|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
25.12.2009 21:09:07   
bamby
listek, čestitke za nosečnost user posted image ! Najmanj sem si mislila zate, da si ta srečka user posted image .

Mi smo preživeli lep božični dan. Jaz dopoldan sicer z glavobolom, popoldne pa se je vse uredilo. Božiček je spet obdaril naše in ostale otroke v bližnjem sorodstvu in vsi so bili navdušeni. Itak, kdo ne bi bil user posted image user posted image .....

Vsem vam dragi moji, pa želim prijeten in vesel Božič v krogu vaših najdražjih, pa čeprav se dan že zaključuje. Pa naj traja ta čaroben dan še naprej v vaših srcih!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
26.12.2009 5:47:52   
nizy
listek1- ćestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
26.12.2009 7:21:07   
blaža
Jutro.

Noč je bla lepa, ma prekratka. user posted image user posted image user posted image , Blaž je pa vstal čez točno 5 ur in sem kr malo zaspana.user posted image user posted image

Danes gremo malo k našim in še k tašči in tastu na kosilo. Upam, da bo lepo vreme, bomo lahko šli še en goret po Kopru. Ej toplo je ful. Še posebaj, ki mi smo tle navajeni na mraz, sem rekla mojmeu, da bom šla v Koper v japonkah. Neverjetno kako se človek navadi mraza. user posted image

Piščančji žur včeraj je bil njama, potička pa tudi. Panettona se še nisem lotla, se ga bom pa najbrž jutri. Danes moram malo malo pokregat, da se loti pečt potico, ker ji jo vsa ta leta peče soseda in je rekla, da bi se pa mogoče lotla. Ji bom dala malo napotkov pa bo.

Drugače sta bla otroka ful vesela daril, sta se včeraj cel dan lepo igrala, midva z mojim sva pa tudi uživala. Ob priliki prilepim kako slikico, ma kaj ko shrani si nekaj zeza.

Nič fajn se mejte, lep vikend še naprej vsem.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
26.12.2009 8:20:35   
mala_pikica
Jutro!

Najprej LISTEK iskrene čestitke za user posted image in pusti se lepo razvajatiuser posted image user posted image .

Drugače pa smo tudi mi preživeli lep božični večer in včeraj božični dan. Na božični večer gremo vedno k tašči na večerjo, pride še svakinja z družino in potem tam odpiramo darila.
Na božični dan pa grem k mojim in smo tam skoraj celi dan, pa še tam pokukamo darila. Sem pred božičem pospravila po hiši in dala ogromno igrač, ki sta jih prerasla na podstrešje, sedaj pa imamo zopet vse polno. user posted image jooj koliko se nabere vsega tega, potem pa se še takoj naveličajo.
Se pa moram pohvaliti, da je tudi meni Božiček prinesel sama lepa darila, sem bila celo leto zeeeelo pridnauser posted image user posted image .

Bom pa tudi jaz, če bom imela čas prilepila kakšno slikico, če še znam user posted image .

Lepe praznike še naprej!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
26.12.2009 9:25:12   
Blacky*
jutro,

pri nas je igra že v polnem teku. Val je dobil železnico Tomaža pa navija vlakca non stop... ati pa zraven... ne vem kdo bolj uživa...

Blaža, včeraj sem tudi jaz pripravila piščančji žur in je božanski... njamsi... par kosov mi je ostalo user posted image ... sem pa piščanca prej popekla, nato začinila po eni strani in zalila z mešanico smetane za kuhanje in kisle smetane... njamsi njamsi... dobro da sem pripravila dva pekača, ker so vsi planili po njemu... user posted image ni bil zanimiv user posted image

V LJ izza oblakov kuka sonce tako da se bomo kam odpravili user posted image

lep dan s čim manj dežja  user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
26.12.2009 9:25:55   
Blacky*
Listek čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
26.12.2009 12:49:54   
Stipe air force
Listek.... se ene uradne cestitke od mene.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....

