rr user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si mal zabluzil.... Na hotmailu gledam tvoje prekrasne maile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .   Sicer pa nimam kaj pametnega povedat. Edino novega je to, da sneži kot noro. Me malo skrbi, kako bo jutri zjutraj.
No, stipe, glede tega pa blagor tebi, ker si v penziji user posted image . Nas čaka v prihodnje še par podaljškov user posted image user posted image user posted image .

Imam pa ? za vas. Zdaj bodo naši škratki kmalu praznovali že 2. RD, pa me zanima, kaj jim imate namen podariti za ta njihov praznik?

<ja hvala enako. sicer pa že vem kaj me čaka, ker bo isto kot danes. Niti vrat nisem mogla odpret, ker je vse zamrznilo. lahko bi tri flaške vedeja porabla ne bi odmrznilo, al kaj je že una reč za pošpricat.user posted image

pa sploh nam ne kidajo, ker so kao na avtocesti, tle je pa štala.user posted image

No vsaj ročno mamo spuščeno, da spet ne zmrzne.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?