Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 12:57:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Želimo vam pravo gnečo najboljših stvari, ki jih ni mogoče kupiti, niti kjerkoli zaviti in srečo vsepovsod, kjer vas bo v Novem letu vodila pot! SREČNO 2010!!! Februarka's family
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 13:07:55
|
|
|
|
buči
|
Dan, tudi naša tašča in tast sta carja. Sta nam prinesla sarme, da nam ni treba kosila kuhat!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 14:50:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
.....Buci..... takoj zamen'am borovnicke za sarmoooooooooooooo................ ..... Februarka.... sm misl'u ze da si nas '''zabla.... ....je rekla Sefla da mi bo zrihtala blatne kopeli.... v toplicah.... , da se na zeml'o navad'm.... Pina, Blaza.... kva pa vi dan's papate....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 14:58:09
|
|
|
|
buči
|
Stipe, sta 2 sarmi ostali, sta pa božanski, saj ves tast to naredi po svoje ("od-dol-recept")!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 15:13:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Stipe, sta 2 sarmi ostali, sta pa božanski, saj ves tast to naredi po svoje ("od-dol-recept")! .........mat' ti zavidam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 15:31:14
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Stipe, sta 2 sarmi ostali, sta pa božanski, saj ves tast to naredi po svoje ("od-dol-recept")! .........mat' ti zavidam... obljubim, da ti jih prinesel en lonec, ko se pozdravimo in pribremzamo na hribček.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 16:03:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .....Buci..... takoj zamen'am borovnicke za sarmoooooooooooooo................ ..... Februarka.... sm misl'u ze da si nas '''zabla.... ....je rekla Sefla da mi bo zrihtala blatne kopeli.... v toplicah.... , da se na zeml'o navad'm.... Pina, Blaza.... kva pa vi dan's papate.... stipe mi smo ravno iz kosila: sarme in pirejček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 16:46:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
.....pi zda.... se mi je sarma.... nehajte.... ce ne... bom ukinil povabilo na borovnicke.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 20:06:45
|
|
|
|
buči
|
Čer, Stipe, a si se že kaj nakuliral? Kaj ti je pa šefla danes skuhala? Aljaž je malenkost bolje. Vsaj jedel je nekaj za vzorec. Se mi bi kar zmešalo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 20:15:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .....pi zda.... se mi je sarma.... nehajte.... ce ne... bom ukinil povabilo na borovnicke..... Ufa meni tudi. Moja mama jo je delala, ma itak ne gremo k njim na kosilo. smo jutri povabljeni k stricu od mojga, bo vsa moževa familija. Ne preostane mi drugega, kot da molim boga, da bo sarmaaa. Čez en teden za moj rd, gremo pa k mojim na odojka, pa kislo zelje bo narezano, mmmm.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.1.2010 20:34:54
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Vsem eno srečno in zdravo novo leto!!!!! bučka, vam pa želim tega zdravja na kvadrat, ker ste slabo štartali stipe, tebi pa čim več lepih penzionistovskih začetkov meseca. Takrat te bo še šefla najrajši ´mela . Aja, pa borovničke bi jaz tudi ! Naša madam je prava žuristka. Brez problema je dočakala polnoč, pol se je pa fajn kregala, ko sem jo takoj po polnoči dala spat, ker ona še ne bi šla..... ob 8h je bila že auf..... in potem cel dan nič spanja..... ob 19.30 pa je v avtu zaspala zadnjih 400m do doma in je totalno zakomirala. Ni niti mrdnila, ko sem jo preoblačila v pižamo. Ta mi ga bo še srala . Sploh te dni mi ni hotela popoldne spat in zvečer tudi ne bi hodila ... Kar nekaj .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 8:56:32
|
|
|
|
buči
|
Dan. Mi smo že ept pridni. Ati je bil že v trgovini, da bomo juho kuhali, Tilen noče zajtrkovat, Aljaž je pa celo brez vročine. Res upam, da je bila tole le viroza! mejte se na ta deževen dan. A ima mogoče katera rama knjžice pred letom 2004? 2003, 2002 in nazaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 10:16:18
