Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.12.2009 21:26:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža, men pa glih do avijacije ni, ker jo imam že mal dost Pri nas bo pa pečenka po dunajsko - prvič jo bom delala. V najslabšem primeru grem lahko kod šipca po burek, če se kej ne izide Zdej pa grem vodoravno, ker sem utrujena od izdelovanja okraskov za smrekco, Tarinih komentarjev in lepljenja snežaka, ki mu je Tara pol na vsak način hotla lopato iz rok vzet Uf Nizy, od kje teb energija za 4
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 23.12.2009 22:07:12
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. se me še sploh spomnite...? ja zadnje čase je skoz kdo bolan..tako,da za rr sploh ne najdem časa.. drugače pa oba sončka rasteta.. Blaž je ravno včeraj dopolnil 8 mesecev, pa še posvetovalnico sva imela..fant je zdej težek 7650g, pa velik 69 cm.. Pa ubadava se z gosto hrano..to je zame kot, da bi počela prvič..saj je bila Neža oz. je še pravi jedko..Blaž pa je popolno nasprotje..zaenkrat je sperejel le kakšno žitno ter sadno kašico..da ne govorim o zelenjavi..menda že od daleč voha kaj je v posodici.... Nič se vam oglasim še kaj v kratkem.. itata..tebi pa čestitke!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 6:40:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, men pa glih do avijacije ni, ker jo imam že mal dost Pri nas bo pa pečenka po dunajsko - prvič jo bom delala. V najslabšem primeru grem lahko kod šipca po burek, če se kej ne izide Zdej pa grem vodoravno, ker sem utrujena od izdelovanja okraskov za smrekco, Tarinih komentarjev in lepljenja snežaka, ki mu je Tara pol na vsak način hotla lopato iz rok vzet Uf Nizy, od kje teb energija za 4 pri nas je pa meso kr precej luksuz, ker moji bi ga itak skozi jedli, ma jaz sem grozna in ne pustim, da se je vsak dan meso. mora bit tudi zelenjavca, pa riž, pa vse sorte. Meso par x na tedne je dovolj, tako, da bo tale aviacija pravi luksuz. Ma hecam se. No tale piščančji žur je mojim ful dober, pa enostavno je za narest, pa sem rekla, da bom kar tole, ker itak bom najbrž spekla z amtijo še panetton in bo mnjamsi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 6:42:32
|
|
|
|
blaža
|
jutro. Ma se mi ne da it delat. No končam ob enih in sem ob pol dveh že doma. moram pa zavit še igrače za jutri. Sem mela tolko dela s peko, da sem odlašala in danes moram pa res zavit teh par škatel še predn pridejo moji domov. komaj čakam jutri zjutraj, ko bojo odvijali otročki darila. Blaž je letos že tako velik, da se bo sigurno ful razveselil, pa skozi pravi, da bo prišel dedek Mraz,... No lep dan vsem, se javim še kej zvečer, če bo cajt.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 8:24:17
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, evo mene, delam... danes imam pa kar veliko za narediti... včeraj sem spekla medenjake, skuhala govejo župo, danes pa moram skuhati zelenjavo, pripraviti vse za zelenjavno musako, imeli bomo pa še nekaj kosov malega , malo piščanca, krompirček... se jutri vsi dobimo pri moji babi... bomo malo zafeštal pa sem se javila da jaz skuham... ker to rada delam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 8:57:05
|
|
|
|
lillchy123
|
dan mi mamo že božično malco. je vsaka neki prnesla v službo in zdej če hočmo vse pojest, bomo tuki do 18h tko da mormo kar hitro v akcijo včeri sem tudi jaz pekla- sem nadila torto za vslužbo, pa piškotke za doma, pa čokoladne kroglice... dons pridejo vsi k nam na večerjo. bomo papali tatarca, pol pa mal piščanca v omaki , pa malo pujska in pečen krompirček z zelenjavo. simpl k pasulj sam brez pasulja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 9:58:47
|
|
|
|
itata
|
jaz kot ne-kuharica ne bom nič kuhala... nas je tašča povabla, nič bat ne bomo lačni sej vem, da vsem to ful čudn zgleda, ampak jaz res nimam nobenga veselja s kuhanjem... tko da temu primerno vse tud izpade, če se česa (razen špagetov ali riževega narastka ali gresa) lotim - zanič. sem probala zadnjič za foro skuhat porovo juho - kr neki. tko da sem bolj ali manj opustila zadevo... se je škoda matrat. ponoč spala NIČ, ker je jakob precej kašljal... sej je sam kašelj, ampak vseen. upam, da bo danes kej bolš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 10:04:22
|
|
|
|
lillchy123
|
itata, men nč čudn ne zgleda. pri nas bo tud v bistvu moj kuhal jst bom sam jedla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 10:54:30
|
|
|
|
itata
|
zadnjič prav komična situacija. neki okol kuhanja pa men pravi soseda, da kako je neki simpl skuhat, sem rekla: "stara na napačnega si se obrnila" - ona pa ne bodi ga len, se obrne in naprej mojmu razlaga recepet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 11:18:49