A ste se kej zredle? user posted image user posted image .... zdej je na vrst druga runda.... hrane... in pijace.... Novo leto.... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 26.12.2009 12:50:43 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
27.12.2009 7:20:01   
buči
Jutro. Mi smo vsi prehlajeni. Tilen se še najbolje drži. Meni tako teče iz nosu in oči, da komaj sedim. Pote pa še kašelj ... user posted image Tudi naš božiček je bil radodaren, igrače so itak zažgale, tako da ...

blaža, v kakšni posodi pečeš panettone? Mora biti visoka? Jaz bi ga delala, pa piše, da mora imeti volumen 2,5 l.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
27.12.2009 9:06:28   
dolenjka
Dan user posted image

Danes sem pa podrta user posted image Pa ne me vprašat zakaj, mogoče zato ker sem šla mal čez polnoči spat user posted image user posted image babji

Pri nas so božičkova darila še aktualna, pa čeprav je že 2 dni mimo user posted image user posted image user posted image user posted image
Me je pa Tara tako presenetila, da še zdaj ne verjamem. Ko je odprla darilo je rekla HVALA user posted image Pa popoldan ko je prišla babica in prinesla darilo je spet rekla HVALA ko je odprla user posted image
Ji je pa pri mamici požiček prinesel kitaro in zdaj je taglavna kitaristka v bajti user posted image Pri dediju včeraj zbirko pravljic (kartonko) in jih je z ušesi in učmi požirala user posted image , doma pa mal plastike user posted image (kuhinjske pripomočke in plastično hrano - ker je kuhinjo dobila od božička pri očiju v službi), družabno igro spomin za najmlajše, knjigico Medo Jaka in božič, Fifi spodnje hlačke in hlačke za treniranje brez pleničke - tudi s Fifiko user posted image , pa plastelin in pripomočke za ustvarjanje z njim user posted image Jaz sem seveda najbolj navdušena nad spominom in plastelinom in HB je ona tudi user posted image
No, je pa res, da je T tudi zelo navdušena nad Maksovim darilom - Chicco baby gym user posted image

Upam da bo popoldne kaj lepše, ker trenutno kr neki sneži user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
27.12.2009 11:12:09   
buči
Uf, Dolenjka, pri vas sneži ... Sicer je meni ful lepo, če je vse belo, ampak smo se komaj znebili snega. Mi trenutno nič ne diši. Meni takoooooooooooooo curi iz nosa, da bi si lahko tampon noter zabasala, pa ne vem, če bi pomagalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
27.12.2009 11:19:48   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Uf, Dolenjka, pri vas sneži ... Sicer je meni ful lepo, če je vse belo, ampak smo se komaj znebili snega. Mi trenutno nič ne diši. Meni takoooooooooooooo curi iz nosa, da bi si lahko tampon noter zabasala, pa ne vem, če bi pomagalo. user posted image user posted image user posted image

Eh Buči, sej ni blo ne vem kaj, sploh pa premalo pa še pretoplo, da bi se prijemalo user posted image Zdaj samo še dežuje in ne vem kaj je slabše user posted image user posted image

Še mal pa gre Tara spat, Maks je tut pomalcal zdajle, pol se pa jaz mal dol dam (sama, na kavč, da nebo pomote user posted image ), skuham rižotko, potem bom pa za piškotke zamesila, da bomo s Taro malo pacali popoldan, da se nam ne odpelje user posted image
Sem pa vesela, da je danes na off, 0 obiskov, ker imam hrane že do.... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
27.12.2009 11:53:17   
blaža

Jutro. Mi smo vsi prehlajeni. Tilen se še najbolje drži. Meni tako teče iz nosu in oči, da komaj sedim. Pote pa še kašelj ... user posted image Tudi naš božiček je bil radodaren, igrače so itak zažgale, tako da ...

blaža, v kakšni posodi pečeš panettone? Mora biti visoka? Jaz bi ga delala, pa piše, da mora imeti volumen 2,5 l.

Ma najbrž kar v tisti za šarkelj oz za potičko, lahko bi se pa nardil tudi kar v tistem pekaču z obodom za torto. Ni tako visoka, ma sploh ni panike. Sem enkrat delala kruh tam notri in je ratalo kruhek oblike panettona.user posted image

Ma kjeroki boš delala bo ok, pač samo druga oblika.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
27.12.2009 13:54:06   
Februarka08
Dan!

