|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
23.12.2009 19:10:31   
blaža
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Piscancji_zur-2789.html

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.12.2009 21:26:40   
dolenjka
user posted image Blaža, men pa glih do avijacije ni, ker jo imam že mal dost user posted image

Pri nas bo pa pečenka po dunajsko - prvič jo bom delala. V najslabšem primeru grem lahko kod šipca po burek, če se kej ne izide user posted image

Zdej pa grem vodoravno, ker sem utrujena od izdelovanja okraskov za smrekco, Tarinih komentarjev user posted image in lepljenja snežaka, ki mu je Tara pol na vsak način hotla lopato iz rok vzet user posted image user posted image

Uf Nizy, od kje teb energija za 4user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
23.12.2009 22:07:12   
mlavla
čer..

se me še sploh spomnite...?

ja zadnje čase je skoz kdo bolan..tako,da za rr sploh ne najdem časa..

drugače pa oba sončka rasteta..
Blaž je ravno včeraj dopolnil 8 mesecev, pa še posvetovalnico sva imela..fant je zdej težek 7650g, pa velik 69 cm..

Pa ubadava se z gosto hrano..to je zame kot, da bi počela prvič..saj je bila Neža oz. je še pravi jedko..Blaž pa je popolno nasprotje..zaenkrat je sperejel le kakšno žitno ter sadno kašico..da ne govorim o zelenjavi..menda že od daleč voha kaj je v posodici....
Nič se vam oglasim še kaj v kratkem..

itata..tebi pa čestitke!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.12.2009 6:40:06   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image Blaža, men pa glih do avijacije ni, ker jo imam že mal dost user posted image

Pri nas bo pa pečenka po dunajsko - prvič jo bom delala. V najslabšem primeru grem lahko kod šipca po burek, če se kej ne izide user posted image

Zdej pa grem vodoravno, ker sem utrujena od izdelovanja okraskov za smrekco, Tarinih komentarjev user posted image in lepljenja snežaka, ki mu je Tara pol na vsak način hotla lopato iz rok vzet user posted image user posted image

Uf Nizy, od kje teb energija za 4user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa meso kr precej luksuz, ker moji bi ga itak skozi jedli, ma jaz sem grozna in ne pustim, da se je vsak dan meso. mora bit tudi zelenjavca, pa riž, pa vse sorte. Meso par x na tedne je dovolj, tako, da bo tale aviacija pravi luksuz.user posted image

Ma hecam se. No tale piščančji žur je mojim ful dober, pa enostavno je za narest, pa sem rekla, da bom kar tole, ker itak bom najbrž spekla z amtijo še panetton in bo mnjamsi. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
24.12.2009 6:42:32   
blaža
jutro.user posted image

Ma se mi ne da it delat. No končam ob enih in sem ob pol dveh že doma.

moram pa zavit še igrače za jutri. Sem mela tolko dela s peko, da sem odlašala in danes moram pa res zavit teh par škatel še predn pridejo moji domov.

komaj čakam jutri zjutraj, ko bojo odvijali otročki darila. Blaž je letos že tako velik, da se bo sigurno ful razveselil, pa skozi pravi, da bo prišel dedek Mraz,...

No lep dan vsem, se javim še kej zvečer, če bo cajt.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
24.12.2009 8:24:17   
Blacky*
jutro,

evo mene, delam...

danes imam pa kar veliko za narediti...

včeraj sem spekla medenjake, skuhala govejo župo, danes pa moram skuhati zelenjavo, pripraviti vse za zelenjavno musako, imeli bomo pa še nekaj kosov malega user posted image , malo piščanca, krompirček... se jutri vsi dobimo pri moji babi... bomo malo zafeštal pa sem se javila da jaz skuham... ker to rada delam user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
24.12.2009 8:24:32   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

blaža kakšno smetano pa daš?

a kaj pokriješ ko pečeš?

in zadnje vprašanje user posted image a zrezke prej popečeš?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
24.12.2009 8:57:05   
lillchy123
danuser posted image

mi mamo že božično malco. je vsaka neki prnesla v službo in zdej če hočmo vse pojest, bomo tuki do 18h user posted image user posted image user posted image  tko da mormo kar hitro v akcijo user posted image

včeri sem tudi jaz pekla- sem nadila torto za vslužbo, pa piškotke za doma, pa čokoladne kroglice... dons pridejo vsi k nam na večerjo. bomo papali tatarca, pol pa mal piščanca v omaki , pa malo pujska in pečen krompirček z zelenjavo.
simpl k pasulj sam brez pasulja user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
24.12.2009 9:58:47   
itata
jaz kot ne-kuharica ne bom nič kuhala... nas je tašča povabla, nič bat ne bomo lačniuser posted image sej vem, da vsem to ful čudn zgleda, ampak jaz res nimam nobenga veselja s kuhanjem... tko da temu primerno vse tud izpade, če se česa (razen špagetov ali riževega narastka ali gresa) lotim - zanič. sem probala zadnjič za foro skuhat porovo juho - kr neki. tko da sem bolj ali manj opustila zadevo... se je škoda matrat.

ponoč spala NIČ, ker je jakob precej kašljal... sej je sam kašelj, ampak vseen. upam, da bo danes kej bolš.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
24.12.2009 10:04:22   
lillchy123
itata, men nč čudn ne zgleda. pri nas bo tud v bistvu moj kuhal user posted image user posted image  jst bom sam jedlauser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
24.12.2009 10:54:30   
itata
zadnjič prav komična situacija. neki okol kuhanja pa men pravi soseda, da kako je neki simpl skuhat, sem rekla: "stara na napačnega si se obrnila" - ona pa ne bodi ga len, se obrne in naprej mojmu razlaga recepetuser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4436
24.12.2009 11:18:49   
lillchy123
evo, me smo pa že spet pri hrani. zdej mamo pa pasulj, segedin, lazanjo. za sladico pa štrudelj, tiramisu, nutelino torto. in še kavico spijemo in gremo domov. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.12.2009 12:30:06   
buči
Dan, končno počitnice! Dan se je sicer začel zmedeno: sem šla na bus na napačno stran ceste, pa se narobe peljala. user posted image  Včeraj sem bila na igrici Radia hit v špasteautru. Ful fajn! Pa veliko so zbrali za pediatrično.