|
|
|
|
lillchy123
|
evo, me smo pa že spet pri hrani. zdej mamo pa pasulj, segedin, lazanjo. za sladico pa štrudelj, tiramisu, nutelino torto. in še kavico spijemo in gremo domov.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 12:30:06
|
|
|
|
buči
|
Dan, končno počitnice! Dan se je sicer začel zmedeno: sem šla na bus na napačno stran ceste, pa se narobe peljala. Včeraj sem bila na igrici Radia hit v špasteautru. Ful fajn! Pa veliko so zbrali za pediatrično. Danes smo pa imeli v šoli zaključek leta, je moj razred pripravil prireditev, ful dobro, pa tako prisrčno darilo sem dobila: puščico z 32 orehi - vsak oreh predtsavlja enega mojega mulca - saj veste - so trd oreh ... Luštno. Zdaj pa šibam zavijat darila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 15:58:50
|
|
|
|
bamby
|
Mi smo tudi v polnem delu danes. Zjutraj sem se lotila peke piškotov, ker mi jih včeraj ni uspelo spečt, ker smo jo popoldne mahnili v LJ. Imela sem pa testo narejeno, da sem samo rogljičke naredila in spekla. Sinoči sem pa spekla tudi sadni kruh. Moj je pa šef za postavljanje smrečice in jaslic. Da vidite veselje Anaje, ko se je delala smrekica . Božični večer bomo praznovali doma z večerjo, ker moj ni hotel nikamer, pa smo bili povabljeni k mojim staršem . No, jaz pa pripravljam naslednji jedilnik: svinjska vratovina pečena v pečici s krompirjem in korenčkom, skutni štruklji (slani kot priloga) in solata. Na božično kosilo gremo pa vseeno k mojim staršem . Samo dami ne bo treba kuhat .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 15:59:48
|
|
|
|
bamby
|
itata, tebi pa sem pozabila čestitat . Torej res iskrene čestitke za tako lep uspeh !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 16:57:08
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata DRUGAČ PA PUNCE: SEM NAREDILA PISNI DEL PRAVOSODNEGA IZPITA. PO 5 MESECIH IN POL UČENJA zdej pa še par tednov, da še za ustenga "stisnem" in sem fertik. pol mi pa razen doktorata ne ostane v moji profesiji nič več za narest Draga moja, čestitke. Ti pa nekaj ostane: : jih je lažje delat, kot pa tale tvoj pravosodni! Če si tega spacala (že skoraj), poterm samo še gasa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 16:57:51
|
|
|
|
buči
|
Vsem februarkam in možekom in otročkom pa prijeten večer, ne jejte preveč, pa lep božič. Pa uživajte!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 16:58:57
|
|
|
|
buči
|
ku ku, tijati, spet špegaš, raje se javi!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 17:39:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
Vidim, da ste dokaj aktivne na bozicni vecer.... ... zelo pohvalno da ste v glavnem doma in v glavnem v krogu otrocickov ... ter skupaj s hisnimi okupatorji.... .... pomislite, da se morte nocoj drzat dolocil Biblije in s tem strogega posta.... .... ne jest, ne pit... ne kuhat joto... ... PA.... SE LEP VECER VAM ZELIM... in si zapomnite besed Vladimirja, Iljica Lenina: RELIGIJA JE OPIJ NARODA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 21:37:35
|
|
|
|
listek1
|
čer, no, da se še jest mal javim. Sem se ravno najedla ko pujsek, sta bila še moja starša pri nas na večerji in smo se imeli super. Jima je božiček prinesel najlepše darilo ; še enkrat bosta postala dedek in babica. Ja punce, jest sem tista srečka , ki jo je mama Dolenjka odkrila in mi je pustila čas, da vam sama povem. Včeraj sem imela pregled in srček bije, sem pa mal kasneje zanosila, tako, da sem v 7 tednu. Me pa matrajo slabosti bolj kot pri Davidu. Aja, no nekje v začetku avgusta pa se nam bo novi član/ica pridružil/a. Vesel božič punce, pa uživajte s svojimi sončki in svojimi dragimi. Pa lep večer še naprej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 22:51:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Drage mamice in očiji, vsem želim miren, lep Božič ter vse lepo v prihajajočih praznikih. Lepo praznujte!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 24.12.2009 22:52:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Listek, iskrene čestitke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.12.2009 10:34:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Piscancji_zur-2789.html blaža kakšno smetano pa daš? a kaj pokriješ ko pečeš? in zadnje vprašanje a zrezke prej popečeš? Smetana je navadna, ne rastlinska. Ko pečem ne pokrijem, če se začne preveč od zgoraj kurit, pol pa malo pokrijem, pa je. Kar s peka papirjem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 25.12.2009 14:36:33
|
|
|
|
buči
|
Listek, iskrene čestitke! Uživaj v nosečnosti! Vsem ostalim pa lep božični dan, naj vas ne zalije dež!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?