Vidim, da ste se kar lepo obdarovali za praznikeuser posted image user posted image no, pri nas ni blo nič kaj dosti, recesija, itak otroci dobijo karkoli pač rabijo. Malimadvema sem kupila vsakemu neko pozornost, tako da je Larisa vedla da božiček obstajauser posted image je dobla risanko in flavto in zdaj veselo piska da se vsem mešauser posted image od kolegice je dobila tistega ogromnega Nodija in je itak najbolj aktualen pa kakšna drobnarija se najde. Blaž pa itak ropotuljica in je najbolj zadovoljenuser posted image
Imamo pa ta teden poskusni teden lulanja v kahlico, prva dva dni je blo bolj tko-tko, 3. dan se je samo zvečer polulala ker je preveč popila, 4. dan je bla pa cel dan suhauser posted image user posted image user posted image user posted image no, včeraj jo je nekaj pičilo in spet lulala v hlačeuser posted image danes je pa tudi suhauser posted image saj vem da to ni kar čez noč, upam pa da bo čimprej. Sicer pove še ne sama, skoz jo dajeva na kahlo, ko lula, mal na uro pogledam in jo dam npr. čez pol ure itd... bomo vidli kako bo naprej, upam da bomo kmal čist suhiuser posted image Gobčna je itak čist po fotruuser posted image sam ko kaj dobi, ne ve a bi na hitro rekla prosim al hvalauser posted image to se ji smejimo. In ko se ulula v kahlico ploska kot nora in vpije bavo, bavo (bravo)user posted image

Tako, zdaj pa do konca skuhat, juha se itak že celo dopoldne kuha, zdaj pa še osliče popečem in krompir naredim do konca s peteršiljčkom pa bouser posted image Blaž spančka, po kosilu pa k našim na obisk in bo nedelja mimo. Dobro da je moj še 1 teden domauser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
27.12.2009 21:49:37   
blaža
Čer!

Vidim, da je kr živahno tlele.user posted image

Jaz sem lihkar v album naložla slikice od indijanskih šotorjev, ki mam eno tortico naročeno za nedeljo in bo indijanska žurka. Dva fanta pa ena punčka.user posted image

drugače smo ok. Blaž že od sedme ure spi, še malo pa gremo še mi, sem rpav zmatrana. Panetton sem tudi spekla in je ratal res rahel. Moram še te slikice naložit, pol grem pa spat.

alo fajn bodte.

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
28.12.2009 9:24:02   
blaža
Jutro!

Vidim, da je spet gužva tlele.user posted image

Ta teden smo doma, razen tatkota. uživamo v polno. Otroka se igrata, jaz še neki ustvarjam, pol pa kmalu začnem kuhat kosilčko.
kako hitro grejo tej prazniki mimo. Prehitro. zdej, ko smo bli tri dni vsi skupaj doma, mi je blo kr hudo, ko je šel moj delat. Komaj čakam, da pride domov, da bomo spet vsi doma.

Zunaj je sonček, bo treba pol na en sprehod. sicer še ne vem, če je toplo al je hladno, no ma vsaj za pol urce bo treba ven.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
28.12.2009 9:46:15   
buči
Dan, mi smo malo bolje. Tilen nima več vročine, meni ne curi več toliko, ati se je sprijaznil, da ga vse boli (so ugotovili, da ima najbrž žolčne kamne oz. pesek, pa kri v urinu, zdaj čaka na uz). Sva bila pa z Aljažem včeraj v dežurni, ker je imel takega lulčka! user posted image user posted image user posted image  Vsega zatečenega, rdečega, 6x večjega. Sva se ful ustrašila, je pa baje le vnetje. je dobil neko kremo, pa obplatki fiziološke. Je danes vsaj normalno velik, pa veliko manj rdeč. Bogec, ga je ful bolelo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
28.12.2009 9:47:11   
blaža