Danes smo pa imeli v šoli zaključek leta, je moj razred pripravil prireditev, ful dobro, pa tako prisrčno darilo sem dobila: puščico z 32 orehi - vsak oreh predtsavlja enega mojega mulca - saj veste - so trd oreh ... Luštno. Zdaj pa šibam zavijat darila.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 4438
24.12.2009 15:58:50   
bamby
Mi smo tudi v polnem delu danes. Zjutraj sem se lotila peke piškotov, ker mi jih včeraj ni uspelo spečt, ker smo jo popoldne mahnili v LJ. Imela sem pa testo narejeno, da sem samo rogljičke naredila in spekla. Sinoči sem pa spekla tudi sadni kruh.
Moj je pa šef za postavljanje smrečice in jaslic. Da vidite veselje Anaje, ko se je delala smrekica user posted image user posted image user posted image .

Božični večer bomo praznovali doma z večerjo, ker moj ni hotel nikamer, pa smo bili povabljeni k mojim staršem user posted image . No, jaz pa pripravljam naslednji jedilnik: svinjska vratovina pečena v pečici s krompirjem in korenčkom, skutni štruklji (slani kot priloga) in solata.
Na božično kosilo gremo pa vseeno k mojim staršem user posted image . Samo dami ne bo treba kuhat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
24.12.2009 15:59:48   
bamby
itata, tebi pa sem pozabila čestitat user posted image .
Torej res iskrene čestitke za tako lep uspeh user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
24.12.2009 16:57:08   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: itata

DRUGAČ PA PUNCE: SEM NAREDILA PISNI DEL PRAVOSODNEGA IZPITA. PO 5 MESECIH IN POL UČENJAuser posted image zdej pa še par tednov, da še za ustenga "stisnem" in sem fertik. pol mi pa razen doktorata ne ostane v moji profesiji nič več za narestuser posted image

Draga moja, čestitke. Ti pa nekaj ostane: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image : jih je lažje delat, kot pa tale tvoj pravosodni! Če si tega spacala (že skoraj), poterm samo še gasa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
24.12.2009 16:57:51   
buči
Vsem februarkam in možekom in otročkom pa prijeten večer, ne jejte preveč, pa lep božič. Pa uživajte!!!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
24.12.2009 16:58:57   
buči
ku ku, tijati, spet špegaš, raje se javi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
24.12.2009 17:39:13   
Stipe air force
Vidim, da ste dokaj aktivne na bozicni vecer.... user posted image ... zelo pohvalno da ste v glavnem doma in v glavnem v krogu otrocickov user posted image user posted image user posted image ... ter skupaj s hisnimi okupatorji.... user posted image user posted image user posted image .... pomislite, da se morte nocoj drzat dolocil Biblije in s tem strogega posta.... user posted image user posted image user posted image .... ne jest, ne pit... ne kuhat joto... user posted image user posted image user posted image ...

PA.... SE LEP VECER VAM ZELIM... in si zapomnite besed Vladimirja, Iljica Lenina: RELIGIJA JE OPIJ NARODA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
24.12.2009 21:37:35   
listek1
čer,

no, da se še jest mal javim. Sem se ravno najedla ko pujsek, sta bila še moja starša pri nas na večerji in smo se imeli super. Jima je božiček prinesel najlepše darilo user posted image ; še enkrat bosta postala dedek in babica.
Ja punce, jest sem tista srečka user posted image , ki jo je mama Dolenjka odkrila in mi je pustila čas, da vam sama povem. Včeraj sem imela pregled in srček bije, sem pa mal kasneje zanosila, tako, da sem v 7 tednu. Me pa matrajo slabosti bolj kot pri Davidu. Aja, no nekje v začetku avgusta pa se nam bo novi član/ica pridružil/a.

Vesel božič punce, pa uživajte s svojimi sončki in svojimi dragimi.

Pa lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
24.12.2009 22:51:27   
Februarka08
Drage mamice in očiji, vsem želim miren, lep Božič ter vse lepo v prihajajočih praznikih.
Lepo praznujte!

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
24.12.2009 22:52:32   
Februarka08
Listek, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
25.12.2009 10:32:55   
blaža
listek user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan!

Vesel Božič unim, ki praznujete in unim, ki ne, še posebaj pa tistim, ki jim v kuhinji tako lepo diši kot meni.user posted image

Piščančji žur je redy, potička je narejena in bo šla vsak čas v pečico.user posted image

možno, da bo popoldne še panetton.user posted image

Lepo praznujte z svojimi družinicami in svojimi najdražjimi.

Tle si pa z našimi Februarčki sestavite snežaka!!

http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
25.12.2009 10:34:39   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

blaža kakšno smetano pa daš?

a kaj pokriješ ko pečeš?

in zadnje vprašanje user posted image a zrezke prej popečeš?

Smetana je navadna, ne rastlinska. Ko pečem ne pokrijem, če se začne preveč od zgoraj kurit, pol pa malo pokrijem, pa je. Kar s peka papirjem.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
25.12.2009 14:36:33   
buči
Listek, iskrene čestitke! Uživaj v nosečnosti!

Vsem ostalim pa lep božični dan, naj vas ne zalije dež!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?