|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
1.1.2010 12:57:54   
Februarka08
Želimo vam pravo gnečo najboljših stvari,
ki jih ni mogoče kupiti, niti kjerkoli zaviti
in srečo vsepovsod, kjer vas bo v Novem letu vodila pot!

SREČNO 2010!!!

Februarka's family

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
1.1.2010 13:07:55   
buči
Dan, tudi naša tašča in tast sta carja. Sta nam prinesla sarme, da nam ni treba kosila kuhat! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
1.1.2010 14:50:49   
Stipe air force
.....Buci..... takoj zamen'am borovnicke za sarmoooooooooooooo................ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Februarka.... sm misl'u ze da si nas '''zabla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....je rekla Sefla da mi bo zrihtala blatne kopeli.... v toplicah.... user posted image user posted image user posted image , da se na zeml'o navad'm.... user posted image user posted image user posted image

Pina, Blaza.... kva pa vi dan's papate.... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
1.1.2010 14:58:09   
buči
Stipe, sta 2 sarmi ostali, sta pa božanski, saj ves tast to naredi po svoje ("od-dol-recept")! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4604
1.1.2010 15:13:24   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Stipe, sta 2 sarmi ostali, sta pa božanski, saj ves tast to naredi po svoje ("od-dol-recept")! user posted image user posted image

.........mat' ti zavidam... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
1.1.2010 15:31:14   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

.........mat' ti zavidam... user posted image

obljubim, da ti jih prinesel en lonec, ko se pozdravimo in pribremzamo na hribček.

Neposredna povezava do sporočila: 4606
1.1.2010 16:03:46   
pina-1

.....Buci..... takoj zamen'am borovnicke za sarmoooooooooooooo................ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Februarka.... sm misl'u ze da si nas '''zabla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....je rekla Sefla da mi bo zrihtala blatne kopeli.... v toplicah.... user posted image user posted image user posted image , da se na zeml'o navad'm.... user posted image user posted image user posted image

Pina, Blaza.... kva pa vi dan's papate.... user posted image

stipe mi smo ravno iz kosila: sarme in pirejčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4607
1.1.2010 16:46:43   
Stipe air force
.....piuser posted image zda.... se mi je sarma.... nehajte.... ce ne... bom ukinil povabilo na borovnicke..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
1.1.2010 20:06:45   
buči
Čer, Stipe, a si se že kaj nakuliral? Kaj ti je pa šefla danes skuhala?

Aljaž je malenkost bolje. Vsaj jedel je nekaj za vzorec. Se mi bi kar zmešalo!

Neposredna povezava do sporočila: 4609
1.1.2010 20:15:09   
blaža

.....piuser posted image zda.... se mi je sarma.... nehajte.... ce ne... bom ukinil povabilo na borovnicke..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ufa meni tudi. Moja mama jo je delala, ma itak ne gremo k njim na kosilo. smo jutri povabljeni k stricu od mojga, bo vsa moževa familija. Ne preostane mi drugega, kot da molim boga, da bo sarmaaa.user posted image

Čez en teden za moj rd, gremo pa k mojim na odojka, pa kislo zelje bo narezano, mmmm.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4610
1.1.2010 20:34:54   
bamby
Čer!

Vsem eno srečno in zdravo novo leto!!!!!

bučka, vam pa želim tega zdravja na kvadrat, ker ste slabo štartali user posted image user posted image

stipe, tebi pa čim več lepih penzionistovskih začetkov meseca. Takrat te bo še šefla najrajši ´mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, pa borovničke bi jaz tudi user posted image user posted image !

Naša madam je prava žuristka. Brez problema je dočakala polnoč, pol se je pa fajn kregala, ko sem jo takoj po polnoči dala spat, ker ona še ne bi šla.....  ob 8h je bila že auf..... in potem cel dan nič spanja..... ob 19.30 pa je v avtu zaspala zadnjih 400m do doma in je totalno zakomirala. Ni niti mrdnila, ko sem jo preoblačila v pižamo. Ta mi ga bo še srala user posted image user posted image user posted image . Sploh te dni mi ni hotela popoldne spat in zvečer tudi ne bi hodila ... Kar nekaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
2.1.2010 8:56:32   
buči
Dan. Mi smo že ept pridni. Ati je bil že v trgovini, da bomo juho kuhali, Tilen noče zajtrkovat, Aljaž je pa celo brez vročine. Res upam, da je bila tole le viroza!

mejte se na ta deževen dan.