Dan, mi smo malo bolje. Tilen nima več vročine, meni ne curi več toliko, ati se je sprijaznil, da ga vse boli (so ugotovili, da ima najbrž žolčne kamne oz. pesek, pa kri v urinu, zdaj čaka na uz). Sva bila pa z Aljažem včeraj v dežurni, ker je imel takega lulčka! user posted image user posted image user posted image  Vsega zatečenega, rdečega, 6x večjega. Sva se ful ustrašila, je pa baje le vnetje. je dobil neko kremo, pa obplatki fiziološke. Je danes vsaj normalno velik, pa veliko manj rdeč. Bogec, ga je ful bolelo.

uf to je mel enkrat tudi Matija.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
28.12.2009 9:50:04   
buči
blaža, sem hotela pogledat tvoj album, pa ko kliknem na fotko, se ne poveča, nič ne morem pogledat. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
28.12.2009 9:51:34   
blaža

blaža, sem hotela pogledat tvoj album, pa ko kliknem na fotko, se ne poveča, nič ne morem pogledat. user posted image

probaj še enkrat, meni vse dela. ( ta spodaj, ko mam podpis)

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
28.12.2009 9:52:53   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja, pridem do salmoneline slaščičarne, vidim mini slikice, ko kliknem na kakšno, pa nič več.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
28.12.2009 9:53:35   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja, pridem do salmoneline slaščičarne, vidim mini slikice, ko kliknem na kakšno, pa nič več.

meni dela, probaj več ksno.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
28.12.2009 9:54:14   
blaža
Shrani si, pa že dolgo ne dela. Sem hotla zadnjič od Blaža slikice prilimat, pa itak nič ne dela.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
28.12.2009 11:21:00   
Blacky*
dan,

jaz sem pridna, delam v službici user posted image

Pa še malo za user posted image :
Kako osrečiti lastno  ženo?? Da bi bila vaša žena  zadovoljna Je dovolj ŽE da ste njen: 1. prijatelj 2. partner 3. ljubimec 4. brat 5. oče 6. učitelj 7. inštruktor 8. kuhar 9. mizar 10. vodoinštalater 11. mehanik 12. dizajner 13. kreator 14. seksolog 15. ginekolog 17. babica 16. psiholog 18. psihijater 19. terapevt 21. organiziran 22. dober oče 23. zelo čist 24. simpatičen 25. atlet 26. čustven 27. pozoren 28. džentlmen 29. inteligenten 30. sanjač 31. kreativen 32. nežen 33. močan 34. pol razumevanja 35. toleranten 36. pazljiv 37. ambiciozen 38. uspešen 39. pogumen 40. odločen 41. zaupen 42. spoštovan 43. strasten 44. ljubezniv 45. naklonjen kupovanju 46. nenaklonjen delanju problemov 47.zelo bogat 48. nezahteven 49. tisti, ki ne gleda drugih in mora se zavedati tudi da 50. ...ne bo ljubosumen (vendar ne tudi nezainteresiran) 51. ...se razume z njeno družino (vendar ne preveč ) 52. ...ji ne omejuje svobode (ampak se vseeno zanimate kje je in s kom hodi) Tudi je zelo pomembno: 53. Da ne pozabite na pomembne datume: (poroka, zaroka, prvi zmenek...) - obletnice mature - godove - menstruacije Na žalost, tudi če bezkompromisno sprejmete te napotke, to ni   garancija da bo ona 100% srečna, ker bi se lahko počutila prikrajšana življenja v  tako dušeči zakonski popolnosti in bi pobegmila s prvim kurbirjem, boemom, pijancem ali favlirancem na katerega naleti.     Kako osrečiti enega moškega?
1. Daj mu!!!

2. Daj mu kadarkoli želi!!!

3. Daj mu tudi če ne želi!!!             

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 28.12.2009 11:22:09 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
28.12.2009 11:25:03   
Blacky*
pa še en in HB pri nas ni tako:

PISMO MOŽA ŽENI NA SLUŽBENI POTI

Vse je v redu, draga. Najlepša ti hvala za tvoj lepi mail. Ni ti potrebno
skrbeti za mene, ker je vse OK.

