Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, mi smo malo bolje. Tilen nima več vročine, meni ne curi več toliko, ati se je sprijaznil, da ga vse boli (so ugotovili, da ima najbrž žolčne kamne oz. pesek, pa kri v urinu, zdaj čaka na uz). Sva bila pa z Aljažem včeraj v dežurni, ker je imel takega lulčka! Vsega zatečenega, rdečega, 6x večjega. Sva se ful ustrašila, je pa baje le vnetje. je dobil neko kremo, pa obplatki fiziološke. Je danes vsaj normalno velik, pa veliko manj rdeč. Bogec, ga je ful bolelo. uf, grozno jao, kaj nas čaka... no, upam da ne verjamem, da ga je moglo ful bolet Škrata spita, jaz pa hitro mal pogledam če je kaj novega, potem pa šlafen ker bo ponoči ziza pela Larisa je ful ful pridna in lula v kahlico ma sem prav ponosna nanjo itak je pa ona še najbolj ponosna sama nase kar ploska od veselja ko se polula, vstane in reče biši lulo (briši luliko ) ma saj veste kako smo mamice ponosne in zadovoljne na svoje škrate, ne? Tud Blaž je čist drugi, krčev nimamo praktično že ene 14 dni, ker so nam zgleda ene kapljice le pomagale, tako da je zdaj pravi dobrovoljček jaz pa tudi, ker končno spet lahko kaj normalnega pojem skoraj vse, razen mleka - ml.izdelke lahko po mili volji vse jem, če pa jem npr. palačinke, je pa čist gotov ja no, jih pač ne bom. Tako, zdaj pa nočko vsem!