A ima mogoče katera rama knjžice pred letom 2004? 2003, 2002 in nazaj?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
2.1.2010 10:16:18   
Blacky*
dan,

kako kaj? Ufff kako paše bit doma... ati že pomaga pri selitvi, mi3 smo doma... Liu se izležava v košari, Val gleda ledeno dobo, jaz sem pa malo v kuhinji spedenala... juhca se že kuha, stroj pere, mogoče bom zdaj malo popeglala... se še borim z idejo...

buči user posted image user posted image user posted image user posted image in bolezen čisto oddide stran... knjižic rama pa nimam, sem malo pobrskala po našem kupu kuharic

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
2.1.2010 10:37:37   
lillchy123
dan

veselo, srečno, zdravo, nasmejano in ljubezni polno novo leto!!!!

oh ja... jst tud upam, da bo nadaljevanje boljš od začetka...

grem še mal prebrat, kaj se vam je dogajal, pa kavico spit...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4614
2.1.2010 10:39:19   
lillchy123

Dan. Mi smo že ept pridni. Ati je bil že v trgovini, da bomo juho kuhali, Tilen noče zajtrkovat, Aljaž je pa celo brez vročine. Res upam, da je bila tole le viroza!

mislim, da ma moja mami eno, k je stara ko zemlja, je pa notr božanski recept za princeske!!! bom probala zorganizirat, da jo skopirajo, pa ti jo pošljem.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
2.1.2010 11:10:01   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

mislim, da ma moja mami eno, k je stara ko zemlja, je pa notr božanski recept za princeske!!! bom probala zorganizirat, da jo skopirajo, pa ti jo pošljem.

če imaš možnost poskenirat, ti bom pa sploh hvaležna! Ko jih zberem kaj več (trenutno jih imam 5), vam jih pa pošljem.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
2.1.2010 16:17:44   
bamby
buči, pravkar ti ene recepte pošiljam user posted image

Drugače pa dan!

Pri nas se nekaj snegec ponuja. Pa zaenkrat ni še nič konkretnega. Je pa videt višje, da je že dobro pobelilo. Ma kaj ga je sedaj treba user posted image user posted image . Sploh ko bo treba nazaj na šiht user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
2.1.2010 18:41:28   
buči
Bamby, se vidi, da se mi rola! Sem skenirala recepte, ki sem jih zbirala skoraj 10 let. Saj veš, odrežeš, iztrgaš od kje, pa flik v predal. Se mi je nabralo za 110 strani. Samo kaj, ko sedaj PC že 2 uri dela pdf-dokument. Hvala, bom pogledala, kaj si mi poslala, ti pa tudi jaz pošljem kaj, samo da se mi kaj zmelje.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
2.1.2010 19:04:39   
buči
user posted image user posted image user posted image

pc zablokiral, pa je šel ves moj sken v pm!

bamby, mi ne odpre tvojega maila. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
2.1.2010 19:18:52   
bamby
buči, ti še enkrat pošiljam in upam, da bo tokrat OK.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
2.1.2010 20:11:04   
Stipe air force

BUCI... A MAS SPET PROBLEME Z RACUNALNIKOM.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
2.1.2010 22:26:23   
buči

BUCI... A MAS SPET PROBLEME Z RACUNALNIKOM.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ga imam na sumu, ja! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.1.2010 9:09:13   
Blacky*
jutro,

no pa nas je pokosilo... val je ponoči zakuhal... 38,8... pa ob 10.00 smo vabljeni na tortice in po darilca user posted image

samo da bo hitro bolje... ima pa samo vročino, ne teče mu iz nosa, ušesa ga ne bolijo

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.1.2010 10:15:25   
Stipe air force
....user posted image user posted image user posted image ... za Vala.... bo hitr boljs user posted image

.... Carica smrca user posted image .... ampak nic hudga.... tko da bomo dons sli na soncka ker bo drgac zgubla ves pigment, ki ga ima user posted image .... Polna je energije in lavfa po batji... tko da jo bo z veseljem na soncku pokurla.... user posted image user posted image user posted image

Maks je pa Car svjetski.... user posted image user posted image user posted image ... spi, papa, se smejcka in se redi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.1.2010 15:13:26   
buči
Dan. pri nas je tečnobana višku! Smo že predolgo doma. Smo šli sicer za 10 minut na sonček, zdaj moji 3 fantje spijo. Jaz pa skočin na enga duhanca!

Val, pozdravi se, upam, da je le viroza kot pri nas, pa dov 2 dneh mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?