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, kako kaj? Ufff kako paše bit doma... ati že pomaga pri selitvi, mi3 smo doma... Liu se izležava v košari, Val gleda ledeno dobo, jaz sem pa malo v kuhinji spedenala... juhca se že kuha, stroj pere, mogoče bom zdaj malo popeglala... se še borim z idejo... buči in bolezen čisto oddide stran... knjižic rama pa nimam, sem malo pobrskala po našem kupu kuharic
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 10:37:37
|
|
|
|
lillchy123
|
dan veselo, srečno, zdravo, nasmejano in ljubezni polno novo leto!!!! oh ja... jst tud upam, da bo nadaljevanje boljš od začetka... grem še mal prebrat, kaj se vam je dogajal, pa kavico spit...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 10:39:19
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Mi smo že ept pridni. Ati je bil že v trgovini, da bomo juho kuhali, Tilen noče zajtrkovat, Aljaž je pa celo brez vročine. Res upam, da je bila tole le viroza! mejte se na ta deževen dan. A ima mogoče katera rama knjžice pred letom 2004? 2003, 2002 in nazaj? mislim, da ma moja mami eno, k je stara ko zemlja, je pa notr božanski recept za princeske!!! bom probala zorganizirat, da jo skopirajo, pa ti jo pošljem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 11:10:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Mi smo že ept pridni. Ati je bil že v trgovini, da bomo juho kuhali, Tilen noče zajtrkovat, Aljaž je pa celo brez vročine. Res upam, da je bila tole le viroza! mejte se na ta deževen dan. A ima mogoče katera rama knjžice pred letom 2004? 2003, 2002 in nazaj? mislim, da ma moja mami eno, k je stara ko zemlja, je pa notr božanski recept za princeske!!! bom probala zorganizirat, da jo skopirajo, pa ti jo pošljem. če imaš možnost poskenirat, ti bom pa sploh hvaležna! Ko jih zberem kaj več (trenutno jih imam 5), vam jih pa pošljem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 16:17:44
|
|
|
|
bamby
|
buči, pravkar ti ene recepte pošiljam Drugače pa dan! Pri nas se nekaj snegec ponuja. Pa zaenkrat ni še nič konkretnega. Je pa videt višje, da je že dobro pobelilo. Ma kaj ga je sedaj treba . Sploh ko bo treba nazaj na šiht .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 18:41:28
|
|
|
|
buči
|
Bamby, se vidi, da se mi rola! Sem skenirala recepte, ki sem jih zbirala skoraj 10 let. Saj veš, odrežeš, iztrgaš od kje, pa flik v predal. Se mi je nabralo za 110 strani. Samo kaj, ko sedaj PC že 2 uri dela pdf-dokument. Hvala, bom pogledala, kaj si mi poslala, ti pa tudi jaz pošljem kaj, samo da se mi kaj zmelje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 19:04:39
|
|
|
|
buči
|
pc zablokiral, pa je šel ves moj sken v pm! bamby, mi ne odpre tvojega maila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 19:18:52
|
|
|
|
bamby
|
buči, ti še enkrat pošiljam in upam, da bo tokrat OK.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 20:11:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pc zablokiral, pa je šel ves moj sken v pm! bamby, mi ne odpre tvojega maila. BUCI... A MAS SPET PROBLEME Z RACUNALNIKOM....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.1.2010 22:26:23
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči pc zablokiral, pa je šel ves moj sken v pm! bamby, mi ne odpre tvojega maila. BUCI... A MAS SPET PROBLEME Z RACUNALNIKOM.... ga imam na sumu, ja!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.1.2010 9:09:13
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, no pa nas je pokosilo... val je ponoči zakuhal... 38,8... pa ob 10.00 smo vabljeni na tortice in po darilca samo da bo hitro bolje... ima pa samo vročino, ne teče mu iz nosa, ušesa ga ne bolijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.1.2010 10:15:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
.... ... za Vala.... bo hitr boljs .... Carica smrca .... ampak nic hudga.... tko da bomo dons sli na soncka ker bo drgac zgubla ves pigment, ki ga ima .... Polna je energije in lavfa po batji... tko da jo bo z veseljem na soncku pokurla.... Maks je pa Car svjetski.... ... spi, papa, se smejcka in se redi....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 3.1.2010 15:13:26
|
|
|
|
buči
|
Dan. pri nas je tečnobana višku! Smo že predolgo doma. Smo šli sicer za 10 minut na sonček, zdaj moji 3 fantje spijo. Jaz pa skočin na enga duhanca! Val, pozdravi se, upam, da je le viroza kot pri nas, pa dov 2 dneh mimo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?