Kuham sam in vsak dan sem bolj prepričan, kako to dobro funkcionira. Celo
pojem lahko vse, kar sem skuhal, ne da bi bil primoran obiskati
bolnico zaradi črpanja želodca.

Včeraj sem pekel krompir. A se mora krompir olupiti? Ko se je to
peklo, sem odšel po kruh, in ko sem se vrnil, se je emajl v posodi
popolnoma stopil. Nisem mogel verjeti, kako je nekvaliteten. Dim v
kuhinji se je polegel, edino mačka je črna kot vran in kašlja. Od
takrat panično beži, čim vključim štedilnik in začnem ropotati s
posodami. Ker moram vsaj enkrat na dan pojesti nekaj toplega, naše
mačke ni več na spregled!

Povej mi, kako dolgo se kuhajo jajca? Kuhal sem jih 2 uri in nikakor
niso postala mehka. Napiši mi, prosim, če se lahko zažgano mleko
uporabi tudi za kaj drugega. Ali ti ga naj pustim, dokler se ne vrneš?

Imel sem manjši problem z golažem, ko sem hotel pogreti konzervo. Na
žalost je eksplodirala v mikrovalovki.
Vrata mikrovalovke so odletela skozi okno in uničila naš lepi rastlinjak...in
okno tudi. Ker je bilo okno zaprto,(moram ga imeti zaprtega, ker
drugače takoj prihitijo gasilci) je padlo ven z okvirjem. Udarni val
je bil katastrofalen. Konzerva je poletela v zrak, prebila strop in
zadela hčerko gospoda Goloba v sobi nad kuhinjo, točno med noge, no
njej se hvalabogu ni nič zgodilo.

Se ti je že kdaj zgodilo, da bi umazana posoda postala plesniva? Kako je to
mogoče v tako kratkem času?
Ti nisi niti še 4 tedne na potovanju.

Za pomivalnim strojem sem opazil neverjetno aktivnost življenja. Od kod
prihajajo vsi ti ščurki? Si jih mogoče ti tam pustila?

No, končno sem se odločil in opral posodo. Draga, ne se jeziti in vpiti,
ampak oni dober porcelan od babice je polomljen. Izgledal je tako
čvrst in ni mi padlo na pamet, da ne bo vzdržal. Mogoče je 1000
obratov stroja za perilo le malo preveč.
Mimogrede, tudi ta stroj je pokvarjen. Med centrifugiranjem je veliki nož
za rezanje mesa malo poškodoval boben in se sedaj nahaja v zidu...nož,
ne boben. Boben je prebil 30 cm zid in leži nekje zunaj.

Ko sem jedel, sem na žalost umazal tepih v dnevni sobi s sokom od
paradižnika. Ti si mi vedno govorila,da se sok od paradižnika nikakor
ne da očistiti. Tukaj se varaš, draga moja, fleka ni več, dlak od
tepiha pa tudi ne.
Mogoče res ne bi smel uporabiti nitro-razredčilo.

Hladilnik sem moral staliti. Ti si bila vedno tako nespretna pri tem.
Led se da odlično odstraniti z zidarskim kladivom. Čudi me le, da
sedaj ne hladi, ampak greje!? V vsakem primeru, meso je dobro pečeno,
a jogurt, šampanjec in mineralna voda so eksplodirali.

Draga moja, v četrtek sem pozabil zakleniti hišo. Imam občutek, da je bil
nekdo tu, ker manjkajo neki predmeti... no denar ne osrečuje človeka,
kot si ti vedno govorila. Tudi omara je prazna. Verjetno ni bilo
veliko v njej, saj si mi vedno govorila, da nimaš kaj obleči.

Ko sem včeraj zvečer hotel nahraniti zajca, se mi je prevrnila sveča.
Zajc je zdaj brez dlake in zgleda čudno smešno.

S tem bi za danes končal, bom jutri malo več napisal. Upam,da uživaš v
miru brez mene in se imaš lepo.
Lep pozdrav! Tvoj dragi

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
28.12.2009 21:00:12   
Stipe air force
.....KOKE.... SPET NAS (VAS) EDINI MOSKI SPRAVLJA NA PRVO STRAN.... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?